anilorak174 14.11.21, 10:02 Fajnych, nietypowych koszulek z nadrukiem dla nastolatka. Nastolatek lat 16, trochę nerd, gracz, scisly umysł, zainetresowania konstrukcyjno-elektroniczne. Ktoś gdzieś widział coś fajnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z_lasu Re: Poszukuję 14.11.21, 10:52 Jaja se robisz? Przecież to są motywy dla panów po 50-tce. Odpowiedz Link Zgłoś
riskylea Re: Poszukuję 14.11.21, 11:02 Jaja se robisz? Albo ubrać się nie umiesz, albo wszystko traktujesz baaaardzo serio. Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Poszukuję 14.11.21, 11:15 Kryzys wieku średniego, Działka moje hobby, Fronczewski w roli Pana Kleksa i gumy Turbo - marzenie nastolatka. Odpowiedz Link Zgłoś
riskylea Re: Poszukuję 14.11.21, 13:42 Znane mi nastolatki noszą Kraksę, Dziadostwo, Bajzel, Sobotę - coś kiepsko szukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
ursydia Re: Poszukuję 14.11.21, 10:57 Ja zamawiałam stąd, można tworzyć własne. www.spreadshirt.pl/zaprojektuj/bluzy Odpowiedz Link Zgłoś
rozwiane_marzenie Re: Poszukuję 14.11.21, 11:51 Nie ryzykuj, zapytaj wprost co mogłoby być, bo jak nie trafisz, to nastolatek może tego nie założyć. Ja ostatnio chciałam kupić kubek z nadrukiem, wiedziałam, że nastolatek jest fanem gry LOL. No i co? Okazało się, że nie trafiłam z postaciami, bo te na kubku były mało modne i "nikt tego nie używa". No i kubek wylądował w koszu... Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Poszukuję 14.11.21, 12:27 Rany, trzeba było komuś oddać, używać w pracy itp. Tak po prostu wyrzucilaś nową rzecz do kubła...? Odpowiedz Link Zgłoś
anilorak174 Re: Poszukuję 14.11.21, 13:13 Nie muszę pytać, wiem, ze jak cos znajdę to się spodoba. Tylko kurka nic nie ma fajnego (w pan tu nie stał jedno by pasowało ale rozmiaru brak . Odpowiedz Link Zgłoś
asfiksja Re: Poszukuję 14.11.21, 15:55 >Nastolatek lat 16, trochę nerd, gracz, scisly umysł, zainetresowania konstrukcyjno-elektroniczne Ja bym takiemu nie kupowała nietypowych. Nietypowość jest dla osób o dużych kompetencjach społecznych. Nerd będzie po prostu nerdem i jeszcze w dziwnej koszulce. Odpowiedz Link Zgłoś
anilorak174 Re: Poszukuję 14.11.21, 16:45 Nosi takie koszulki , więc wiem, ze bedzie to frajdą dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
inaccessible_rail Re: Poszukuję 14.11.21, 16:07 Poszukaj na othertees. Tam kupuję ja, mąż i nastoletnia córka. Są wzory dostępne przez 48 godzin, trochę tańsze i oferta stała sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś