prosbaoporade 23.09.21, 13:55 Dzień dobry. Proszę o opinie użytkowniczki zastawy Excelsia. Czy po myciu w zmywarce niszczy się? Jest droga. Chcę kupić ale się boję. Dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuleyka.z.talgaru Re: Excelsia zastawa stołowa 23.09.21, 18:20 Jest git. Myję w zmywarce i nic się nie dzieje. Jedyny minus - talerze obiadowe są dość ciężkie. Ale kocham tak czy inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: Excelsia zastawa stołowa 23.09.21, 19:04 Ja nie użytkowniczka, nawet nie znałam, ale z ciekawości zajrzałam na stronę. Seria Mandala mnie urzekła, czarno biała, Black Roses też śliczna, kolorowe choć nie całkiem w moim guście, ale też robią wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: Excelsia zastawa stołowa 23.09.21, 19:08 Oj, mój błąd, nie Mandala tylko Boheme Noir. Zjawiskowa dla mnie. Florence też fajna, ja lubię biało czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Excelsia zastawa stołowa 23.09.21, 20:00 Ja mam etno chic. Odpowiedz Link Zgłoś
ursydia Re: Excelsia zastawa stołowa 23.09.21, 20:04 Ja też i kocham miłością wielką. Odpowiedz Link Zgłoś
podaje_haslo_okon Re: Excelsia zastawa stołowa 23.09.21, 20:15 Jeśli chodzi o excelsa, to używam od jakiś 2 lat i nic się z nią nie dzieje (myje w zmywarce). Ona jest często w dużych promocjach na tych wszystkich stronach zakupowych typu z-o albo w-g Odpowiedz Link Zgłoś
prosbaoporade Re: Excelsia zastawa stołowa 23.09.21, 20:43 Średnica dużych to 27 cm. Nie zmieszczę do zmywarki, bo górne śmigło będzie uderzać. A już się zdecydowałam Odpowiedz Link Zgłoś