ursydia 06.01.22, 22:58 tak w lodówce? www.pudelek.pl/warzywa-szampan-i-ulubione-lody-tak-wyglada-pedantyczna-lodowka-kris-jenner-foto-6723560870054752a Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
srubokretka Re: A która z was ma 06.01.22, 23:08 Oczwiscie, ze tak mam. Sasiad z ocd przychodzi do nas 2x dziennie i sie bawi. Mam wszystkiego duzo, bo robie kompost i dokarmiam nowojorskie szczury. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: A która z was ma 06.01.22, 23:11 E tam, nie ma mięsa i ryby, nie liczy się Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: A która z was ma 06.01.22, 23:18 ogolnie jestem balaganiara ale w lodowce i zmarzarce mam idealny porzadek, glownie po to, zeby niemal 'na slepo' wyjac to co jest akurat potrzebna i unikac pytan ' a gdzie jest...?' jak sie ktorys z wspoldomownikow zabierze za robienie obiadu lub kolacji Odpowiedz Link Zgłoś
ursydia Re: A która z was ma 06.01.22, 23:27 Ja jestem niestety z tych co lubią mieć porządek wokół siebie co oznacza, że wszystko jest pochowane i nic się nie wala po mieszkaniu bo wszystko poupychane po szafkach i szafach. A tam już totalny nieład. Takoż i w mojej lodówce. Odpowiedz Link Zgłoś
szara.myszka.555 Re: A która z was ma 06.01.22, 23:20 Zastanawia mnie, ilu ona (tzn. jej kucharz) karmi ludzi. Przecież ta zielenina po 2 dniach zdechnie, kto to je? Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: A która z was ma 07.01.22, 00:32 szara.myszka.555 napisał(a): > Zastanawia mnie, ilu ona (tzn. jej kucharz) karmi ludzi. Przecież ta zielenina > po 2 dniach zdechnie, kto to je? Niekoniecznie są tam cytryny arbuzy to poleży. Jak robi koktajle zielone to schodzi dużo tego. Poza tym pewnie karmi obsługę domu. No i lodówka może być taka która przedłuża świeżość. W restauracji gdzie robiłam 18-nastke córki jest lodówka z surowa wołowiną każdy kawał stoi w lodowce 4 tygodnie zdaje się. Jest to jakaś specjalna lodówka. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: A która z was ma 07.01.22, 00:39 To jest po prostu dojrzewająca wołowina. Lodówka nie przedłuża jej świeżości, tylko mięso dojrzewa w odpowiedniej temperaturze i wilgotności. kosapopatelni.pl/sezonowana-wolowina-dojrzewajace-mieso-ktore-zachwyca-smakiem/ Odpowiedz Link Zgłoś
spirit_of_africa Re: A która z was ma 07.01.22, 11:45 Dokładnie. To jest dojrzewarka,a nie lodówka Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: A która z was ma 07.01.22, 17:56 Ja mówię o tym: egaga.pl/chlodziarka-marki-siemens-trzykrotnie-przedluzajaca-swiezosc-warzyw-owocow-i-miesa/ Z dojrzewaniem ok masz racje ,ale w odpowiednich warunkach jedzenie się nie psuje tak szybko. Gdyby tam nie było odpowiednich warunków to by się popsuło zamiast dojrzało. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwa Re: A która z was ma 06.01.22, 23:29 Ja nie prowadzę sklepu. Zgniło by mi to wszystko, zanim bym to zdążyła zjeść. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: A która z was ma 06.01.22, 23:30 Tak tak...zadnego czerwonego jablka. I wszystko to zezre zanim sie zepsuje taaaa. I jogurty tej samej firmy lol zero urozmaicenia Prawda jest taka ze w Lodowce ma malo co na codzien bo jada poza domem. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: A która z was ma 07.01.22, 00:09 Ja tam jeszcze uwierzę w ulubione produkty jednej firmy. Też tak mam z jedzeniem, że niektóre rzeczy muszą być tylko te konkretne danej firmy. Ale pokihuj tyle??!! Jeśli to nie są zapasy dla przynajmniej 10 osób, to założę się, że 90% tego się marnuje. Ewentualnie jest jak piszesz, czyli lodówka zapełniona do zdjęcia, a na codzień chłodzi się jakiś alkohol, parę pudełek lodów i jakaś zdechła sałata. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: A która z was ma 07.01.22, 00:42 princesswhitewolf napisała: > Tak tak...zadnego czerwonego jablka. I wszystko to zezre zanim sie zepsuje taaa > a. I jogurty tej samej firmy lol zero urozmaicenia > > Prawda jest taka ze w Lodowce ma malo co na codzien bo jada poza domem. > Po pierwsze sama tych zakupów nie robi i podejrzewam ze zamawia w jednym sklepie. Stad powtarzalność marki. Ja jem jogurty tylko jednej firmy nie kupuje innych, lody tez. Wolne nie zajść. Czerwone jabłko może stać na zewnątrz na sole w koszu z owocami. Jak ma kucharza, sprzątaczkę, ogrodnika, szofera gosposie to zapewne dostają posiłki w miejscu pracy, a co ona i jej rodzinka tez jedzą, co ona tam mam arbuzy cytryna poleży. Sałata 1-2 dziennie do koktail, jedna do obiadu. Ozdoby talerzy. Szpinak czy jarmuż wrzuć na patelnie mało co zostanie. Szparagi zupa czy sałatka myśle ze na tydzień zakupy max, a papryka tez poleży. Jak lodówka nowoczesna z przedłużeniem świeżości produktów to poleży. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: A która z was ma 07.01.22, 17:59 mam lodowke z niebieskim swiatlem i filtrami swiezosci ale nic dlugo nie lezy. To sa kity. Wiekszosc ludzi z Hollywood wychodzi i je w restauracjach. Tam nawet malo sklepow spozywczych jest. Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: A która z was ma 07.01.22, 00:27 Nie mam tak wielkiej lodowki, niestety, wiec nie moge sobie pozwolic na trzymanie roznych rodzajow warzyw na roznych polkach. Ale tak, mam porzadek w lodowce. Rozne rodzaje produktow maja z grubsza swoje miejsce i tak sa,. Nic mi nie gnije, nic sie nie przeterminowuje. Ale nie zdarzaja mi sie tez zadne ciekawe odkrycia . Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: A która z was ma 07.01.22, 00:28 Jakbym miałam takie lodówki to czemu nie. Mam porządek wszystko ma swoje miejsce, jedna Polka na dodatki do kanapek ser masło wędliny serki , inna na słoiki i pojemniki z jogurtami , inna na warzywa. pojemniki na ser i wędlinie mam szklane kupuje i przekładam. Mam pojemnik na ząbki czosnku jak otwieram główkę czosnku. Nie lubię mieć bałaganu. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna_a Re: A która z was ma 07.01.22, 01:11 Ja mialam zawsze burdel az w koncu a zanim znalazlam serek to juz piszczała Rok temu sie wzielam i idealnie wszystko poukladalam i mam jak Kris juz od dluzszego czasu. Jest tez zielona szufladka tam mam wlasnie zielone rzeczy. Tak poza tym to ta kobieta wyglada naprawde rewelacyjnie. Swietnie sie trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: A która z was ma 07.01.22, 11:28 Myślę, że 3/4 z tego wywala, chyba, że w kilka dni potrafi zeżreć 10 kilo winogron, 10 avocado, kapustę i 5 kilo gruszek. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: A która z was ma 07.01.22, 11:30 Mam warzywa, prosecco i losy, ale też masę innych rzeczy: sery, wędliny, sałatkę z tuńczyka, zupę z marchewki, tiramisu, serum z wit. C, probiotyki, jajka, jogurt i twaróg. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: A która z was ma 07.01.22, 11:37 To wygląda jak dopiero co przywiezione ze sklepu. Nie jest to stan jedną rzecz wyjmuję, inną dokładam. Czyli ustawka do zdjęcia, a nie użytkowana lodówka. Odpowiedz Link Zgłoś