madzioreck Re: Jak się ubrać? 08.10.21, 19:14 Niektóre ematki już naprawdę pogrzało, serio wg Was rozmiar 44 przy wzroście 175cm to taki duży rozmiar? Bo piszecie, jakby chodziło o 54 albo lepiej. Zresztą nawet gdyby chodziło, to podkreślanie co chwilę, że tego nie, bo za gruba, tamtego nie, bo za gruba, a w ogóle to i tak będzie źle, jest po prostu obleśne. Nie skomentuję już nawet napierdzielania swoimi fotkami przy zupełnie innym rozmiarze i pokazywania ciuchów kompletnie nie w temacie, wszak swetrzysko do kolan i tweedowe spódnice to ciuchy jak znalazł na tańce! Ale czego ja oczekuję - tu ktoś odradzał szczupłej, zgrabnej forumce zwykłą letnią kieckę, bo cyt. "nic nie robi dla figury". Wiadomo, dziś już nie można się po prostu ubrać. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Jak się ubrać? 08.10.21, 19:44 Tez nie rozumiem, zwlaszcza ze autorka jasno zapytala jak sie ubrac bo w takich miejscach nie bywa. Ja zrozumialam ze jej raczej chodzi o konkretne outfits niz dyskusje o rozmiarze ubran jaki nosi. Skoro ma 175 wzrostu to ten rozmiar 44 nie czyni jej otyla, nawet jesli ma nieco masywniejsze nogi to wciaz moze byc ok. Poza tym nie wiemy jakie te nogi ma. Zamiast dac konkretne przyklady strojow na takie imprezy to wiekszosc napisala co jej pasuje a co nie nie widzac jej sylwetki. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Jak się ubrać? 08.10.21, 21:31 >napierdzielania swoimi fotkami przy zupełnie innym rozmiarze No to zdecydujcie się wreszcie - czy rozmiar nie ma znaczenia, a w takim razie co z tego że ktoś wrzuca zdjęcia w innym rozmiarze? Czy jednak ma znaczenie i pani w rozmiarze 44 nie powinna nosić pewnych ubrań np. cekinowa sukienka mini, które uszłyby w rozmiarze 36? Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: Jak się ubrać? 08.10.21, 23:26 21mada napisała: > >napierdzielania swoimi fotkami przy zupełnie innym rozmiarze > No to zdecydujcie się wreszcie - czy rozmiar nie ma znaczenia, a w takim razie > co z tego że ktoś wrzuca zdjęcia w innym rozmiarze? > Czy jednak ma znaczenie i pani w rozmiarze 44 nie powinna nosić pewnych ubrań n > p. cekinowa sukienka mini, które uszłyby w rozmiarze 36? Udajesz głupią? Nie ma znaczenia w kontekście tego, co dziewczyna może założyć, ma znaczenie w kontekście tego, że jakaś pinda o 3 rozmiary szczuplejsza potrzebuje sobie z niej zrobić tło, żeby zabłysnąć. Teraz czaisz? Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: Jak się ubrać? 08.10.21, 23:32 Co trzeba mieć w głowie, żeby zasrywać cudzy wątek swoimi chwalifotkami i jeszcze dołożyć, że autorka w niczym nie będzie dobrze wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 00:08 Oesu jaka niezdrowa ekscytacja. I wyzywanie od pind, bo ktos zdjecia wkleil. Obora. Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 00:13 Jak nie widzisz nic niefajnego w kontekście, w jakim te zdjęcia tu są, to ja nic już nie poradzę. Stodoła^^ Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 00:18 Widze za to duzo niefajnego w takich wyzwiskach. No zbrodniarka, zdjecia wkleila i jeszcze szczuply tylek ma. To juz za wiele, widlami ja pogonic! Odpowiedz Link Zgłoś
sniyg Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 00:36 madzioreck napisała: > > jakaś pinda o 3 rozmiary szczuplejsza potrz > ebuje sobie z niej zrobić tło, żeby zabłysnąć. A jakby była trzy raty grubsza od autorki wtedy może wklejać? Też uznamy że chce zabłysnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 01:12 sniyg napisał: > madzioreck napisała: > > > > > jakaś pinda o 3 rozmiary szczuplejsza potrz > > ebuje sobie z niej zrobić tło, żeby zabłysnąć. > A jakby była trzy raty grubsza od autorki wtedy może wklejać? Też uznamy że chc > e zabłysnąć? Wtedy, jak sądzę, nie wypisywałaby głupot, że w "tym" rozmiarze nie da się wyglądać dobrze, a gdyby tak, to też uznałabym, ze leczy swoje kompleksy czyimś kosztem, dokładnie tak, jak tu. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 08:04 Każdy kto nie ma kompleksów na punkcie własnego tłustego cielska widzi na zdjęciach to co na nich jest - propozycje stylizacji / kozaki za kolano. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 08:16 Ale to nie są stylizacje na imprezę w dyskotece. Jeszcze tylko zdjęcia w dresikach brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 09:55 Przede wszystkim to są zdjęcia, które zupełnie nie pasują do sylwetki autorki wątku, wręcz odwrotnie: w jej przypadku te propozycje ukrylyby jej atuty (szczupła góra zniekształcona wielkim swetrem albo wielkim żakietem) i wyeksponowałyby masywne nogi (kozaki za kolano albo spódniczka do połowy uda). Nie rozumiem, tyle mamy na forum znawczyni mody a takich podstaw nie widzą. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 10:03 Pasuja, czy nie pasuja, ta agresja i wulgarnosc w odpowiedzi na propozycje dziewczyny to jakis kosmos. I dopisywanie jej z atomatu dziwnych motywacji: lans, kompleksy... zaraz jeszcze chyba satanizm dowalicie, bo wam malo oj harpie krew poczuly Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 10:13 Ja po prostu nie wiem jaka może być motywacja wklejania zdjęć ubrań całkiem nie pasujących do tematu. Alexis pisze, że chciała być pomocna, no nie wyszło. Jak się zakłada wątek w sprawie remontu łazienki, to chyba nikt nie wkleja zdjęcia garażu. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 10:19 Ale ja nie o tym Juz nie tak nietrafione propozyjcje w watkach modowych sie zdarzaly. I co? Ano co najwyzej wywolywaly lawine szyderstw. Ale takie pesonalne hejterskie dopierdalanki, to jednak juz przegiecie, nawet jak na ematke. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 10:29 Już dawno zauważyłam panującą na forum nagonkę na szczupłych. Szczupłej można dowalić i zwyzywać bo wkleiła swoje zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 10:38 21mada napisała: > Już dawno zauważyłam panującą na forum nagonkę na szczupłych. Szczupłej można d > owalić i zwyzywać bo wkleiła swoje zdjęcie. a grubej dowala szczupła nawet bez wklejenia zdjęcia kombinuj dalej mada, kombinuj, może w końcu uda ci się odwrócić kota ogonem Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 11:59 Forum to nie jest instagram. A ty głupio bronisz atencjuszki, która spamuje forum swoimi zdjęciami, choć nikt jej o to nie prosi. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 11:29 Może dlatego, że przy innych nietrafionych stylizacjach po zwróceniu uwagi, że stylizacja jest od czapy nikt inny nie odpowiadał w stylu: w sumie niech zakłada co chce, bo przy jej rozmiarze i tak nie będzie dobrze wyglądać. No niestety nie jest to pomocne podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 11:40 Alez po co ta manipulacja? Wpis alexis sam w sobie byl wystarczajaco wredny, nie trzeba go juz podrasowywac. Tak naprawde napisala, ze w rozmiarze 44 nie bedzie wygladac tak dobrze jak ktos w 36. (Swoja droga na ogol prawda, ale nie zawsze). I choc bylo to uszczypliwe, to na pewno nie az tak, zeby ja zaraz od pind wyzywac... Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 11:43 *no i to juz byla reakcja na czepianie sie jej, nie zaczela od takich tekstow, tylko zwyczajnie wkleila swoje propozycje "altfitow" Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 11:50 Ale jaka manipulacja??? Czytałaś wątek? Przecie ona po zwróceniu uwagi, że kozaki dla osoby z masywnymi nogami są bez sensu napisała właśnie, że niech zakłada co jej się podoba, bo: "Nosząc duży rozmiar nigdy nie będzie wyglądać się super". Czyli skoro komuś nie podoba się jej propozycja, to niech zakłada cokolwiek, bo i tak nic tu nie pomoże. Co jest wyjątkową głupotą, no nawet przy większym rozmiarze można tak dobrać ciuchy, żeby wyeksponować to co ładne i zatuszować to chcemy ukryć. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 12:00 Dokładnie. Nie wiem jak można bronić tak chamskiej, atakującej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 12:43 lauren6 napisała: > Dokładnie. Nie wiem jak można bronić tak chamskiej, atakującej wypowiedzi. Ależ to jest typowe... nie widzieć pierwotnego wrednego zachowania, a krytykować kogoś, kto na nie zareagował (przyznaję, niezbyt grzecznie), że egzaltacja i w ogóle dopatrywanie się nie wiadomo czego. Jasne, nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 12:50 A jakie bylo to niby wredne zachowanie? To napisala alexis: alexis1121 Re: Jak się ubrać? 08.10.21, 11:03 Napisała to w dalszej części. Wiadomo, w rozmiarze 44 nigdy nie będzie wyglądać się jak w 36, zakładając ten sam zestaw. Więc ubrałabym się tak jak mi się podoba, nie patrząc na masywne łydki (jeżeli buty by pasowały). Ogolne stwierdzenie faktu i tyle, po czym dodala ze poprostu ubralaby sie tak jak sie autorce podoba. W tym watku padly chamskie uwagi ale akurat nie od alexis Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 13:24 Dodaj do tego jeszcze to: duży rozmiar nigdy nie będzie wyglądać się super, więc ubrałabym się wtedy po prostu tak, jak mi gust podpowiada. To są uwagi, po tym jak ktoś uświadomił jej, że jej propozycję nie są dobre dla autorki, zresztą sama autorka odrzuciła pomysł kozaków. I wierzę, że możesz nie widzieć w tym nic złego, ale tego typu uwagi są po prostu nie na miejscu. To tak jakby zaproponować komuś niepasujący makijaż i przy uwadze, że nie pasuje do danego typu urody skomentować: niech się maluje jak chce, z taką twarzą i tak nie będzie super. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 13:41 No taka prawda - w rozmiarze 44 nikt nie będzie wyglądał super. Ja natomiast zgadzam się z Alexis i z Ritual że autorka powinna nosić to co chce i w czym się dobrze czuje bez głupich porad z gazetek z lat 90 jak to czerń wyszczupla. I pionowe pasy. Odpowiedz Link Zgłoś
savignonblanc Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 13:44 Można wyglądać naprawdę dobrze w rozmiarze 44. Ba! Można być o wiele bardziej seksownym od osoby w rozmiarze 36. Ja bym się dobrze nie czuła. Ale u niektórych wyglada to naprawdę dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 13:49 To dlaczego sama się nie roztyjesz do takiego rozmiaru? 😈 I skąd tyle wątków o odchudzaniu na forum skoro każda chce być gruba? Nadwaga nigdy nie jest seksowna chyba że dla zaburzonych feedersów. Odpowiedz Link Zgłoś
hadron-plus Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 13:52 Przestań oceniać za wygląd fizyczny. Ja przestałam bo zrozumiałam, że to źle. Tylko krowa nie zmienia poglądów, ja zmieniłam. Polecam innym. Lepiej się żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 14:19 > Nadwaga nigdy nie jest seksowna chyba że dla zaburzonych feedersów. 🤦♀️ Nie mów ludziom co się ma im podobać, a co nie. Jesteś żałosna. Odpowiedz Link Zgłoś
savignonblanc Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 14:25 Napisałam. JA bym się zle czuła. JA nie lubię być seksowna. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 14:00 iuscogens napisał: > To są uwagi, po tym jak ktoś uświadomił jej, że jej propozycję nie są dobre dla > autorki, zresztą sama autorka odrzuciła pomysł kozaków. Owszem, po tej propozycji, piszac ze ma zbyt grube lydki i ciezko jej znalezc odpowiednie kozaki. Akurat autorka nie pytala co ubrac do jej figury, a co sie nosi na takich imprezach. Blad autorki polegal na tym ze podala swoj rozmiar i szczegoly swojej figury w pozniejszych postach. niech się maluje jak chce, z taką twarzą i tak > nie będzie super. > Tyle ze ona tego nie napisala. Napisala ze ten sam outfit na osobie o rozmiarze 36 bedzie wygladal lepiej niz na osobie o rozmiarze 44. To jest stwierdzenie faktu i oburzenie jest dosc dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 14:03 ritual2019 napisał(a): > Napisala ze ten sam outfit na osobie o rozmiarze > 36 bedzie wygladal lepiej niz na osobie o rozmiarze 44. To jest stwierdzenie faktu i oburzenie jest dosc dziwne. A to (pomijając, że zależy, jaki to outfit) zależy też od wzrostu, bo jeśli osoba w rozmiarze 44 ma 176-185 cm wzrostu, a osoba w rozmiarze 36 150 cm, to osoba z 44 będzie wyglądać lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 14:23 ritual2019 napisał(a): > Glownie zalezy od sylwetki. Sylwetka przecież zależy od zestawienia wzrost-rozmiar. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 15:58 chatgris01 napisała: > ritual2019 napisał(a): > > > Glownie zalezy od sylwetki. > > Sylwetka przecież zależy od zestawienia wzrost-rozmiar. > > Sylwetki sa rozne. Mozna byc wysokim i niepropprcjonalnym tak jak i niskim i nieproporcjonalnym. Mozna byc wysokim i proporcjonalnym i niskim i proporcjonalnym. Osoba wysoka ktora ma szczuple nogi a gruby brzuch i ramiona nie bedzie wygladala lepiej niz osoba niska ale proporcjonalnie zbudowana. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 14:11 Najma weź ty przeczytaj wątek na spokojnie. Autorka chyba wie co pisze i w jakim celu, nie twoim jest zadanie ocenianie jakie informacje są błędem a jakie nie. Skoro autorka pisze jaki ma rozmiar, jaką figurę i odrzuca kozaki ze względu na figurę to logiczne jest, że nie chce założyć czegokolwiek, tylko to co jej będzie pasowało. I doczytaj również, że Alexis napisała dwie wiadomości kontrowersyjne, jedną o rozmiarze 36 i 44 a drugą o tym, że w tym rozmiarze i tak nie będzie super, więc niech zakłada co chce. Bo jak niedoczytujesz i olewasz część informacji, które podała sama autorka jako nieistotne to nie ma za bardzo o czym rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 16:02 To ty podejdz do watku z dystansem i zrozumieniem. Alexis nie napisala jej ze ma zalozyc cokolwiek i nie napisala ze w niczym nie bedzie wygladac dobrze , napisala zeby nosila to w czym czuje sie dobrze. Koncze dyskusje w tym watku bo nie ma sensu. Jest grupa ktora nie zrozumiala co faktycznie napisala Alexis i skupiaja sie na tym wciaz piszac to samo. Szkoda czasu i energij Odpowiedz Link Zgłoś
savignonblanc Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 16:20 Dystansu? Ty piszesz o dystansie? 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 13:27 Najma, wrzuć swoje zdjęcia to ci uświadomimy jaka jesteś brzydka. I to wcale nie będzie wredne. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 13:53 lauren6 napisała: > Najma, wrzuć swoje zdjęcia to ci uświadomimy jaka jesteś brzydka. I to wcale ni > e będzie wredne. Swietnie wam idzie bez zdjec. 😃😃😃 Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 13:30 Dokładnie! Żeby było zabawniej, komentarz Alexis był odpowiedzią na zarzut że po co wkleja takie kozaki skoro osoba w rozmiarze 44 będzie w nich źle wyglądać. Ale grubaski już się rzuciły na żer, przekręciły słowa Alexis i zaczęły jej dowalać że chce zabłysnąć na tle grubej autorki. Bardzo wyraźnie wyszły tu ich kompleksy. Kto chce może zajrzeć do wątku i zobaczyć kto tam jest chamski i kto kogo zaatakował. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 13:46 21mada napisała: > Dokładnie! Żeby było zabawniej, komentarz Alexis był odpowiedzią na zarzut że p > o co wkleja takie kozaki skoro osoba w rozmiarze 44 będzie w nich źle wyglądać. Nie przekręcaj. Komentarz dotyczył tego, że osoba o masywnych nogach (o czym sama pisze) takich kozaków nie założy. Równie dobrze osoba o rozmiarze 44 i figurze jabłka mogłaby w takich kozakach wygladac fantastycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 13:51 Figura jabłko nigdy nie wygląda fantastycznie bo to po prostu otyłość brzuszna ładnie nazwana. Kobieta bez talii wygląda jak facet. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 13:57 21mada napisała: > Figura jabłko nigdy nie wygląda fantastycznie bo to po prostu otyłość brzuszna > ładnie nazwana. Można miec figurę jabłka I prawidłową masę ciała albo niedowagę. Jaka zatem otyłość? Odpowiedz Link Zgłoś
loginwieczniezajety Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 18:31 Kobieta wyglądająca jak facet zawsze może wyglądać jak seksowny facet (Gdzieś mi się obiło o uszy, że powstała lista 140+ płci. Można prosić? Coś się dobierze na potrzeby choćby tego wątku.) Odpowiedz Link Zgłoś
hadron-plus Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 18:42 loginwieczniezajety napisał(a): > Kobieta wyglądająca jak facet zawsze może wyglądać jak seksowny facet > > (Gdzieś mi się obiło o uszy, że powstała lista 140+ płci. Można prosić? Coś się > dobierze na potrzeby choćby tego wątku.) Wyłącz komentarz seksownego wyglądania. Takie stwierdzenia były modne do końca XXw, ale się z jego zakończeniem kompletnie zdewaluowały. Człowiek tak, płeć nie. Ubranie fajne tak, ubranie podkreślające figurę nie. Buty wygodne tak, buty wyszczuplające łydkę nie. Makijaż tak, jeśli ktoś lubi ale tylko ta osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
loginwieczniezajety Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 21:09 hadron-plus napisała: > loginwieczniezajety napisał(a): > > > Kobieta wyglądająca jak facet zawsze może wyglądać jak seksowny facet > > > Wyłącz komentarz seksownego wyglądania. Takie stwierdzenia były modne do końca > XXw, ale się z jego zakończeniem kompletnie zdewaluowały. To odpowiedź do mady, która stwierdziła, że kobieta bez talii wyglada jak facet. Jestem produktem XXw. i jak bohaterki Argonautów będą się ze mną witały na klatce schodowej to może uznam, że przeszłam do XXIw. Póki co tkwię w XXw. po uszy, a i XIX w. nie odpuszcza. Czy to nie na tym forum dopuszcza się pisanie o nieślubnych dzieciach jako "bękarty"? No właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 12:04 No oczywiscie, ze mozna, ja z tym akurat w ogole sie nie spieram. Od poczatku pisze li i jedynie o maksymalnie przesadzonej reakcji zarowno na wpisy alexis, jak i na sam fakt, ze smiala fotki wkleic. Bo wyzej w drzewku i o to sa pretensje: ze jak mogla "napierdzielac fotkami" no skandal Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 12:13 No może, przecież nikt jej tego nie zabroni. Zresztą sama pisała, że będzie wklejać swoje zdjęcia w takich wątkach w jakich będzie chciała, więc możliwe że w wątku o czapce zaraz wklei zdjęcie w kostiumie kąpielowym z komentarzem, że jak komuś się nie podoba to niech zakłada co chce, bo i tak nie będzie dobrze wyglądać. Tylko, że to lekko żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 12:31 Tiaa, na zasadzie przyganial kociol garnkowi. Wiekszosc w tym watku napisalo dokladnie to co Alexis, czego nie powinna, co absolutnie odpada itd niektore z mocnym podtekstem i tak aby autorka czula ze jest gruba. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 13:31 Po prostu większość wie, że nie tylko osoba z idealną sylwetką może wyglądać super i ciuchami można ładnie zrównoważyć figurę i są ciuchy, które lepiej wyglądają na konkretnych typach sylwetek. Może obie z Alexis macie to szczęście, że we wszystkim wyglądacie super. Trzeba się tylko cieszyć a nie sugerować, że ktoś z inną sylwetką niech zakłada cokolwiek, bo i tak efektu nie będzie. Autorka napisała, żeby się dowiedzieć co może założyć, żeby fajnie wyglądać a nie po to, żeby usłyszeć, że przy jej rozmiarze nie ma znaczenia co założy, bo i tak nie będzie super wyglądała. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 13:50 Alexis nie napisala niczego zlosliwie. To wy sie tego dopatrzylyscie. Wkleila zdjecie siebie w swetrze i dlugich kozakach, ale napisala ze slabo jej widac i ze na impreze to do nich zdaje sie wlozyla jakas sukienke. A niektore idiotki niezrozumialy i zaczely jej wypominac ze sweter to nie stroj na impreze. Tyle ze ona tego nie sugerowala. Ja sie nie dopatrzylam niczego chamskiego w stwierdzeniu faktu ani w tym ze wg niej autorka najlepiej niech zalozy to w czym dobrze sie czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 13:56 ritual2019 napisał(a): Ja sie nie dopatrzylam niczego chamskiego w stwierdze > niu