17.01.22, 21:23
... mnie zalał, bo pomyślalam przez chwilę że wiadomość do przyjaciółki opublikowałam omyłkowo na emamie. Na szczęście nie...a Wy jesteście śmielsze w wypowiedziach na forum czy z realnymi znajomymi?
Obserwuj wątek
    • ludzikmichelin4245 Re: Zimny pot 17.01.22, 21:27
      Mówisz, że byłby z tego wątek roku? tongue_out
      • extereso Re: Zimny pot 17.01.22, 21:28
        😁
    • primula.alpicola Re: Zimny pot 17.01.22, 21:31
      Też by mnie oblał, na myśl o tym że jakieś jej/ moje prywatne sprawy poszłyby na otwarte forum.
      • extereso Re: Zimny pot 17.01.22, 21:43
        No to już byłby koszmar. Tylko się przekomarzalyśmy, ale jednak...
    • suki-z-godzin Re: Zimny pot 17.01.22, 21:42
      > Wy jesteście śmielsze w wypowiedziach na forum czy z realnymi znajomymi?

w realu klnę jak szewc, a metodą gotowanej żaby wprowadzam przekleństwa wszędzie gdzie się da, i nagle okazuje się, że wszyscy przeklinają.
      dodatkowo niedawno wyczytałam, że kiedy koty miauczą przy otwieraniu puchy, to w przełożeniu na nasze popędzają nas i również wyklinają. moje to robią, więc...
      • mondaymorning1987 Re: Zimny pot 17.01.22, 21:58
        Mój mnie przeklina jak tylko do aneksu podejdę, chyba arogancko😊bo bardzo natarczywie.
        • suki-z-godzin Re: Zimny pot 17.01.22, 23:43
          mondaymorning1987 napisała:

> Mój mnie przeklina jak tylko do aneksu podejdę, chyba arogancko😊bo bardzo nata
          > rczywie.
          >

u nas w ogóle wychodzi na to, że młodszy sprowadził starego na złą drogę, kiedyś starszy się w ogóle nie odzywał, tylko PACZAŁ, a teraz mówi takie zachrypnięte młeu... młeu... młeu...
          znać, że gardło jeszcze nierozćwiczone
    • nangaparbat3 Re: Zimny pot 17.01.22, 21:43
      Zależy czego dotyczą.
    • nuclearwinter Re: Zimny pot 17.01.22, 21:46
      Też by mnie oblał zimny pot, jestem na forum cichutką myszką i raczej nie piszę o bardzo prywatnych sprawach, a jeszcze przyjaciół 😅 Masakra, szkoda trochę, że tu nie ma opcji usuń/edytuj, tak powiedzmy do 5 minut od wysłania, człowiek by był spokojniejszy wink
    • mondaymorning1987 Re: Zimny pot 17.01.22, 21:59
      Jak byłam piękna i młoda to pisałam z dwoma chłopakami naraz i pomyliłam okienka😊wstyd i nauczka, już tak nie robię😊
    • daniela34 Re: Zimny pot 17.01.22, 23:48
      extereso napisała:

>a Wy jesteście śmielsze w wypowie
      > dziach na forum czy z realnymi znajomymi?

A gdzie tam. Tu i tu wredna zołza
    • bi_scotti Re: Zimny pot 18.01.22, 02:54
      To my nie jestesmy Twoimi przyjaciolkami???? wink How come? Scandalous! big_grin Cheers.
      • extereso Re: Zimny pot 18.01.22, 06:54
        😁
    • lot_w_kosmos Re: Zimny pot 18.01.22, 04:04
      Czyżby wątek o uzależnieniu ood internetu pod jednorazowym nickiem był Twój?
      Bo tak może zrobić wlasnie osoba intensywnie korzystająca z internetu, mająca otwarte kilka kart i komunikatorów na raz ......
      • extereso Re: Zimny pot 18.01.22, 06:59
        Nie, ale gdybym chciała o czymś takim napisać to napisałabym. Jeśli miałabym takie okoliczności życiowe że wolałabym nie ujawniać nicka to jaki sens byłby w takim dopytywaniu czy to ja..
        Nie mam poczucia uzależnienia, ale jeśli używam internetu to z zasady kilka okien mam otwartych.
    • beata985 Re: Zimny pot 18.01.22, 05:16
      A co napisałaś?
      Bez zdjęcia/screena się nie liczy..😳🤪😂
      • extereso Re: Zimny pot 18.01.22, 07:01
        Z nią nie da się powiedzieć o czym, o czym nie już łatwiej 😁

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka