nigdynigdynigdy84 04.10.21, 22:07 businessinsider.com.pl/twoje-pieniadze/skarbowka-przesledzi-twoje-zakupy-nowe-prawo-w-polskim-ladzie/ztxxtzk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skumbrie Re: Nowy wał, ciag dalszy 04.10.21, 23:04 Gotówka wciąż jest w obiegu 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
nigdynigdynigdy84 Re: Nowy wał, ciag dalszy 04.10.21, 23:07 Wyjmiesz z bankomatu ileś stówek, a pisi rząd i skarbowka będzie się zastanawiać na co je wydasz😂 Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Nowy wał, ciag dalszy 04.10.21, 23:41 Jeśli nie mają ciekawszych zajęć, to na zdrowie 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
huang_he Re: Nowy wał, ciag dalszy 05.10.21, 08:20 U mnie muszą się zastanawiać baaardzo długo, bo płacę ostatnio tylko gotówką. Bo tak. I wszystkim polecam. I dla fanu wyjmuję i wkładam, wyjmuję i wkładam. Bo lubię się wpłatomatem pobawić z dziećmi. To też polecam Odpowiedz Link Zgłoś
misiamama Re: Nowy wał, ciag dalszy 04.10.21, 23:18 Ale jednak nie chodzi o to, żeby komplikować sobie życie, ponieważ nie masz ochoty aby nieznane Ci osoby ze skarbówki wiedziały, do jakiego lekarza chodzisz albo ile wydałaś u którego prawnika. Wolałabym żeby państwo nie wpiep..ło się w moje prywatne sprawy ot tak, bo może, bez żadnej kontroli i bez żadnego trybu. Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Nowy wał, ciag dalszy 04.10.21, 23:40 Też bym wolała, ale rządzi, kto rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Nowy wał, ciag dalszy 04.10.21, 23:58 Możecie zaprotestować... 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Nowy wał, ciag dalszy 05.10.21, 01:31 Koniecznie! W końcu dokładają mi dziesięć godzin pracy za free albo zamykają na półtora roku szkole dziecka 😁🤦♀️🤦♀️🤯 Odpowiedz Link Zgłoś