Dodaj do ulubionych

Dramaty braci samcow

05.12.21, 22:25
Ostatnio pojawily sie tam dwa fascynujace watki:

Prostytutki, pardon - pracownice seksualne nie chca juz uprawiac seksu.

braciasamcy.pl/index.php?/topic/37299-nawet-prostytutki-nie-chc%C4%85-ju%C5%BC-uprawia%C4%87-seksu/
Zamkneli popularny portal tongue_out
braciasamcy.pl/index.php?/topic/37408-zawiesili-dzia%C5%82alno%C5%9B%C4%87-roksy/
Ciekawa rzecz, ze zaden nie polaczyl tych zdarzen logicznie i przyczynowo.

Oraz wielkie brawa dla PiS - w Polsce jest tak dobrze, ze nikt nie potrzebuje parac sie najstarszym zawodem swiata.

"Polskim kobietom od tego dobrobytu już tak się przewraca (za przeproszeniem) w dupach, że nawet divy nie kwapią się do rozkładania nóg." - brat samiec
Obserwuj wątek
    • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 05.12.21, 22:28
      Oj tam, wszyscy poszli na erodate.pl
      • triss_merigold6 Re: Dramaty braci samcow 05.12.21, 22:36
        Znafca🤣
        • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 05.12.21, 22:41
          Wyczytałem na tej samej stronie...
          • trudneslowa Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 15:02
            Kolega powiedział wink
    • umi Re: Dramaty braci samcow 05.12.21, 22:47
      Biedulki. I jacy mesko logiczni. W jednych watkach wys.rw ze kobiety to qvy, w drugim zale, ze wlasnie nie big_grin
      • spanish_fly Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 17:16
        Przeqvy - chcą pieniądze, a dupy dać nie chcą.
    • ichi51e Re: Dramaty braci samcow 05.12.21, 23:02
      Ta lalka to jakas w sumie przy kosci
      • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 07:59
        Spoko, i tak za droga wink
    • angazetka Re: Dramaty braci samcow 05.12.21, 23:30
      Zajrzałam. Po dramatycznym wyznaniu, że niedługo seks będzie taki drogi, że nawet najlepszych chadów będzie z trudem na niego stać, popłakałam się ze śmiechu.
      Panowie, a próbowaliście związków? (tak, widziałam, że w nich seks jest według nich jeszcze droższy...)
      • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 05.12.21, 23:37
        Nie chcę być adwokatem diabła ale która kobieta chciałaby faceta z "chłopaków do wzięcia"?
        • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 08:00
          A to tacy zwykli faceci już wyginęli? Przecież to nie były mamuty😉
          • iwles Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 09:56
            marta.graca napisała:

> A to tacy zwykli faceci już wyginęli?

Brat samiec to nie jest zwykły facet !
            Znaj umiar ! big_grin
            • boogiecat Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 10:15
              wlasnie, wez mi chlopa nie obrazaj big_grin
              • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 11:31
                Dziewczyny, ja to tylko do Tanebo, że chłopaki do wzięcia, tak jak by już innych nie było wink
                • znowu.to.samo Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 14:53
                  Pewnych rzeczy się nie przeskoczy
      • wkswks Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 08:59
        Przecież piszą, ze związek jest droższy niż najdroższe prostytutki.
        • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 09:06
          Niedawno w jakimś wątku Riki pisał o jakimś koledze, co tonie w długach przez związek z jakąś Ukrainką, więc wszystko się zgadza.
          • hanusinamama Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 09:45
            A inna innego dwa razy w dziecko wrobiła. Wzieła sobie jego pytkę i normalnie sama sobie dziecko tą pytką (tym pytkiem??) zrobiła. I o alimenty wystąpiła..podła.
            • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 11:33
              Odpowiem cytatem z innego wątku: "Sorry Winnetou, żeby przechodzić życie na łatwym poziomie trudności, trzeba urodzić się kobietą."

🙈🤦
              • znowu.to.samo Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 14:57
                Nie żebym faceta broniła, ale są specjalistki, Boris Becker wie coś o tym. Tyle tylko że to było raz.
      • anorektycznazdzira Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 17:16
        Rąsia za darmo jest
        • bialeem Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 17:35
          Cieśni nadgarstka biedactwa dostaną
      • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 16:57
        Żeby wejść w związek to druga strona musi chcieć. Poza tym, jak ja miałbym być atrakcyjny dla kobiety, jak nie mam życiowej energii i jestem swoistym abnegatem (np. brak prawa jazdy) i skrajnie leniwą jednostką? Właśnie leżę na kanapie i ziewam jak lew oraz czytam "Sieci".
        • cosmetic.wipes Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 19:20
          Qrva, józek z 957 nickiem 😁
          • ponis1990 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 14:20
            Niby leniwy, a chce mu sie te 957 nicków zakładać... zamiast zrobić to prawo jazdy.
            • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 14:32
              Przestań nadużywać wielokropka, to bo to wyjątkowo plebejskie.
              • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 14:38
                wielokropku
                • ponis1990 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 14:40
                  Ojej straszne... Jeste plebse... !!!11one one
                • iwles Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 14:50
                  konserwatywna_rebelia napisał:

> wielokropku

Juz ty lepiej wróć do mokrych snów o spódniczkach w poczetach sztandarowych 🤣
        • m_incubo Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 21:10
          Nie masz prawa jazdy, Jozek? Serio?
    • claudel6 Re: Dramaty braci samcow 05.12.21, 23:36
      to jak prostytutki nie chcą uprawiac seksu, to czym się (jako prostytutki) zajmują? serio pytam.
      • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 05.12.21, 23:37
        Prostytutki poszły na inny portal. Pisałem jaki.
        • wkswks Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 09:00
          Robią masaże. Panowie bracia sami wysnuli wniosek, ze im nie chce sie uprawiać seksu jak zarabiają na sprzedawaniu fotek.
      • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 08:01
        Może się przekwalifikowały, wiesz te dodatki covidowe smile
      • trampki_w_kwiatki Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 00:14
        Biorą postojowe z tarczy 😂
    • claudel6 Re: Dramaty braci samcow 05.12.21, 23:43
      "Diva zawsze wychodzi taniej niż stały związek.

Osobiście znam takich, którzy są żonaci, ich żony nie pracują i uwaga - wydają na siebie 10 tys zł miesięcznie. Z pensji męża. Fakt, że te żony wyglądają jak modelki i są "zrobione", ale czy to tanio? Divy wyszły by taniej."

to jest jednak stan mózgu. oni naprawdę wierzą, że żyjemy w XIX wieku. znaczy nie wyszli ze swojej piwnicy, żeby sprawdzić, ale wierzą w przekaz.
      musze podliczyc, ile oszyuj
      • claudel6 Re: Dramaty braci samcow 05.12.21, 23:43
        ostatnie zdanie do skasowania sorry
      • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 05.12.21, 23:54
        Ciekawe że oni całkowicie pomijają fakt że kobieta może pracować i dokładać się do budżetu.
        • fragile_f Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 01:11
          Widzę mentalne braterstwo z rikusiem, on tez nie wierzy że kobieta może zarabiać. Kiedyś jak mu powiedziałam, że tak co drugi-trzeci miesiąc wyciągam 2x tyle, co mój stary, to bezpiecznik mu sie przepalił.
        • hanusinamama Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 09:46
          Oj nie...nie pomijają. Takich co zarabiają i to dobrze (lepiejniz oni) oni sie boją bardziej niż ja krów!!
        • claudel6 Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 00:23
          albo w ogóle tworzyć budżet! o to chodzi.
      • trampki_w_kwiatki Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 00:03
        To jest piękne 😂
        Ciekawe co by zrobili gdyby się dowiedzieli, że są tacy, których żony pracują i do tego zarabiają pieniądze większe niż mąż.
        Chyba by umarli na miejscu.
        • bialeem Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 02:56
          Ale oni to wiedzą i chcą właśnie takich samozarabiających utrzymujących dom, a misio ma na nową konsolę i auto. Byle nie zarabiały więcej niż oni i nie podrywałpy w pracy chadów.
          • sophia.87 Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 09:39
            Nie zapominajmy, że te żony muszą wyglądac jak modelki i uznawać wyższość mądrości misia w absolutnie każdej dziedzinie 😁
            Nic dziwnego, że są sami, łatwiej o szkielet mamuta niż taki okaz😁
          • hanusinamama Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 09:47
            O nie, nie...oni gardzą dobrze wykształconą, dobrze zarabiającą kobietą. Wielokrotnie tam twierdzili, ze to "kastruje" faceta
            • sophia.87 Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 10:10
              No ale chyba musi zarabiać? Na siebie i ewentualne dzieci, w które wrobila misia? 😂
              • gronostajka Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 11:52
                no musi zarabiać tyle, żeby utrzymać siebie i ewentualnie misia, jakby misio miał gorszy okres (albo żeby udowodnić, że misia kocha bez względu na misiową majętność) i ewentualne dzieci.
                Ale nie może zarabiać więcej niż on.
                I może zarabiać, ale:
                -nie w korpo (bo to korposucz bez uczuć jak na wyższym stanowisku i tępa dzida jak na niższym),
                -nie w przedszkolu/szkole (bo to znaczy, że głupia i pije kawkę), -
                nie w urzędzie (bo to samo) -
                nie lekarka, prawniczka (bo nie ma czasu i się wymądrza), -
                nie psycholożka (bo to samo, a w dodatku manipuluje),-
                nie pielęgniarka (bo skacze po lekarskich kutangach), -
                nie policjantka (bo to samo), -
                nie własny biznes typu paznokcie/fryzjerstwo/kosmetyczka (bo to pusta patusiara, a biznes ma pewnie po byłym),
                -nie własny biznes typu innego (bo pewnie były jej to ogarnia, a ona podszywa się pod jego sukcesy),
                -nie programistka/ inne IT, (bo baba się do tego nie nadaje, bo jest emocjonalna a nie logiczna), -nie sprzątaczka (bo wstyd i pewnie się nie uczyła),
                -nie kasjerka (bo też wstyd i pewnie ci manko w kieszeni zrobi) itd. itd.
                Ale nie może pracować, bo w pracy istnieje ryzyko, że spotka jakieś koleżanki, które ją przekabacą na złą stronę mocy albo, co gorsze - jakiegoś chada spotka i będzie się z nim r*** albo nawet z kilkoma. Więc w sumie nie może pracować.
                Ale w domu też nie może "siedzieć", bo z nudów zacznie się feminizować albo skakać po kutangach sąsiadów i listonosza. A poza tym, o czym z babą, która "siedzi w domu" rozmawiać? A poza tym, nie po to miś za**** 12 godzin fizycznie (będąc jednocześnie prezesem firmy, którą założył dawno temu, dzięki poradom guru braci samców i ciężkiej pracy nad swoim rozwojem), żeby lambadziara przeglądała internety i robiła sobie paznokcie w tym samym czasie
                • black_halo Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 22:34
                  Bo oni szukaja himalajek - takich pan, ktore podobno ktos, gdzies kiedys widzial albo tylko ze slyszenia zna. Pracuje, zarabia dobrze ale mniej od misia. Ladna ale nie ladniejsza od misia wiec nie skacze po innych kutangach.Dbajaca o siebie ale nie za bardzo bo inaczej to pustak. Dobra figura ale bez cwiczen bo na silowniach i fitnesach czyhaja czady z kwadratowymi szczekami, zeby tylko wybzykac ich niunie. Mloda ale nie za mloda a jednoczesnie tak z 10 lat mlodsza. Niechetna dzieciom kiedy oni chca pozaliczac kolejne cipki i jednoczesnie chetna do urodzenia trojki dziedzicow. Niepokalana dziewica do podpisania intercyzy a po intercyzie demon seksu. Lubiaca seks z emerytami - to znaczy oni mysla, ze przecietna dwudziestka poleci na ich brzuchy i zakola jak beda sie zblizali do czterdziestki.
                  • bialeem Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 13:16
                    Ktoś powinien kiedyś napisać o nich jakąś pracę badawczą. To zjawisko mnie fascynuje
                    • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 14:37
                      Już zrobione www.youtube.com/watch?v=qro95aGYjmc - jest tu taki fajny tekst - incele nie chcą badań bo słowo incel wejdzie do powszechnego słownika. Zacznie się pojawiać w mediach. I matka usłyszawszy w wiadomościach czym jest incel i jakie są jego cechy może zapytać: a ty synku, nie jesteś tym incelem przypadkiem? Bo nigdy nie miałeś dziewczyny...
                      • wkswks Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 14:45
                        Jeszcze by wyszło, ze żywi i opiera i ubiera kogos, kto nią gardzi. Jeszcze by kazała do roboty iść i internet odłączyła. Całkowicie rozumiem ich lęki.
                        • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 19:37
                          Co tam matka. Koledzy by się dowiedzieli. I laski. A dzieci pewnie chodziłyby za nimi, rzucały kamieniami i krzyczały "incel!"
                      • bialeem Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 15:17
                        "manosfera". Spadłam ze stołeczka.
                  • gronostajka Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 14:56
                    ano, ja mam zawsze bekę z tych ich mokrych snów, że te dwudziestki to będę im walić drzwiami i oknami, bo oni już zrobią "formę", założą firmę, złotego sikora na łapę i będą kosić te laseczki do porzygu. A i jeszcze w tych snach przejawia się motyw ukarania przez los (albo lepiej przez tego samca, który obdarzy ich pogardliwym wzrokiem ) tych złych kobiet, które kiedyś były "na karuzeli kutangów, a teraz odbijają się od ściany" (co jak co, ale słownik pojęć incelskich to ja dzięki nim rozwinęłam znacznie)
                    • black_halo Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 19:10
                      Ja tez. Jak mialam 20 lat to kazdy facet, ktory mial wiecej niz 25-27 lat wydawal mi sie emerytem jedna noga stojacym w grobie. Serio. Czterdziestolatek byl ledwo pare lat mlodszy od mojego ojca a moj ojciec zostal moim ojcem w wieku 27 lat wiec pozno jak na temte czasy. Kiedys na jakiejs dyskotece poznalysmy z kolezanka facetow, ktorzy mieli doslownie po 30 lat skonczone. My po 21. Sorry no nie, mieli zmarszczki juz tongue_out

Bracia nie moga przezyc, ze kobieta nawet pod uderzeniu w sciane (po 25 roku zycia znaczy a juz na pewno w okolicach emerytury) ma nadal wieksze szanse na fajnego faceta niz oni na fajna kobiete. Oni mysla, ze odrzucaja te tabuny bab "po scianie" a tymczasem przecietna singielka po 35 roku zycia brata samca nawet kijem nie tknie.

Strasznie smutne jest zycie piwniczakow wink
                      • bialeem Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 19:35
                        Mnie bardziej ciekawi zjawisko radzenia sobie z samotnością. Znane mi singielki po 30-40 jakoś się nie palą do stałych związków. Znani mi single w tym wieku (i młodsi) desperacko szukają jakichś chociażby ciut więcej znaczących partnerów. Samotne wilki w tym kontekście wydają mi się jakimś mitem albo społeczeństwo się tak drastycznie zmieniło w ciągu kilku ostatnich dekad. Poczytałabym coś o tym. Ktoś może podrzucić jakąś literaturę?
                        • black_halo Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 21:34
                          Dlatego, ze 40letni samotny wilk budzi sie w tym wieku i widzi, ze mamusia nie bedzie zyla wiecznie wiec dobrze by sobie zaklepac jakas inna pania do obowiazkow domowych oraz opieki nad starszymi rodzicami. Samotny wilk kombinuje, ze zanim rodzice stana sie calkiem niedolezni to kobieta sie przyzwyczai, przywiaze i bedzie jej glupio zwiac w razie SHTF. Tymczasem kobieta w wieku 30-40 lat doskonale wie z czym sie wiaze opieka nad starszymi rodzicami bo widzi swoich i nie chce sobie dokladac obowiazkow.
                          • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 08:21
                            Dlaczego jesteś tak cyniczna i myślisz, że facet musi szukać gosposi?
                            • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 08:27
                              Wystarczy sprawdzić, na kim spoczywa większość domowych obowiązków w polskich domach. Nie jest to żadna wiedzą tajemna.
                              • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 08:40
                                To ja jestem wyjątkiem, co robi wszystko sam. I widzisz, jakoś z powodu samodzielności nie rośnie mi powodzenie.
                                • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 08:55
                                  Bo oprócz tego jesteś introwertycznym nudziarzem...
                                  • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 09:00
                                    Bycie introwertykiem to coś bardzo złego?
                                    • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 09:06
                                      Nudnym już tak
                                • bistian Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 09:06

> To ja jestem wyjątkiem, co robi wszystko sam. I widzisz, jakoś z powodu samodzi
                                  > elności nie rośnie mi powodzenie.

I nie jesteś z tym szczęśliwy, ludzie to widzą i czują
                                • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 10:38
                                  Geniuszu, a jak miałbyś robić, skoro nie masz partnerki?
                            • black_halo Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 10:23

> Dlaczego jesteś tak cyniczna i myślisz, że facet musi szukać gosposi?

Bo widze jak to wyglada. Ilu jest facetow, ktorzy zmienia pampersa wlasnej matce czy ojcu? Niewielu. Faceci wbrew temu co na prwyklad riki pisze tutaj, tez kombinuja i czesto zenia sie zeby zaklepac sobie wlasnie opiekunke i gosposie. I dopuki moga to bzykaja na boku.
                    • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 00:59
                      Mając te dwadzieścia dwa lata to ja serio miałem taki myśli, że wyrobię się i będę dawał dziewczynom kosza z powodu braku dziewictwa, bo wcześniej mnie wyśmiewały z powodu pryszczy big_grin
                      • sophia.87 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 08:33
                        >>>Mając te dwadzieścia dwa lata to ja serio miałem taki myśli, że wyrobię się i będę dawał dziewczynom kosza z powodu braku dziewictwa<<<

Już wtedy nie było dla Ciebie nadzieismile
                        • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 08:39
                          Ale to były tylko chore projekcje. Potem bardzo chciałem mieć dziewczynę, tylko przez parę lat nie wiedziałem jak ten temat ugryźć. W końcu się udało i wtedy uważałem, że moje życie się zmieniło. Poznawanie kobiety coraz bardziej to były dla mnie magiczne i romantyczne chwile. Nawet dziś mi się łezka w oku kręci. Aż mnie ogarnęło przerażanie, że jak nic z sobą teraz nie zrobię, to szanse na powtórkę będą maleć i maleć.
                          • bib24 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 17:49
                            nie możesz mieć szans mniejszych niż zero a takie masz teraz.
                            • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 18:04
                              No nie wiem. Ma większe doświadczenie ode mnie.
                • cosmetic.wipes Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 19:23
                  😂
            • maly_fiolek Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 11:54
              > O nie, nie...oni gardzą dobrze wykształconą, dobrze zarabiającą kobietą. Wielokrotnie tam twierdzili, ze to "kastruje" faceta
              To co piszą a to co rzeczywiście czują to dwie różne kwestie. W mojej bańce rodzinno-przyjacielskiej właśnie dobrze zarabiające dziewczyny mają/miały największe powodzenie.
              A panowie gardzą dobrze wykształconą, dobrze zarabiającą kobietą bo taka ich nie chce.
              • wkswks Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 13:02
                Oni gardzą każdą kobieta, przecież jakoś trzeba sobie wynagrodzić kompletny brak powodzenia u tychże.
              • morekac Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 13:54
                >A panowie gardzą dobrze wykształconą, dobrze zarabiającą kobietą bo taka ich nie chce.
                a nie chce ich, bo panowie mają wizje, że pani nie dośc, że na wszystko zarobi, to jeszcze sama dom ogarnie, a oni będą leżeć i spijać frukta.
              • la_felicja Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 15:22
                maly_fiolek napisała:

> To co piszą a to co rzeczywiście czują to dwie różne kwestie. W mojej bańce rod
                > zinno-przyjacielskiej właśnie dobrze zarabiające dziewczyny mają/miały najwięks
                > ze powodzenie.

Ale u kogo? U normalnych facetów czy u braci samców?
          • boogiecat Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 10:14
            tak, oni o tym bardzo dobrze wiedza, stad ich nieustepujacy mindfuck- po prostu nie maja narzedzi pozwalajacych im przystosowac sie do otaczajacej ich rzeczywistosci
      • turzyca Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 13:57
        >"Osobiście znam takich, którzy są żonaci, ich żony nie pracują i uwaga - wydają na siebie 10 tys zł miesięcznie. Z pensji męża. Fakt, że te żony wyglądają jak modelki i są "zrobione", ale czy to tanio? Divy wyszły by taniej."

Diva na tak wysokim poziomie według ich własnych informacji bierze 500 złotych. To miesięcznie wydatek 15 000 złotych.
        No ja nie wiem, jak im ta matematyka wychodzi.
        • runny.babbit Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 14:14
          Nie wiesz ile razy w miesiącu mogą, może jeden czy dwa seanse z diwa na miesiąc, to już maksimum możliwości.
        • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 14:47
          No weź, a koszt utrzymania żony? Rata kredytu za penthouse, leasing dla drogiego auta wraz z paliwem, zakupy w Lidlu czy tam Moliera, to nie są tanie rzeczy !
          • wkswks Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 15:10
            I dzisiejsze kobiety chcą podróżować! Takie bali czy bora-bora kosztuje. Do Mielna ich przeviez nie zabiorą.
            • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 15:12
              Pff, a taka ryba w Mielnie to niby za darmo?
              • wkswks Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 15:15
                Nie za darmo ale to za mało dla księżniczki. Oczywiście to wiedza z braci samców.
                • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 15:19
                  Nikt nie mówił, że będzie łatwo smile
                  • boogiecat Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 15:31
                    https://memegenerator.net/img/instances/75703937.jpg
    • fragile_f Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 01:26
      Dziękuje, szlocham big_grin

"Bracia, nie lekceważcie tego tematu, albowiem to wszystko zmierza w bardzo niepokojącym kierunku, niedługo seks z prawdziwą, żywą kobietą będzie tak drogi, że tylko najbogatsi będą mogli sobie na tą przyjemność pozwolić."
      • huang_he Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 07:45
        Omg, muszę mojemu mężowi to przesłać 😁
        Czasem narzeka, ze caly czas jest na dorobku, a tu sie okazuje, ze jednak w oczach wielu za chwile bedzie najbogatszy
        • black_halo Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 22:22
          No oczywiscie, niech docenia jaki ma skarb. Mam nadzieje, ze odpowiedni hajs kasujesz od meza za udostepnienie jaspisowej komnaty. W koncy teraz nawet zona nie daje za darmo, nie wyprowadzajmy braci z bledu tongue_out
          • fragile_f Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 16:18
            Wez przestań, policzyłam z grubsza ile mi stary wisi za tyle lat...
            • borsuczyca.klusek Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 16:32
              Pamiętaj, by za zboczeństwa liczyć więcej 🙄
              • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 19:35
                Uff, dobrze, że dziś napisałaś, że z mężem to nie zboczeństwo. Reszta się może już przedawniła.
            • black_halo Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 18:51
              A jeszcze dodaj ustawowe odsetki od zaleglych platnosci tongue_out

Jak tak pomysle, ze tyle lat swiadczylam uslugi za darmo to mi slabo. Moglam kasowac jakiegos beciaka a wychodzi na to, ze wyszlam za czada ;D
        • claudel6 Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 00:27
          o fuck, ja też big_grin
      • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 08:03
        Skoro tak jest, to niech się wezmą do roboty, to może też będą bogaci wink ale nie, lepiej jojczeć w necie.
        • boogiecat Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 10:06
          Oni nie jojcza, oni "nie lekcewaza tego tematu"! Ciekawe co to dla nich znaczy. Ja sie tych niereformowalnych psycholkow troche boje.

A moze zaczeli sie obawiac, ze z braku dostepnych zywych kobiet, na drugi ogien pojda zywi mezczyzni? W koncu wg ich teorii slabszy jest winny seks silniejszemu.
          • sophia.87 Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 10:12
            To jest pomysł.
            Mogliby się samcy sparowac w gronie forumowiczów ☺
            • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 11:29
              I Józef byłby zadowolony!
              • boogiecat Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 11:49
                big_grin co jak co, ale Bracia nie moga powiedziec, ze lekcewazymy ich problemy
                • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 12:09
                  Gdyby mieli swój kącik na Ematce i postępowali wg naszych rad, to musieliby zamknąć swoją budę z płakaniem wink
                  • sophia.87 Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 13:14
                    Niekoniecznie, Józek dostawał rady przez lata, i co? Bez zmian
                    • jolie Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 13:23
                      Józek to chyba troll, po prostu. Trudno uwierzyć, że są ludzie tak niewyuczalni.
                      • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 16:38
                        Ależ ja nie jestem niewyuczalny. Po prostu jestem leniwy i nie chce mi się zmieniać swojej sytuacji. Podobnie jak wchodzić w związek z rozsądku, bez chemii.
                    • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 13:42
                      Zauważ, że napisałam "i postępowali wg naszych rad" smile
                      • sophia.87 Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 14:01
                        Masz rację ☺
                        Ale wątpię by to było możliwe, oni mają tak zryte mozgi, że nie mają szans na normalną relacje z kobietami. Nawet u wcielonego anioła by znaleźli wady ☺
                        • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 14:48
                          Otóż to, a do tego sami niewiele mają do zaoferowania.
                          • sophia.87 Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 15:34
                            Oraz zero obiektywizmu jeśli chodzi o ocene atrakcyjności, nie tylko fizycznej, własnej osoby
                    • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 16:42
                      A kto powiedział, że ja chciałem zmienić swoją sytuację? Czasem myślę, że fajnie by było kogoś mieć i uprawiać z nim seks, wygoda i lenistwo biorą jednak górę.
                      • chatgris01 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 12:10

> A kto powiedział, że ja chciałem zmienić swoją sytuację? Czasem myślę, że fajni
                        > e by było kogoś mieć i uprawiać z nim seks, wygoda i lenistwo biorą jednak górę
                        > .

To strach, a nie wygoda i lenistwo.
                  • black_halo Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 22:25
                    Sugeruje pojsc za ciosem i zrobic "rezerwat dzikich stworzen" tu na forum, jeden przyklejony watek gdzie panowie moga sie wypowiadac ale nigdzie poza big_grin
                    • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 22:42
                      PROTESTUJĘ!!!!!!!!!!!!!!
        • fragile_f Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 18:21
          Wiesz, jak sie wydaje miesiecznie tyle kasy na prostytutki, to ciezko sie wzbogacic..

Swoja droga jeden pan narzekal, ze taka lalka to 15k i jego nie stać. Kurcze, ale to przeciez doskonala inwestycja - splaci mu sie w rok z malym hakiem, zakladajac ze miesiecznie wydaje 1k na panie. Oni nawet liczyc nie potrafia.
          • wkswks Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 18:51
            Zdecydowanie nie jest to ich mocna strona. Dziwne, bo wielu deklaruje sie jako programisci 15 k.
            • claudel6 Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 00:28
              czyli mówicie, ze to moi koledzy z pracy? ale oni wszyscy mają żony/dziewczyny!
              • wkswks Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 13:09
                A nie rozwodzą sie przypadkiem? Bo tam najbardziej jadem plują rozwodnicy.
    • chicarica Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 08:21
      W sensie, że żadna z nimi nie chce, nawet za pieniądze? A ponoć baby to k.wy big_grin big_grin big_grin
      • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 08:48
        Bo za darmo dają tylko chadom 🤣
    • wkswks Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 09:04
      Przejrzałam- szczególnie pierwszy post to złoto. Na divy nie stać, na lalki nie stać. Niemtorzy pytają, skad wziąć normalna dziewczynę na seks, na ulicy zagadywać? Inni żalą sie ze przez covida nie ma studentek.
      • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 08:32
        Ja uważam, że oni w dużej mierze trollują i to tylko takie męskie przechwałki. To tak jakbym ja tu żartował, że jak nie chce mi się wynieść śmieci, to w tym momencie przydałaby się baba w domu. Zresztą sam żartowałem kiedyś tutaj, że byłem u prostytutki lub do niej pójdę.
    • gryzelda71 Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 10:14
      No nie dam rady tego czytać.
      • paskudek1 Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 10:22
        Ja nawet nie zaglądam. Wystarczy mi to co tutaj piszą. Jeszcze bym wpadła na pomysł żeby jednemu z drugim odpowiedzieć 🤣🙈
        • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 11:41
          Go for IT! Wybierz sobie nicka: Chad1234, albo jakoś tak smile
    • gaskama Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 11:49
      Ja zupełnie nie rozumiem, po xuj włazić na to forum. Dowiedziałam się o nim z ememy. Poziom inteligencji na braciach jest ... poniżej takiego minimum, że to już nawet nie jest śmieszne. Głupota większości panów tam po prostu przeraża, bo uświadamiasz sobie, że tacy ludzie są wśród nas .. a wolałabyś jednak wierzyć, że z rodzajem ludzkim nie jest aż tak źle.
      • boogiecat Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 11:54
        gaskama napisała:

> (...) po xuj włazić na to forum. (...)
        > uświadamiasz sobie, że tacy ludzie są wśród nas ..

tongue_out

ja chyba wole wiedziec, tym bardziej ze zjawisko niestety raczej nie jest anegdotyczne
        • gaskama Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 12:06
          No ale w realu przecież przed takimi imbecylami spierp..ła byś, aż by się kurz za tobą unosił, nie nie? Więc po co robić sobie coś takiego w necie? Moim zdaniem to graniczy z masochizmem.
          • boogiecat Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 12:12
            Ja akurat na ich forum nie wchodze, ematka mi wystarcza i rzeczywiscie szkoda by mi bylo czasu i energii na czytanie tych pierdol; a tutaj to temat jak kazdy inny tzn zalezy od rozmowcow co sie z niego zrobi.
            • gronostajka Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 13:19
              ja akurat dzięki ematce odkryłam istnienie braci samców (i tego drugiego tworu - wielodzietni.org) i czasem zaglądam, takie guilty pleasure smile
          • martishia7 Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 18:26
            Mimo wszystko uważam, że warto, bo takie matoły swoim światopoglądem nie będą się chwalić na dzień dobry. Dobrze więc znać frazy-klucze, od których powinny się odpalać syreny alarmowe.
            • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 19:36
              Myślę, że każda normalna dziewczyna juz w okolicach liceum, takie frazy zna.
      • jolie Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 13:26
        gaskama napisała:

> Ja zupełnie nie rozumiem, po xuj włazić na to forum. Dowiedziałam się o nim z e
        > memy. Poziom inteligencji na braciach jest ... poniżej takiego minimum, że to j
        > uż nawet nie jest śmieszne. Głupota większości panów tam po prostu przeraża, bo
        > uświadamiasz sobie, że tacy ludzie są wśród nas .. a wolałabyś jednak wierzyć
        > , że z rodzajem ludzkim nie jest aż tak źle.
        >
        Mam identyczne odczucia. I nie rozumiem jarania się tymi dyrdymałami, możliwe, że w większości zmyślonymi. Z jednej strony klikalność, rozumiem, ale poświęcać temu uwagę? Po co?
      • lauren6 Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 14:01
        > zupełnie nie rozumiem, po xuj włazić na to forum.

Dobre pytanie. Weszłam, przeczytałam 2 posty i zastanawiam się po co mi informacja, że diwa pogryzła przegrywowi ptaka w trakcie fellatio.
        • wkswks Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 15:08
          Ale na produkowanie sie nt tutaj juz czasu nie szkoda?😀 pytanie retoryczne.
          • lauren6 Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 15:23
            Z ematki można uzyskać przydatne informacje. Np. że przed feriami warto zrobić dziecku pozytywny test na koronawirusa, żeby było ozdrowieńcem i nie podlegało kwarantannie.

Co mam zrobić z informacją, że diwy za 800 zł/h słabo się starają i już 5 minutach seksu pytają się "czy już skończyłeś?". Nie zamierzam korzystać, więc taka recenzja mi niepotrzebna.
            • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 15:29
              Ale wiesz, że nie musisz wchodzić we wszystkie wątki i linki, które cię nie interesują?
            • sophia.87 Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 15:37
              A co miałbyś zrobić? Pośmiać się i zapomnieć ☺
            • wkswks Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 17:04
              Poratować ta wiedza kolegę z pracy🤷🏼‍♀️?
              • sophia.87 Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 17:09
                Najlepiej przy kawie w szerszym gronie; Staszek, tylko nie chodz na diwy bo będziesz miał pogryzionego ptaka 😂
                Rozpoznawalność w firmie gwarantowana 😁
                • wkswks Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 17:11
                  Wybije mu divy na dobre z głowy i nie bedzie sie martwił.
                  • sophia.87 Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 17:37
                    Tylko skąd wiadomo kto w pracy chodzi na diwy? 😂
                    Kolega z byłej pracy wyglądał jak 100% incela w incelu, a okazało się, że ma/miał super chłopaka. Można się czasem pomylić ☺
        • claudel6 Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 00:29
          no mnie to akurat wzbogaciło big_grin
          • kira02 Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 13:05
            Mnie "ubogacił" kulturowo 😒
      • umi Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 00:43
        Ja wchodzilam aby robic sledztwo. Jak nie wychowac skonczonego d.bila. Gdyz trafilam na komentarze meskiej goofniarzerii, ktora na pewno nie siedzi tam za wiedza rodzicow. I chlonie ten syf. Skonczylam z urazem do czesci meskiej populacji. Nie z powodu takich watkow jak te zalinkowane, te sa smieszne. Tam takie gnid.wate tez sie pojawiaja. I w odroznieniu od trollowych emamy, wygladaly na prawdziwe. Jak sie poczyta takie rzeczy, ciezko tych ludzi nie chciec wyoutowac na Marsa. Lepiej tego goofna nie czytac z powodow innych niz rekreacyjne dla smiechu.
        • kira02 Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 13:06
          No ale zyskałas wiedzę, jak nie wychować incela?
          • figa_z_makiem99 Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 14:49
            Myślę, że panowie wynoszą często taki schemacik z domu, mamusia nadskakuje, służy i mówi, że synio wspaniały, mega mądry i nadaje się do wyższych celów. Chłopcy też naśladują relację ojca z matką. Skoro ojcu seks w domu się należał, to synek powieli schemat. A rzeczywistośc jest brutalna, synek wcale nie taki mądry, piękny i dobry w łóżku. Kobiety są już bardziej świadome i te bardziej atrakcyjne szukają lepszego życia. Grubsze się synkowi nie podobają i zostaje inceloza.
          • umi Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 16:53
            Cos tam zyskalam, ale bardziej musialam sie odtruwac. Glownie wiedze, ze sa takie odchlanie, w ktore lepiej nie schodzic. I bardziej jednak wiedze pod katem corki, zeby chlopow filtrowac kiedys na wsyzstkie strony. Pod katem syna glownie tyle, zeby uwazac na twoarzystwo stoczonych mezczyzn, ktoryz lubia wykolejac tych mlodszych. Reszte chyba i tak wiedzialam, czyli ze nie chce wychowac kogos latwowiernego z jednej strony, a z drugiej gnidy za ktora wstyd. I ze nie zamiezam wychowac roszczeniowca z dwiema lewymi raczkami ani kretyna, co poleci za kazdym tylkiem nie patrzac na konsekwencje. Bilans ogolnie wiecej strat i zyskow, a co sie chlop nasluchal o patologiach jego plci, to mu nikt nie zwroci uncertain Nawet telefon chcial mi utopic. Tyle chociaz, ze na wlasne oczy widzialam, ze nawet faceta moga tacy faceci szokowac.
            • umi Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 17:03
              *otchlanie, towarzystwo i inne bledy
    • borsuczyca.klusek Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 14:47
      Czad z gębą jak graniastosłup 🤭🤭🤭
    • januszekxxl Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 16:17
      black_halo napisała:
      > Ostatnio pojawily sie tam dwa fascynujace watki

Ciekawe czy bracia samcy ekscytują się fascynującymi wątkami na forum emama, tak jak emamy fascynują się ich wątkami?
      • sophia.87 Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 17:00
        Nie nazwałbym naszego zainteresowania ekscytacja, raczej ciekawością dziwnych zjawisk przyrodniczych. ☺
      • gronostajka Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 14:50
        bracia wolą zajrzeć sobie na kafeterię czy inne netkobiety
      • wkswks Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 14:52
        Jakbyś przestudiował gruntownie forum, znałbys odpowiedz. Potwierdzam- kafeteria to ich ulubione forum.
        • januszekxxl Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 15:02
          wkswks napisał(a):
          > Jakbyś przestudiował gruntownie forum, znałbys odpowiedz. Potwierdzam- kafeteria to ich ulubione forum.

Ematki to jednak muszą kochać braci samców. Inaczej skąd by wiedziały jakie są ich ulubione fora i pisały o nich na forum emama?
          Ja nawet nie wiedziałem że istnieje jakaś kafeteria a o istnieniu braci samców dowiedziałem się z forum emama.
          • bialeem Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 17:39
            Ematki są generalnie ciekawe świata. To trochę jakby odkryć nakrapianą fretkę z zezem grającą na ukulele. Można sobie popatrzeć, a nóż widelec fretka zrobi coś ciekawego. Zwykle robi kupę, ale czasem fikołka.
            Trzeba też pilnować, bo może być niebezpieczna i roznosić różne choróbstwa. Przez szkło i na odległość kija.
            • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 18:07
              No sama powiedz, znasz takich w realu? Oni są chyba gdzieś schowani.
              • bialeem Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 18:34
                Znałam. Na studiach obracałam się w pewnym bardzo zmaskulinizowanym środowisku. 80% kolegów miało pewne cechy jeszcze wtedy zdefiniowane bardziej jako geek. Część z tego co widzę po mediach społecznościowych z tego nie wyrosła.
                W bezpośrednich okolicach mam raczej ukrytych mizoginów. Uważają kobiety za gorsze, ale bardziej nieświadomie i nie okazują tego bardzo jawnie. Obraziliby się gdybym im pokazała palcem dlaczego tak uważam. Dlatego takie jawne okazy mnie fascynują.
                • kobietazpolnocy Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 21:39
                  bialeem napisał:

> W bezpośrednich okolicach mam raczej ukrytych mizoginów. Uważają kobiety za gor
                  > sze, ale bardziej nieświadomie i nie okazują tego bardzo jawnie. Obraziliby się
                  > gdybym im pokazała palcem dlaczego tak uważam. Dlatego takie jawne okazy mnie
                  > fascynują.

Ja akurat mam mizoginów świadomych, ale dyskretnych. No, jednak w firmie na głos już nie wypada pewnych rzeczy mówić. Ale jak co poniektóry straci kontrolę nad sobą, to to i owo mu się wymsknie...
                  • boogiecat Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 21:56
                    Yep, dzieki braciom ma sie pojecie co niektorzy faceci moga miec naprawde we lbie.
      • black_halo Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 11:18
        Bracia samcy to ekwiwalent goopich filmow na youtubie. Jak mam ochote na chwile odskoczni w robocie to sobie odpalam braci i czytam watki ze swiezakowni.
    • pani_tau Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 17:19
      Że wy macie zdrowie to czytać...
    • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 21:15
      Mi podobają się te braciasamcy.pl/index.php?/topic/37495-penalizacja-catcallingu/
      braciasamcy.pl/index.php?/topic/37496-dlaczego-na-portalach-randkowych-nie-podaje-się-wagi-ciała/
      • wkswks Re: Dramaty braci samcow 06.12.21, 21:31
        Ten temat sie cały czas u nich przewija. Że kobiety mogą zwracać uwage na wzrost a biedne misie na wagę nie. Żelazny argument: schudnąć mozna zawsze a urosnąć nie. Misie -pysie nie ogarniają, że na portalach randkowych głównie wygląd sie liczy, ani że kobiet jest duzo mniej więc sobie wybierają. W ogóle argument o coraz grubszych kobietach jest kompletnie z dupy, bo więcej jest otyłych mężczyzn. Ale oni wiedzą lepiej, bo jak ida do fitness to widac tam więcej facetów.
    • kobietazpolnocy Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 13:26
      Kwintesencja incelozy: lęk przed tym, że nawet dziffka wyśmieje i odmówi.

No i odwieczny męski dramat: jak zamoczyć najtańszym kosztem?
      I wielki szok, że wszystko ma swoją cenę: dobry seks, podziw u innych, nawet wolność.
      Związki dla samego ciupciania się nie opłacają, mają bracia rację - po co inwestować czas, wysiłek i własną swobodę po to by raz na jakiś czas z kimś się przespać?
      • wkswks Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 13:29
        Jedni jednak śmieją się: „zobaczymy jak pojawia sie lalki wysokiej jakości, jak P00lki bedą płakać”, drudzy jak w tym wątku marudzą ze dobra lalka kosztuje 3 tysiące euro. No nie dogodzisz.
      • boogiecat Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 14:48
        kobietazpolnocy napisał(a):

> No i odwieczny męski dramat: jak zamoczyć najtańszym kosztem?

chcialas powiedziec "incelowski", a nie meski?

• kobietazpolnocy Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 21:46
          boogiecat napisała:

> kobietazpolnocy napisał(a):
          >
          >
          > > No i odwieczny męski dramat: jak zamoczyć najtańszym kosztem?
          >
          > chcialas powiedziec "incelowski", a nie meski?
          >

Chciałabym, ale jednak zostanę przy "męskim". Może i zbytnia generalizacja, ale akurat mizoginia jest u mężczyzn powszechna. Znakomita większość uważa się za lepszych niż głupie baby, a szanować potrafi tylko typy świętej madonny.
          • boogiecat Re: Dramaty braci samcow 08.12.21, 17:23
            Pytalam, bo sama sie zastanawiam.
      • imbryk.herbaciany Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 20:32
        >rację - po co inwestować czas, wysiłek i własną swobodę po to by raz na jakiś czas z kimś się przespać?

Zdradzę tajemnicę alkowy, mój mąż, przystojny, wysoki, wysportowany, dowcipny (no w ogóle typowy mąż ematki), nie mający ani problemów z powodzeniem, ani też rozkmin typu józkowych, twierdzi, że dla faceta stały związek jest nie do przebicia, jeśli chodzi o proporcję kosztów do częstotliwości seksu, każda inna opcja wymaga większych nakładów. Ale fakt, że nie jest to człowiek z dowcipu, który się cieszy, że to już jutro, dla takiego rachunek pewnie wygląda inaczej.
        • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 20:52
          Myślę, że większość kobiet i mężczyzn tak uważa.
        • kobietazpolnocy Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 21:43
          No ale BS marzy się dobry seks i podziw za darmo - bez zbędnych wydatków, bez bycia miłym dla drugiej strony, bez kompromisów jakichkolwiek.
          To jest właśnie ich największy problem - te dziwnie infantylne oczekiwanie, że świat powinien ich zaspokoić ot tak, bo czegoś chcą, zupełnie pomijając oczywisty fakt, że a) nikt nie może mieć wszystkiego, b) nawet na bycie tym mitycznym chadem trzeba zapracować.
    • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 19:46
      Ostatnie akcje z tindera:
      - rzucam żart na przywitanie, laska pyta się mnie jakiego jestem wzrostu, kłamię że mam 177 cm (realnie 175 ale nie widać różnicy), dostaje unmatcha

- laska mówi, że jej się nie chce wychodzić w tę pogodę na randkę, ale możemy gadać przez telefon, odpowiedziałem, że nie chce mi się już z nią rozmawiać ani pisać i poszedł unmatch od niej

- laska pyta się mnie co robię, skąd pochodzę i tak dalej, bardzo agresywnie, żartuje, że pewnie szuka mężusia, ona zaprzecza, chce się z nią umówić na randkę ona mówi, że nie chce by to była słaba randka (WTF?). Pojawia się redpillowy 6-zmysł że laska może szukać beciaka na smyczy, nie chciałem jej powiedzieć co robię i ile zarabiam, coś tam gadała, że musi sprawdzić że jestem normalny, ja mówię że tego nie da się sprawdzić pisząc xD W skrócie życzyła mi dobrej nocy, a później unmatch, wcześniej pisała, że napisze później.

- od jednej laski wyciągnąłem numer telefonu, próbowałem nakłonić na randkę, ale ona w weekend wyjeżdża, mało entuzjastyczna moim zdaniem będzie ghosting...

Narazie jestem tylko umówiony z jedną laską na picie, zobaczymy. Dzisiaj z nią pisałem i responsywność dobra, niestety zainteresowanie lasek teraz trzeba utrzymywać... Dopóki nie ma seksu to nie ma żadnej relacji i nie ma na co liczyć poważnego.

Grę mam przyzwoitą więc jeśli laska na spotkaniu będzie zainteresowana to ją prędzej czy później bzyknę.

Zawsze szybko naciskam na randkę i spotkanie bo konkurencja jest absurdalna i kobieta może w każdej chwili stracić tobą zainteresowanie, idę na randkę i sytuacja się zmienia, myszki już nie są takie hop do przodu i ja zyskuje przewagę. Nie zawsze się udaje, ale z moim wyglądem tylko gra może mnie uratować.

Kiedyś dostałem feedback od laski; z tobą na pierwszej randce gadało mi się tak dobrze jak z nikim wcześniej. To mi dało trochę optymizmu (sprawę zjebałem później ale seks był przyszła naga w płaszczu do mnie na chate) ale to też laska musi być chętna i temperamenty muszą się spasować.

czytam to i zastanawiam się o co chodzi. Tak często wygląda życie towarzyskie. Jedna nie chce, druga nie chce, setna zechce. Prawdę mówiąc to chciałbym mieć takie powodzenie na Tinderze. Inaczej by śpiewali dostając jednego matcha w najlepszym razie na miesiąc.
      • bialeem Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 19:59
        Przyznam, że im trochę współczuję. Każdą relację postrzegać przez tylko i wyłącznie przez pryzmat seksu... to musi być koszmar.
        • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 20:05
          Jest gorzej. Oni każdą relację postrzegają przez pryzmat własnej atrakcyjności.
          • bialeem Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 20:19
            Nie wyczytuję tego z tej wklejki. Jak nie są atrakcyjni, to ćwiczą "grę", bo jedynym celem jest seks.
            Ocenianie się pod kątem atrakcyjności jest w dzisiejszych czasach dość powszechne u obu płci. Bycie radarem na zaliczę/nie zaliczę ala GTA raczej nie.
          • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 20:55
            Jak Józek. Co z założenia jest błędne, bo gdyby tak było, tylko ładni ludzie tworzyliby związki.
            • trampki_w_kwiatki Re: Dramaty braci samcow 09.12.21, 23:53
              Też o Józku pomyślałam.
          • kira02 Re: Dramaty braci samcow 08.12.21, 07:58
            I właśnie dlatego są incelami. To taki zryty beret. Sprawa beznadziejna, bo nawet jak delikwent widzi problem, to z uporem maniaka przyczyny upatruje się nie w sobie samym, tylko we wszystkich wokół, a już w szczególności w złych kobietach.
            • kobietazpolnocy Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 13:56
              E, to chyba nie do końca tak.
              Oni akurat dość wyraźnie widzą swoje braki: że za niscy, za mało CHADowi, za mało charyzmatyczni i zamożni... Pod tym względem to skromniejsi są od statystycznej ematki..

Ich idiotyzm polega na wierze, że dostęp do seksu to jest jakieś ich podstawowe prawo człowieka.. Że po prostu powinno im się należeć, tylko złe kobiety nie dają i wybrzydzają, a przecież do niczego innego (no może poza ogarnianiem domu) się przecież nie nadają.
              • jolie Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 14:28
                Ja bym dodała jeszcze jedno - atrakcyjność jak najbardziej bywa względna, a ludzie mają swoje typy (ja na pewno mam), ale są skrajne przypadki mężczyzn naprawdę nieatrakcyjnych fizycznie i odpychających. I myślę, że oni mogą doświadczyć wielu, naprawdę wielu odrzuceń i to jednak wpływa na osobowość i tworzy błędne koło.
                • sophia.87 Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 14:34
                  Znałam chłopaka, który miał ksywke Shrek, zasłużenie, nigdy nie miał problemów z kobietami, a jego żona to śliczna, zgrabna i madra blondynka.
                  Nie ma reguły.
                  Chłopak był wesoły, towarzyski i pewny siebie.
                  • jolie Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 14:48
                    Ja też znam brzydali z powodzeniem. Ale oni mają dosyć silną osobowość, nie zrażali się, byli zabawni, obrotni - to są ich zasoby, poza tym nie byli przypadkami skrajnie odstręczającymi. Takich facetów nie ma za wiele.
                    • sophia.87 Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 14:56
                      W sumie to z wyglądu taki był.
                      Ale wygrywał osobowością.
                      Nie wszyscy incele są odrazajacy z wyglądu, ale ich zgorzknienie, desperacja i pretensje do całego świata razilyby nawet u Banderasa
                      • jolie Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 15:05
                        >Nie wszyscy incele są odrazajacy z wyglądu, ale ich zgorzknienie, desperacja i pretensje do całego świata razilyby nawet u Banderasa

Zgadzam się, bo osobowość u faceta jest bardzo ważna, a czasami kluczowa.
                      • black_halo Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 10:09
                        Ja znam zupelnie obiektywnie przystojnego incela. Ma wszystkie fizyczne atrybuty tzw. czada, wzrost, muskulatura, ladna twarz i jednoczesnie tak oblesny, parszywy charakter, ze sie niedobrze robi. Pracowalam z nim pol roku i co chwile sie dziwil, ze laski uciekaly z pierwszej randki z nim. A tymczasem w HR mieli na niego cala szuflade skarg.
                    • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 16:27
                      Tylko ci brzydale pewnie są zaradni i ambitni, a ja jestem po prostu leniwy. Chcę mieć spokojną pracę, własne nieduże mieszkanie i święty spokój.
                      • chatgris01 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 12:24

> Tylko ci brzydale pewnie są zaradni i ambitni, a ja jestem po prostu leniwy. Ch
                        > cę mieć spokojną pracę, własne nieduże mieszkanie i święty spokój.

No to przecież masz, więc dlaczego stale jojczysz?
                • kobietazpolnocy Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 12:49
                  jolie napisała:

> Ja bym dodała jeszcze jedno - atrakcyjność jak najbardziej bywa względna, a lud
                  > zie mają swoje typy (ja na pewno mam), ale są skrajne przypadki mężczyzn napraw
                  > dę nieatrakcyjnych fizycznie i odpychających. I myślę, że oni mogą doświadczyć
                  > wielu, naprawdę wielu odrzuceń i to jednak wpływa na osobowość i tworzy błędne
                  > koło.

Masz rację, że atrakcyjność można różnie definiować i dotyczy to również kobiet. Ale nie oszukujmy się, nie wszyscy możemy być atrakcyjni i w wieku 20plus już większość z nas w miarę orientuje się, czy ma powodzenie wśród ludzi, czy nie.
                  Ta fiksacja braci na punkcie dochodów i mięśni aż tak bardzo się nie różni od kobiecego myślenia, że "jak tylko schudnę" lub "jak tylko odkryję tę właściwą farbę do włosów" to wreszcie będzie inaczej.
                  • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 12:58
                    1000000000:1000000000
      • borsuczyca.klusek Re: Dramaty braci samcow 07.12.21, 20:52
        A jak piszę, żeby odczytać przynajmniej 4 do 6 randek to się ze mnie śmiejecie 🙄
        • trampki_w_kwiatki Re: Dramaty braci samcow 09.12.21, 23:54
          Ja tam na pierwszej już widziałam z kim /czym mam do czynienia.
      • black_halo Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 10:59
        na milosc boska, tanebo ! Wiekszosc z was facetow w ogole nie czyta sygnalow od chetnych lasek. Dlatego siedziecie potem na tinderach i placzecie, ze zadna was nie chce. Wy po prostu nie czytacie sygnalow od tych, ktore was chca. Mam ci ja teraz w pracy kolesia, jakies 30 lat, dupa wolowa i kadydat na incela jak ta lala. Jest tez w pracy dziewczyna, ktora co chwile zaprasza go na kawe. On nie idzie bo on na kawe nie chodzi. Ona prosi go o pomoc przy czyms (przy czym wiem, ze totalnie wie ale i tak go prosi). On przychodzi, cos odburknie. Laska te podchody robi od wrzesnia, od trzeciego dni jej pracy. Jest grudzien, wczoraj siedzimy w stolowce. Pracuje w meskim gronie i on mowi "baby majo tera lepiej bo na tinderze celujo w 20% najprzystojniejszych i taki jak on nie ma szans w tej konkurencji". Nie wytrzymalam, powiedzialam, ze najciemniej pod latarnia i zeby sie dobrze rozejrzal bo jego szczescie jest tu pod nosem. Wychodzimy z roboty, spacer w kierunku parkingu i on do mnie mowi "wiesz, nie myslalem, ze sie interesujesz mlodszymi". Kurtyna. W biurze jest 6 bab na 50 facetow, 5 mezatek, z czego cztery to juz w wieku 50+ i jedna singielka w wieku 24 lat.

Zaloze sie, ze wrocil do domu i nadal nie wie, ze laska, ktora codziennie zaprasza go na kawe jest nim zainteresowana. Powiedziec czy poczekac az ten sherlock sam na to wpadnie?
        • wkswks Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 11:00
          I tak to najcześciej wyglada. 🤣
          • black_halo Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 11:10
            No jasne. Po ilus tam razach laska sie podda i poszuka sobie bardziej rozgarnietego kolesia a on bedzie nadal siedzial na tinderze i jojczyl, ze "baby to se mogom przebierac na tinderach jak ulegalkach".
        • sophia.87 Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 11:20
          Powiedz, on sam na to nie wpadnie.

Moja koleżanka tak podrywala weta swojej psinki, chodziła niemal co drugi dzień wymyslajac psicy najróżniejsze dolegliwości. Sygnały były jak najbardziej ☺ Aż w końcu facet oskarżył ją, że szuka pretekstu do uśpienia psa 😀
          Jak mu wtedy powiedziała o co chodzi to zaliczył opad szczęki.
          Dziś są szczęśliwym małżeństwem.
          Jego może usprawiedliwiać to, że ona śliczna modelka, a on raczej przeciętny, miał prawo uznać, że to nie jego liga ☺
          • black_halo Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 11:32
            Powiedzialabym ale mi jej szkoda dla takiego incela.
            • sophia.87 Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 11:47
              Może jest w jej typie ☺
              Ale pomyśl jaki wierny będzie, po prostu nie zalapie jeśli jakaś pani kiedyś będzie nim zainteresowana 😀
              • black_halo Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 12:04
                No na pewno jest w jej typie, inaczej by od trzech miesiecy sie nie dwoila i nie troila, zeby go na kawe chociaz namowic. On tymczasem programowo kawy nie pije.

Mialam tez kiedys w pracy totalnie tragiczny przypadek kolesia tuz pod studiach, ktory rozkminial co to znaczy, ze laska zaprasza go na obejrzenie meczu siatkowki, w ktorym gra, proponuje nocleg u niej w domu pod nieobecnosc wspolokatorki i oraz wypad na jarmark swiateczny. Ciagnelo sie to kilka tygodni az w koncu zdesperowana panna wyslala mu zdjecie kompletu bielizny i zapytala w wiadomosci czy chcialby ocenic czy dobrze lezy. I koles powiedzial, ze ona przeciez mogla kazdemu takie pytanie wyslac. A najgorsze w calej historii bylo to, ze wtedy dzielilam biuro z sedmioma facetami w wieku od 23 to 63 lata i kazdy, oprocz najstarszego uwazal, ze naprawde trudno stwierdzic czy ona jest zainteresowana. Prawie emeryt powiedzial, ze gdzies w okolicach 50tki sie obudzil i zrozumial ile okazji w zyciu przepuscil.

Mlody kolega po tym jak nie skorzystal z propozycji ogledzin kompletu bielizny, byl mocno zdziwiony, ze laska poblokowala go na wszystkich kanalach, bo myslal, ze sa tylko przyjaciolmi.
                • sophia.87 Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 12:19
                  😂
                  To najstarszy może się podzielić doświadczeniem.
                  Mama często opowiadała jak jej koleżanka ze studiów, bezskutecznie podrywająca kolegę, po pijaku mu wyznała miłość i zażądała by się z nią ożenił. Chłopak poslusznie ogarnął kwiaty i pierścionek. Niedługo będą mieli 40 rocznicę ślubu ☺
                  Z takimi trzeba chyba wprost
                  • black_halo Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 12:36
                    Ciotka mojego meza tez tak zrobila ale zupelnie na trzezwo. Jej maz, swiezo upieczony inzynier w ogole nie wiedzial co i jak z babami sie robi. Mieszkali po sasiedzku. I ona chyba z rok codziennie przechodzila "przypadkowo" obok przystanku, na ktorym on wysiadal jak wracal z pracy. Ona wtedy jeszcze studiowala i mieszkala z rodzicami. On ja grzecznie odprowadzal do domu, zegnali sie i tak przez rok. Az w koncu ona nie wytrzymala i powiedziala, ze wszystkie jej kolezanki powychodzily za maz a on jej nawet na randke nie zaprosil jeszcze i jesli sie nie pospieszy to ona maksimum do konca roku bedzie na tym przystanku czekala. Byl wrzesien. Pod koniec listopada wzieli slub. No, dzisiaj 40 lat po slubie maja trzech synow i dziewiatke wnukow wiec moim zdaniem nienajgorzej.
                    • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 12:49
                      Czasami jest to szybsza akcja youtu.be/SaE2tPoSIxc?t=409
                    • sophia.87 Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 12:57
                      Aż strach pomyśleć co by było z tymi panami gdyby nie inicjatywa pan ☺
                      Inżynier może za parę lat by zaproponował spacer ☺
                      Tak, że widzisz, dla Twojego pracowego incela też może jest jeszcze szansa ☺
                      • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 13:05
                        Nic by nie było, panie by sobie kogoś znalazły, a panowie nadal byliby samotni.
                        • sophia.87 Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 13:07
                          I może ok 50 by skojarzyli, że to był podryw
                • kobietazpolnocy Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 14:02
                  To nie jest koniecznie głupota, black.. To może też być podejrzliwość. Pewnie oparta na doświadczeniu. Skoro laski zazwyczaj ich nie chcą, to w tak wyraźnym zainteresowaniu jest jednak coś podejrzanego. Może chce go w coś wkręcić? Albo to jakiś żart..
                  A może po prostu laska mu się nie podoba. Tylko dlatego, że on jest singlem, a ona jest młoda i chętna nie oznacza automatycznie, że powinno mu zależeć..

A tak na marginesie: komentarz tego kolesia do ciebie równie dobrze może świadczyć o tym, że ty sama wysyłasz dziwne sygnały do otoczenia, więc może przyganiał kocioł garnkowi..?
                • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 01:10
                  Black tylko ci Twoi znajomi incele z pracy to pewnie całkiem przystojni i do tego z dobrym, bo inżynierskim wykształceniem. Mnie jakoś żadna nie zaprasza na noc do siebie i tym bardziej nie otwiera mi drzwi będąc w samych tylko pończochach.
          • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 16:45
            Tylko, że weterynarz z automatu jest w wyższej lidze z powodu zawodu. A zwykły pracownik biurowy jak ja nie ma takiego pola manewru.
            • sophia.87 Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 16:50
              Ona nie zainteresowala się nim z powodu zawodu, a osobowości, charyzmy, prawdziwej troski o pacjentów i bezdomne zwierzęta.
              Z wyższej ligi to mogła celowac w jakiegoś prezesa i miala 99,9% szans na powodzenie ☺
              • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 17:01
                Weterynarz to jednak pozycja społeczna.
                • sophia.87 Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 17:17
                  Tak, ale w tym konkretnym się zakochała, nie w jego pozycji
                  • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 17:42
                    Jednak on pewnie nie był wiekowym prawiczkiem. A jakby był magazynierem, to by się w nim nie zakochała tongue_out
                    • sophia.87 Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 17:56
                      Raczej nie , pewnie też nie uznawał utraty cnoty za życiowy sukces.
                      Zależy może jakim człowiekiem byłby magazynier i.jaka by miał pasję
        • jolie Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 13:26
          Black halo jak zwykle sobie przeczy. Pamiętam Twoje wywody, jak to nieatrakcyjni dla Ciebie byli faceci, którzy latali za Tobą i za lepiej samemu wybrać sobie faceta. W drugą stronę to już nie działa? Może tym opisywanym typom zainteresowane koleżanki też się nie za bardzo podobały? Ja mam raczej takie doświadczenia, że jak dziewczyna naprawdę i bardzo się podoba, to facet działa, a jeśli nie działa, to jest ogólnie niedecyzyjną dupą wołową w wielu sferach życia, której trzeba pokazywać palcem i prowadzić za rączkę. Owszem, są amatorki takich typów, bo lubią nadawać ton relacji i ustawiać innych, ja bym nie traciła na takiego czasu i nie miała poczucia straty.
          • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 16:35
            A może nie działa, bo jest z niższej ligi? Ja nie działam, dupą wołową się nie czuję. Potrafiłem sam kupić bez niczyjej pomocy własny kwadrat. To, że mi się kobieta podoba, nie oznacza automatycznie pasowania do niej. Ona może woleć książki, a ja czytanie wykopu i braci samcy. Ona teatr, ja żłopanie piwska w barze. Jestem nudziarzem co lubi siedzieć na kanapie i czytać gazetę polską i nie oczekuj, że kobieta która mi się podoba będzie mną zainteresowana. Do tego uważam zainteresowanie urodą kobiety za zwykłą chuć i przy bliższym poznaniu mogłoby nie być żadnej nici porozumienia. Do tego ona może mieć anielską urodę, a tak naprawdę miała w sobie 15 penisów.
            • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 17:08
              Jeszcze dodam, że ja bym się bał że ojciec potencjalnej dziewczyny jest np. inżynierem i mógłby mnie skromnego pracownika biurowego traktować gorzej. Albo przedsiębiorcą i wtedy mógłby mnie nienawidzić za szkalowanie klasy średniej oraz popieranie polskiego ładu.
              • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 17:23
                🤦
                • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 17:41
                  No co, typowy wyborca PO z klasy średniej mógłby nie znieść, że jego córka spotyka się z głosującym do tej pory na PiS prostym chłopaczkiem z klasy niższej.
                  • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 17:59
                    Nie martw się, jego córka ani by na ciebie spojrzała.
              • angazetka Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 19:48
                Nigdy nie miałeś żadnej relacji z żywymi ludźmi, co?
                • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 19:54
                  Cenię sobie przyjaźń, jednak w tym marazmie i lenistwie nie chce mi się wchodzić w relacje z kobietami. Mam też kilometry kompleksów i lęków. Nie chcę tego zmieniać i narażać się na stres.
                  • morekac Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 07:54
                    Wejdź w relację z magazynierem zatem...
                    • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 08:28
                      Bardzo zabawne. Miałbym korzystać z prostytutek, żeby nie być w Twoich oczach gejem? To już przestało się robić śmieszne. Nie podobam się kobietom, to nie podobam. Nie będę z siebie wyciskał siódmych potów, by zaimponować jakiejś kobiece np. byciem robotnym. Jako zwolennik państwa socjalnego uważam, że klasa robotnicza ma pracować po 8 godzin dziennie i godnie żyć. A w Polsce mamy kult dzikiego kapitalizmu i harowania jak koń faceta będącego mężem.
            • black_halo Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 10:04
              No jak ma anielska urode to szanse na 15 penisow a nawet wiecej, sa duze. Przeciez wam samcom chodzi glownie o zamoczenie cudownej urody wlascicielkach wagin.
          • black_halo Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 10:02
            Oni nie byli nieatracyjni ogolnie tylko po prostu nieatrakcyjni dla mnie. Mozesz tez miec racje, ze ja lubie nadawac ton, rzadzic w ogole i nielatwo sie poddaje a juz zwlaszcza facetom. Moze i stad moj zawod, meski i kierownicze stanowisko - to wymaga pewnych cech charakteru, ktore stoja w sprzecznosci z byciem kobieta, ktora czeka na wybranie. Ja nie czekam, sama wybieram co chce.
            • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 10:07
              Ja Ciebie bardzo cenię za to, że mimo dojścia do kierowniczego stanowiska jesteś wrażliwa społecznie i nie stałaś się typowo liberalnym gospodarczo i egoistycznym przedstawicielem bubkowatej klasy średniej.
            • jolie Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 10:48
              black_halo napisała:

> Oni nie byli nieatracyjni ogolnie tylko po prostu nieatrakcyjni dla mnie. Mozes
              > z tez miec racje, ze ja lubie nadawac ton, rzadzic w ogole i nielatwo sie podda
              > je a juz zwlaszcza facetom. Moze i stad moj zawod, meski i kierownicze stanowis
              > ko - to wymaga pewnych cech charakteru, ktore stoja w sprzecznosci z byciem kob
              > ieta, ktora czeka na wybranie. Ja nie czekam, sama wybieram co chce.
              >

W dzisiejszych czasach to w sumie zawsze kobieta wybiera. To, że pozwala się wybrać nie oznacza, że jej facet nie pasuje i że nie bierze tego, co chce - widocznie gość jest dla niej atrakcyjny, kto chodzi na randki z przymusu? Ja zawsze wolałam facetów z werwą i energicznych, natomiast z moich obserwacji wynika, że do takich typów jest o wiele większa konkurencja niż do tych, których trzeba poderwać/ośmielać/ przejmować nad nimi kontrolę. Ja lubię rywalizację, łatwe łatwe łupy mnie nie cieszą 😀.
              • black_halo Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 11:03
                jolie napisała:

> W dzisiejszych czasach to w sumie zawsze kobieta wybiera. To, że pozwala się wy
                > brać nie oznacza, że jej facet nie pasuje i że nie bierze tego, co chce - widoc
                > znie gość jest dla niej atrakcyjny, kto chodzi na randki z przymusu? Ja zawsze
                > wolałam facetów z werwą i energicznych, natomiast z moich obserwacji wynika, że
                > do takich typów jest o wiele większa konkurencja niż do tych, których trzeba p
                > oderwać/ośmielać/ przejmować nad nimi kontrolę. Ja lubię rywalizację, łatwe łat
                > we łupy mnie nie cieszą 😀.

To sie jakby kupy nie trzyma. Energiczny facet z werwa, ktory mnie podrywa i jednoczesnie ja musze stawac do walki z innymi babami o tego faceta? To by oznaczalo, ze ja musialam o cos walczyc i sie starac a nie wybierac. Nie moja bajka.
                • jolie Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 11:17
                  Nie, to znaczy tylko, że w przypadku takiego chłopa trzeba mieć refleks, bo tacy nie są długo sami.
                  • black_halo Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 11:29
                    jolie napisała:

> Nie, to znaczy tylko, że w przypadku takiego chłopa trzeba mieć refleks, bo tac
                    > y nie są długo sami.

Nadal nie rozumiem. Facet mnie podrywa, jest mna zainteresowany i co? Nagle mu sie odmienia bo jakas inna mnie przegonila w wyscigu po trofeum? Jakim cudem w ogole jest jakas inna baba albo i kilka?
                    • jolie Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 11:43
                      Tłumaczę - facet wykazuje inicjatywę, podrywa, zatem nie rozkminiam i nie dorabiam ideologii na wstępie, że jest ruchaczem/ szuka trofeum/jest kobieciarzem/nie ja zagadałam pierwsza, tylko wykazuję zainteresowanie, jeśli też mi się spodobał. To, że pojawi się inna kobieta to raczej oczywiste, jeśli gość jest atrakcyjny i wygadany.
                      • black_halo Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 12:18
                        Aha, czyli decyduje sie szybko zaklepac faceta, ktory na mnie polecial bo inaczej inna sprzatnie mi go sprzed nosa.
                        • jolie Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 12:36
                          Decyduję się zainteresować facetem, który podoba mi się wizualnie i ma na tyle jaj, żeby zagadać i nadać relacji charakter damsko - męski. To już na wstępie nastraja pozytywnie. Jak się gość nie podoba, to w ogóle nie ma tematu i tyle. Co będzie dalej, to już inna historia, bo czasami im dalej w las, tym więcej drzew i może wyjść wielka kicha. Ale ten las i drzewa mogą pojawić się również w przypadku faceta, którego Ty sama sobie upatrzyłaś, zatem wybieranie przez kobietę to żadna gwarancja, że będzie lepiej i prawda objawiona.
        • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 14:03
          Setki razy byłem zapraszany przez panie w pracy na kawę i najczęściej mówiły coś w rodzaju: "ja i mój facet byliśmy ostatnio na wakacjach w Chorwacji a ty?". Nauczyłem się że kobiety są po prostu miłe i żadna inicjatywa z ich strony nie oznacza zainteresowania. W całym życiu mogę powiedzieć że dwa razy byłem uwodzony przez kobietę. Raz zaczęła stalkować mnie kumpela kumpeli. Poprosiła o pomoc w pewnej kwestii. Pomogłem bo czułem że trzeba, w dzieciństwie miała polio. Ale to nie wypaliło. Potem byłem u znajomej ze studiów. Razem robiliśmy projekt na zaliczenie. Potem stwierdziła że jest zmęczona i możemy robić go leżąc. A potem poprosiła żebym jej pomasował kark. A potem wrócił do domu jej ojciec. Patrzysz na sytuację tylko z jednej strony. Wcale nie jest tak łatwo rozczytać wasza intencje...
          • morekac Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 16:43
            Oj, Tanebo. Kolejny, który nawet nie próbuje skorzystać z szansy. Nawet jeśli ma faceta, to może ma też koleżanki...
            • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 16:46
              Kobiety uwielbiają np. samotnym kolegom podsuwać brzydkie koleżanki big_grin
              • morekac Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 19:16
                Im więcej kobiet znasz, tym większa szansa, że kiedyś trafisz na tę właściwą. Poza tym nie dziczejesz towarzysko.
                Ale skoro wolicie siedzieć w piwnicy, to przynajmniej nie biadolcie ( obaj: Józek i Tanebo), że baby was nie chcą.
                • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 19:25
                  Proszę mnie nie łączyć z Józkiem, żenię się...
                • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 19:47
                  Ależ ja nigdy nie siedziałem w piwnicy, byłem swego czasu niezłym imprezowiczem. Po prostu nie podobam się kobietom na tyle, by mieć jakąś bez większego wysiłku. A jak mam wypruwać sobie żyły, by jakiejś zaimponować, to mi się nie chce.
            • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 17:04
              No nie miały
          • black_halo Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 09:57
            Tanebo, ty mlotku. Skoro laska zaprasza cie na kawe i to niejedna, to znaczy ze daje sygnal. Ze ma faceta to nie ma nic do rzeczy. Moze wcale nie ma, tylko tak mowi. Moze ten facet to tak naprawde psiapsiolka bo ciezko sie przyznac kobiecie do tego, ze jest sama. Zaprosila cie na kawe, od ciebie juz zalezy jak ten temat pociagniesz. Moze uwaza cie za lepsza galaz, jak to mowia bracia samcy i wlasnie szuka miekkiego ladowania.

Serio, wy naprawde nie czytacie sygnalow od kobiet chetnych na was i jednoczesnie czesto mylnie interpretujecie zwykly usmiech. Wiesz ile ja problemow w pracy mialam tylko dlatego, ze naturalnie duzo sie usmiecham? Teraz musze praktykowac resting bitch face, zeby jakis facet nie pomyslal, ze na niego lece. Jednoczesnie kiedy w ogole sie nie usmiecham to wszyscy maja mnie za office bitch.
            • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 10:02
              Nie pomyślałaś, że Tanebo ma zasady i nie chce planującej skoczyć w bok?
              • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 10:11
                Nie, może nawet mieć męża, mogła ją przelecieć dywizja pancerna. Nie mam twoich obsesji...
                • black_halo Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 10:17
                  No to co stoi na przeszkodzie isc i troche poflirtowac? Ona mowi "bylam z chlopem z chorwacji?" a ty na to "no, w chorwacji bylas ale w kinie ze mna jeszcze nie" tongue_out
                  • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 10:23
                    No i byłem. A potem przedstawiła mnie swojemu chłopu. I jaki miałem zrobić kolejny krok?
                    • triss_merigold6 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 11:04
                      Normalnie. Ludzie się rozstają, rozwodzą, zmieniają partnerów, porzucają i są porzucani.
                      • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 12:06
                        Rok później wzięli ślub...
                    • black_halo Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 11:05
                      tanebo001 napisał:

> No i byłem. A potem przedstawiła mnie swojemu chłopu. I jaki miałem zrobić kole
                      > jny krok?
                      >

No to ewidentnie chciala wymienic swojego chlopa na ciebie a ty jak ta dupa wolowa nie zalapales.
                      • triss_merigold6 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 11:16
                        Sprawdzała czy Tanebo rokuje, gdyby był serio napalony na panią, to fakt istnienia jakiegoś faceta by go nie zrazil na wstępie.
                        • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 13:46
                          A ona była młodą Claudią Schiffer, że oczekiwała nie wiadomo jakiego napalenia?
                          • black_halo Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 14:14
                            Aha, czyli wreszcie odrobina prawdy z twoich ust jozek - jak pani nie jest mloda Claudia Schiffer to nie ma co liczyc na meskie napalenie.

Rozumiesz teraz dlaczego panie tez wola przystojnego, dobrze zbudowanego kolesia z pelnym uzebieniem i wlosami na glowie do seksu? I dlaczego nie napalaja sie na lysiejacych czterdziestolatkow z brzuszkami?
                            • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 14:16
                              Akurat pełne uzębienie to chyba nawet dla wielu kobiet jest absolutnym must have również w przypadku związku.
                      • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 12:07
                        Tak, miałem ją uwodzić mimo że jej facet siedział między nami...
                        • kobietazpolnocy Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 12:55
                          I pewnie o to jej chodziło. Kobiety umieją w takie gry: czasem chodzi o szukanie lepszej opcji niż obecny facet, czasem po prostu o atencję, wzbudzenie czyjegoś zainteresowania. A czasem o zwykłe przyjacielskie nastawienie.

Jak facet chce się w to bawić, to czemu nie. Ale wcale nie musi. Co niektóre panie w tym wątku bardzo irytuje (faceta, który nie podrywa, nie można przecież spławić dodając sobie punktów do zajebistości, prawda?).
                          • black_halo Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 13:23
                            Ogolnie rzecz biorac to nawet sie zgadzam po granie na uczuciach facetow, ktorych nie bierze sie pod uwage nawet nie jest OK. Ale tanebo i jozek od wielu lat siedza na forum, narzekaja na kobiety i nic z tego nie wychodzi. A podobna inceloze widze w pracy, facetow mam tam na peczki i pelen przekroj. Widze w ogole nieprzystojnych, bez kwadratowej szczeki, bez wielkich dochodow, z brzuchami, lysych, lysiejacych, niskich, grunych, chudych - wiekszosc z nich ma zwykle zony, dzieci a nawet i wnuki. Tymczasem ci, ktorzy prezentuja postawe podobna do jozka i tanebo - zazwyczaj od lat sami, codzien ta sama spiewka - kobiety to zue istoty i tysiac wymowek dlaczego nawet nie pojsc na kawe z kolezanka z pracy.

Kawa z kolezanka z pracy to taki pierwszy krok. Nie oznacza, ze po tej kawie trzeba leciec do urzedu i zamawiac termin slubu.
                            • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 13:29
                              PO PIERWSZE NIE NARZEKAM NA KOBIETY WIĘC PROSZĘ NIE ŁĄCZYĆ MNIE Z JÓZKIEM Po drugie byłem na setkach takich kaw. Nic z tego nie wynikło. Żadna z pań nie zgodziła się na następny krok.
                              • black_halo Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 13:38
                                Nie wiem, serio nie wiem. Nie spotkalam cie na zywo wiec trudno powiedziec co jest nie tak ale jesli setki bab zapraszaja cie na kawe i nic z tego nie wynika to naprawde problem jest gdzies z zachowaniu.
                                • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 14:53
                                  Gdybym się zachowywał dziwnie nie zapraszałyby mnie...
                            • chicarica Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 13:29
                              Bo to tylko wymówka, oni tak naprawdę wcale nie potrzebują kobiety tylko chłopaka.
                            • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 13:47
                              Na już od lat nie narzekam na kobiety. Starokawalerstwo stało się dla mnie na ten moment wygodne.
                            • kobietazpolnocy Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 19:54
                              Ale ty się naprawdę zbyt przejmujesz tymi incelami, zarówno w realu jak i na forum. Nawet w tym wątku, nie wiedzieć czemu, karmisz józka bez końca uwagą i atencją.
                              Jeśli są wybredni, leniwi i zaburzeni, to jest to ich problem głównie i nawet najmądrzejsza pani kierownik tego nie zmieni.

A tak w ogóle: może po prostu wystarczy ich posłuchać i dać im spokój? Przecież kobiety ich męczą i denerwują i nie warto na nie tracić czasu, jeśli nie są boskimi modelkami napalonymi tylko na nich. Edukacja takich typków to niepotrzebne marnowanie bezcennej energii.
                    • black_halo Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 11:13
                      tanebo001 napisał:

> No i byłem. A potem przedstawiła mnie swojemu chłopu. I jaki miałem zrobić kole
                      > jny krok?
                      >

Zaproponowac trojkat tongue_out
            • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 10:06
              black_halo napisała:

> Tanebo, ty mlotku. Skoro laska zaprasza cie na kawe i to niejedna, to znaczy ze
              > daje sygnal. Ze ma faceta to nie ma nic do rzeczy. Moze wcale nie ma, tylko ta
              > k mowi. Moze ten facet to tak naprawde psiapsiolka bo ciezko sie przyznac kobie
              > cie do tego, ze jest sama. Zaprosila cie na kawe, od ciebie juz zalezy jak ten
              > temat pociagniesz. Moze uwaza cie za lepsza galaz, jak to mowia bracia samcy i
              > wlasnie szuka miekkiego ladowania.
              przyswajacie informacje? Czy jak?

a jak ją gdzieś zapraszam a ona mówi że musi spytać faceta czy będzie miał czas pójść to jak to interpretować?
        • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 16:23
          Nie pomyślałaś Black, że ona mu się nie do końca podoba? Może nie być w jego typie, a może po prostu palić szlugi? A może on skądś wie, że spotykała się z żonatym lub zdradzała byłego chłopaka i nie chce latawicy?
          • wkswks Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 16:28
            Wszystko ok, ale jak on jest taka dupa wołowa do kobiet, to ma naprawdę resztki czasu, zeby kogos znaleźć.
            • jolie Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 16:34
              Dla wyżej uaktywnionego Józka nie ma już ratunku, ale dla faceta 30-letniego? Może się opamięta.
            • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 16:36
              Wcale nie musi być dupą wołową, po prostu może tej baby nie chcieć i udaje głupiego.
              • morekac Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 16:40
                Józiu, serce ty moje. Myślę, że ten pan nie udaje dupy wołowej, tylko nią jest...
                • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 10:00
                  Może uważa ta dziewczyna mu się nie podoba, a nie chce jej ostro spławić. Może on od czasu spotyka się z jakąś dla seksu, tylko po prostu się tym nie chwali.
              • wkswks Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 16:44
                Facet 30letni powinien mieć lekko 15 lat doświadczenia we flirtach, jakieś 10 (min) w seksie itp. Powtórzę, bo chyba nie rozumiesz, jeśli on tego nie ma i się szybko nie ogarnie, to nawet tak wzgardzone samotne matki nie bedą go chciały.
                I wydaje mi sie, ze sam jestes facetem, wiec tego nie ogarniasz- kobiety wyczuwają niedoświadczenie damsko/ męskie. A ten brak- to odstraszacz.
                • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 16:48
                  Miał mieć doświadczenie z tymi, które mu się nie podobały?
                  • wkswks Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 17:19
                    Jak facetowi żadna sie nie podoba, to jest dupa wołowa i w rzeczywistości kompleksy go dociskają, a nie jest to faktyczne „niepodobanie sie”.
                    • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 17:39
                      Facetowi mogą się podobać te niedostępne dla niego.
                    • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 19:59
                      Może mu się jakaś podobać i okazuje się zajęta lub spotyka się z kimś aktualnie dla samego seksu (czyli nie jest w pełni wolna). Może też okazać się skrajną materialistką lub byłą partnerką kryminalisty. Może też ćpać lub mieć za sobą dwudziestu partnerów seksualnych. Albo dała w dupę komuś, z kim spotykała się dla samego seksu lub miała z nim przygodę po pijaku.
                      • morekac Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 20:02
                        Scenariusze jak z pornoli... Marnujesz się w tym swoim korpo.
                        "365 piwnic" napisz.
                      • black_halo Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 09:48
                        A skad on moze to wiedziec jak sie nawet na kawe nie da zaprosic? Moze ona sie zakochala i trzyma dla niego dziewictwo?
                        • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 09:52
                          A może z nią już kiedyś rozmawiał, np. podczas firmowego wyjścia na piwo lub imprezy integracyjnej. Może znalazł ją na Facebooku i zauważył tam niepokojące sygnały.
                • jolie Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 17:34
                  wkswks napisał(a):

> Facet 30letni powinien mieć lekko 15 lat doświadczenia we flirtach, jakieś 10 (
                  > min) w seksie itp. Powtórzę, bo chyba nie rozumiesz, jeśli on tego nie ma i się
                  > szybko nie ogarnie, to nawet tak wzgardzone samotne matki nie bedą go chciały.
                  >
                  > I wydaje mi sie, ze sam jestes facetem, wiec tego nie ogarniasz- kobiety wyczuw
                  > ają niedoświadczenie damsko/ męskie. A ten brak- to odstraszacz.

Ja facetem?
                  • wkswks Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 17:41
                    Nie tysmile. „Konserwatywna rebelia”.
                    • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 17:46
                      Tak, jestem facetem.
                    • jolie Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 18:16
                      A to sorry, nie widzę drzewka. Konserwatywna rebelia to kolejny nick Józka. Obstawiam od dawna, że to troll z własną historią, bo tylko pieniędzmi jestem w stanie wytłumaczyć sobie taką monotematyczność, niewyuczalność i zerowe poczucie, że się ośmiesza.
                      • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 19:51
                        Co Ty z tą niewyuczalnością? Ja otwarcie piszę od dawna, że nie chcę mieć żadnej kobiety. Jestem leniwy i mało ambitny. Do tego prawdopodobnie mam depresję, której nie leczę. Mi dobrze w tym marazmie i lenistwie.
                        • angazetka Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 19:55
                          Albo ci dobrze, albo masz depresję.
                          • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 20:00
                            Jestem w stanie funkcjonować i pracować. Nawet chodzić na siłownię.
                            • wkswks Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 20:55
                              A po co piszesz tutaj? Szukasz potwierdzenia ze to nirmalne? Nie, nie jest to normalne. A przekonasz sie o tym, jak przyjdzie jakas choroba, choćby złamana noga. Zobaczysz wtedy, co warte jest takie samotne życie.
                              • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 21:06
                                Żeby być w związku, to trzeba się zakochać. A ja bym nie chciał dawać żadnej dziewczynie nadziei, że się zmienię. Bo co ja bym mógł jej zaoferować? Związek ala studencki, bez żadnych planów i gnieżdżenie się w klitce? Dobry kandydata na męża musi być ambitny i rokować zawodowo.
                            • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 01:07
                              Dodam też, że mam swoje natręctwa typu czytanie godzinami stron o łysieniu i przez to nie mam o czym rozmawiać z ludźmi, którzy omawiają między sobą to co oglądali na netflixie. Po prostu prawdopodobnie mam nerwicę natręctw.
                              • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 08:56
                                Ty nie możesz być prawdziwy
              • black_halo Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 09:46

> Wcale nie musi być dupą wołową, po prostu może tej baby nie chcieć i udaje głup
                > iego.

Aaaa teraz juz wiem po co tyle lat czytalam ematkowe twoje watki wyzalne. Aktualnie pracuje z twoim belgijskim dopelgangerem, nawet nie jednym. Inceloza wsrod dzisiejszych facetow 20+ jest porazajaca. Black pill, red pill, baby so zle bez wyjontku, na kase tylko lecom.
                • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 09:55
                  Nie jestem żadnym incelem. Pisałem wielokrotnie, że nie mam do kobiet żadnych pretensji, cenię je jako ludzi. Do mnie doszło, że wolę być samotny, żeby sobie życia nie komplikować i móc leżeć na kanapie, ziewając jak lew. To nie ma żadnego związku z moim stosunkiem do kobiet.
          • black_halo Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 09:39
            Oczywiscie, ze pomyslalam ale jesli sie publicznie narzeka, ze sie nie ma szans nawet u pasztetow i pan po 40stce na tinderze to jednak chetna dwudziestoparolatka powinna miec branie, prawda?
            • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 09:50
              Może mu to co najwyżej łechtać ego, ale jak na nią nie leci, to nie leci. Nie ma chemii i same dobre chęci nie wystarczą. Jeśli nie interesuje go seks dla seksu, to nie będzie jej głowy zawracał.
              • taniarada Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 10:04
                Podbijać wątek swoimi złotymi myślami .Same nawiedzone ,które szcześcia i seksu nie mają.
              • black_halo Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 10:16
                Czyli nieuleczalna inceloza to stan umyslu. Skup sie jozek - siedzisz i narzekasz, ze nawet pasztety i milfy po czterdziestce odrzucaja cie na tinderze. Czyli nie ma szans nawet na bycie wyru..nym przez grubego paszteta w wieku emerytalnym. Jednoczesnie masz w pracy mloda dziuewczyne, ladna, ogarnieta, ktora ewidentnie na ciebie leci. Nawet jesli ty na nia nie leciesz to moglbys pojsc na kawe czy do kina i sprobowac zobaczyc jak wygladaja normalne intereakcje miedzyludzkie. Tymczasem codziennie na stolowce przynudzasz jakie to baby sa zle i jojczysz na zla szefowa, ze nie pozwala na te incelowskie teksty jako przystawka do obiadu.
                • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 10:24
                  A Ty jesteś tą szefową, tak? Weź pod uwagę, że jak ktoś jest długo samotny, to może szukać olśnienia i wręcz porażenia piorunem, a nie umawiania się z dziewczyną, do której zwyczajnie po prostu nie czuje mięty. Jej poziom atrakcyjności nie ma nic do rzeczy. Może być też zakochany w jakiejś koleżance z poprzedniej pracy i wzdychać do niej cały czas po nocach. Ja w odróżnieniu do niego nie mam Tindera i nie próbuję nawet kogokolwiek szukać.
                  • black_halo Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 10:58
                    Tak, jestem jego szefowa. I bardzo zaluje, ze nie moge go przelozyc przez kolano i wybic mu tych glupot przez dupe bo przez uszy nie dociera. Podobnie jak do ciebie.

Ja doskonale rozumiem bol dlugiej samotnosci. Mam w otoczeniu taka osobe i boli od samego patrzenia. Ale ta samotnosc to najczesciej wynik wlasnych wyborow i brak checi pojscia na terapie albo brak gotowosci do pracy nad soba.
                    • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 13:42
                      A może on wcale nie siedzi na tym Tinderze, tylko sobie jaja robi i wcale nie próbuje? Panna z pracy może mu się zwyczajnie nie podobać i ewentualnie rozważałby tylko bzyknięcie jej. A może mieć zasadę, że nie chodzi srać tam gdzie chodzi jeść. Może ona wcale nie jest taki cud?
                      • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 14:31
                        Poza tym gość może mieć ukryte kompleksy, których nie widzisz. Może mieć małą kuśkę, impotencję, brak kilku zębów, grzybicę pod napletkiem, nieswoiste zapalenie jelit lub lejkowatą szewską klatę albo ginekomastię. Nie wiem co byś Black zrobiła będąc facetem, ale ja bym nie chciał się rozbierać przed kobietą mając 7 cm we wzwodzie. Może też być prawiczkiem i panicznie się tego wstydzić.
                        • black_halo Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 14:46
                          Sluchaj jozek, kazdy byl kiedys prawiczkiem czy dziewica, nawet najbardziej rozwiazle ematki.

Kobiety tez maja kompleksy i to nieraz wieksze niz panowie. Kobiety maja kompleksy na punkcie totalnie wyimagnowanych rzeczy typu pol kilo za duzo, za male cycki, za duze cycki, nieidealna figura (a ktora wyglada jak mloda Claudia Schiffer? zadna, bo Claudia byla tylko jedna ), za rzadkie wlosy, pryszcz na nosie, jeden niewydepilowany wlosek na nodze, pieg, pieprzyk i tysiac innych. Wy faceci nawet nie zdajecie sobie sprawy ze skali kompleksow kobiet. Przy tym mala kuska to jest pryszcz.
                          • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 15:02
                            Bycie prawiczkiem koło 30tki to jednak duży powód do wstydu. A mała kuśka to chyba kompleks nawet większy, niż brzydota. Bo przystojny z malutkim penisem wie, że jego fizyczna atrakcyjność jest tylko pozorna i przez małego penisa staje się tylko ładnym i nic nie wartym opakowaniem.
        • konsta-is-me Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 11:14
          Przecież to nie o to chodzi, która zainteresowana, tylko pewnie on nie jest zainteresowany.
          Albo zwyczajnie nie wie czego chce i w głębi duszy celuje znacznie powyżej swojej ligii.
          Pomijając,że ciezko uwierzyć że laska codziennie zaprasza go na kawę, mimo ciągłych odmów... Co z nią nie tak?
          • jolie Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 11:16
            Nie tylko na kawę. Jeszcze komplet bielizny wysyła, to dopiero ściema.
          • black_halo Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 11:32
            Powinnam dopisac, ze na kawe z automatu w pracy a nie jakies randki po pracy. No ale tak sie zaczyna. Ona zajmuje biurko naprzeciw niego, codziennie o 10 pyta czy ma ochote isc z reszta mlodziezy na kawke, on codziennie mowi nie bo on nie pije kawy w ogole. Chociaz w automacie jest jeszcze herbata, czekolada, bezkofeinowa, zupa nawet ...
            • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 12:12
              Może on traktuje ją już jak zegar z kukułką - codziennie o 10 kuka. Poza tym jeśli proponuje mu tą kawę z grupą to jak on ma się domyślić że ma wobec niego zamiary?
            • konsta-is-me Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 14:05
              Ale może przestań się opiekować biednym misiem ?
              Gdyby chcial- przysięgam ci- potrafiłby zaprosić na kawę sam,kogo chce.
              Ja znam ten typ "on taki wrażliwy i delikatny, trzeba się nim zaopiekować, przełożyć przez kolanko i zlać pupcie"- nie- nie trzeba ...
              Takie typy żerują na litowaniu się kobiet nad nimi i w gruncie rzeczy doskonale sobie radzą w zyciu.
              Żerując na innych
              Naprawdę wierzysz, że on nie rozumie tej kawy??
              On to olewa po prostu, bo ma ja gdzieś. Gdyby chciał, to wypilby hektolitry kaw z uśmiechem na twarzy...
              Widocznie uwaza się za jaśnie ksieciunia, jednocześnie będąc oferma.Bo tak mu wygodnie.
              I mam wrażenie że pani też niezbyt bystra, skoro nie rozumie kolejnej odmowy...
              Tak, ja wiem, "on taki nieporadny, trzeba się nim zająć, bo sam sobie nie poradzi, biedaczek..." 🤣
              • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 14:14
                Przede wszystkim to on jest zapewne inżynierem, więc dobrze zarabia i może być atrakcyjny dla zrobionej na bóstwo barmanki z klubu nocnego, więc nie potrzebuje kobiety na swoim poziomie finansowym, więc dla niego w miarę ładna dziewczyna po dobrych studiach to żaden smaczny kąsek, skoro może mieć wytapetowaną barmankę i zafundować jej zrobienie cycków.
                • black_halo Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 14:39
                  OJP. Jozek, nie ma dla ciebie nadziei. Skad pomysl, ze nawet malo rozgarniety spolecznie inzynier pojdzie placic jakiejs barmance za cycki?
                  • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 14:51
                    Ja tylko piszę, jakie możliwości facet z dobrym zawodem. Dla niego kobieta z równie dobrym zawodem nie musi być wcale jakimś smacznym kąskiem, bo dobrego inżyniera stać na utrzymywanie niepracującej żony. Piszesz też o jakichś dziewczęciach, co rozmową o bieliźnie próbują faceta złapać. Dla mnie to desperacja. Jakby mnie jakaś zaprosiła do siebie i otworzyła drzwi w samych pończochach to byłoby to spełnieniem moich marzeń, ale nie tak od razu na sam początek znajomości.
                    • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 15:31
                      Podpowiem ci, zwykle dobrzy inżynierowie jeśli mają trochę oleju w głowie, raczej nie są zainteresowani utrzymankami, tylko kobietami na swoim poziomie.
                      • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 17:18
                        Nie ma reguły. Na tym forum już pisano, że często nawet profesor potrafi być największym pod słońcem pustakiem i lecieć na głupie i łatwe.
                        • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 18:03
                          Przeczytaj jeszcze raz mój post.
                    • black_halo Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 15:43
                      Obudz sie, jest 2021, ceny wszystkiego poszly w gore i jesli chcesz miec dobry poziom zycia to nawet w Belgii musza pracowac dwie osoby. A jesli jedna to musi zarabiac naprawde sensownie i to minimum 2.5 tys euro na reke. Aktualnie wynajem mieszkania zaczyna sie od 800 euro, ceny jedzenia poszly dramatycznie w gore wiec jedzenie to kolejne 400 euro, prad, gaz, woda - wszystko poszlo w gore - to kolejne 200 euro miesiecznie, internet z netflixem kolejne 70, ubezpieczenia obowiazkowe, koszty ewentualnego wspolplacenia za lekarza plus paliwo. I naprawde 2500 na reke nie urywa dupy. A wiem, ze koles nawet tyle nie ma na reke.
                      • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 16:32
                        Może wynajmuje z kolegą?
                      • wkswks Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 16:51
                        Te ceny co podajesz sa mocno nie doszacowane. Chyba ze piszesz o jednej osobie.
                      • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 17:25
                        Black mam wrażenie, że jesteś rozgoryczona jego postawą i brakiem posłuchania się Ciebie. A typ może po prostu kieruje się zasadą, że nie sra się tam gdzie chodzi się jeść i żadnych relacji damsko-męskich w pracy szukać nie zamierza. Gdyby jeszcze iskrzyło jakoś nadzwyczajnie, ale jak widać po jego stronie motyli wielkich nie ma w brzuchu i nie widzi sensu komplikowania swojej sytuacji. Ciebie przeraża ilość pełnoletnich inceli, jakby to coś najgorszego pod słońcem było. A panienki, co w wieku 25 lat miały 20 partnerów seksualnych Cię nie przerażają?
                        • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 17:26
                          Dla Ciebie to on ma klaskać, bo jakaś dziewczyna jest nim zainteresowana. Ty rozumiem też przyjmujesz zaloty budowlańców bez wszystkich zębów?
                        • black_halo Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 23:55
                          Jozek, w kontekscie mojej pracy to tak, przeraza mnie inceloza moich podwladnych. Myslisz, ze jak ini sie naczytaja redpilla i innych bzdur to mysla tak tylko o tych innych mitycznych kobietach co to czekaja na majatek misia, ktory mieszka jeszcze z rodzicami w wieku 30 lat albo drugiego co cala pensje wydaje na gadzety marvela? Oni mysla dokladnie to samo o mnie. Moze na glos nie powiedza ale to widac, slychac i czuc. Ze pewnie stanowisko dostalam bo obciagam prezesowi albo mi chlop zalatwil, ze dyplom mi dali bo mam duze cycki, ze jak mam okres to zle ich oceniam i pewnie codziennie bzykam innego czada z produkcji. Myslisz, ze ja im nie musze codziennie udowadniac, ze wiem co robie i o czym mowie? Wiesz jak wyglada sytuacja, w ktorej twoj podwladny idzie do dyrektora technicznego bo kazalam mu poprawic rysunki techniczne i dopiero jak dyrektor powiedzial, ze mam racje to spier..dolil w podskokach do biurka i raz dwa poprawil wedle norm. To jest wlasnie nadmierne czytanie redpilla. Baby som zle.
                          • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 00:07
                            Ale trzydzieści lat temu w sprawach damsko - męskich wcale nie było łatwiej. Wiec to nie jest tak że incele są współczesnym produktem.
                            • morekac Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 12:25
                              30 lat temu incel, by uzyskać wsparcie od podobnych jemu inceli, musiał jednakowoż wyjść ze swojej piwnicy i umówić się chociaż na piwo. Zatem nie wiedział, że wszystkie baby są złe z definicji.
                          • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 15:06
                            Zaczynam podejrzewać, że trollujesz i zwyczajnie wymyślasz te historie albo co najwyżej mocno kolorozyjesz. Nie znam faceta, co takie rzeczy by opowiadał swojej przełożonej, nawet jak jest wyznawcą black pillu.
                            • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 15:09
                              A ja nie znam takich świrów jak ty.
                            • black_halo Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 20:40
                              Jozus, kochanienki. Ja sie Ciebie i podobnych Tobie panow naczytalam i redpillowca rozpoznam nawet jak sie oficjalnie nie przyznaje. Jak slysze tekst, ze na tinderze 80% kobiet celuje w 20% factow z najwyzej polki to wiem, ze sie chlopak naczytal redpilla i tym podobnych bzdur. Po prostu niektore hasla sa tak charakterystyczne dla pewnych grup, ze wiesz po dwoch sekundach kto zacz. Tak jak metalowca poznajesz po dlugich wlosach, glanach i koszulce Slayera na przyklad.
                              • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 21:35
                                Mam nadzieję, że mnie nie masz za redpillowca. Bo się nim nie czuję.
                                • angazetka Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 21:37
                                  Ale nim jesteś. Pokazowym.
                                  • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 22:32
                                    Nie jestem. Nie oceniam kobiet źle. Mam po prostu pretensje do samego siebie. Bo spieprzyłem w sferze damsko-męskiej swoje życie. Nie przypisuję jednak kobietom negatywnych cech. Jedynie samemu sobie.
                                    • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 22:52
                                      Wszystko jedno. Tak czy siak masz potężny problem ze sobą. I jesteś niedojrzały. Jakimś elementem dojrzewania jest poznanie swego miejsca w społeczeństwie. Każdy z nas gdzieś tak w szkole średniej już wie czy zostanie noblistą czy zwykłym śmiertelnikiem. Poznajemy także swoje miejsce w sferze damsko - męskiej. Czy podobamy się płci przeciwnej czy nie. Dorosłość polega na tym że sobie z tym radzimy. Na poziomie emocjonalnym też. A ty nadal przeżywasz to jak stonka wykopki. Mnóstwo mężczyzn przed tobą doświadczało odrzucenia. Ale biorą to na klatę. Życie nie polega tylko na seksie. Nie jesteś w tym dobry to bądź dobry w czymś innym. Nie jesteś bożyszczem kobiet to bądź ich kumplem. Po drugie oceniasz kobiety. Nie dają ci bo dają innym. Umówiłbyś się z brzydką kobietą?
                                      • morekac Re: Dramaty braci samcow 14.12.21, 07:31
                                        <Umówiłbyś się z brzydką kobietą?

Wiadomo, że nie. On raczej marzy o lali z botoksem na ustach i silikonem w cyckach.
                                        • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 14.12.21, 08:26
                                          Zwariowałaś? Tak wyuzdana?
                              • morekac Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 21:52
                                A Józka poznaje się po samym wpisie na forum.
          • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 12:10
            Podrywy kobiet są najczęściej tak nieudolne że aż zęby bolą.
            • black_halo Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 12:24
              To moze nam tu napisz jak kobieta powinna poderwac faceta, zeby on wiedzial, ze ona go podrywa. Z historii tu przywolanych wychodzi na to, ze nie lapiecie subtelnych sygnalow ani nawet takich bardzo wprost. Trzeba wam jasno kawa na lawe wylozyc i powiedziec "sluchaj tanebo, zakochalam sie w tobie i chce za ciebie wyjsc za maz, badz facetem i ogarnij jakis pierscionek i date w urzedzie, ja ogarne sukienke i sale, ojce ogarna wodke i poczestunek, po slubie zrobimy sobie dwojke dzieci i bedziemy zyli dlugo i szczesliwie". No innej opcji chyba nie ma?
              • kobietazpolnocy Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 12:41
                Nie obraź się, black, ale im więcej piszesz, tym wyraźniej widzę, że ty też chyba masz jakieś problemy ze zrozumieniem mężczyzn i komunikacją..
                Nie wiem jak jest w przypadku twojego podwładnego, ale naprawdę nie wiem, skąd przekonanie, że laska mu się podoba. To że samotny oznacza z góry, że ma się zgadzać na każdą chętną? Może też być podejrzliwy i ostrożny - w końcu zachowanie tej dziewczyny zakrawa na taką desperację, że chyba każdy w miarę trzeźwo myślący człowiek byłby choć trochę zaskoczony i nieufny.

Poza tym zbyt dosłownie bierzesz chyba to, co ludzie mówią - w realu na stołówce i w necie na forum. To że Bracia S piszą tylko o seksie naprawdę nie oznacza, że każdy z nich w realu działa tylko pod wpływem fiutka zawsze i wszędzie.

I ostatnie, jestem kobietą, ale też nie wierzę w te "jasne i wyraźne" sygnały od kobiet. Zbyt dużo widziałam, zbyt bardzo sama się bawiłam. To jest czasem zwykła kobieca życzliwość, czasem szczere zainteresowanie, ale nierzadko też po prostu chęć pobycia w męskim towarzystwie, ale bez żadnych poważnych planów, takie taplanie się w czyimś zauroczeniu. Nawet incele to widzą, a może właśnie oni najwyraźniej.
                • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 13:06
                  Poproszę o pozwolenie na cytaty kobietoyoda
                • wkswks Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 13:17
                  Black halo Ma racje: tu nie chodzi o relację stricte damsko- męską czy podryw, ale jak jest taka społeczną pipą, to wypicie kawy z grupą ludzi i small talki dobrze mu zdobią. Wszelkiej maści incele to ludzie, którzy od dzieciństwa maja braki w kontaktach społecznych, nie tyko z płcią przeciwną.
                  • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 13:25
                    A ha. Czyli już mu nie wysyła sygnałów?
                • black_halo Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 13:32
                  kobietazpolnocy napisał(a):

> Nie obraź się, black, ale im więcej piszesz, tym wyraźniej widzę, że ty też chy
                  > ba masz jakieś problemy ze zrozumieniem mężczyzn i komunikacją..
                  > Nie wiem jak jest w przypadku twojego podwładnego, ale naprawdę nie wiem, skąd
                  > przekonanie, że laska mu się podoba. To że samotny oznacza z góry, że ma się z
                  > gadzać na każdą chętną? Może też być podejrzliwy i ostrożny - w końcu zachowani
                  > e tej dziewczyny zakrawa na taką desperację, że chyba każdy w miarę trzeźwo myś
                  > lący człowiek byłby choć trochę zaskoczony i nieufny.

Nie mam. Do tego mam dla przecietnego faceta wiecej zrozumienia i empatii niz przecietna ematka czy w ogole srednia spoleczna bo spotkalam juz taki przekroj, ze nic mnie w zasadzie nie zdziwi. Lacznie z meskimi forumkami ematkowymi.

To, ze moj podwladny jest trzydziestoletnim, samotnym facetem, mieszkajacym z rodzicami i spedzajacym kazdy weekend na ogladniu mangi i anime to nie znaczy, ze ma sie interesowac kazda chetna kobieta. Nie ma takiego obowiazku.

> Poza tym zbyt dosłownie bierzesz chyba to, co ludzie mówią - w realu na stołówc
                  > e i w necie na forum. To że Bracia S piszą tylko o seksie naprawdę nie oznacza,
                  > że każdy z nich w realu działa tylko pod wpływem fiutka zawsze i wszędzie.

W realu braci i inni faceci podlegaja pewnym normom spolecznym ale w internetach, podobnie jak ematki, zazwyczaj pokazuja prawdziwa twarz.

> I ostatnie, jestem kobietą, ale też nie wierzę w te "jasne i wyraźne" sygnały o
                  > d kobiet. Zbyt dużo widziałam, zbyt bardzo sama się bawiłam. To jest czasem zwy
                  > kła kobieca życzliwość, czasem szczere zainteresowanie, ale nierzadko też po pr
                  > ostu chęć pobycia w męskim towarzystwie, ale bez żadnych poważnych planów, taki
                  > e taplanie się w czyimś zauroczeniu. Nawet incele to widzą, a może właśnie oni
                  > najwyraźniej.

Jak widac z tego watku, jasne i wyrazne sygnaly to jest powiedzenie facetowi wprost. Potwierdzam - sama musialam wykonac ten ruch.
                  • konsta-is-me Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 14:30
                    No właśnie masz zbyt dużo empatii, co typowe dla kobiet i ta empatia trochę zakłada ci końskie okulary ...
                    Empatia jest dobra, ale połączona z pewną przenikliwośćia, żeby nie nabierać się na gierki...
                    I faceci doskonale wyczuwają o co chodzi, wcale nie trzeba " mówić wprost"- mylisz teraz bierność z niezrozumieniem.
                    Bywają faceci ,którzy lubią jak kobieta ich bierze za kołnierz ,zarzuca na plecy i wlecze do jaskini, ale to kompletnie co innego niż niezrozumienie sygnałów.
                    • jolie Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 14:49
                      konsta-is-me napisała:

> Bywają faceci ,którzy lubią jak kobieta ich bierze za kołnierz ,zarzuca na plec
                      > y i wlecze do jaskini, ale to kompletnie co innego niż niezrozumienie sygnałów.

Bardzo trafnie ujęte! To w sumie cwane gapy, do tego jeszcze mogą walić gadkę, że "myśleli, że nie mają szans, bo jesteś taka piękna i wspaniała". I pewnie całkiem dobrze im się żyje, gdy kobieta o wszystkim myśli.
                      • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 14:53
                        Ależ to normalne, że facet może mieć wątpliwości, czy zechce go kobieta z wyższej półki urodowej.
                        • jolie Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 14:58
                          Może mieć, ale usprawiedliwiane tym swojej bierności jest słabe i dziwne u dorosłego faceta. U licealisty w sumie nie dziwi.
                          • wkswks Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 15:44
                            Brak progresu. Jak 30 latek ma doswidczenia międzyludzkie jak 16 latek, to pokazuje ze na tym etapie sie zatrzymał. Ale on nie lubi kawy, wiec pozostanie na tym poziomie twierdząc, że mu to pasuje.
                            • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 17:29
                              A ja miałem np. pierwszy raz dopiero między 25tką a 30tką. Wcześniej byłem pryszczaty, miałem nieregularne zatrudnienie i miałem pstro w głowie. Nawet jakbym wtedy chciał mieć dziewczynę, to bym wiele nie zdziałał. Jako nastolatek byłem po prosto brzydki i niezdarny, musiałem zacząć nad sobą pracować.
                              • iwles Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 17:35

> A ja miałem np. pierwszy raz dopiero między 25tką a 30tką.

No nie mów, że nie potrafisz określić, ile dokładnie miałeś lat 🤣
                              • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 18:05
                                Ciekawe, czemu tym rzeszom nastolatków i studentów wchodzących w związki nikt nie powiedział, że nic nie zdziałają, póki nie mają dyplomu, idealnej cery i dobrej pracy?
                                • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 18:16
                                  To dotyczy jednak tych ciut atrakcyjniejszych. Ja byłem swego czasu szpetny.
                                  • bib24 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 18:25
                                    obejrzyj sobie jakikolwiek film przyrodniczy.
                                    samiec, żeby ruchac powinien być silny i ładny. ale to nie jest najważniejsze. samiec musi być przede wszystkim wytrwały, wracać setny raz jak mu się nie uda, nie być leniwy.
                                    w ten sposób nawet brzydki, słaby samiec w końcu zaliczy.

u ciebie jest masa problemów i multum razy to pisaliśmy. nie wygląd czy kasa. Problemem jest lenistwo, wygodnictwo, brak jakiejkolwiek wytrwałości. Liczysz, że ci du.pa sama z nieba naga do pokoju wpadnie? To się nie uda.
                                    • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 18:34
                                      bib24 napisała:

> obejrzyj sobie jakikolwiek film przyrodniczy.
                                      > samiec, żeby ruchac powinien być silny i ładny. ale to nie jest najważniejsze.
                                      > samiec musi być przede wszystkim wytrwały, wracać setny raz jak mu się nie uda,
                                      > nie być leniwy.
                                      > w ten sposób nawet brzydki, słaby samiec w końcu zaliczy.
                                      skasuje te filmy, to nie działa.
                                    • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 18:36
                                      Inaczej - w filmach nie mówią że to nie musi być ta sama samica. Czyli samiec próbuje z każdą. Czyli najlepiej gdyby był mało wybredny.
                                    • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 18:40
                                      Ta "wytrwałość" to akurat dla mnie poniżanie się. Czemu mam latać nie wiadomo ile za kobietą, która przystojniejszemu dała na pierwszej randce? Jestem od niego brzydszy i nic z tym nie zrobię, ale skoro mam być samcem gorszej kategorii i wypruwać sobie żyły, to wolę zrezygnować. Nie chcę być partnerem "z rozsądku".
                                      • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 18:45
                                        Nadal nie rozumiesz. Nie uganiasz się za jedną kobietą. Przystojny podrywa pięć kobiet a z jedną mu się udaje. Ty podrywasz sto kobiet a z jedną ci się udaje. Na tym polega wytrwałość w tym kontekście - że nie poddajesz się po pięciu koszach. A swoją drogą partnerstwo z rozsądku nie jest takie złe.
                                        • konserwatywna_rebelia [...] 12.12.21, 19:09
                                          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                          • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 19:25
                                            Nie ma nic sensowniejszego niż od lat posuwanie tych samych smutów na forum.
                                            • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 19:29
                                              Mam swoje nerwice natręctw. Mimo wszystko nie chciałbym być kiedyś tam dla partnerki partnerem mniej atrakcyjnym seksualnie, mniej podniecającym. Byłem w relacji, w której od pożądania i chemii aż iskrzyło.
                                              • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 19:35
                                                Ale po co wypisujesz po raz setny to samo? Gdybyśmy dostały złotówkę za każdy ten sam post w twoim wykonaniu, byłybyśmy milionerkami. A nerwice się leczy .
                                              • morekac Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 19:47
                                                <Byłem w relacji, w której od pożądania i chemii aż iskrzyło.

Bo to była krótka relacja...
                                                • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 21:11
                                                  Ale jakże przyjemna i zostawiająca miłe wspomnienia.
                                          • bib24 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 19:56
                                            bardzo dobrze że się nie rozmnożysz. twoje geny nie zasługują na przekazanie.
                                            • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 20:09
                                              A co złego w moich genach? Przeciętny z wyglądu, w miarę pracowity, samodzielny, o całkiem dobrym sercu, koleżeński i pomocny w pracy. Dobry ze mnie i sumienny pracownik, z tych zaangażowanych i lojalnych. Do tego dbam o porządek w mieszkaniu, nie zaniedbuję sprzątania, nie opuszczam zaplanowanych treningów na siłowni i nie nadużywam alkoholu. Nie jestem złym człowiekiem. Nie jestem też jak emeryt z demencją, co nie sprzątał od roku i trzyma po szafkach spleśniałe kanapki. Jak miałem partnerkę, to była traktowana jak księżniczka.
                                              • bib24 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 20:15
                                                leniwy, nieambitny, nudny, chory na ocd, o wymaganiach z dudy wziętych
                                                naprawdę to nie są dobre geny
                                                • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 20:23
                                                  Ambicje mam jak przeciętny w miarę prosty pracownik, jakich większość. Nawet jak ktoś mówi, że ma nie wiadomo jakie ambicje, to kłamie. Tak naprawdę zależy mu na wygodnej posadce w urzędzie do emerytury i zbijanie bąków. A wymagań nie mam z nudy. Czy ja kiedykolwiek tu pisałem, że szukam młodej Claudii Schiffer albo lekarki, żeby uwiesić się na jej dochodach?
                                                  • bib24 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 20:30
                                                    piszesz setki postów. i te posty pokazują twój obraz. i on jest zupełnie inny niż to co przed chwilą o sobie napisałeś. masz zaburzony obraz samego siebie.
                                                  • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 21:03
                                                    Przecież jestem zwykłym pracownikiem, w pełni samodzielnym, co nie zapuszcza mieszkania jak dziadek z demencją oraz trzyma w życiu swoistą dyscyplinę, również dotyczącą utrzymania odpowiedniej wagi.
                                                  • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 21:28
                                                    Nie podniecaj się tak, to normalność.
                                                  • morekac Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 20:32
                                                    <lekarki, żeby uwiesić się na jej dochodach?

Młodą lekarkę to raczej ty musiałbyś wspomagać finansowo i domowo.
                                          • angazetka Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 22:02
                                            > Mimo wszystko sensowniejsze, niż wielomiesięczna walka o jedną, by po pół roku "chodzenia" pozwoliła wejść w cipkę, jak innemu w cipkę dała na pierwszej randce, a w kakao na trzeciej.

Oto powód (jeden z wielu), dla którego nie jesteś w związku. Jesteś prostakiem.
                                            • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 23:04
                                              Ty myślisz, że ja w ten sposób wyrażam się na codzień? Ja po prostu na forum wyrażam dość niepopularne opinie. Dość prostym językiem wyłożyłem, dlaczego nie chciałbym być po prostu gorszy od innego faceta. Życie to w wielu aspektach rywalizacja. A tutaj bym ją przegrał, w kategorii atrakcyjności seksualnej. Mógł to opisać, używając innych słów. Myślisz, że znaczenie wtedy by się zmieniło?
                                              • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 23:09
                                                Jeśli kobieta trzyma faceta seksualnie dłużej na dystans i idzie z nim do łóżka dużo później niż z poprzednimi, to znaczy to jedno. On jej zbyt nie kręci i majtki jej przez głowę z jego powodu nie spadają.
                                                • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 23:17
                                                  Józek zastanów się - poznajesz dziewczynę. I masz ją w dyskotekowej toalecie. Ale powiedzmy że tego nie robisz. Że najpierw chodzisz z nią na 20 randek. Dlaczego tak się starasz? Bo bardziej zależy ci na tej znajomości. Boisz się że tekst w stylu: "ściągnij majtki, obróć i pochyl, może boleć" spowoduje że ona ucieknie. Jesteś dla niej też miły bo zależy ci na niej. A teraz odwróć sytuację. Dlaczego kobieta zwleka z konsumpcją związku? Może z tego samego powodu?
                                                • paskudek1 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 23:34
                                                  A przyszło ci do pustego łba, zajętego wyłącznie liczeniem stosunków obcym kobietom, że człowiek w swoim życiu się zmienia? I KAŻDA relacja jest inna? To że z jednym poszłam "do łóżka" na pierwszym spotkaniu a z innym po 3 miesiącach może właśnie oznaczać że tego drugiego potraktowałam o wiele poważniej niż pierwszego. Z tym się tylko bzyknęłam, zapomniałam i finito a z drugim wolę spędzać czas inaczej a seks jest dopełnieniem związku. Ty myślisz wyłącznie i pierdolenie, onsach itp.
                                                  • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 15:03
                                                    A może mnie interesuje bycie dla kobiety naprawdę gorącym kochankiem? Jak kobieta z innymi chodziła do łóżka szybo i nagle z kolejnym ma opory, sprawa jest prosta. Po prostu majtki jej nie spadają na jego widok i nawet jak buduje z nim relację, to trochę na bardziej przyjacielskich zasadach. Kobieta to nie facet, potrafi się umawiać nawet z kimś kto jej się zbyt nie podoba. Nie znaczy jednak, że taki beciak będzie dla niej pod względem seksualnym na równi z tymi, z powodu których kiedyś w moment zgubiła majtki.
                                                  • wkswks Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 15:09
                                                    Życie nie składa sie wyłącznie z seksu. Dorosnij.
                                                  • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 15:52
                                                    Z racji, że przywykłem i przyzwyczaiłem się do samotniczego trybu życia, brakuje mi głównie seksu. Do tego nie ukrywam, że wizja potwierdzenia swojej atrakcyjności seksualnej byłaby niezwykle kusząca i chyba dlatego wolę żyć fantazjami i wyobrażać sobie, co by było, gdybym był bardzo wysokim mięśniakiem z naprawdę bujnymi włosami oraz suvem z klasy premium i gnatem w kieszeni.
                                                  • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 15:57
                                                    A nie możesz po prostu żyć z kobietą?
                                                  • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 16:14
                                                    Nie może, bo żadna go nie chce.
                                                  • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 16:17
                                                    To niech obniży wymagania
                                                  • marta.graca Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 16:30
                                                    Mnie to mówisz?
                                                  • morekac Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 17:23
                                                    <Co by było, gdybym był bardzo wysokim mięśniakiem z naprawdę bujnymi włosami oraz suvem z klasy premium i gnatem w kieszeni

O ile SUV i reszta gadżetów, to rzecz nabyta, to jednak ani już nie urośniesz, ani ci włosów nie przybędzie.
                                                    Zatem będziesz zakładał wątki biadolne do końca świata i jeden dzień dłużej...
                                                  • angazetka Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 17:28
                                                    > gdybym był bardzo wysokim mięśniakiem z naprawdę bujnymi włosami oraz suvem z klasy premium i gnatem w kieszeni.

A gdybyś był fajnym facetem?
                                                  • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 18:43
                                                    Mogłaś zadać pytanie inaczej. Gdybyś nie był prostakiem? Bo tak już mnie wczoraj określiłaś, za dosadny język.
                                                  • morekac Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 19:13
                                                    Prostactwo to jest w twoim umyśle.
                                                  • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 19:19
                                                    Nie czuję się prostakiem. Jestem człowiekiem leniwym i wygodnym, ale nie prostakiem. Uważam się za dobrego, przykładnego obywatela.
                                                  • angazetka Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 20:18
                                                    Za patrzenie na świat tylko z perspektywy d... konkretnie.
                                                    Ale nie, tu mi chodziło o co innego. Że faceci bez bujnego owłosienia i suvów też mają jakoś szczęśliwe życie uczuciowe, kochają, są kochani, uprawiają te straszne wyuzdane seksy z kobietami (bądź mężczyznami) w związkach opartych na czymś z deka innym niż portfel i norłud.
                                                    A ty jakoś nie.
                                                  • bib24 Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 19:35
                                                    boże jaki ty jesteś prosty. jak karyna tylko w wersji męskiej.
                                                  • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 20:07
                                                    Uważam się za praworządnego, cnotliwego obywatela, pokornie płacącego podatki i wykonującego swoje obowiązki.
                                                  • bib24 Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 15:16
                                                    ale czy ty wogole masz świadomość, że życie masz tylko jedno? i z każdym dniem robisz się o jedne dzień starszy? czy czekasz na cud?
                                                  • morekac Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 15:30
                                                    On liczy, że jakaś dama jakimś cudem zapała pożądaniem, tylko że wtedy uzna ją za zbyt łatwą...
                                                  • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 15:34
                                                    Dlatego nie mogę pojąć co ta jedna w nim widziała...
                                                  • ganesza Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 16:41
                                                    tanebo001 napisał:

> Dlatego nie mogę pojąć co ta jedna w nim widziała...
                                                    >

nic w nim nie widziała. stop. wróć. widziała prawiczka, który się boi kobiet a może i geja. założyła się, że weźmie go rozdziewiczy i zrobi z niego mężczyznę. po dwóch/trzech dniach się poddała (sorry, ale o ile dobrze pamiętam to ten cały związek to były dwa albo trzy dni). a józek zrobił z tego związek, pożądanie i gejzer namiętności z jej strony bo on taki och i ach, że tylko go pożądać. no nie ma chyba na całym świecie ani jednej kobiety, która na serio mogłaby z nim być. chciałam napisać na trzeźwo zamiast na serio, ale organizm ludzki (nawet ten ze wschodu) nie jest zdolny przyjąć takiej dawki alkoholu.
                                                    a tak poza wszystkim to on przecież jest ściśle zorientowany na panów jeno jego prawacko-konserwatywne przekonania nie pozwalają mu się do tego przyznać. i dlatego ma to być superlaska, która na sam jego widok majtki przez głowę zdziera a seks ma być jak z pornosów co by go utwierdzić w przekonaniu, ze on taki macho. a jak taki macho to przeca nie homo. a że homo to widać na odległość pięciu mil morskich. ale przecież takich w pis na pęczki.
                                                  • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 18:32
                                                    Nie wierzę już w żadne zmiany. Mam ostatnio tak depresyjny nastrój, że myślę o wymiksowaniu się ze spędzania świąt z rodziną i przeżycia ich w samotności. Stałem się obojętny na wszystko.
                                                  • bib24 Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 19:37
                                                    i po co kobiecie taki facet? leń, bez ambicji, depresyjny, obojętny. nie masz nic do zaoferowania.
                                                  • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 19:54
                                                    Jestem zwykłym pracownikiem niewysokiego szczebla jakich wielu. Facet, który w pracy biurowej ma marne perspektywy powinien tak obiektywnie zabrać się zająć pracą fizyczną. Jakoś większość tego nie robi, bo zdaje sobie sprawę z wygody jaką niesie praca biurowa i nie zamierzają jeździć na szparagi, żeby żona miała więcej kasy do wydawania.
                                                  • morekac Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 15:28
                                                    <Po prostu majtki jej nie spadają na jego widok i nawet jak buduje z nim relację, to trochę na bardziej przyjacielskich zasadach

Mogła też się nawrócić i słuchać księdza spowiednika....
                                                    A tak na poważnie: kobiecie spadają majtki na twój widok, to znaczy że kurwa i latawica, a jak nie spadają- to nie czuje pożądania. Cokolwiek się nie stanie, ty zinterpretujesz to tak, żeby nie wejść w jakąkolwiek relację. Bo tak. Nie lubisz ani kobiet, ani siebie...
                                                  • bib24 Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 15:39
                                                    100 na 100
                                                  • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 15:29
                                                    Czy wiesz że między kobietą a mężczyzną może być nie tylko seks?
                                                  • konserwatywna_rebelia Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 15:48
                                                    I zgodzę się z Tobą, że każda relacja jest inna. Dlatego nie z każdym partnerem kobieta będzie miała ochotę uprawiać wyjątkowo wulgarny i bezwstydny, wyuzdany seks.
                                                  • paskudek1 Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 15:57

> I zgodzę się z Tobą, że każda relacja jest inna. Dlatego nie z każdym partnerem
                                                    > kobieta będzie miała ochotę uprawiać wyjątkowo wulgarny i bezwstydny, wyuzdany
                                                    > seks.

Wiesz z jakim nie będzie takiego seksu uprawiać? Z takim, przy którym nie będzie czuć się komfortowo i bezpiecznie. Z takim, co do którego ma podejrzenia że uzna ją za kurwę po poszła do łóżka na pierwszej randce. Widocznie rozsiewasz takie fluidy że kobiety hamuje na wstępie.
                                                  • morekac Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 17:27
                                                    Tak, co do tej jedynej od tego związku kilkudniowego, to jest podejrzenie, że pani szybciej mu rozpięła rozporek niż Józek usta otworzył i zaczął produkować swoje mundrości z d...wzięte.
                                        • paskudek1 Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 19:15
                                          Ale Józek chce żeby mu dała dupy pierwsza do której zagada. A jak da to ją posądzi że jest dziwką dającą każdemu kto się nawinie
                                    • morekac Re: Dramaty braci samcow 12.12.21, 19:50
                                      <w ten sposób nawet brzydki, słaby samiec w końcu zaliczy.

Ale z reguły są to młode samce, a nie wyliniałe lwy w średnim wieku...
                  • kobietazpolnocy Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 19:47
                    No nie wiem, black, ja jakoś nie jestem w stanie zrozumieć tego syndromu ratowniczki.
                    Skoro to dorosły facet wciąż mieszkający z rodzicami, skupiony tylko na mandze i narzekaniu na kobiety, to to jest istotnie większy kaliber niż tylko nieśmiałość i szczerze mówiąc, szkoda by mi było mojego czasu na tłumaczenie świata komuś, kto mną jako kobietą gardzi i kto ma problemy nie tylko z kobietami, ale też z ogólnymi kompetencjami społecznymi.
                    Tak jak nie rozumiem tej lecącej na niego (bądź tylko uprzejmej) koleżanki..
                    Po co w ogóle tracić na takiego kolesia energię?
                    • jolie Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 19:51
                      >Po co w ogóle tracić na takiego kolesia energię?

Żeby potrollować?
                      • kobietazpolnocy Re: Dramaty braci samcow 14.12.21, 09:39
                        jolie napisała:

> >Po co w ogóle tracić na takiego kolesia energię?
                        >
                        > Żeby potrollować?

Też prawdopodobne.
                    • black_halo Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 20:43
                      Bo jest moim podwladnym i spedzam z nim 9 dlugich godzin dziennie, z czego godzine lunchu.
                      • morekac Re: Dramaty braci samcow 13.12.21, 21:15
                        Tak jakby jego życie prywatne to nie twój problem.
                      • tt-tka Re: Dramaty braci samcow 14.12.21, 08:46
                        black_halo napisała:

> Bo jest moim podwladnym i spedzam z nim 9 dlugich godzin dziennie, z czego godz
                        > ine lunchu.
                        >

No i co z tego ? zwykle tak jest, ze ze wspolpracownikami spedza sie sporo czasu. Kazdemu podwladnemu wpindalasz sie w jego prywatne zycie nieproszona o to ?
                      • kobietazpolnocy Re: Dramaty braci samcow 14.12.21, 09:39
                        black_halo napisała:

> Bo jest moim podwladnym i spedzam z nim 9 dlugich godzin dziennie, z czego godz
                        > ine lunchu.
                        >

No to dbaj o to, by zespół dobrze funkcjonował, a nie zamartwiaj się tym, że jakiś koleś woli mangę od wzbogacającego towarzystwa kobiet.. Zresztą sami takiego człowieka do zespołu zatrudniliście, przecież jakieś testy psych chyba musiał przejść, nie?

Wybacz, nie kupuję tego. Drażni cię ten facet, bo ośmiela się wybrać rąsię niż żywą kobietę. Ja to rozumiem, też pracuję w męskiej firmie. Tę mizoginię się doskonale wyczuwa, choć u nas jednak towarzystwo jest bardziej dyskretne. Ale tym bardziej szkoda by mi było czasu na takie angażowanie się w czyjeś życie.

A jeśli tematy rozmów przy lunchu wymykają się spod kontroli, to twoim obowiązkiem jest to utemperować, a nie wchodzić w to jeszcze głębiej.
    • obrus_w_paski Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 13:10
      Ale oni w ogóle na te divy chodzą? Bo jak ostatnio wchodziłam na to forum to znakomita większość narzekała, ze im nie stanął u divy, albo ze stanął ale zmiękł, albo ze sie zestresowali i nie poszli, albo ze od 150 lat zastanawiają się czy isc czy nie isc i czy diva ich nie wyśmieje z powody pryszcza na dupie.
    • obrus_w_paski Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 13:19
      „ y dostęp do seksu dla kobiet i naciąganie frajerów (Tinder, Badoo, Fb randki, Onlyfans) - Wszystko OK.
      Łatwy dostęp do seksu dla mężczyzn (Roksa) - Zamykamy!
      Witamy w socjalistyczno-lewackim XXI wieku.”

Co wchodzę na ten portal raz na ruski rok to mi ciśnienie skacze
      • wkswks Re: Dramaty braci samcow 11.12.21, 13:43
        Halo, rokse zamknęli 😂. Jestes nie na czasie
      • morekac Re: Dramaty braci samcow 02.02.22, 13:48
        Ujęło mnie, że pan sobie zrobił dwójkę dzieci niechcący...
      • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 01.02.22, 19:33
        Oto skąd się biorą bracia samcy.
        • bialeem Re: Dramaty braci samcow 02.02.22, 12:07
          Ale że biorą się z 30% najgłupszych samców w populacji, to już wiemy. Ja bym tylko chciała żeby oni się z nikim nie wiązali i nie rozmnażali... Niestety występują też w populacji durne baby które im to umożliwiają
        • bialeem Re: Dramaty braci samcow 02.02.22, 16:19
          & popsułeś mi algorytmy jutuba. Teraz pewnie z miesiąc będę z sugestii incelozę czyściłabig_grin
    • tanebo001 Re: Dramaty braci samcow 06.04.22, 00:02
      I tak manosfera została wdeptana w glebę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka