tanebo001 28.10.21, 14:07 Znalazłem jakiś swój stary telefon. Sęk w tym że nie pamiętam jaki ma numer. Nie mogę się też z niego połączyć bo wybiera tylko numery alarmowe. I doładować bo nie pamiętam numeru. Jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna_poz Re: Jak znaleźć numer? 28.10.21, 14:14 pytanie jak stary to telefon. jesli był na kartę (skoro mowisz o doładowaniu) to swego czasu (2016/2017) wszedł obowiązek rejestracji kart. jesli jest tak stary i nie zarejestrowany to juz jest zablokowany. a jesli jest zarejestrowany - to sprawdzic u operatora jesli pamietasz - po nr SIM. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Jak znaleźć numer? 28.10.21, 14:25 tanebo001 napisał: > Znalazłem jakiś swój stary telefon. Sęk w tym że nie pamiętam jaki ma numer. Ni > e mogę się też z niego połączyć bo wybiera tylko numery alarmowe. I doładować b > o nie pamiętam numeru. Jakieś pomysły? A numer nie jest na karcie, a nie w telefonie? Przecież gdy zmieniasz telefon to nie dostajesz nowego numeru. S. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Jak znaleźć numer? 31.10.21, 09:35 Domyślam się, że to telefon komórkowy? Wyjmujesz kartę z telefonu i idziesz do operatora. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Jak znaleźć numer? 31.10.21, 09:36 Byłem. Dowiedziałem się że numer nie należy do mnie. Więc pewnie był mój przed obowiązkiem rejestracji. Czyli paleontologia komórkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
stavros2002 Re: Jak znaleźć numer? 31.10.21, 09:40 Urzekła mnie twoja historia. Rokuję wątek na pierdylion wpisów i cała nudna niedziela ci zleci Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Jak znaleźć numer? 31.10.21, 10:33 Numery nie wykorzystywane przez jakiś czas, wracają do puli operatora i mogą być odsprzedane innemu klientowi. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Jak znaleźć numer? 31.10.21, 14:23 Pewnie wygasł, wrócił do puli i sprzedano go nowemu klientowi. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Jak znaleźć numer? 31.10.21, 12:51 Zapytałabym mamusi, poszłaby na strych( gdyby nie pamiętała) wygrzebałaby kalendarz ułożony według systemu i podalaby w pięć minut Odpowiedz Link Zgłoś