magdallenac Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 23:09 To przecież zwyczajna, potworna zaspa.😄 Odpowiedz Link Zgłoś
celandine Re: co u Was TERAZ? 28.01.22, 09:32 Wygląda jak obraz flamandzkiego malarza, to światło... Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: co u Was TERAZ? 28.01.22, 09:53 Pięknie było. Obok mnie zatrzymał się facet i wysiadł z samochodu żeby zdjęcia robić Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: co u Was TERAZ? 28.01.22, 09:31 Wieje i pada. I chyba jest niskie ciśnienie. Na szczęście dzisiaj nie muszę wychodzić z domu ( poza wypuszczeniem psów na wysikanie 😜) . Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: co u Was TERAZ? 28.01.22, 12:14 U mnie teraz taki widok za oknem. Słońca brakuje..Chłopaki poszli na narty, a ja zostałam w apartamencie z Piotrusiem (papużką) i oglądam tenis. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: co u Was TERAZ? 29.01.22, 03:01 laserujesz sie? 😀 idzie ku lepszemu? Odpowiedz Link Zgłoś
chebellacosa92 Re: co u Was TERAZ? 28.01.22, 13:22 Teraz to u nas wichura. I ma tak wiać przez następne dwa dni 😔 Odpowiedz Link Zgłoś
folivora Re: co u Was TERAZ? 29.01.22, 02:58 Nie śpię, bo w nocy kaszlę. Test nie wykazał covida, a już myślałam, że wreszcie i na mnie przyszedł czas. Zdjęcia nie będzie, bo chaos ogarnął mieszkanie, odkąd choruję Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: co u Was TERAZ? 29.01.22, 11:02 powtórz test za dwa dni, a kowid wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: co u Was TERAZ? 29.01.22, 11:06 Eh ziuta, być może i u nas kowid, bo wczoraj wieczorem pan przedszkolanek mojej młodej poinformował że jest pozytywny a dziś młoda wstała cherlawa i ze stanem podgorączkowym . Póki co negatywna wyszła, zobaczymy za dzień lub dwa Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: co u Was TERAZ? 29.01.22, 20:53 Współczuję. Mnie dzisiaj test wyszedł pozytywny. Testy zrobiłam trzy - co dwa dni. Dwa pierwsze negatywne (choć cośtam mnie drapało w gardle). Wszystko mnie wkurwia. Wkurwia mnie to, że ludzie z moimi objawami (drapanie w gardle i lekki katar) się nie testują - bo po co "to przeziębienie". Wkurwia mnie, że ja z lekkimi objawami czuję wewnętrzny przymus testowania się, zamiast uwierzenia, że "to przeziębienie". Wkurwia mnie, że zawsze jak mam jakieś podejrzenie, to w końcu test wychodzi pozytywny. 🤦 Wkurwia mnie, że inni histeryzują, że "ona ma kowid". Kowid to rzecz straszna - wiem. Niemniej, większość obawiająca się kowidu, nie dalej jak miesiąc temu miała "przeziębienie" - czyli ból gardła i lekki katar. Jak żyć? Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: co u Was TERAZ? 29.01.22, 21:12 Tak samo u męża w pracy, łażą zasmarkani, zacherlawieni.. testy się tam walają wszędzie, bo to fabryka farmaceutyczna, ale nikt ich nie robi. Chyba tylko jak potrzebują wolne to mówią, że mają covid 🙄 W przedszkolu młodej tak przetrzebione, że 6 na 10 grup zamknięte a w pozostałych 6-7 dzieciaków z 24.. ja już chyba młodej w ogóle nie puszczę do przeprowadzki, nawet jak będzie negatywna, dopiero do nowej szkoły pójdzie. Jakoś mi nie o drodze teraz na kwarantannach wysiadywać. Odpowiedz Link Zgłoś
folivora Re: co u Was TERAZ? 29.01.22, 21:17 piataziuta napisała: > Współczuję. > > Mnie dzisiaj test wyszedł pozytywny. > > Testy zrobiłam trzy - co dwa dni. Dwa pierwsze negatywne (choć cośtam mnie drap > ało w gardle). > > Wszystko mnie wkurwia. > Wkurwia mnie to, że ludzie z moimi objawami (drapanie w gardle i lekki katar) s > ię nie testują - bo po co "to przeziębienie". > Wkurwia mnie, że ja z lekkimi objawami czuję wewnętrzny przymus testowania się, > zamiast uwierzenia, że "to przeziębienie". > Wkurwia mnie, że zawsze jak mam jakieś podejrzenie, to w końcu test wychodzi po > zytywny. 🤦 > Wkurwia mnie, że inni histeryzują, że "ona ma kowid". Kowid to rzecz straszna - > wiem. > Niemniej, większość obawiająca się kowidu, nie dalej jak miesiąc temu miała "pr > zeziębienie" - czyli ból gardła i lekki katar. > Jak żyć? O, to tak jak u mnie. Tzn na razie miałam jeden negatywny test, jutro powtarzam. Podzielam wkurwienie - może to też objaw covida? Odpowiedz Link Zgłoś
folivora Re: co u Was TERAZ? 29.01.22, 19:04 Idę jutro znowu na test, ale testowałam się po 3 dniach objawów, to myślałam, że już powinno wyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
klementyna156 Re: co u Was TERAZ? 29.01.22, 19:27 PCR? to nie jesteś zakażona. Ja właśnie dostałam wynik, ponad 50 godzin czekania. Negatywny, ufff, czyli miałam po prostu anginę. Antybiotyk dziś kończę i od jutra uznaję się za zdrową. Już byłam na małym spacerze z psami, cudownie wyjść z domu po 10 dniach choroby. I do pracy wrócę, też się cieszę bardzo, nareszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
folivora Re: co u Was TERAZ? 29.01.22, 21:15 Nie, domowy robiłam. Zbyt chora się czuję na łażenie po zimnie na testy PCR, plus przeraża mnie ten czas czekania na wynik właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: co u Was TERAZ? 29.01.22, 03:03 u nas od dwoch upaly 😱 dobrze, ze choc noce sa chlodniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: co u Was TERAZ? 29.01.22, 03:05 dwoch dni a jak upaly to wolniejsze obroty 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: co u Was TERAZ? 29.01.22, 21:06 ahhhh ta druga półkula..inne problemy (pogodowe) mamy Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: co u Was TERAZ? 29.01.22, 09:09 Jestem w Izerach. Panoramy piękne (foto1). Aż chce się krzyczeć z radości, tak cudna pogoda! Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: co u Was TERAZ? 29.01.22, 09:56 Uwielbiam Góry Izerskie, ale raczej w maju Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: co u Was TERAZ? 29.01.22, 19:08 Polski biegun zimna , dlatego pewnie bylo 1 na plusie i marznący deszcz... Przez tydzień... Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: co u Was TERAZ? 29.01.22, 19:33 Zazdroszczę! Nam się właśnie urodził plan wyjazdu na weekend za tydzień. Trzymacie kciuki, żeby wypalił. A póki co pierogi zjedzone, torcik tężeje a ja rozmyślam, czy smorodinówka, wiśniówka czy truskawkówka Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: co u Was TERAZ? 29.01.22, 21:05 ..teraz..? Za oknem wiejeeeeeeeee, a ja sobie w dresiku, pod kocykiem, z laptopem, muzyką w tle i lampką Primitivo na podorędziu.. Odpowiedz Link Zgłoś