Dodaj do ulubionych

Telefon stacjonarny

28.10.21, 09:04
Jestem dziwna i jeszcze mam. Przez lata stanowił podstawę do "stabilnego" internetu. Zmieniali się operatorzy a linia pozostała. Usługi również. Chociaż na progu pandemii wyszło że technologia jest już tak stara że oni już jej nie serwisują. Tak. Sprzedają i o to nie dbają.

Wczoraj linia mi padła. Zadzwoniłam z komórki. Obiecali zająć się. Po południu net wrócił ale dzisiaj dostałam smsa, że .. proszą o cierpliwość bo naprawa w trakcie!

Niezły b.rdel mają w tym archeo!
Obserwuj wątek
    • tenjedennick Re: Telefon stacjonarny 28.10.21, 09:10
      Też mamy. bardzo rzadko już używamy, ale się przedaje kiedy sieć komórkowa pada, a to zdarzyło się kilka razy w ostatnich latach. W zasadzie jest za darmo, bo w pakiecie z komórką i innymi usługami operatora.
    • bei Re: Telefon stacjonarny 28.10.21, 09:13
      To u nas podobnie, ze mają taki sam bałagan 😊. Ja często rozmawiam przez stacjonarny, wielu moich znajomych i z rodziny używa stacjonarnego.
    • feniks_z_popiolu Re: Telefon stacjonarny 28.10.21, 09:26
      Telefon stacjonarny w domu już nie istnieje. Ale w kontaktach firmowych często korzystam. Sporadycznie coś tam się zadzieje ale wtedy korzystamy z pomocy opiekuna klienta i nigdy nie czekamy na usługę długo. Stacjonarny w firmie ma sens jak jest wpięty w centralę abonencką, łatwo przekierować rozmowę do innych osób.
    • mja-15 Re: Telefon stacjonarny 28.10.21, 12:17
      Mój ojciec miał i dzwonili tylko telemarketerzy, ankieterzy i inne takie "ulubione" usługi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka