primula.alpicola 14.11.21, 11:42 kobieta.wp.pl/patrze-na-ciebie-dziewczyno-6703667493780352a Macie zamiar przeczytać "Też tak mam" ? Hmm, ja nie jestem pewna. Wygląda na to, że to będzie przytłaczająca lektura. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lot_w_kosmos Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 11:57 Zobaczy się. Niewykluczone. Na razie od pół roku nie mogę wyjść z podziwu jakie ekshibicjonizmy odbywają się na grupie Pozamiatane. Nie jestem ani pruderyjna, ani zahukana. Ale do diaska - pisać, że wdrodze na przystanek autobusowy, chciało się pierdnąć a zasra...o się nogawki białych spodni aż wypłynęło butami ... pod własnym nazwiskiem? Ja na tej grupie spotkałam ze 30 dziewczyn spośród znajomych. Jak można wierzyć, że takich wynurzeń nikt nie przeczyta? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 12:14 Tak, mnie też dziwi co ludzie piszą pod własnym nazwiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 12:20 Na medycznych jest tak samo, łącznie z grzybica mi, uplawami poporodowym i chorobami dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 12:26 A jeszcze gorsze jest obnażanie przypadłości własnych partnerów, np w sypialni.... Ze szczegółami anatomiczno - wydzielniczo - ruchowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta.bukiet123 Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 12:31 O tak, medyczne. Hitem była dla mnie pani, która w zamkniętej grupie liczącej 10 tys. osób radziła się w sprawie żylaków na jądrach męża. Zdjęcie profilowe miała z tym mężem, w profilu było też jego nazwisko, miejsce pracy, miejscowość zamieszkania, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 12:40 No właśnie o to mi powyżej chodzi. Jakbym się dowiedziała, że mój partner roztrząsa np moje nierówne wargi sromowe większe, to bym z miejsca chyba patelnią zatłukła. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 16:06 I każdy sąd by Cię uniewinnił 😳 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 16:05 lot_w_kosmos napisała: > Nie jestem ani pruderyjna, ani zahukana. > Ale do diaska - pisać, że wdrodze na przystanek autobusowy, chciało się pierd > nąć a zasra...o się nogawki białych spodni aż wypłynęło butami ... pod własnym > nazwiskiem? 😳😳😳🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 21:19 Trzeba wziąć poprawkę na trolli. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Chujowa Pani Domu. 15.11.21, 05:59 Troll ma inny profil facebookowy. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 21:23 chciało się pierdnąć a zasra...o się nogawki białych spodni aż wypłynęło butami że co ku***rwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Chujowa Pani Domu. 15.11.21, 11:00 i sposob robienia loda mezowi- tez pod nazwiskiem i swingowanie na plazy- ten pod naziwskiem i foto dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 12:15 Hmm, nie wiem. Dla rozrywki, z ciekawości? Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 12:36 jestem na grupach chpd - nie sądzę bym trafiła na coś nowego- więc-w ogóle nie czuję ciekawości Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 12:42 A, chyba że tak. Mnie na tych grupach nie ma. Również na tych, o których lot_w_kosmos pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 12:43 jestem na ogólnej stronie i na grupie prywatnej-pozamiatane-chpd po godzinach wystarczy mi Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 12:45 p.s. kiedyś było smieszniej-bo naturalnie- ale z czasem laski zaczęły sie prześcigać która jest bardziej chujowa, wg mnie - na siłę robiły coś chujowego-pojawiały się chujowe zdjęcia ( akurat ,serio można rozróżnić przypadkowe szybkie od pozowanego) no i wjechały grube tematy - sexowne piątki, intymne zwierzenia, żarty nie można zaprzeczyc że dobrą robotę robią jednak dyżurujące specjalistki ( gin, psycholog, itp) Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Chujowa Pani Domu. 15.11.21, 06:01 Serio primula nie jesteś jeszcze na Pozamiatane? To główna grupa ChPD. Nie wiesz co travisz, uwierz! Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Chujowa Pani Domu. 15.11.21, 06:02 *tracisz K choć możesz nie strawić ) Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Chujowa Pani Domu. 15.11.21, 09:48 Nie, jakoś mogę żyć bez grup. Może parę opadów szczęki straciłam, faktycznie Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Chujowa Pani Domu. 15.11.21, 10:19 Mi się wyświetla w czasie scrolowania tak samo jak inne strony. Czytam hurtem, ale przyznaję-zdarza mi się wsiąknąć w komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Chujowa Pani Domu. 15.11.21, 10:22 W życiu mi się nie wyświetliło. Może teraz algorytm się zorientuje, po tym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Chujowa Pani Domu. 15.11.21, 10:29 Nie wyświetliło bo nie wchodziłaś,nie korzystałaś, nie zatrzymujesz się, nie komentujesz Wg mnie głowna grupa jest zabawniejsza-aczkolwiek czasami na jednej i na drugiej coś skrobnę ( tudzież dostanę blokadę ) Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Chujowa Pani Domu. 15.11.21, 10:33 o, teraz mi sie wyświetlił taki news Odpowiedz Link Zgłoś
mamamisi2005 Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 12:05 Nie czuję konieczności czytania, by poczuć, że jestem w tej grupie. Mam już tyle lat, że znam swoje dobre i złe strony i cóż, codzienne prowadzenie domu nie należy do moich talentów. Lubię gotować, ale nie codziennie. Sprzątać nie lubię poza układaniem prania do szaf. Ale wyznaję zasadę, że każdy ma swój zawód, w którym jest (przynajmniej teoretycznie) dobry. Zarabiam na tyle, że stać mnie komuś dać zarobić i wszyscy zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 12:19 Czy ty wiesz o czym piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mamamisi2005 Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 12:23 No własnie doczytuję . Jakby to powiedzieć, ch...jowa pani domu to od lat moja autorska definicja sposobu prowadzenia domu, natomiast dochodzę do wniosków, że najwidoczniej mam jednak wąskie horyzonty Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 13:05 Ale z wywiadu wynika, że ta książka ma byc inna niż poprzednia. Tamta była mocno denna w mojej ocenie. Może autorka dojrzała i jest sens dać jej drugą szansę? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 12:07 Nie, bo tak nie mam. Wywiad przygnębiający. Pani od loda za torebkę mogła się rozwieść. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 12:17 To słowo, przygnębienie, narzuciło mi się po wywiadzie. Myślałam, że będzie rozrywkowo, ale wychodzi na to, że dramaty. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 12:40 Gdyby mogła, to by się rozwiodła. Odpowiedz Link Zgłoś
marinella Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 12:46 Może by mogła, ale by nie chciała. W pracy poznałam panią o 3 lata młodszą ode mnie, której mężulo właśnie wychodzi na dniach z pierdla - za pobicia jej i dzieci, a ona mu już wybaczyła i czeka z otwartymi ramionami. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 12:48 Czyli albo chce z nim być, albo nie ma wyjścia. Oba powody to patologia. Odpowiedz Link Zgłoś
marinella Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 12:53 Niestety nie jestem w stanie tego ogarnąć umysłowo, mimo że teorie znam. Pani ma warunki finansowe na samodzielne mieszkanie+socjal. Powiedziała mi ze pan pracował z psychologami i sie całkiem zmienił. A dostawała wpierdol, bo obiad był za zimny albo córka umalowana. Odpowiedz Link Zgłoś
eliksir_czarodziejski Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 13:29 triss_merigold6 napisała: > Nie, bo tak nie mam. > Wywiad przygnębiający. Pani od loda za torebkę mogła się rozwieść. Przede wszystkim to powinna iść na terapię bo po rozwodzie znajdzie kolejnego uroczego partnera. Odpowiedz Link Zgłoś
rannala Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 12:10 Czytałam ten wywiad na wp. Wg mnie super. Strony ch...owa nie znałam wcześniej. Zażenowany mnie komentarze pod wywiadem. Normalnie jakiś zmasowany atak inceli!: Przemoc to wymysł kobiet, kobieta jest od "dawania" itd😥 Każdy normalny komentarz ma negatywne oceny. Odpowiedz Link Zgłoś
marinella Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 12:18 Najpierw należy zapytać każdej pani czy jest pisiorem lub czy za pisiora wyszła, a potem zająć stanowisko w sprawie jej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
vasaria Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 12:19 Kupiłam książkę, zamierzam przeczytać. Powinna do mnie dojść w tym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 12:26 Daj proszę znać, jak wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 12:44 Zachęciłaś mnie tym wywiadem. Pewnie przeczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 12:49 Btw widzę, że ceny książek ostatnio szybują... Jeśli czytadło na 300 stron (nawet z ambicjami, jak by wynikało z wywiadu) na all kosztuje ok. 40 zł, to jaka jest cena okładkowa? Tam są jakieś bajery w tej książce, ilustracje czy coś? Tak samo zgrzeszyłam i kupiłam książke o Harrym i Maghan - znów czytadło... a cena okładkowa - 50 zł (w necie ok. 30). Czy to przez braki papieru? Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 12:53 Nie, to nie dla mnie. Mam chyba zdecydowany przesyt narzekania i przedstawiania kobiet jako ciągłych ofiar wszystkich i wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 13:36 Ja chyba mam tak samo. To znaczy - jeśli to komuś pomaga, to super, nie mówię, że takie książki są niepotrzebne. Ale sama się nie czuję ofiarą i jakoś nie chce mi się czytać takich rzeczy, nie widzę potrzeby, poza tym że się wkurzę/zdołuję, a po co. Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_s Re: Chujowa Pani Domu. 15.11.21, 07:46 Mnie już też powoli wychodzi to bokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 15:59 Nie, już samo czytanie tego wywiadu mnie zdołowało. A już komentarze pod nim...szkoda gadać. Współczucie dla biednego faceta, bo gdyby nie miał kasy na torebkę dla żony to nie dostałby loda...zła żona, bo powinna to robić dla przyjemności, a nie dla torebki...kto te bzdury wypisuje? Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 21:24 Nie, po co? Bycie chpd mam na co dzień i w zupełności mi wystarczy, wszystkie inne do pięt mi nie dorastają. Aczkolwiek spodni nigdy nie za$rałam, bycie chpd nie musi mieć nic wspólnego z totalną żenadą, to jakby osobne kluby, więc tym bardziej ta historia nie jest w stanie nijak mnie do czytania zachęcić. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Chujowa Pani Domu. 15.11.21, 06:05 Akurat książka nie jest o chujowości polegającej na przypalaniu wody na herbatę. Wystarczy przeczytać zalinkowany artykuł żeby na temat skomentować. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 21:34 Jesteś słodka .Te brzydkie słowo smakuje jak miód ,zbierany przez tysiąc pszczół . Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Chujowa Pani Domu. 14.11.21, 21:39 To nazwa grupy na fb, poeto. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Chujowa Pani Domu. 15.11.21, 10:47 Nie, ja nie jestem targetem tej ksiązki Odpowiedz Link Zgłoś