Dodaj do ulubionych

Przecudowne pony

12.01.22, 11:47
Ematki kochalskie, poradźcie na szybko... Potrzebuję kupić dla dziecka siostry zabawkę typu dziewczynka. Jej córka ma 8 lat i jest na etapie rozmaitych zabawek przeznaczonych dla tego wieku. Siostra mi powiedziała, że najbardziej zachwyca ją obecnie przecudowne pony oryginalne. Głupio zrobiłam, że nie dopytałam o co jej chodzi, chyba wstydziłam się braku znajomości tej tematyki. No w każdym razie powtórzyłam to w sklepie dziecięcym, ale sprzedawca był fatalnie zdziwiony i kompletnie nie wiedział o co chodzi. Czy może Wy kojarzycie taką zabawkę? Co to to jest?
Obserwuj wątek
    • mamtrzykotyidwa Re: Przecudowne pony 12.01.22, 12:24
      8 lat to już duża dziewczynka, nie sadzę, aby się bawiła gumowymi konikami.
      Prędzej bym uwierzyła w to, że zbiera oryginalne figurki my little pony, które były wydawane razem z filmami spory kawałek czasu temu.
      One wyglądały tak, jak na zdjęciu. Można je kupić na allegro i olx, ale lepiej dopytaj, czy na pewno o to chodzi, no i lepiej uzgodnić ze zbieraczką, które chce, albo razem z nią kupować, żeby nie kupić tego, co już ma.
      • mamtrzykotyidwa Re: Przecudowne pony 12.01.22, 12:28
        Na tym zdjęciu oryginalne figurki s a na pewno w dolnym rzędzie i biała księżniczka w górnym, pozostałe to chyba nie są oryginały. Poznać można po tym, że oryginalne koniki mają pod spodem dziurkę w jednej nodze, bo przeznaczone były do mocowania w różnych dodatkowych domkach, karetach itp.
    • lifecolor Re: Przecudowne pony 12.01.22, 12:37
      Przedziwnie napisany post. Za ile minut pojawi się reklama?
      • wisniowy_sad Re: Przecudowne pony 12.01.22, 12:40
        forum.gazeta.pl/forum/w,567,167799557,167799557,baziu_baziu_przecudowne_pony.html
      • daniela34 Re: Przecudowne pony 12.01.22, 12:45
        To ta od notariusza seksu, kawusi i finito oraz dziwnego lidera.
      • borsuczyca.klusek Re: Przecudowne pony 12.01.22, 12:51
        Alpepe pierwsza skumała, że to bot 😒

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka