babowa 19.11.17, 20:50 Dla przecudownej kobiety w naszym gronie, ktora ma morze cierpliwosc i dobra w sobie zyczenia zdrowia i spokoju wewnetrznego i spelnienia chiciaz ze 3 zyczen 100 lat Algario !!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babowa Re: STO LAAAAAT ,STOOOOOOOO LAAAAAAT !!!!!!! 19.11.17, 20:52 i malenki torcik buziaki !!!! Odpowiedz Link
leda-is-one Re: STO LAAAAAT ,STOOOOOOOO LAAAAAAT !!!!!!! 20.11.17, 13:51 Sto lat to za małoo, sto lat to za małoooooo! sto piećdziesiąt by się zdałooooooo!!!! Zdrowa szczęścia pomarańczy, niech Ci Borsuk nago tańczy.. .. i niech Ci zycie prosto płynie jak Wisła do Gdańska... ..dośpiewam na priv, bo mam sprośne życzenia dla Ciebie i się wstydzę odrobinkę . Tu juz nic dodać nie potrafię do pięknych i konkretnych życzeń naszych koleżanek, więc oburącz się pod nimi podpisuję; Niech się dzieje!!! Koło Astrologiczne czyli 12 domów. /jak co roku, ode mnie dla Ciebie/ .........................10 .............11..................9 .......12...............................8 1......................13........................7 ........2....................................6 ..............3......................5 ........................4 z przełożenia;:4 denarów, 6 denarów, rycerz pucharów 1 dom ''ja jestem''osobowość,indywidualność i sposób jej manifestowania; Kochankowie 2 dom ''mój system wartości'' finanse,sprawy materialne i poglądy; Rydwan 3 dom Dom wszelkich sposobów komunikowania się, najbliższego otoczenia,braci,siostr,znajomych,sasiadow; Król mieczy 4 dom Moje korzenie,dom rodzinny,rodzice/matka/; Pustelnik 5 dom Miłość którą daje,dzieci,imprezy,wakacje,pasje,przyjaznie,hobby; 6 denarów 6 dom .Praca zdrowie,współpracownicy,,ciotki,wujkowie,dom chorób nabytych; Sąd ostateczny 7 dom Partnerstwo osobiste i zawodowe,wspólnicy w interesach,jawni wrogowie,kontrakty; Koło fortuny 8 dom Spadki/kasa/ darowizny, długi, dom narodzin i śmierci,operacje chirurgiczne, erotyzm; 8 buław 9 dom Wyższe wykształcenie,dalekie podróże,religia i filozofia życiowa, mądrość i sprawiedliwość, 5 pucharów 10 dom ''CEL'' tu osiągamy cel życiowy, zaszczyty i porażki, reputacja, status społeczny,ojciec,szef; 10 bulaw 11dom Miłość którą otrzymujemy od innych, przyjaciele,dzieci adoptowane,dzieci nieślubne. król buław 12 dom Podświadomość,uzależnienia,nałogi,sny prorocze,depresje,wiezienia,szpitale psychiatryczne,ukryci wrogowie; 8 pucharów 13ta karta jest ogólną energią na dany czas; as mieczy "Myślę, więc jestem"/Kartezjusz/ Odpowiedz Link
caro-caro Re: STO LAAAAAT ,STOOOOOOOO LAAAAAAT !!!!!!! 19.11.17, 21:27 Przeoryszo nasza, z okazji urodzin życzę Ci samych pomyślności, wiele radości i spełniających się marzeń. Żeby każdy kolejny dzień przynosił Ci same miłe niespodzianki i żebyś mogła czerpać z życia garściami 😊 Odpowiedz Link
baba_potwor Re: STO LAAAAAT ,STOOOOOOOO LAAAAAAT !!!!!!! 19.11.17, 21:37 Wszystkiego naj, naj, najlepszego . I dzięki, że jesteś. Odpowiedz Link
niki.ix Re: STO LAAAAAT ,STOOOOOOOO LAAAAAAT !!!!!!! 19.11.17, 22:09 100 lat Życzę Ci żebyś w tym roku zrobiła coś dla siebie. Coś co zawsze chciałaś zrobić ale z jakiś powodów odkładałaś to na potem. Zajmij się sobą i zacznij spełniać swoje marzenia. Bo jak nie teraz to kiedy i jak nie Ty to kto Odpowiedz Link
algaria Re: STO LAAAAAT ,STOOOOOOOO LAAAAAAT !!!!!!! 19.11.17, 22:26 To jutro!!! 20.11 - a babowa za wcześnie wyskoczyła jak korek od szampana - ale dziękuję wszystkim Odpowiedz Link
nagietek123 Re: STO LAAAAAT ,STOOOOOOOO LAAAAAAT !!!!!!! 20.11.17, 00:04 jest akurat północ, a więc to już dziś Miłości, nowych, fajnych doświadczeń wzbogacających Twoje życie. I żeby Cię rozpieszczali wszyscy wokół. Zdrowia i pogody ducha Ci życzę. Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: STO LAAAAAT ,STOOOOOOOO LAAAAAAT !!!!!!! 20.11.17, 05:09 Jak jutro to już dzisiaj , zdrowia, spokoju, pięknych prezentów oraz spełnienia marzeń 🎂🍾💰🎁🎈🎉💌🍯🏖🌷🌹💐 Odpowiedz Link
bronxi Re: STO LAAAAAT ,STOOOOOOOO LAAAAAAT !!!!!!! 20.11.17, 07:05 Dołączam do życzeń Życzę zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń, zrealizowania swoich wyznaczonych celów i uśmiechu każdego dnia, mało trosk, a więc jeszcze raz: "sto lat niech żyje nam" Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: STO LAAAAAT ,STOOOOOOOO LAAAAAAT !!!!!!! 20.11.17, 08:50 Witam Mateczko, wszystkiego najlepszego, zdrowia, zdrowia, zdrowia, dalszych postępów w wylaszczaniu się, dobrodziejstw od losu, samych miłych niespodzianek, oraz duuuużoooo pieniędzy. Buziaki Ing Odpowiedz Link
meda08 Re: STO LAAAAAT ,STOOOOOOOO LAAAAAAT !!!!!!! 20.11.17, 13:37 Algario droga zdrowia oraz szczęśliwych chwil Odpowiedz Link
pinia1214 Re: STO LAAAAAT ,STOOOOOOOO LAAAAAAT !!!!!!! 20.11.17, 16:25 Algario zycze Ci wszelkiej pomyslności i aby zycie Ci słodko płynęło.) Odpowiedz Link
algaria Re: STO LAAAAAT ,STOOOOOOOO LAAAAAAT !!!!!!! 20.11.17, 21:10 Bardzo serdecznie wszystkim dziękuję za życzenia - oby się spełniły Odpowiedz Link
joanna9969 Re: STO LAAAAAT ,STOOOOOOOO LAAAAAAT !!!!!!! 21.11.17, 04:38 Wszystkiego Najlepszego !! Odpowiedz Link