alfa36 31.12.21, 20:17 Może jesteście, może byliście, pobyt sylwesterowy, ferie? Wisła lub inne fajne miasto, z bliskością stoku. Szukam miejscówki od hotelu po kwaterę, byleby było sympatycznie i w miarę dobrze żywili. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciri_77 Re: Wisła lub...? 31.12.21, 20:24 Szczyrk, apartamenty Gronik. Właściciele przesympatyczni, fantastyczne jedzenie, już ciut za miastem więc spokojnie, blisko również do Wisły. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ness Re: Wisła lub...? 31.12.21, 21:18 Jak chcesz pojeździć to Wiała to kiepski pomysł - No chyba ze masz podpisana umowę z góra na opady śniegu lub niskie temperatury, aby sztucznie stok został naśnieżany. My tak raz wybraliśmy się do Wisły i zamiast nart było objazdowe zwiedzanie Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Wisła lub...? 31.12.21, 23:31 Hmm, to co polecisz? Oprócz Zakopanego 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
lodzermenschka Re: Wisła lub...? 01.01.22, 10:18 Cypr. Nad morzem masz 18 stopni. Jedziesz w góry Trodos i masz -3 i możesz szusować. Odpowiedz Link Zgłoś
sandramonika Re: Wisła lub...? 01.01.22, 11:04 Zawsze jeżdżę w Wiśle na nartach i jest śnieg i fajne wyciągi . Odpowiedz Link Zgłoś
lanola.x Re: Wisła lub...? 01.01.22, 16:18 W Wiśle są takie tłumy że wyjazd z miasta trwa 3h. Zobacz sobie Złoty Gron w Istebnej, jest tam super restauracja. Tam jeździ nasza panstwowa Ekscelencja Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Wisła lub...? 02.01.22, 12:25 Dzięki. W sumie to zależy mi, żeby nie trzeba bo dojeżdżać na stok autem (busem ewentualnie, nie wiem, czy tam takie są). Odpowiedz Link Zgłoś
sandramonika Re: Wisła lub...? 02.01.22, 18:09 To zależy co cię interesuje np.wyciąg Cieńków, przy wyciągu jest hotel Ogrodzisko Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Wisła lub...? 01.01.22, 15:12 No właśnie. też bym z tym brakiem śniegu nie przesadzała.. Wisła - Cieńków, Soszów, Stożek, Skolnity..jest z czego wybierać. A nieopodal Szczyrk i Beskidy Mountain Resort - to nie Alpy, wiadomo, ale pojeździć można Odpowiedz Link Zgłoś
norra.a Re: Wisła lub...? 02.01.22, 15:09 Dziś już kiepskie warunki były, na Białym Krzyżu +4.5stopnia... Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Wisła lub...? 02.01.22, 17:22 Dziś to już wszędzie kiepskie warunki 😏 Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Wisła lub...? 03.01.22, 13:14 chlodne_dlonie napisała: > No właśnie. też bym z tym brakiem śniegu nie przesadzała.. > Wisła - Cieńków, Soszów, Stożek, Skolnity..jest z czego wybierać. A nieopodal S > zczyrk i Beskidy Mountain Resort - to nie Alpy, wiadomo, ale pojeździć można > Do tego Klepki, Nowa Osada i Siglany😊 Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Wisła lub...? 03.01.22, 13:16 O właśnie!! A od środy oziębienie, mam nadzieję, że z końcem tygodnia będzie można pojeździć Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Wisła lub...? 03.01.22, 13:18 chlodne_dlonie napisała: > O właśnie!! > A od środy oziębienie, mam nadzieję, że z końcem tygodnia będzie można pojeździ > ć Ja też! Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Wisła lub...? 01.01.22, 15:58 Wisła ma jedną z najgorszych jakości powietrza na świecie. Porównywalną z Pekinem albo Bombajem. A i jeszcze trzeba zapłacić opłatę klimatyczną. Ale potem w sądzie można wygrać jej zwrot. Odpowiedz Link Zgłoś
droch Re: Wisła lub...? 03.01.22, 13:48 A Rabce-Zdrój (hehe) albo Nowym Targu byłaś? Bo akurat Wisły nie kojarzę z pierwszej dwudziestki najbardziej "usmogowanych" miejsc w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Wisła lub...? 03.01.22, 12:58 Mówicie, że w tej Wiśle rzeczywiście jest tak kiepawo? Bo my się tam wybieramy latem. Nigdytam nie byłam. Bywałam w okolicy (Szczyrk, Żywiec, Międzybrodzie) Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Wisła lub...? 03.01.22, 13:14 krwawy.lolo napisał: > Międzybrodzie?! 🤣 A co cię tak śmieszy? Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Wisła lub...? 03.01.22, 13:19 chlodne_dlonie napisała: > Spał na geografii > No chyba🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
motyllica Re: Wisła lub...? 03.01.22, 13:59 może Białka lub Bukowina Tatrzańska? są obok siebie , obie oprócz stoków mają termy, są małe więc można pieszo, pełno kwater lub pensjonatów Odpowiedz Link Zgłoś