faktu ani w tym ze wg niej autorka najlepiej niech zalozy to w czym dobrze > sie czuje. Chamskie raczej nie, ale zdecydowanie nietaktowne. A nie widzisz tego, bo cały czas nie doczytałas drugiej część zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 14:05 iuscogens napisał: > Chamskie raczej nie, ale zdecydowanie nietaktowne. A nie widzisz tego, bo cały > czas nie doczytałas drugiej część zdania. > Przeczytalam calosc, tak jak i reszte komentarzy alexis nie zauwazylam ani chamstwa ani nietaktownksci. Moim zdanien bardziej nietaktowne jest sugerowanie autorce przez wiele osob w tym watku czego nie powinna zakladac wraz z ostrzezeniami jakiz to oplakany efekt moze osiagnac. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 14:24 > zauwazylam ani chamstwa ani nietaktownksci. Dla prymitywów spod budy z piwem wyzwanie kogoś od ... (tu wstawić ulubione przekleństwo) też nie będzie chamstwem, bo to jest język, którego używają na codzień. Dyskusja z tobą jest płonna, bo ty i mada prezentujecie inny poziom kultury niż reszta w tym wątku. Nie widzicie chamstwa, tam gdzie jest to oczywiste. Dalsza dyskusja nie ma sensu. Forum to nie jest Projekt Lady, a iuscogens nie jest Małgorzatą Rozenek, żeby nieść kulturalny kaganek oświaty wśród prostych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 15:54 Ja widze chamstwo tam gdzie jest oczywiste a nie doszukuje sie czegos na sile bo mnie cos ubodlo albo nie rozumiem tekstu i opieram swoje opinie na komentarzach idiotek. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 13:56 Dzięki ❤️ Oczywiście moje intencje nie były złośliwe. Reszta została dopowiedziana, historia co miałam na myśli żyje już swoim życiem. Ale to nic, w ostatniej jatce zostałam oskarżona o kradzież zdjęć jakieś influencerki. Mam nadzieję, że została o tym poinformowana. Odpowiedz Link Zgłoś
podaje_haslo_okon Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 14:00 Bez przesady, mnie się figura jabłko kojarzy z panią że zdjęcia. Nie nazwałbym jej otyłą. Mam koleżankę o takiej figurze, chude kończyny, bardzo mały biust i zero talii. Nosi rozmiar 36 albo 38. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 12:13 Oprócz tego, że ktoś użył określenia pinda, czego nie popieram, to nigdzie nie widzę przesadzonej reakcji. Przesadzoną, ba, kuriozalną reakcją jest odpowiedź alexis, w której twierdzi, że jest miła, uprzejma i pomocna. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 13:43 Ty natomiast nazywasz szczupłe osoby patykami. Czy w takim razie można nazywać grube osoby "baleronem" czy to jest obraźliwe? Podwójne standardy? Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 13:35 Napierdzielala aż dwoma fotkami! 😂 Skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 10:26 Zdjecie kozaków za kolano było w podwątku o kozakach za kolano. Jak najbardziej NA TEMAT. Stylizacja w krótkiej spódniczce mogła się nie podobać ale nadal była w temacie. Inne ematki też wpisały propozycje od czapy / nieodpowiednie / nie pasujące do figury autorki i jakoś nikt ich się nie czepiał. Grubaski naskoczyły na Alexis bo śmiała świetnie wyglądać w rozmiarze 36. Odpowiedz Link Zgłoś
savignonblanc Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 10:35 Nie, stylizacja na rejs łódka i druga na uczennice liceum nie były w temacie wątku, który dotyczył dyskoteki. Pisze ci to osoba w rozmiarze 36. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 10:46 No nie, chyba ja wiem najlepiej czego dotyczyło zdjęcie w kozakach. Ktoś napisał, że kozaki za kolano były modne w przeszłości. Na co wkleiłam dwa zdjęcia z Pinterest’u i dopisałam, że jak znajdę swoje zdjęcie w overknees, to wkleję- na dowód tego, że były w trendach, jesień 2017. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 10:16 fornita111 napisała: > I dopisywanie jej z automatu dziwnych motywacji: lans, kompleksy... Może to przez to, że to pińcet pierdyliard fyfnasty watas, w którym wkleja swoje foty (mnie to rybka, niech sobie wkleja, choć może taktowniej byłoby w swoich watkach, niekoniecznie w cudzych-ale to był pierwszy powód niechęci ze strony forum, jaki mi się nasunął na myśl). Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 10:12 Ja nie mam kompleksów, bo mam fajne ciało rozmiar 36, ale w fotach babki w wielkim swetrze i w wielkiej marynarce do tweedowej mini nie widzę związku z pytaniem autorki "co włożyć na dyskotekę". Wklejająca fotki dużo w ten sposób mówi o sobie, już pomijając jej sympatyczne po(d)pisy pod zdjęciami Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 09:56 Nie jestem fanką kombinezonów, ale te są super i chyba świetnie pasowałyby autorce. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 10:46 Super propozycje. A na trzecim bluzka z cekinami (?) albo z jakiegoś połyskującego materiału i wygląda świetnie, wbrew wcześniejszym głosom, że to takie passe i fe. Na wieczór połyskujące tkaniny, byle w umiarze zawsze się obronią. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 11:52 Fajne, tylko trzeba wziąć pod uwagę, że modelki są w szpilkach, autorka pisała, że nosi tylko płaskie. Po zasłonięciu paluchem zdjęcia od kostek w dół pierwszy nadal wygląda dobrze, pozostałe już gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 11:53 To chyba kwestia wysokiego stanu w pierwszym, wydłuża nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 17:54 3 i 4 stylizacja najlepsze na imprezę. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 17:28 Spodnie (dopasowane, ale nie obcisłe). Typu cygaretki. Długości nogawki 7/8. Najlepiej czarne. Do tego czerwona koszula. Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 19:19 O tak. Spodnice kupisz na ali, ramoneske na olx czy vinted a bluzke znajdziesz w szafie. Odpowiedz Link Zgłoś
hadron-plus Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 19:23 Ta na zdjęciu jest jeszcze z XXw. Chociaż Hugh Hefner powiedziałby raczej że jeszcze później, jeszcze troszeczkę, jeszcze chwilkę w 2017. A Ty jak myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 20:51 black_halo napisała: > O tak. Spodnice kupisz na ali, ramoneske na olx czy vinted a bluzke znajdziesz > w szafie. > > Bardzo fajne. Obok kombinezonu to mój typ dla autorki tego wątku. Choć sama też mogłabym się tak ubrać przy znacznie mniejszym rozmiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Jak się ubrać? 10.10.21, 08:13 Ja sie tak ubieram nawet przy wiekszym Odpowiedz Link Zgłoś
pingus Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 19:28 Zapytaj kobiet jak się masz ubrać i BOOM koniec świata Odpowiedz Link Zgłoś
sniyg Re: Jak się ubrać? 10.10.21, 08:22 pingus napisała: > Zapytaj kobiet jak się masz ubrać i BOOM koniec świata Dla kobiet wygląd ma niezwykle ważne znaczenie. To ciekawe dlaczego aż tak ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
li_lah Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 20:40 Tekst linkuTekst linku Polecam coś takiego, nie dość, ze wygląda się w kombinezonach szykownie, to jeszcze dobrze ogrywają sylwetkę no i wyglądają doskonale zwłaszcza na wysokich dziewczynach. Kupując zwróć tylko uwage na to żeby byl z tych "lepszych"(odszycie w talii, gumka czy cos). Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 20:46 Im większa tusza tym łatwiej w takim kombinezonie o efekt niemowlaka w śpiochach. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 20:52 Przy rozmiarze 44 i wzroście 175 to ona jest szczuplejsza od tych modelek, więc żaden efekt niemowlaka jej nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
li_lah Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 21:01 Dokladnie. Szkoda, ze nie pokazała swojego zdjęcia, byłoby dużo łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Jak się ubrać? 09.10.21, 21:28 Opisała się jako gruszka ze szczupłą górą i masywniejszym dołem, więc te kombinezony wg mnie bardzo ok (zwłaszcza, że jest wysoka). Odpowiedz Link Zgłoś