Dodaj do ulubionych

Jak znaleźć numer?

28.10.21, 14:07
Znalazłem jakiś swój stary telefon. Sęk w tym że nie pamiętam jaki ma numer. Nie mogę się też z niego połączyć bo wybiera tylko numery alarmowe. I doładować bo nie pamiętam numeru. Jakieś pomysły?
Obserwuj wątek
    • joanna_poz Re: Jak znaleźć numer? 28.10.21, 14:14
      pytanie jak stary to telefon.
      jesli był na kartę (skoro mowisz o doładowaniu) to swego czasu (2016/2017) wszedł obowiązek rejestracji kart.
      jesli jest tak stary i nie zarejestrowany to juz jest zablokowany.

a jesli jest zarejestrowany - to sprawdzic u operatora jesli pamietasz - po nr SIM.
    • snajper55 Re: Jak znaleźć numer? 28.10.21, 14:25
      tanebo001 napisał:

> Znalazłem jakiś swój stary telefon. Sęk w tym że nie pamiętam jaki ma numer. Ni
      > e mogę się też z niego połączyć bo wybiera tylko numery alarmowe. I doładować b
      > o nie pamiętam numeru. Jakieś pomysły?

A numer nie jest na karcie, a nie w telefonie? Przecież gdy zmieniasz telefon to nie dostajesz nowego numeru.

S.
    • tapatik Re: Jak znaleźć numer? 31.10.21, 09:35
      Domyślam się, że to telefon komórkowy?
      Wyjmujesz kartę z telefonu i idziesz do operatora.
      • tanebo001 Re: Jak znaleźć numer? 31.10.21, 09:36
        Byłem. Dowiedziałem się że numer nie należy do mnie. Więc pewnie był mój przed obowiązkiem rejestracji. Czyli paleontologia komórkowa.
        • stavros2002 Re: Jak znaleźć numer? 31.10.21, 09:40
          Urzekła mnie twoja historia. Rokuję wątek na pierdylion wpisów i cała nudna niedziela ci zleci big_grin
        • tapatik Re: Jak znaleźć numer? 31.10.21, 10:33
          Numery nie wykorzystywane przez jakiś czas, wracają do puli operatora i mogą być odsprzedane innemu klientowi.
        • kk345 Re: Jak znaleźć numer? 31.10.21, 14:23
          Pewnie wygasł, wrócił do puli i sprzedano go nowemu klientowi.
    • lot_w_kosmos Re: Jak znaleźć numer? 31.10.21, 12:46
      Eeee? Jakiś stek bzdur.
    • extereso Re: Jak znaleźć numer? 31.10.21, 12:51
      Zapytałabym mamusi, poszłaby na strych( gdyby nie pamiętała) wygrzebałaby kalendarz ułożony według systemu i podalaby w pięć minut

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka