mieszkanienaturalnie 20.01.22, 21:11 Macie ładne cery? Odważy się któraś pokazać swoją nieotynkowaną twarz? Chciałabym porównać ze swoją. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g.r.uu Re: Pokażcie swoje cery 20.01.22, 22:15 Nie będę Cię wpędzać w kompleksy Mam świetną cerę Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Pokażcie swoje cery 20.01.22, 22:40 Ja to samo, ale je jestem najlepszy rocznik 78 wszystkie z tego roku mają zayebiste cery. Odpowiedz Link Zgłoś
arabelax Re: Pokażcie swoje cery 20.01.22, 22:57 Ja tez 78! Najlepsza cera, potwierdzam! 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Pokażcie swoje cery 20.01.22, 23:35 Ja jestem 83, zaimpregnowana Czarnobylem we wczesnym dzieciństwie to mnie zakonserwowało. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Pokażcie swoje cery 20.01.22, 23:39 Ja 84, promienną cerę zawdzięczam promieniowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 00:07 Ale malolaty jesteście. A ja najwyborniejszy rocznik jestem - 1977! Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 10:03 Tak jak ja. Widzę, że w większości tu jesteśmy dzieci Gierka. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 12:45 Rocznik 80 więc sie dopisuje do Gierka Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 13:14 Przebijam Was dziewczęta. Ja rocznik 61, pamiętający upadek Troi. Dzisiaj w przychodni pielęgniarka - ile ma pani lat? Ile? Przecież nie ma pani w ogóle zmarszczek Odpowiedz Link Zgłoś
szare_kolory Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 13:26 Złośliwość: zmarszczek nie masz, ale pielęgniarka do Ciebie przychodzi 😁😜 Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 16:10 szare_kolory napisała: > Złośliwość: zmarszczek nie masz, ale pielęgniarka do Ciebie przychodzi 😁😜 He he, złośliwość nieudana, to ja do niej poszłam Na własnych nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
szare_kolory Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 17:15 Instant karma: chciałam być złośliwa z tą pielęgniarką, przeczytałam "dzisiaj przychodzi" zamiast dzisiaj w przychodni. Dobrze, że przynajmniej cerę mam lepszą niż oczy Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 17:44 szare_kolory napisała: > Dobrze, że przynajmniej cerę mam lepszą niż oczy Oj tam, z wiekiem wszystko się psuje Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 13:49 Eee, to koleżanka dziecię Gomółki czyli siostra prawie bliźniaczka Odpowiedz Link Zgłoś
bylam.stara.mostowiakowa Re: Pokażcie swoje cery 20.01.22, 22:21 Dziewczyny, tylko jak będziecie wklejać zdjęcia swoich cer, to nie zapomnijcie dopisac swoich peseli, w końcu te dwie rzeczy są ze sobą powiązane. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Pokażcie swoje cery 20.01.22, 23:42 Też tak słyszałam, że cera bez peselu się nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Pokażcie swoje cery 20.01.22, 22:24 Mój ojciec ponoć, we wczesnych latach małżeństwa od czasu do czasu wyciągał jakiś sweter zacerowany przez swoją matkę i z czułością mówił "mamusina cera!." To jak mi mama coś zaceruje to ja też wrzucę "mamusiną cerę." Odpowiedz Link Zgłoś
kautokeino Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 16:25 Kilka dni minelo i watek sie dobrze ponad 200 wpisow dorobil zanim tu zajrzalam. Jako niespecjalnie zainteresowana cerowaniem artystycznym poczatkowo go omijalam, ale jak zwykle, na ematce tytul nijak ma sie do reszty watku... Odpowiedz Link Zgłoś
marianna211272 Re: Pokażcie swoje cery 20.01.22, 22:24 ja moge wstawic ale kawalek policzka rocznik 72 bo to raczej ma znaczenie zdjecie zrobione przed chwila Odpowiedz Link Zgłoś
ramonda_alp Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 00:04 mieszkanienaturalnie napisał(a): > Macie ładne cery? Nie. Choruję na bielactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 19:40 ja też, ale zimą na twarzy nie widać. poza tym lubię moje bielactwo - jest jak naturalny, fantazyjny tatuaż. :~) Odpowiedz Link Zgłoś
chebellacosa92 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 07:13 Mam okropną cerę, walczę z nią od lat. Na gębie mam wszystko - rozszerzone pory, naczynka, zmarchy - lwią, bruzdy, doły pod oczami, kurze łapki, opadające powieki. Do tego dwa znamiona, które może w tym roku wreszcie usunę oraz przebarwienie po solarium, kaszaki i włókniaki. Masakra. Zaskórniaki, kaszaki i włókniaki usuwam od razu, na przebarwienie robię kwasy - już coraz mniej je widać. W tym roku zdecydowałam się na botoks - jestem już umówiona na lwią i bruzdy na czole. Niemniej utrzymanie cery w dobrym stanie kosztuje mnie mnóstwo pracy i pieniędzy. Ale ja już tak w życiu mam - nic, absolutnie nic nie przychodzi mi, kurwa, łatwo. O wszystko muszę walczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
piesekpustyni Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 07:47 Mam ślad po oparzeniu lokówka. Odpowiedz Link Zgłoś
chebellacosa92 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 12:09 piesekpustyni napisała: > Chyba tak. 79 💁♀️ Jaką masz piękną linię szczęki. Żadnych zasranych chomików. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 12:19 A dlaczego miałaby mieć chomiki jak ma dopiero 42 lata? Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 12:24 aandzia43 napisała: > A dlaczego miałaby mieć chomiki jak ma dopiero 42 lata? > forum kiedyś orzekło ekspercko że owal twarzy sypie się po 40tce Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 13:27 No na łeb na szyję 53 lata, w upale i bez makijażu Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 13:30 na tym zdjęciu nie ma ale na tym niżej en face już widać no ale masz prawo mieć -jak najbardziej-w takim wieku to już wiesz fju fju , całun i czołganie Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 13:47 Teraz już mam bo jestem sześć lat starsza. I po menopauzie, a ona na urodę wpływa paskudnie. Do pięćdziesiątki nie wiedziałam co to chomik. A teraz biere całun i sie czołgam, chomikami podpierając. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 15:53 Buzia wygląda ładnie - gładko, zdrowo . i masz chyba piękne pełne usta Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 16:44 A nie, usteczka raczej drobne i nie szerokie, choć tu jeszcze jędrne. Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Pokażcie swoje cery 22.01.22, 21:06 aandzia43 napisała: > A dlaczego miałaby mieć chomiki jak ma dopiero 42 lata? Ja w tym wieku juz mialam chomiki Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Pokażcie swoje cery 23.01.22, 15:19 jammer1974 napisała: > Ja w tym wieku juz mialam chomiki A ja w wieku 54 nie mam. Można to wytłumaczyć następująco: 1. Jesteś zbyt krytyczna wobec siebie i jakieś tam ewentualne obrzęki bierzesz za chomiki, choć do chomików im daleko. Ja po ibupromie mam taką budyniową gębę, wyglądam od razu 10 lat starzej. 2. Masz od urodzenia inny kształt twarzy. Ja dzielę twarze na psie i kocie (zobacz niżej). U tych psich opad owalu jest bardziej widoczny, u kocich trójkątna twarz więcej wybacza i dłużej wygląda na jędrną, choć obiektywnie taką być nie musi. 3. Coś u ciebie przebiega jednak inaczej. Masz na przykład gorszą syntezę kolagenu, gorszy status hormonalny, inny metabolizm, czy inną przycznę szybszego starzenia się i wiotczenia tkanek. Ale to sprawa indywidualna, a nie przlepiona do konkretnego wieku. Wiele kobiet dziś w okolicach 50 wygląda na 10 lat młodziej, wystarczy, że uprawiały np. regularnie (nie wyczynowy) sport, ale są też takie, których czas nie oszczędza. Palaczki na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
piesekpustyni Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 12:51 Mam mam. Jak nie wyprostuje łba to mam chomiki. Moja zmora. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 12:58 Ja też 41 i choć na zdjęciach chomików nie widać, to już niestety w lustrze widać że już nie to co kiedyś. Walkuje walkiem lyapko, jak nie pomoże to nie zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 13:12 piesekpustyni napisała: > Mam mam. Jak nie wyprostuje łba to mam chomiki. Moja zmora. zdjęcie zrobiłas zacne- ładna cera, ładny owal, ładna szyja Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 07:51 Jesteś trollem-ale brakowało mi wątku włosowego - wczoraj mimo planów chęci itp ścięłam włosy . Liczę na odzew "włosowatych" zwłaszcza mashcarona, ziuty,kury,snake coś może też dorzuci . No widocznie długie włosy nie są dla mnie . Miałam trzeci raz w życiu takie za ramiona ( pierwszy raz komunijny ) i dalej nie dam rady Przy okazji kawałek jak to nazywasz cery Tynku nie używam Odpowiedz Link Zgłoś
piesekpustyni Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 07:56 E już bys sobie tą gwiazdkę darowała Albo dała 8 👍 Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 08:01 Czemu 8 ? Do twarzy mi z gwiazdką Odpowiedz Link Zgłoś
piesekpustyni Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 08:06 Żeby było z polityczna nutka 🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 08:15 Całkowicie saute,właśnie tozmemlana z wyra wstałam i kawę piję. Rocznik 74,cera tzw.mieszana. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 08:18 niestety nie wyjdzie ładnie wygląda ale pokazuje więcej niż bym chciała Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 08:13 Ja nie włosowata ale po prostu super wyglądasz! Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 08:19 O, dziękuję No ale jak nie włosowata to się nie znasz Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 12:57 😁 no nie da się zaprzeczyć. Ale podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 09:29 Wyglądasz zajebiście! Jakiś mi bardziej pasują te włosy do ciebie, są bardziej dynamiczne Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 09:34 Fajnie Ci w tej fryzurze. Tylko trochę przesuszone końcówki ale jak rozjaśniasz i dużo moczysz wzwodzie to trudno będzie zwalczyć. Ale i tak nic Ci nie pomoże bo z brudnym tyłkiem chodzisz 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 09:43 Uff. Dzięki dziewczyny ! - no 3/4 mojego życia to tego typu fryzura i jak widac wracam- tak, fryzjerka tak właśnie cieła żeby dodać im"ruchu "-bo ich jest duzo i cięcie na prosto nie wchodzi w rachubę gruu - tu nie ma koncówek- bo ściełam włosy ok 10 cm -więc to jest "środek" dawnego włosa, w dodatku zdjęcie po nałożeniu olejku -tutaj fotka z bliska, sprzed chwili p.s. brudnym kroczem jesli już Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 09:51 Z bliska widac że są ok. I fajne refleksy Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 09:54 nie było cię już wtedy na forum więc pozwolę sobie na cytat ( niezawodna snake) - z bieda tubki z rossmana Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 10:39 Blond z biedatubki? Zazdroszczę u mnie nawet od fryzjera blond to tragedia. Teraz walczę o zimny brąz a i tak ciągle wybijają ciepłe tony Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Pokażcie swoje cery 22.01.22, 11:52 Zimny brąz uzyskałam Herbatint 5C - ciemnym popielatym blondem. Ciemnych nie ruszył, siwe przyciemnił, w sumie dostałam średni zimny brąz. Odpowiedz Link Zgłoś
pampelune Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 10:14 g.r.uu napisała: dużo moczysz wzwodzie Zboczeństwo! Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 10:15 pampelune napisała: > > dużo moczysz wzwodzie > > Zboczeństwo! Grruu po prostu stworzyła neologizm -połączyła dwa wątki - smierdzące krocze ( ergo wzwody, seksy,cipki) i pływanie Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 10:34 Jakie wzwody, nie udawaj że ktokolwiek może mieć wzwód przy babie z czystymi gaciami na brudnym kroczu😆 Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 10:40 gacie na brudnym kroczu nie moga być czyste tak jak i czysta nie może być pidżama na brudnym po nocy ciele.. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 10:53 Ococho z tym kroczem? Co przegapiłam? Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 11:05 Dwa wątki - jeden o marce nieidealnej gdzie jest obszerny subwatek o słusznym schemacie mycia i o tym czy człowiek umyty wieczorem rano na cuchnące krocze. I drugi nocny i zdradzie, w którym się dowiedziałam że jestem trollem i w ogóle jak śmiem się uważać za atrakcyjną partnerkę w związku jak zakładam czyste gacie na brudną dupę = nie zawsze biorę prysznic rano. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 21:48 prosz mnie się najbardziej podobało wytłumaczenie jakiejś brudaski, która fukała z satysfakcją, że jeśli ktoś się myje rano, to musi być chory i śmierdzieć 🤣 i stwierdzenie, że im starsza cipka, tym bardziej śmierdzi 🤦 (przepiękny pokaz patriarchatu i mizoginii, ze strony...wait for it...bergi! ) Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Pokażcie swoje cery 22.01.22, 17:34 ziuta, dzięki za ten link- umilił mi dzisiejszy poranek Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 10:58 g.r.uu napisała: > Fajnie Ci w tej fryzurze. Tylko trochę przesuszone końcówki ale jak rozjaśniasz > i dużo moczysz wzwodzie to trudno będzie zwalczyć. Ale i tak nic Ci nie pomoż > e bo z brudnym tyłkiem chodzisz 😂 co mnie ominęło? 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 11:06 Dyskusje o aromatach krocza, wprost proporcjonalnym natężeniu aromatu cipki do jej wieku i wiele innych ciekawych rzeczy 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 11:17 Matka nieidealna - szukać bo lektura zaiste fascynująca Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 15:27 O fajnie, będzie co czytać Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinasok Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 10:36 Nic ciekawego . Taka zwykła baba. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 10:56 wapaha napisała: > Jesteś trollem-ale brakowało mi wątku włosowego - wczoraj mimo planów chęci itp > ścięłam włosy . Liczę na odzew "włosowatych" zwłaszcza mashcarona, ziuty,kury, > snake coś może też dorzuci . No widocznie długie włosy nie są dla mnie . Miałam > trzeci raz w życiu takie za ramiona ( pierwszy raz komunijny ) i dalej nie d > am rady > Przy okazji kawałek jak to nazywasz cery > Tynku nie używam Jest bardzo ładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 11:22 Podoba mi się i strasznie zazdroszczę. Chodzę z kudłami od tygodni, moja fryzjerka ma terminy dopiero na początku lutego, ratuję się czapką. Każda fryzura, nawet pixy na 5 cm byłaby lepsza od tego co mam na głowie. Ale twoja mi się podoba. Sama jednak zetnę inaczej, bo znudziły mi się boby z dłuższymi włsoami z przodu, obetnę sobie jakiegoś shaga ala Bille Eilish. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 11:58 A to mnie miło zaskoczyłaś Snake! p.s. to nie bob Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 12:22 To sprawa definicji. Według tego co pokazuje googiel to wycieniowany bob, albo jak nazywają fryzjerkie strony petit bob 2.0 . Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 12:15 chebellacosa92 napisała: > Wapaha, jesteś śliczna! heh, nie jestem- ta gwiazda dodaje uroku jestem przeciętna, zwykła baba ( mam ciało fajniejsze niż twarz ) Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 14:19 Jezu...takie rzeczy się na priv wysyła! Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Pokażcie swoje cery 22.01.22, 18:24 roztanczona napisała: > Ania??? Ania Guderianka Niestety ........ Robi się coraz ciekawiej, to jest jak zajawka większej afery towarzyskiej rodem z dynastii 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Pokażcie swoje cery 22.01.22, 05:25 Przecież to dawno było wiadomo, po dzieciach, a po fotach całości które wstawiała to już w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Pokażcie swoje cery 22.01.22, 16:57 A kto to taki? 80 lat w sumie jesteśmy na forum a żadnej guderianki żadna suka nie kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Pokażcie swoje cery 22.01.22, 17:10 To raczej nie ona. Kiedyś przesłała mi ze trzy zdjęcia. Zupełnie inaczej ją kojarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Pokażcie swoje cery 22.01.22, 17:39 suki-z-godzin napisał(a): > A kto to taki? 80 lat w sumie jesteśmy na forum a żadnej guderianki żadna suka > nie kojarzy... > pardąsik ja kojarzę nicka, ale żeby do czegoś go przypisać to nie Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Pokażcie swoje cery 22.01.22, 18:22 Użyłaś wyszukiwarki Suki, przyznaj się? 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Pokażcie swoje cery 22.01.22, 21:14 suki-z-godzin napisał(a): > Użyłaś wyszukiwarki Suki, przyznaj się? 🙄 jakbym użyła, to chyba bym wiedziała więcej, nie? kojarzę nicka guderianka bo charakterystyczny i kojarzy się historycznie Odpowiedz Link Zgłoś
nocnamagia Re: Pokażcie swoje cery 23.01.22, 14:37 Widocznie zbytvkrótko jesteś na forum Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Pokażcie swoje cery 23.01.22, 20:46 nocnamagia napisał(a): > Widocznie zbytvkrótko jesteś na forum tak Sherlocku, jakieś piętnaście lat to nic w porównaniu z i tak krótkim antropocenem na szczęście mój mózg nie magazynuje zbędnych informacji, w tym postów autorstwa 90% forumowiczek. Odpowiedz Link Zgłoś
nocnamagia Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 08:58 suki-z-godzin napisał(a): > nocnamagia napisał(a): > > > Widocznie zbytvkrótko jesteś na forum > > tak Sherlocku, jakieś piętnaście lat to nic w porównaniu z i tak krótkim antrop > ocenem > na szczęście mój mózg nie magazynuje zbędnych informacji, w tym postów autorstw > a 90% forumowiczek. > > Ja jestem dłużej od ciebie o kilka lat i guderiankę pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Pokażcie swoje cery 23.01.22, 21:26 Wez przestan. Ja jestem taka stara że pamiętam wieczną gosię, widocznie guderianka nie zapadala szczegolnie mocno w pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylucjan Re: Pokażcie swoje cery 23.01.22, 21:44 Guderianka miala corke, ktora poruszala sie o kulach? Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 08:16 Ło matko ! Ileż emocji ! Mogę być dla Was kim zechcecie Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 16:41 Ładne oczy Też lubię taką fryzurkę. Dłuższej nie miewam, chyba by mi się źle układały końcówki na ramionach. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 21:58 wapaha napisała: > Jesteś trollem-ale brakowało mi wątku włosowego - wczoraj mimo planów chęci itp > ścięłam włosy . Liczę na odzew "włosowatych" zwłaszcza mashcarona, ziuty,kury, > snake coś może też dorzuci . No widocznie długie włosy nie są dla mnie . Miałam > trzeci raz w życiu takie za ramiona ( pierwszy raz komunijny ) i dalej nie d > am rady > Przy okazji kawałek jak to nazywasz cery > Tynku nie używam Twarz bardzo fajna, oczy super, włosy ładne, ale tego, co ci fryzjerka z tyłu wystrzygła to nie rozumiem. Jakiś taki bałagan. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 08:18 kk345 napisała: > > Twarz bardzo fajna, oczy super, włosy ładne, ale tego, co ci fryzjerka z tyłu w > ystrzygła to nie rozumiem. Jakiś taki bałagan. Kurde. Tak teraz sobie myślę - ja chyba nigdy nie miałam tego tyłu jakiegoś "uporządkowanego" - nie wiem na ile to specyfika włosa ( może z nimi jest coś nie tak ) a na ile faktycznie ścięcia Z tego co mówią fryzjerzy ( bo ta była kolejna )- jesli włosy zostaną ścięte na prosto na równo to powstanie "hełm" bo jest ich dużo Odpowiedz Link Zgłoś
andace Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 12:56 Jak dla mnie to nie chodzi o uporządkowanie tylko o kiepskie wycieniowanie z tyłu, nie powinno być takich „schodków” i prostych linii. Mam bardzo mocno cieniowane włosy (a nawet cześciowo golone od spodu bo jest ich dużo) ale jak są dobrze wycieniowane to nie widać linii cięcia. Włosy mam obcinane brzytwą bo u mnie takie „schodki” powstają od cięcia nożyczkami i dobre cieniowanie powoduje że włosy się odpowiednio układają. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 14:10 Nie miałam nic golone ani cieniowane - nożyczki owszem- moje włosy trzeba zawsze jeszcze tez ścinać "w pionie, z objętości" Może mam złe cięcie-a może tak jak pisze snake- moje się nie układają. Chyba nic nie poradzę na to - bo albo każdy fryzjer do którego trafiam jest kiepski, albo ja kiepsko tłumaczę co chcę , albo włosy mają swoje zdanie na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
andace Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 16:53 Dokładnie tak mam cięte, nie w poziomie tylko w pionie żeby zmniejszyć objętość i w ten sposób są cieniowane (tak mi się wydawało ze to się nazywa). A Twoje z tyłu wyglądają jakby były cięte z długości poziomo i robią się takie wyraźne „schodki”. To co pokazuje Snake to właśnie dobre wycieniowanie, odpowiednie do rodzaju włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 16:57 No to tak fryzjerka cięła ( czy tam cieniowała) Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 13:47 wapaha napisała: > Kurde. Tak teraz sobie myślę - ja chyba nigdy nie miałam tego tyłu jakiegoś "up > orządkowanego" - nie wiem na ile to specyfika włosa ( może z nimi jest coś nie > tak ) a na ile faktycznie ścięcia Mnie się wydaje, że to specyfika twoich włosów. Jak masz długie, to widać dokładnie, że żyją własnym życiem, zawijają się i jakby ci nie "uporządkowano" tego cieniowania, to włosy będą się układać po swojemu. Gdyby to ustylizować na gładko, wyciągnąć na płaskiej szczotce za pomocą suszarki i z jakimś kosmetykiem usztywniającym, to też miałabyś porządek. Na krótko. Znam to, sama mam włosy, które nie trzymają się wyciętej linii. Dziewczyny z prostymi włosami mogą tego nie wiedzieć i dopatrywać się nieprawdłdowego ścięcia. Dlatego ja jak chcę stosunkowo krótko, to ścinam od razu jak na dole, wtedy te "nierówności" z tyłu mają nawet swój urok, a z boków nie wisi mi gęsta firana, która doprowadza mnie do szału. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 09:31 Moja cera dupy nie urywa. Tu się czerwieni, tam jakiś zaskórnik, blizna na policzku. Cera rocznik '85. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 09:43 znowu masz ciemniejsze ?? i falowane ?? jak ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 09:53 Zielska się nawarstwiły A falowane, bo mi się zasnęło z mokrymi i się ugniotły :p Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 10:05 Być może jakaś fala, nawet próbowałam wydobyć ale nie wyszło nic ponad to: Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 10:12 One mają długi skręt- będą dłuższe to i fale będą Ładne Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 10:27 No zobaczymy co z nich wyrośnie Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 13:13 A jak jesteśmy przy włosach, to czy to jest ok przyrost od września? Czy jakoś wolno rosną... Zdjęcie z września po ścięciu i sprzed dwóch dni, wyciągnięte na szczotce obrotowej:p Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 13:31 cięzko ocenić bo różne fryzury ale chyba ok ( zakładając że rosną przeciętnie 1cm na miesiąc ) Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 13:34 To w zasadzie ta sama fryzura, nie byłam u fryzjera od września:p Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 13:41 Zmierzyłam pi razy oko i wychodzi że urosły ok 8 cm :p Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 13:45 Ja znowu nie wyrobiłam z tym zapuszczaniem i mam teraz jeszcze krótsze niż, kiedy zaczęłyśmy zawody w zapuszczaniu. Przegrałam z kretesem.😂 Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 13:53 Nie wiem jak to się stało.🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 13:58 Szukam takiego, żeby i cerę było widać i włosy.😂 Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 14:17 Dlaczego zamalowałaś oczy temu kotku? Oboje macie ładne włosy i skórę Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 14:23 Bo powiedział, że go pozbawiłam prywatności ciągle publikując jego zdjęcia na insta, lub forum. Został ostatnio zdekodowany. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 17:04 magdallenac napisała: > Bo powiedział, że go pozbawiłam prywatności ciągle publikując jego zdjęcia na i > nsta, lub forum. Został ostatnio zdekodowany. Piękni oboje. Super Ci i w ciemnych włosach. Jak to mówiła moja krakowska babcia: "Ładnemu we wszystkim ładnie!" Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 17:23 Dziękuję szczególnie w imieniu kota😽. Ostatnio trochę mu na forum dokuczano, po tym jak opublikowałam kilka niekorzystnych zdjęć.😂 Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Pokażcie swoje cery 22.01.22, 13:40 Ci, którzy mają szczupłe i wygimnastykowane koty. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 14:24 ktoś tu zrobił permanentny ust! Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 14:28 Dawno temu, pisałam o tym Teraz mi się podoba bardziej niż na świeżo, bo bardzo ładnie schodzi i wyblakł prawie do koloru ust. Chyba już nigdy nie powtórzę, bo i tak zawsze maluję usta na czerwono, więc chyba nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 14:59 W sumie to ci całkiem spoko w tej długości:p Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 15:30 Bardzo ładnie! Super kolor i długość. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 15:31 Czy Kot taki wielki czy tylko tak wyszło? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 15:35 o borze, dopiero zobaczyłam co to za bydlę? 😱 Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 16:08 magdallenac napisała: > O! kleopatra i sfinks ładne masz te włosy, błyszczące i zadbane Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 22:58 Uuu, koleżanka to tak z urody bardziej szelmutka Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Pokażcie swoje cery 22.01.22, 09:21 Dawno temu panowie tak określali panie z pazurem i seksapilem Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:07 Magda, wyglądasz tu jak Christina Ricci <3 Za to Finnie jak rasowy przestępca, kot gangsta 🙀 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 13:56 magdallenac napisała: > Nie wiem jak to się stało.🤷♀️ 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 12:19 Wydobycie skrętu, podejście drugie Odpowiedz Link Zgłoś
vickylove Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 09:48 mashcaron napisała: > Moja cera dupy nie urywa. Tu się czerwieni, tam jakiś zaskórnik, blizna na poli > czku. > Cera rocznik '85. to zdjecie wyglada jak z kroniki kryminalnej xd zdjecie zwłok xd sorry za dosadnosc ale tak mi sie skojarzylo Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 09:55 To się nawet trochę zgadza, bo leżę że zwichnięta kostką znudzona na śmierć:p Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 09:55 mashcaron napisała: > To się nawet trochę zgadza, bo leżę że zwichnięta kostką znudzona na śmierć:p gdzie żeś skakała ? Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 10:02 Powiem ci, tylko się nie śmiej... Wczoraj wieczorem na spacerze z psem poślizgnęłam się na ukrytym w trawie krowim placku a w tym samym momencie pies zobaczył bażanta i pociągnął w drugą stronę... Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 10:13 wcale nie śmieszne dobrze, że tylko tyle p.s. no dobra, trochę smieszne Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 10:50 mashcaron napisała: > Powiem ci, tylko się nie śmiej... > Wczoraj wieczorem na spacerze z psem poślizgnęłam się na ukrytym w trawie krowi > m placku a w tym samym momencie pies zobaczył bażanta i pociągnął w drugą stron > ę... 😂 przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 10:53 Wybaczam, zdaję sobie sprawę jak to brzmi :p Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 10:54 mashcaron napisała: > Powiem ci, tylko się nie śmiej... > Wczoraj wieczorem na spacerze z psem poślizgnęłam się na ukrytym w trawie krowi > m placku a w tym samym momencie pies zobaczył bażanta i pociągnął w drugą stron > ę... Sorry ale 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 10:03 Jak to znowu? Ostatnio nie miałam nic skręconego :p Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 10:49 a w wakacje we Włoszech, jak zaczepiłaś butem o dziurę w chodniku? Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 10:52 A to tylko palec u stopy złamałam :p i to, w co przyjebałam, było zaprzeczeniem dziury :p Ze złamanym palcem jednak da się chodzić:p może nie skakać jak kozica, ale przemieszczać się da :p Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 11:58 Ta kostka to pewnie efekt szczepienia Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 12:05 wapaha napisała: > Ta kostka to pewnie efekt szczepienia Raczej tego, że postanowiłam odroczyć trzecia dawkę, na którą mnie serdecznie zapraszali dziś wieczorem:p Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 12:11 no przecież pisze - przez szczepionkę jak nic. grafen ma zdolności wnikania przed wkłuciem p.s. a czemu odroczyłaś, ze względu na uraz ? Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 12:16 Nie, po prostu jakoś mi się nie śpieszy szczepić niecałe dwa miesiące po covidzie :p poczekam jeszcze :p Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 12:17 Aha to u nas nie zapraszają - w sensie nie wyznaczają nikomu odgórnie daty itp Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 12:23 U nas zapraszają listownie/ mailowo na konkretny dzień i godzinę, ale wystarczy wejść na stronę żeby sobie dopasować po siebie albo po prostu odwołać:p Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 12:25 eno, klasa, od razu człowiek czuje sie ważny, zaopiekowany, zadbany- personalne zainteresowanie Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 12:54 Gdzie ty mieszkasz? Po krowim placku i bażancie mniemam że na wsi, a co najmniej na jakimś ostrym zadupiu??? Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 13:10 Nie, dlaczego? W NL wystarczy wyjść z centrum i już można wdepnąć w krowiego albo owczego placka :p Mieszkam w 50 tys mieście, 10 minut do centrum, 10 minut do krowich placków:p Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 13:14 A bażanty to tu nawet po placach zabaw biegają:p Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 15:58 Ale w polsce toto nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 15:59 znowu.to.samo napisała: > Ale w polsce toto nie jest? > przecież ci napisała gdzie to jest Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 16:06 Na usprawiedliwienie niedopatrzenia dodam że wlaśnie covida przechodzę a to podobno pada lekko na mózg Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 16:05 No nie, nie jest, przecież napisałam :p Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 18:00 Dwa lata temu spotkałam bażanta na jednym z dużych osiedli w Lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 08:21 Ja na wyspie, w Chorwacji podczas porannych przebieżek Za pierwszym razem solidnie się wystraszyłam ( on chyba bardziej ) Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 09:59 Ja ci pokaże moje ucho. Zawsze uważałam, że uszy to jest najładniejsza część mnie. Małe i przylegające do twarzy, jedyne co wizualnie odziedziczyłam po matce. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 10:06 Przylegające do głowy a nie do twarzy heh Odpowiedz Link Zgłoś
cisco1800 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 11:37 szmytka1 napisała: > Przylegające do głowy a nie do twarzy heh lol Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 12:15 Ale teraz widzę, że dziurka na kolczyk trochę nie tam gdzie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 12:55 szmytka1 napisała: > Ale teraz widzę, że dziurka na kolczyk trochę nie tam gdzie trzeba Też to mi się rzuciło w oczy Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 13:11 Decydować się na ten bol i poprawiać, czy mieć to w dudzie? W końcu ponad 20 lat tak mam, to chyba opcją nr 2... Odpowiedz Link Zgłoś
1maja1 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 15:19 Bardzo ladne ucho Szmytka, piesek pustyni wyzej tez ma zacne😉 Ja rowniez mam zle przebite uszy, jedna dziurka zdecydowanie za nisko😑 Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 15:33 1maja1 napisała: Bardzo ladne ucho Szmytka, piesek pustyni wyzej tez ma zacne😉 Pierwsze co zauważyłam. Ostatnio zazdraszczam ludziom ładnych uszek, moje paskudne i chyba coraz większe 😭😭😭😭 Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 15:38 No niestety z wiekiem ludziom rosną uszy i nosy, a ja mam wielki bulwiasty nos po ojcu. Będę miała ogromny. Do tego mam wąskie i małe usta i male oczy za blisko osadzone z opadającymi powiekami. Tylko te uszy są ok. I stopy choć szerokie to kształtne i ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
1maja1 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 15:46 Ja, od kiedy jako dziecko bylam przez rodzenstwo przedrzezniana o wyglad uszu mam na tym punkcie lekkiego fiola i zawsze zwracalam uwage na uszy. Moje siostry maja b ladne, a moje jak to one nazwaly wyglad kanapki🙄 teraz juz je zaakceptowalam, ale myslalam kiedys o operacji plastycznej, byl u nas na wsi chlopak, ktory mial b odstajace, zrobil operacje i kompletnie inny czlowiek! Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 16:18 1maja1 napisała: > Bardzo ladne ucho Szmytka, piesek pustyni wyzej tez ma zacne😉 Ja rowniez mam z > le przebite uszy, jedna dziurka zdecydowanie za nisko😑 Aj tam, aj tam, ja całe jedno ucho mam niżej niż drugie, żaden kolczyk nie jest w stanie poprawić tego stanu No chyba że w pępku - odwracałby uwagę. Ale musiałabym tańczyć taniec brzucha a na to jestem zbyt wielkim zmarzluchem. Odpowiedz Link Zgłoś
aguha Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 10:19 Rocznik 73 (oczywiście to ja mam tyle lat, nie kot 🤓). Mam bielactwo. Nie jest szczególnie widoczne, bo mam jasną karnację, ale i tak nie lubię. Teraz smaruję skórę Skinorenem, żeby rozjaśnić i zniwelować różnice.🥴 Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 14:20 Jestem chyba zboczona, bo podobają mi się ciała z bielactwem. Zwłaszcza u kobiet. Kwiaty malowane na skórze. Odpowiedz Link Zgłoś
aguha Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 14:39 Na starość mnie dopadło U innych plamki mi nie przeszkadzają, ale moich własnych nie lubię. Całe szczęście, że jestem blada, wiec nie są bardzo widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkanienaturalnie Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 10:56 Jaki znowu troll, dajcie spokój. Wczoraj założyłam wątek o mieszkaniu, to został w 30 sekund skasowany, pewnie myślano że jestem z biura nieruchomości. A ten wątek jest dla prózniaków, przecież lubicie takie. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 11:11 Proszę rocznik 71 (Bosz jak ten czas leci....) Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 11:59 gryzelda71 napisała: > Proszę rocznik 71 (Bosz jak ten czas leci....) bardzo ładna skóra i owal z tej perspektywy nie masz chomika ( a wedle ematek powinno się , ba wręcz obligo, że po 40 tce wyłażą ) Odpowiedz Link Zgłoś
chebellacosa92 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 12:12 gryzelda71 napisała: > Proszę rocznik 71 (Bosz jak ten czas leci....) Jestem trochę młodsza, ale cerę masz o dekady lepszą. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 13:32 Zawsze uważałam, że laski z ematki to cudowne kobiety😁, potrafią poprawić samopoczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
asqe Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 11:32 Naczynkowa z rozszerzonymi porami plus zmarszczki, głównie na czole - rocznik 81 Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 16:46 asqe napisała: > Naczynkowa z rozszerzonymi porami plus zmarszczki, głównie na czole - rocznik 8 > 1 > nie widać nic z powyższych za to widać apetyczną łobuziare (?) Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 12:23 A kto dziś rajstopy/skarpety/wstaw podobne ceruje; pogrzało Cię? 😋🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 12:43 Ja już z rama otynkowałam, więc za późno😆 Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 12:55 Sorki, w makijażu wczoraj usnęłam i jeszcze resztek nie zmyłam. Odrosty zamaskowałam czerwonym. 1963 rocznik. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 13:50 OMG, ty patrzac na twoje czolo chyba nigdy sie nie wkurzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 14:07 Wkurzam się i czoło marszczę często, ale ono zawsze wraca do stanu wyjściowego. Bez pomocy botoksu żeby nie było. Żeby tak jeszcze dół twarzy wrócił a chomiki znikli. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 14:14 aaaaandzia!!! ale fajnie cie troche zobaczyc, jestes na mojej liscie forumek, ktore sobie bardzo dokladnie wyobrazam Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 14:30 Zburzyłam wyobrażenia tym zdjęciem czy potwierdziłam? Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 14:53 potwierdzilas i to calkowicie! (wiedzialam, ze jestes piekna i widzialam cie cos jak nieco subtelniejsza Kaline Jedrusik, bo i charakter mi podchodzil ) Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 16:37 Ojtam ojtam [przestępuje z nóżki na nóżkę, zawija stópkę do środka i miętosi róg spódniczki] Mam co prawda cyc Kaliny oraz jej kurduplastość i kilogramy, ale usta drobne a spojrzenie niepowłóczyste (szelmowskie za to) i jestem mniej ... ewidentna Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Pokażcie swoje cery 22.01.22, 11:22 No przeciez mowie, ze subtelniejsza od Jedrusik😛 twoj opis, ze « mniej oczywista » tez pasuje do mojego wyobrazenia🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 16:30 Aandzia, to nieprzyzwoite wyglądać tak młodo i zadziornie w wieku 59 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 16:56 Prawdziwe, ematkowe zboczeństwo Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 17:46 aandzia43 napisała: > Zboczeństwo powiadasz? > Zboczeństwo prawdziwe to ta Twoja gładziuteńka szyja. Prasujesz, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 18:16 aandzia43 napisała: > Wyciągam do zdjęcia Aaa to mojej już wyciąganie nie pomaga, potem bardziej się marszczy Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Pokażcie swoje cery 22.01.22, 09:28 To wyciągnąć i tak już trzymać, nie opuszczać brody! Odpowiedz Link Zgłoś
amsterdama Re: Pokażcie swoje cery 05.08.22, 13:10 1963? Jaja sobie robisz? To nie może być prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 13:32 W biurze w oczekiwaniu na rozprawę zdalną więc jest make-up. Dlatego zdjęcie z listopadowego grobbingu3-no make-up Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 13:56 Fajną, pociągłą twarz masz. Ja mam jak księżyc w pełni. raczej chomiczki ci nie grożą. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 14:17 dawaj kawalek tego ksiezyca gaskama (jeszcze snejka bede prosic jak tu przyjdzie :p) Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Pokażcie swoje cery 25.01.22, 20:43 daniela34 napisała: > W biurze w oczekiwaniu na rozprawę zdalną więc jest make-up. Dlatego zdjęcie z > listopadowego grobbingu3-no make-up Ale wąskie usta - sprawiasz wrazenie ze są zacięte Odpowiedz Link Zgłoś
amsterdama Re: Pokażcie swoje cery 05.08.22, 13:08 A wiek🤨? Daniela, o ile się nie mylę ( choć może coś pomyliłam), kiedyś pisałaś, że jesteś nieładna? A Ty przecież śliczna jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 15:34 Czółko jak czółko ale te włosy! Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 15:42 Włosy cienkie, proste, przesuszone rozjaśnianiem A ja marzę o lokach. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 15:54 Dziwne, nie wyglądają na cienkie. Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 16:19 Bo każdego ranka nawijam je na chwilę na grube wałki, odbijają się od głowy i wyglądają na grubsze. No i jest ich sporo Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 16:36 Dobra, dobra. Masz piękne włosy i już nie umniejszaj ich wyglądu. Pisze się "dziękuję, po mamie takie piękne" i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 16:56 Podnoszenie cienkich włosów to dobry sposób na lepszy wizualny efekt, też tak robię. Czółko zacne Odpowiedz Link Zgłoś
1maja1 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 15:34 Nigdy nie bylam zadowolona z cery, wciaz cos mi tam wyskakuje na granicy zuchwy, w okolicach okresu, chociaz akurat w tym miesiac nie, moze w koncu opuscilo. No i moj opadajacy juz owal, rocznik '77. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 15:55 Takie pelne usta maja tylko dziewice 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
1maja1 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 15:56 Ach, dziekuje dziewczyny 😚 usta mam po mamie, aczkokowiek ona miala pelniejsze jak byla mloda, mamy siostra z pogarda nazywala je kielbasy😄 Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 16:02 Bo podobnież usta z wiekiem sie trochę zmniejszają Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 16:07 Rocznik 76. Nie jest źle ale za dobrze tez nie jest 😉 Ps. Ale usta mi się nie zmniejszyły z wiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 16:58 Za młoda jesteś, wargi spłaszczają się w okolicach menopauzy, jak spada poziom hormonów. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 17:48 aandzia43 napisała: > Za młoda jesteś, wargi spłaszczają się w okolicach menopauzy, jak spada poziom > hormonów. E tam, wystarczy zrobić licówki i nic się nie spłaszcza, a wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 19:09 Prawda, dodanie grubości zębom pomaga na wygląd warg, wysuwa nieco do przodu odcinek między nosem a górną wargą. Nawet jak sama czerwień wargowa spłaszczona już. Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 18:05 Usta super i rudzielec z pazurem jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 19:17 elenelda napisała: > Usta super i rudzielec z pazurem jesteś Kto, ja? Cholera, nie wiem czemu takie rude wyszły, to chyba słońce tak głupio świeci. Farbuje popielaty ciemnym blondem 6 zmieszanym z 7. W innym swietle takie nie są 🙈 Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 19:39 homohominilupus napisała: > elenelda napisała: > > > Usta super i rudzielec z pazurem jesteś > > > Kto, ja? > Cholera, nie wiem czemu takie rude wyszły, to chyba słońce tak głupio świeci. > Farbuje popielaty ciemnym blondem 6 zmieszanym z 7. W innym swietle takie nie s > ą 🙈 > O, takie bardziej. Choć i tak nie jestem do końca zadowolona. Ciągle te cholerne rude refleksy a niech to szlag. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 23:03 homohominilupus napisała: > homohominilupus napisała: > > >. > Ciągle te cholerne rude refleksy a niech to szlag. > > > Miałam zakładać wątek " dlaczego na zdjęciach wychodzą mi rudawe włosy" nawet po wykąpaniu ich w gencjanie 😁 Wydaje mi się, że jak stanę blisko okna, to wtedy wychodzi prawdziwszy kolor (jasny popielaty blond). Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 16:10 1maja1 napisała: > Ach, dziekuje dziewczyny 😚 usta mam po mamie, aczkokowiek ona miala pelniejsze > jak byla mloda, mamy siostra z pogarda nazywala je kielbasy😄 no co ty ! są cukierkowe i słodkie do reklamy błyszczyka mniam, tylko całowac Odpowiedz Link Zgłoś
1maja1 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 16:24 wapaha napisała: > no co ty ! > są cukierkowe i słodkie > do reklamy błyszczyka > > mniam, tylko całowac 🤣😘 Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 17:10 piękne usta, co raz bardziej kusi mnie aby swoje trochę wyremontować Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 16:36 Ktoś już kiedyś to napisał ale powtórzę: zbiorowa wieczna młodość i wszechwiedza ematki przerażają mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 17:04 no makeup owal już nie ten + siwe pasma przebarwienia na ustach wiek 43 Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 17:06 Jezu ale laski te ematki. Chowam się Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 21:37 bergamotka77 napisała: > Jezu ale laski te ematki. Chowam się A my się nie chowamy, wprost przeciwnie. No, moze trochę Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 21:44 Jestem trzecia od lewej, chyba. Albo czwarta. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 17:09 ms.piggy napisała: > no makeup > > owal już nie ten + siwe pasma przebarwienia na ustach > wiek 43 owal srowal chyba na zdjęciu dziewczyna 25-27 lat piękna Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 17:11 taaa......a te siwe pasma , to promyk słonca.. wiem jak wyglądałam kiedyś i widzę co robi za mną czas, boli mnie to strasznie Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 08:24 ms.piggy napisała: > taaa......a te siwe pasma , to promyk słonca.. > > wiem jak wyglądałam kiedyś i widzę co robi za mną czas, boli mnie to strasznie > rozumiem może w osiągnięciu zgody miedzy okiem a ciałem w jakiś sposób pomoże ci, że dla innych, z boku, obiektywnie-jestes piękna tu i teraz nie smutaj Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Pokażcie swoje cery 22.01.22, 14:18 A ematki nie wierzą jak ktoś pisze że wygląda 20 lat młodziej. No i co? Zatkało kakało? Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Pokażcie swoje cery 22.01.22, 14:59 Ja tam wierze, bo sama wygladam co najmniej 15 lat mlodziej Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: Pokażcie swoje cery 22.01.22, 15:22 nie wyglądam 20 lat młodziej! co za głupie okreslenie, 20 lat młodziej od kogo? od siebie? od kogoś ładniejszego/brzydszego/innego ode mnie? wyglądam b. dobrze, ale byłam pięknym dzieckiem, nastolatką, a teraz widzę po sobie upływ czasu... nie rodziłam dzieci, nie przechodzilam ciąż, nigdy sie nie odchudzałam, nie paliłam, ogólnie miałam b. lekkie, w dobrobycie dzieciństwo i młodość, wiec to pewnie też ma wpływ na wygląd Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylucjan Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 20:10 Fajna baby face, uwielbiam ten look jak u mlodej Brook Shields - ladna buzia plus geste 'amerkanskie' wlosy Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Pokażcie swoje cery 22.01.22, 16:00 Sliczna jestes. U nas alkoholu bez dowodu by ci nie sprzedali napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
marion.marion Re: Pokażcie swoje cery 05.08.22, 18:45 Na piękną kobietę to i miło popatrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś