blu4 01.11.04, 19:29 Kurczę dostanę???Czy NIe Aga i Wika.Pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaap Re: Zamawiałam broszurkę pampers Nie dostałam :( 01.11.04, 22:38 ja zamowilam w srode i czekam Odpowiedz Link Zgłoś
wana Re: Zamawiałam broszurkę pampers Nie dostałam :( 02.11.04, 13:30 A jak zamawiałyście? ja też bym chciała...! Pozdrawiam wana Odpowiedz Link Zgłoś
asiaap Re: Zamawiałam broszurkę pampers Nie dostałam :( 02.11.04, 13:52 niemowle.onet.pl/regulamin1.html Odpowiedz Link Zgłoś
mascarbone Re: Zamawiałam broszurkę pampers Nie dostałam :( 05.11.04, 10:24 Ja zamawialam 25.X. i nadal nie dostałam? Czy ktoś juz dostał i po jakim czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
i.r nie tylko pampers :( 05.11.04, 11:07 Ja natomiast wyslalam do nestle zgloszenie z checia wyprobowania ich produktów - ponoć przysylaja co miesiac probki. Przy malym alergiku dobra rzecz takie probki. Nie przyslali, a namiary do bazy danych na pewno wpisali. papa Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula.m Re: nie tylko pampers :( 23.11.04, 17:01 Też pisałam do Nestle 2 razy i od 1,5 roku cisza... W Pampersie on-line też zostawiłam adres e-mail dwa miesiące temu i nikt mnie nie powiadomił o konkursie, a zależało mi Na razie jestem zadowolona z Gerbera (polarowe ubranka w zeszłym roku-jeśli znów będzie promocja polecam) i ze Snikersa (za 3 opakowania dostałam aparacik cyfrowy). Pozdrawiam fanki "promocji"' K. Odpowiedz Link Zgłoś
selin77 Re: Zamawiałam broszurkę pampers Nie dostałam :( 05.11.04, 18:01 ja tez nie dostalam (((((((((( juz prawie dwa tygodnie czekam, grazyna Odpowiedz Link Zgłoś
agunek1 Re: Zamawiałam broszurkę pampers Nie dostałam :( 06.11.04, 15:16 ja te nie dostałam. wygrałam pieluchy w konkursie i czekam od 1,5 miesiąca, chociaż napisali, że dostarczą w ciągu 14 dni roboczych. Odpowiedz Link Zgłoś
selin77 Dzis dostałam :)) 08.11.04, 20:21 Dziś dostałam broszurkę ) czekałam ponad dwa tygodnie. Grazyna Odpowiedz Link Zgłoś
matusia3 Re: Zamawiałam broszurkę pampers Nie dostałam :( 11.11.04, 08:35 Dostałam!!!!!!!!! Hurra po tygodniu czasu Odpowiedz Link Zgłoś
asiaap Re: Zamawiałam broszurkę pampers Nie dostałam :( 11.11.04, 15:20 ja tez dostalam wiecie co, mysle ze dlatego, ze powiedzialam ze uzywam pampersow i huggisow- pewnie chca mnie "nawrocic" pozdr asia Odpowiedz Link Zgłoś
selin77 Jak wysyłacie? 13.11.04, 14:20 Jak wysyłacie zgłoszenia z kodami?? Poleconym czy zwykłym,?? Grazyna Odpowiedz Link Zgłoś
mascarbone Re: Zamawiałam broszurkę pampers Nie dostałam :( 15.11.04, 18:48 W końcu też dostałam Wysłałam zwykłym poleconym. Odpowiedz Link Zgłoś
czikita5 Re: Zamawiałam broszurkę pampers Nie dostałam :( 23.11.04, 08:59 Witam, 4 listopada złozyłam zamówienie na broszurkę. Miły Pan przyjął zgłoszenie i powiedział, ze do tygodnia powinnam dostać. Dzisiaj mija 19 dzień oczekiwania i nic. Mogą jeszcze dosłać , czy raczej juz nie dostanę? Jak sądzicie? czy któraś z Was czekała tak długo? Uzbierałam juz kody, chce wysłać a tu nic nie doszło. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amj2 Re: Zamawiałam broszurkę pampers Nie dostałam :( 23.11.04, 11:04 Ja też zamawiałam 4 listopada i nic... Odpowiedz Link Zgłoś
jaroosi Re: Zamawiałam broszurkę pampers Nie dostałam :( 26.11.04, 07:52 Ja też czekam od 4 listopada i nadal nie dostałam, czy ktos z Was jest w podobnej sytuacji. Mam juz kody, inne emamy mi pomogły, a nie mam najważniejszego - broszurki ( Odpowiedz Link Zgłoś
niki2002 Dostałam;): 26.11.04, 11:52 Zamawiałm na początku listopada i dzisiaj w końcu przyszła ! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=8956348 Odpowiedz Link Zgłoś
jaroosi Re: Dzwoniłam 26.11.04, 12:02 dzwoniłam dzisiaj z zapytaniem co się dzieje, bo czekam od 4 listopada. Pan powiedział, że wszystkie zamówione broszurki zostały wysłane, więc w najbliższym czasie powinny dojść. No to czekam! Odpowiedz Link Zgłoś
amj2 Re: Zamawiałam broszurkę pampers Nie dostałam :( 29.11.04, 13:46 Jest,jest.Po 25 dniach dotarła.Dziewczyny czy te zabawki są gwarantowane?Czy jak wysle w marcu to może sie okazać ,że już sie skończyły.I na pieska to raczej nie uzbieram...Ale czy ktoś ma zabawki do kąpieli?Jak dziecko tym sie bawi? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jaroosi Re: Wreszczie dostałam 30.11.04, 06:25 No nareszcie, juz sie martwiłam, że nie dojdzie. Dostałam po 26 dniach oczekiwania, więc się troszke naczekałam. Wysyłam o zabawkę, tylko co jest fajniejsze dla 18-to miesięczniaka, ten ślimak, czy arka? Proszę o radę. Odpowiedz Link Zgłoś
jaroosi Re: Zamawiałam broszurkę pampers do amj2 30.11.04, 06:29 amj2 napisała: Dziewczyny czy te zabawki są gwarantowane?Czy > jak wysle w marcu to może sie okazać ,że już sie skończyły.I na pieska to > raczej nie uzbieram... Witaj, mam pytanko, Dlaczego masz zamiar wysłać dopiero w marcu? Jesli masz broszurkę to zbieraj kody i wysyłaj jak najszybciej.... Dużo punktów Ci brakuje? A tak wogóle to odpisz mam propozycję!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amj2 Re: Zamawiałam broszurkę pampers do amj2 02.12.04, 12:35 Witaj.Na razie mam dwa kupony z jumbopaczek.Więc daleka droga przede mną.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jaroosi Re: Zamawiałam broszurkę pampers do amj2 03.12.04, 06:35 Witaj, jeśli chcesz to moge podesłać kody. Mnie tez inne mamy pomagały zebrać i zostać św. Mikołajem dla mojego Oskarka. Nie wiem czy się nie obrazisz, ale mam nadzieję, że nie. Jeśli jesteś zainteresowana to napisz adres, a ja prześlę. Odpowiedz Link Zgłoś
amj2 Re: Zamawiałam broszurkę pampers do amj2 03.12.04, 14:28 Witaj.Jeżeli mogłabyś byłoby super! Jestem bardzo, bardzo mile zaskoczona.Mój maluszek jeszcze w grudniu ma urodzinki, wiec prezentów a prezentów- trochę by to odciążyło moje finanse.Podaj proszę adres email a zaraz przesylam namiary.I teraz ja-mam nadzieję, że się nie obrazisz.W ramach podziękowań prosiłabym o Twój adres.Wysłałabym dla Oskarka jakąś piękną kartkę z Gwiazdorkiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amj2 Do jaroosi 03.12.04, 14:32 No i z tego wszystkiego zapomniałam: amj2@gazeta.pl Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
kredka-szpila Re: Zamawiałam broszurkę pampers Nie dostałam :( 11.12.04, 07:55 Ja też dzwoniłam i broszurek już nie ma ,może któraś z Was ma dwie??Chętnie w zamian podzielę się kodami, bo mam ich sporo (zbieram je od urodzenia dziewczynek).Pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś