Dodaj do ulubionych

Atrakcyjność e-matki

19.02.22, 18:11
Moje drogie ematki, bardzo mnie ciekawi jak postrzegamy własną atrakcyjność. Celowo nie precyzuję, czy chodzi o wygląd, czy o co innego. Pytam czy e-Matka siebie samą postrzega jako atrakcyjną osobę/kobietę, czy nie. Proponuję skalę od 1 do 5, gdzie 1 to zupełnie nieatrakcyjna, a 5 to super atrakcyjna. I nie chodzi o to, co myślą o nas inni, ale o to co same myślimy o sobie w danym momencie życia. Chętnie poczytam w komentarzach czy wasze poczucie atrakcyjności jest teraz inne niż było kiedyś i w która stronę poszło. Ja czuję się mając 45+, a raczej 50-, bardziej atrakcyjna niż czułam sięgdy byłam młoda.

Obserwuj wątek
    • ritual2019 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 18:16
      Blizej mi do 50 niz 40 i czuje sie atrakcyjna, jestem atrakcyjna. Bylam zreszta zawsze. To nie tylko moje subiektywne odczucie.
    • podaje_haslo_okon Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 18:22
      Czuję się przeciętnie atrakcyjna, bo nie mam podstaw, żeby się czuć nieprzeciętnie. W czasach studiów czułam się chyba bardziej atrakcyjna, zarówno fizycznie, jak i psychicznie. Potem mi przeszło przekonanie o własnej nieprzeciętności i tak mi lepiej 🙃
      • milva24 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 18:45
        O to u mnie bardzo podobnie smile
        • georgia.guidestones Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 23:20
          U mnie też.
    • pingus Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 18:23
      Dopiero po urodzeniu dzieci poczułam się atrakcyjna. Poród przebiegł sprawnie, potem długo bez problemu karmiłam, ciało szybko wróciło do normy, to bardzo wpłynęło na moje poczucie atrakcyjności. Zrobilam się też bardziej hmm kobieca, bo wcześniej taka figura chłopięca... Zwiększyło się też libido. Myślę, że jestem dość atrakcyjna, jestem 40-.
      • bywalec.hoteli Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 18:55
        smile
    • extereso Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 18:30
      Ja nie wpiszę, bo w moim przekonaniu jestem atrakcyjna ( dla siebie) dość to za mało bardzo to zbyt wiele.
      • anorektycznazdzira Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:57
        O, to coś jak u mnie
    • ludzikmichelin4245 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 18:39
      Czułam się nieatrakcyjna do 23 roku życia, potem była chwila odwilży, tuż przed trzydziestką znów dramatyczny spadek, 31-33 chyba życiowy szczyt (ale też obiektywnie wyglądałam wtedy najlepiej, pod względem wagi, stylu i poziomu zadbania). Przy 34 zaczął sypać mi się owal i tak już sobie leci w dół.
      • nolus Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:44
        ludzikmichelin4245 napisał(a):

> Przy 34 zaczął sypać mi się owal i tak już sobie leci w dół.

To chyba dość szybko...
        • 35wcieniu Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:45
          Ja nigdy nie miałam big_grin
        • ludzikmichelin4245 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:46
          nolus napisała:

> To chyba dość szybko...

Co zrobić 🤷🏼‍♀️
        • georgia.guidestones Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 23:22
          nolus napisała:

> ludzikmichelin4245 napisał(a):
          >
          > > Przy 34 zaczął sypać mi się owal i tak już sobie leci w dół.
          >
          > To chyba dość szybko...
          35 to taki wiek. Byc moze przecietny do poczatku utraty i tak przecietnej atrakcyjnosci roznych aspektow zw z twarza.
    • borsuczyca.klusek Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 18:43
      Uważam, że jak na zerowy wkład jaki w siebie inwestuję to jestem całkiem atrakcyjna.
      • daniela34 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:05
        O to, to, to. Obiektywnie-dolne strefy stanów średnich. Ale jak na włożony wysiłek-czuję się atrakcyjna.
        • milupaa Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 23:48
          O no właśnie. Ja też inwestowanie prawie zerowe ale nie straszę, a jak muszę gdzieś wyjść (chodzi o większe wyjście) to w 1 dzień doprowadzam się do porządku i jest całkiem nieźle.
        • szaraiwka Re: Atrakcyjność e-matki 20.02.22, 00:19
          Danielo, ja uważam ze atrakcyjność to o wiele bardziej złożona kwestia niż wygląd. Jak dla mnie, z tego co czytam na forum, jesteś mega atrakcyjnym człowiekiem. Oczytanym, z poczuciem humoru, empatią i inteligencja emocjonalna. Do tego piszesz zgrabne wierszyki wykazujące i inteligencje ogólna. Przy takich cechach, to nawet jakbyś miała bardzo krzywe nogi i okulary jak dna od butelek byłabyś wciąż atrakcyjna. A zdaje się ze nie masz. smile
          • daniela34 Re: Atrakcyjność e-matki 20.02.22, 01:11
            Okulary mam- nie jak dna od butelek smile
            Nogi mam proste, dość masywne, nie są to sarnie pęcinki. Czuję się jednak wystarczająco atrakcyjna jak na moje potrzeby.
            A za urocze, mile słowa serdecznie Ci dziękuję
      • ludzikmichelin4245 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:20
        Jaki to zerowy wkład?
        • borsuczyca.klusek Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:30
          Powiem tak jak czytam wątki włosowo-kosmetyczne na ematce to mi mózg staje 😨 i czuję się jak kobieta jaskiniowa.

U mnie w grę wchodzi zwykły szampon i krem nawilżający. Na wklepywanie balsamów i dziwnych smarowideł jestem za leniwa.
          Zdecydowanie najwięcej czasu w "dbaniu o urodę" zajmuje mi malowanie paznokci. Pyska nie maluję w ogóle.
          I jak na ten zerowy wkład uważam, że wyglądam wystarczająco dobrze. Możliwe, że któregoś pięknego dnia się rozsypię totalnie i nie będzie co zbierać, ale no cóż, life 🤷‍♀️
          • totutotam.org Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:38
            Ale, ale! Wątek jest o atrakcyjności, nie o nastaraniu tudzież "zadbaniu", bo to szerokie pojęcia. Dla mnie ważniejszy w atrakcyjności jest np.efekt aktywności ruchowej, sprawność fizyczna niż skuteczność kremów przeciwzmarszczkowych.
            • simply_z Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:55
              tak i nie, można mieć krzepę, fajne mięśnie, a i tak będzie się wyglądać mało atrakcyjnie, ładna twarz też dużo robi. Ważny jest całokształt.
              • znowu.to.samo Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 20:05
                Są tacy ładni ludzie którzy nic nie muszą robić, podczas gdy drugi musi sie nastarać żeby jakoś wyglądać
                Może ty do takich należysz
                • nolus Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 23:13
                  znowu.to.samo napisała:

> Są tacy ładni ludzie którzy nic nie muszą robić, podczas gdy drugi musi sie nas
                  > tarać żeby jakoś wyglądać
                  > Może ty do takich należysz
                  >

Spojrz na Belle Hadid. 26 - latka po Bóg-wie-ilu operacjach.

• snakelilith Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 23:17
                    nolus napisała:

> Spojrz na Belle Hadid. 26 - latka po Bóg-wie-ilu operacjach.
                    >
                    >
                  • georgia.guidestones Re: Atrakcyjność e-matki 20.02.22, 21:12
                    nolus napisała:

> znowu.to.samo napisała:
                    >
                    > > Są tacy ładni ludzie którzy nic nie muszą robić, podczas gdy drugi musi s
                    > ie nas
                    > > tarać żeby jakoś wyglądać
                    > > Może ty do takich należysz
                    > >
                    >
                    > Spojrz na Belle Hadid. 26 - latka po Bóg-wie-ilu operacjach.
                    >
                    >
                    Nie byla obiektywnie brzydka przed. Jest duzo explaining videos na yt o niej przed i po plastyce.
                    Slowem - szczupla, przecietna z twarzy dwudziestoparolatka.

Bardzo "nastarana" to jest żona Pazury. Jak go wyrwala w warsie to byla co najwyzej zdeterminowana i pewna siebie.
                    • riki_i Re: Atrakcyjność e-matki 20.02.22, 23:24
                      georgia.guidestones napisała:

> Bardzo "nastarana" to jest żona Pazury. Jak go wyrwala w warsie to byla co najw
                      > yzej zdeterminowana i pewna siebie.

Była beznadziejna. Jedyne co posiadała, to młodość i figurę. Cezary wielokrotnie opowiadał, jak długo i jak kosztownie, cytuję, "musiał szlifować ten diament"
                      • georgia.guidestones Re: Atrakcyjność e-matki 20.02.22, 23:31
                        riki_i napisał:

> georgia.guidestones napisała:
                        >
                        >
                        > > Bardzo "nastarana" to jest żona Pazury. Jak go wyrwala w warsie to byla c
                        > o najw
                        > > yzej zdeterminowana i pewna siebie.
                        >
                        > Była beznadziejna. Jedyne co posiadała, to młodość i figurę. Cezary wielokrotni
                        > e opowiadał, jak długo i jak kosztownie, cytuję, "musiał szlifować ten diament"
                        toż przecież dlatego porowanalam z Bellą Hadid, na ktorej temat inne forumki wydziwialy. Hadid "przed plastyką" to ósmy cud świata w porównaniu do Pazurowej-in-spe (de domo Zając)
                        • riki_i Re: Atrakcyjność e-matki 20.02.22, 23:40
                          Czaruś wiedział co robi. Pani ma cały czas poczucie, że złapała Pana Boga za nogi, nawet nie pomyśli o rozkminach wątkodajki. Ma swojego Pana i Władcę, no i o to chodziło.
                      • g.r.uu Re: Atrakcyjność e-matki 21.02.22, 00:04
                        Sporo kobiet we wczesnej młodości wcale nie zachwyca - kiepski styl, mało samoświadomości, nieudane eksperymenty z wyglądem i niewolnicze podążanie za modą. Z czasem się wyrabiają. Dla niej na plus, że się wyrobiła a nie zrobiła z siebie plastikowego klona. Fajnie wygląda teraz.
                      • aandzia43 Re: Atrakcyjność e-matki 21.02.22, 14:10

> Była beznadziejna. Jedyne co posiadała, to młodość i figurę. Cezary wielokrotni
                        > e opowiadał, jak długo i jak kosztownie, cytuję, "musiał szlifować ten diament"

Burak. Swoją drogą co on tam tak pracowicie szlifował, poza zębami i stylistą?
                        • georgia.guidestones Re: Atrakcyjność e-matki 21.02.22, 16:08
                          aandzia43 napisała:

>
                          > > Była beznadziejna. Jedyne co posiadała, to młodość i figurę. Cezary wielo
                          > krotni
                          > > e opowiadał, jak długo i jak kosztownie, cytuję, "musiał szlifować ten di
                          > ament"
                          >
                          > Burak. Swoją drogą co on tam tak pracowicie szlifował, poza zębami i stylistą?
                          >
                          >
                          Ciiicho ten gawedziarz zaraz bedzie usilowal udowodnic, ze historia jak z Pigmaliona co najmniej.
                          • aandzia43 Re: Atrakcyjność e-matki 21.02.22, 16:46
                            Może ją sobie obrabiać jak Galateę, ale nie powinien o tym opowiadać w towarzystwie. Żenujące.
                        • jolie Re: Atrakcyjność e-matki 21.02.22, 18:57
                          aandzia43 napisała:

>
                          > > Była beznadziejna. Jedyne co posiadała, to młodość i figurę. Cezary wielo
                          > krotni
                          > > e opowiadał, jak długo i jak kosztownie, cytuję, "musiał szlifować ten di
                          > ament"
                          >
                          > Burak. Swoją drogą co on tam tak pracowicie szlifował, poza zębami i stylistą?
                          >
                          >
                          Pomijam chamską uwagę Rikiego, ale trzeba przyznać, że Edyta Pazura zmieniła sporo w twarzy - nos, usta, policzki (owal?). Do tego powiększenie piersi. Całkiem sporo pieniędzy.
                          • bywalec.hoteli Re: Atrakcyjność e-matki 21.02.22, 20:06
                            Tu jest jakby zaprzeczenie smile

plejada.pl/newsy/edyta-zajac-miala-operacje-plastyczne-zona-cezarego-pazury-komentuje/2rlqle.amp
          • georgia.guidestones Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 23:24
            borsuczyca.klusek napisała:

> Powiem tak jak czytam wątki włosowo-kosmetyczne na ematce to mi mózg staje 😨 i
            > czuję się jak kobieta jaskiniowa.
            >
            > U mnie w grę wchodzi zwykły szampon i krem nawilżający. Na wklepywanie balsamów
            > i dziwnych smarowideł jestem za leniwa.
            > Zdecydowanie najwięcej czasu w "dbaniu o urodę" zajmuje mi malowanie paznokci.
            > Pyska nie maluję w ogóle.
            > I jak na ten zerowy wkład uważam, że wyglądam wystarczająco dobrze. Możliwe, że
            > któregoś pięknego dnia się rozsypię totalnie i nie będzie co zbierać, ale no c
            > óż, life 🤷‍♀️
            >
            No u mnie bez pielegnacji twarzy bylby hardcore (suchosc, zaczerwienienia, poczatki zmarszczek). Na dloniach wystarczy mani japonski i wsio.
    • asia_i_p Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 18:48
      Zaniedbana jestem nawet jak na własne standardy. Na standardy e-matki jestem zombie smile
      • malia Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 18:54
        To jak ja ostatnio, a tu wiosna za pasem
    • simply_z Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 18:52
      teraz przeciętna..kiedyś wyglądałam lepiej. Muszę figurę wymodelować. Na plus, że wyglądam dość młodo (o dowód nie pytają i nigdy nie pytali, chyba, że na lotnisku i w urzedzie big_grin).
    • magdallenac Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 18:54
      Czuję się bardzo atrakcyjna w mojej grupie wiekowej, do siks poniżej 40, to nawet nie mam co startować.😀
      • primula.alpicola Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:01
        A ja tak średnio się czuję, raczej przeciętnie, a tu sygnały odbieram co i rusz, że jest bardziej niż ok.
        • extereso Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:05
          Ja Ci nawet przez internet powrotem że jest doskonale. I jestem o tym przekonana. Ćwiczysz, dbasz o siebie ponadprzeciętnie, po Ciechocinkach się wloczysz, jesteś zainteresowana tyloma sprawami - że jest tak na bank.
          • borsuczyca.klusek Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:07
            Primula się po Ciechocinkach włóczy? 🤨
            • primula.alpicola Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:10
              A i owszem, ale celem leczenia konkretnego schorzenia i byłam, moja droga, kuracjuszką doskonałą, chodziłam na każdy zabieg, nawet robiłam po godzinach ćwiczenia logopedyczne i siedziałam w grocie solnej. A że przy tym odpoczęłam i świetnie się bawiłam, to cóż, chwała mi😁
            • extereso Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:11
              A jak!
          • primula.alpicola Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:12
            Dzięki extereso. Pozdrawiam bliskosciowo, jestem akurat w Krakowie😘
            • extereso Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:18
              ☺️
            • magdallenac Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:20
              Osz Ty!!!! Też miałam być teraz w Krakowie😂
              • primula.alpicola Re: Atrakcyjność e-matki 20.02.22, 17:16
                Kraków nie zając, jeszcze będzie okazjabig_grin
        • wapaha Re: Atrakcyjność e-matki 20.02.22, 17:29
          primula.alpicola napisała:

> A ja tak średnio się czuję, raczej przeciętnie, a tu sygnały odbieram co i rusz
          > , że jest bardziej niż ok.

wczoraj oglądałam film i wiem kogo mi przypominasz ale nie wiem czy mogę tu wkleić zdjęcie suspicious
          • primula.alpicola Re: Atrakcyjność e-matki 20.02.22, 17:44
            Dawaj.
            • wapaha Re: Atrakcyjność e-matki 20.02.22, 18:00
              Patrzę na nią i widzę ciebie smile

• primula.alpicola Re: Atrakcyjność e-matki 20.02.22, 18:06
                Emily Blunt, ale numerbig_grin Od wielu lat moja inspiracja, bo ona ma dokładnie moją kolorystykę, skóra, oczy, włosy (o ile nie jest akurat blondynką!).
                No, doprawdy!
                big_grin
                • wapaha Re: Atrakcyjność e-matki 20.02.22, 18:12
                  smile
                  zastanawiałam się tez jakbyś wyglądała w jaśniejszych smile
                  • primula.alpicola Re: Atrakcyjność e-matki 20.02.22, 18:17
                    Może kiedyś...Jak całkiem osiwieję, to spróbuję blondu; jakoś mi się to wydaje łatwiejsze z siwymi.
                    • wapaha Re: Atrakcyjność e-matki 20.02.22, 18:20
                      potwierdzam wink
      • mashcaron Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:31
        Nie zgadzam się:p ja jestem poniżej 40 i uważam że jesteś o wiele atrakcyjniejsza ode mnie :p to chyba przez te piękne brwi :p
        • magdallenac Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:46
          Oddam Ci brwi, razem z różnicą wieku😂
          • mashcaron Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 20:06
            Biere wink
      • ludzikmichelin4245 Re: Atrakcyjność e-matki 20.02.22, 17:34
        magdallenac napisała:

> Czuję się bardzo atrakcyjna w mojej grupie wiekowej, do siks poniżej 40, to naw
        > et nie mam co startować.😀

Grunt to wybrać odpowiednią siksę jako punkt odniesienia :p
    • mae224 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:06
      Bardzo falami na przestrzeni hmmmm 25 lat uncertain
    • tanebo001 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:08
      To łatwo sprawdzić www.photofeeler.com/my-tests#view/tc9l8xwc4ockokow
      • ludzikmichelin4245 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:15
        Daj spokój, każą się logować.

Lepsze jest to: www.hownormalami.eu/
        • simply_z Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:21
          przerażające trochęuncertain
        • majenkir Re: Atrakcyjność e-matki 20.02.22, 05:41
          Chyba zbyt łaskawi tam są 😂😂
          • ludzikmichelin4245 Re: Atrakcyjność e-matki 20.02.22, 09:13
            smile
            • georgia.guidestones Re: Atrakcyjność e-matki 20.02.22, 21:14
              Mi przegladarka w telefonie blokuje stronę. Nie dowiem sie hownormalwouldibe
        • stephanie.plum Re: Atrakcyjność e-matki 20.02.22, 18:44
          ja jestem tak szpetna, że program nie współpracuje...
        • karpie_gdyjem Re: Atrakcyjność e-matki 21.02.22, 00:58
          No nie wiem, mnie powiedziało, że mam 11 lat... 🤣
          • georgia.guidestones Re: Atrakcyjność e-matki 21.02.22, 01:01
            karpie_gdyjem napisała:

> No nie wiem, mnie powiedziało, że mam 11 lat... 🤣
            A u mnie 16. (Weszlam z firefoxa). Ale i tak przyjelo sie ze w okularach (vs w soczewkach) wygladam powazniej i zdjelam. Nie wiem czemu w kryteriach "bycia normalnym" AI przyjela chuopow jako wiekszosc/jedyna sluszna opcje, dyskryminacja!
      • georgia.guidestones Re: Atrakcyjność e-matki 20.02.22, 21:16
        Sprawdzilam prezesa OI z oficjalnej fotki. Srednia arytmetyczna 3/10 w trybie "dating". Kwestionuja jego inteligencje i nie obdarzaja zaufaniem. Atrakcyjny na czworke z plusikiem.
        • bywalec.hoteli Re: Atrakcyjność e-matki 20.02.22, 21:26
          Co to OI? Firma od szkla?
          • georgia.guidestones Re: Atrakcyjność e-matki 20.02.22, 21:36
            bywalec.hoteli napisał:

> Co to OI? Firma od szkla?
            >
            Inicjaly organizacji, o ktorej nie pod żadnym nie wolno wspominac, ze finansuje ją Kreml. Bylo o niej też glosno, nawet na ematce, tak ze dwa-trzy tyg wstecz. Czy mam podpowiadac dalej? wink
            • georgia.guidestones Re: Atrakcyjność e-matki 20.02.22, 21:37
              * o ktorej pod żadnym pozorem nie wolno wspominac
              • wapaha Re: Atrakcyjność e-matki 20.02.22, 21:40
                ty patrz lepiej na godzinę swego wpisu suspicious
                • georgia.guidestones Re: Atrakcyjność e-matki 20.02.22, 21:44
                  wapaha napisała:

> ty patrz lepiej na godzinę swego wpisu suspicious
                  Drzewko na telefonie jest dziwne. wink

Przypuszczam jednak z duzą dozą hurraoptymizmu że 10 minut po moim wpisie nasza ciekawostka przyrodnicza dopiero weszla w wątek. a nie siedzi tu caly wieczor i od 10 minut usilowala rozszyfrowac skrot, poddajac sie w koncu.
            • bywalec.hoteli Re: Atrakcyjność e-matki 20.02.22, 22:59
              georgia.guidestones napisała:

> Inicjaly organizacji, o ktorej nie pod żadnym nie wolno wspominac, ze finansuj
              > e ją Kreml. Bylo o niej też glosno, nawet na ematce, tak ze dwa-trzy tyg wstecz
              > . Czy mam podpowiadac dalej? wink

Aaaaa już wiem - od brodacza ruchacza? big_grin
              Ale jest też o tych inicjałach duża amerykańska firma co produkuje szklane butelki i słoiki a piwko jednak się czasami pije.
              • karpie_gdyjem Re: Atrakcyjność e-matki 21.02.22, 00:59
                Owens Illinois, jasne 😁
    • totutotam.org Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:08
      Im starsza tym bardziej atrakcyjna się czuję. Powodów jest wiele; kiedyś nie zwracałam na to uwagi, potem się nie doceniałam, potem znów przestałam przywiązywać wagę do atrakcyjności własnej, bazowałam na innych walorach wink
      Dobrze się nadto starzeje moja wytrawna wink uroda.
      Patrzę w lustro i jestem zadowolona, a przynajmniej akceptuję bez uwag to co widzę. Widziałam się też na rodzinnym video; idzie sprężystym krokiem fajnie ubrana babka, uśmiechnięta, wyprostowana, szczupła, umięśniona, widać, że ma w sobie energię i to coś - jednym słowem: atrakcyjna.
      I, last i może nawet least, ale jednak; w porównaniu z moją grupą wiekową (pięćdziesiątka) - wymiatam.
      wink
    • tanebo001 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:10
      Zaznaczyłem 1
      • primula.alpicola Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:13
        I to jest okropne.
        • tanebo001 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:17
          ???
          • primula.alpicola Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:19
            Że nie czujesz się atrakcyjny.
            • purchawkapuknieta Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:50
              jest realistą
              • borsuczyca.klusek Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 20:00
                On nie jest nieatrakcyjny tylko dziwny. To trochę co innego.
                • tanebo001 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 20:03
                  Nie jestem dziwny...
                  • borsuczyca.klusek Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 20:15
                    No troszeczkę jesteś.
                    Tak zupełnie szczerze to chętnie bym Cię na żywo obadała, żeby się zorientować gdzie ta dziwność leży 😉
              • simply_z Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 20:01
                szczerze to uważam (bez słodzenia), że tanebo wygląda w porządku-wysyłał kiedyś zdjęcie. Na tle przeciętnego faceta z Polski w swojej kategorii wiekowej prezentuje się więcej niż dobrze. Ma bujne wosy, jest wysoki, nie zapasiony, atrakcyjna twarz. Może to kwestia jakieś dysmorfobii.
                • simply_z Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 20:01
                  włosy.
                • 35wcieniu Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 20:05
                  Jest takim dziwakiem, momentami oblechem, że choćby wyglądał jak Brad Pitt atrakcyjny by nie był - dla postronnych, dla siebie oczywiście może być.
                  • tanebo001 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 20:09
                    Oblechem? Nie mylisz mnie z kimś?
                  • borsuczyca.klusek Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 20:16
                    Wcale nie jest oblechem bez przesady. Jest nieco sztywny i wydaje się pozbawiony poczucia humoru, ale przecież całe zastępy sztywniaków znajdują partnerki i jako tako w związkach funkcjonują.
                  • ludzikmichelin4245 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 20:28
                    35wcieniu napisał(a):

> Jest takim dziwakiem, momentami oblechem, że choćby wyglądał jak Brad Pitt atra
                    > kcyjny by nie był - dla postronnych, dla siebie oczywiście może być.
                    >

Gdyby obleśność była kryterium, to nie wiem jakim cudem Rysiek albo Bywalec mieliby być stałych związkach, a podobno są.
                    • tanebo001 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 21:47
                      Jestem w związku więc to nie jest wyznacznik, ale chciałbym poznać definicję oblecha.
                      • borsuczyca.klusek Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 21:48
                        Wszyscy wiemy w jakiego typu jesteś związku 🙄
                        • ludzikmichelin4245 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 21:52
                          Związek zboczeństwa free, na dodatek spełniający kryterium minimum 4-6 randek wink
                          • borsuczyca.klusek Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 22:03
                            Problem w tym, że ostatnio nawet randki nie było, bo pani czasu nie miała 🙄
                            • ludzikmichelin4245 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 22:26
                              Ale oni razem mieszkają, to panie, gdzie tu randki.
                              A poważnie, nie wiem na ile Tanebo odpowiada taka forma relacji, a na ile cierpi - ale myślę, że ludzie mają różne układy, różnie priorytetyzują seks, więc ja tam im kibicuję. W sensie wydaje mi się, że taki "staromodny" model związku, oparty głównie na wspólnocie gospodarczej i optymalizacji praktycznej strony życia może być trwalszy niż niejeden piorun sycylijski.
                              • borsuczyca.klusek Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 22:32
                                Między piorunem sycylijskim a modelem nie śpimy ze sobą w jednym łóżku i nawet w walentynki nie mamy czasu i ochoty na wspólne wyjście jest jeszcze cały przekrój różnych związkowych "dynamik".
                                • ludzikmichelin4245 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 22:49
                                  Musiałby się Tanebo wypowiedzieć na ile jest to satysfakcjonująca sytuacja, natomiast spotkałam się już w życiu z na tyle niestandardowymi układami związkowymi (funkcjonującymi przez długie lata) że nijak mnie to nie szokuje, że ktoś decyduje się tak a nie inaczej ułożyć sobie życie.
                                  • tanebo001 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 23:07
                                    Nie jest to dla mnie problemem bo mnie nie pociąga. Natomiast jest to duży progres w porównaniu z dotychczasowym życiem. I to mimo minusów jak to że nie akceptuje tego moja rodzina (nie braku seksu a tego że jest starsza). Natomiast problemem jest to że nie jestem aseksualny. Nie myślę o seksie i tyle.
                              • simply_z Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 22:36
                                z tego co pisal to chyba nie za bardzo...skoro z seksu nici.
                    • bywalec.hoteli Re: Atrakcyjność e-matki 20.02.22, 23:03
                      ludzikmichelin4245 napisał(a):

> Gdyby obleśność była kryterium, to nie wiem jakim cudem Rysiek albo Bywalec mie
                      > liby być stałych związkach, a podobno są.

Jesteś niemiła, ale jestem atrakcyjnym facetem i jak już poznałem swoją pierwszą dziewczynę, to już potem problemów z babkami nie miałem. A było ich trochę. Byłem tylko nieśmiały wcześniej.
                      Nie wiem dlaczego uważasz, że jestem obleśny, ale ja nie zakładam z góry, że jesteś brzydka i gruba.
                      • ludzikmichelin4245 Re: Atrakcyjność e-matki 20.02.22, 23:44
                        Nie rozmawiamy o obleśności wyglądu, tylko o obleśności wpisów.
                        • tanebo001 Re: Atrakcyjność e-matki 20.02.22, 23:53
                          To jakim wpisem podpadłem pod oblesność?
                          • bywalec.hoteli Re: Atrakcyjność e-matki 21.02.22, 16:36
                            Bo twoje wpisy są dziaderskie i lewackie.
                            • tanebo001 Re: Atrakcyjność e-matki 21.02.22, 16:38
                              bywalec.hoteli napisał:

> Bo twoje wpisy są dziaderskie i lewackie.
                              chciałbyś
                • primula.alpicola Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 20:05
                  Zgadzam sie! Wyglada ok, tylko ma jakiś feler wewnetrzny🤷‍♀️
                • znowu.to.samo Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 20:09
                  simply_z napisała:

> szczerze to uważam (bez słodzenia), że tanebo wygląda w porządku-wysyłał kiedy
                  > ś zdjęcie. Na tle przeciętnego faceta z Polski w swojej kategorii wiekowej prez
                  > entuje się więcej niż dobrze. Ma bujne wosy, jest wysoki, nie zapasiony, atrakc
                  > yjna twarz. Może to kwestia jakieś dysmorfobii.

Serio wierzysz że on wysłałby własne zdjęcie?
                  • simply_z Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 20:12
                    myślę, że to był onwink. zdjecie bardzo zwykłe, niepozowane.
                    • mashcaron Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 20:13
                      Też kcem:p
                • tanebo001 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 20:11
                  Niestety, nie wszystkie opinie ematek były równie pozytywne...
                  • primula.alpicola Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 20:22
                    Wszystkim nie dogodzisz. Skup się na pozytywnych i wykryj ten swój feler wewnętrzny i zacznij żyć.
                  • trampki_w_kwiatki Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 21:03
                    Serio? Ja tam uważam, że wyglądasz powyżej średniej. Właściwie powinieneś mieć branie.
                    • tanebo001 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 21:11
                      Serio
                    • tanebo001 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 21:48
                      W linku który wyżej podałem też wychodzę 3,0 - 4,5 więc to jest jakaś moja półka.
                      • borsuczyca.klusek Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 21:50
                        Przepraszam, ale takie linki są gówno warte. Atrakcyjność to nie tylko rysy twarzy, ale też charyzma, błysk w oku jakiś wewnętrzny blask itd.
                        • ludzikmichelin4245 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 21:58

> Przepraszam, ale takie linki są gówno warte. Atrakcyjność to nie tylko rysy twa
                          > rzy, ale też charyzma, błysk w oku jakiś wewnętrzny blask itd.
                          >

Tylko to są rzeczy, które tracą na znaczeniu w czasach, gdy taniec godowy zwyczajowo przenosi się online.
                          • ludzikmichelin4245 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 21:59
                            (był ostatnio artykuł chyba NYT, że wśród Gen-Z zanika podryw "na żywo")
                          • borsuczyca.klusek Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 22:04
                            On line też się można przebić charyzmą 🙄
                            • ludzikmichelin4245 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 22:05
                              Można ewentualnie nietypowym zdjęciem, bo zdecydowana większość użytkowników apek nie czyta opisów.
                              • borsuczyca.klusek Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 22:08
                                Ja bym dała zdjęcie swoich pazurów, gdyby mi znowu przyszło randkować 😁
                                • ludzikmichelin4245 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 22:15

> Ja bym dała zdjęcie swoich pazurów, gdyby mi znowu przyszło randkować 😁
                                  >

Zdjęcia nie-twarzy (psa, zachodu słońca, kieliszka wina, torsu, pazurów) w tinderowym kodzie oznacza osobę w stałym związku szukającą dyskretnego skoku w bok smile
                                  • borsuczyca.klusek Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 22:19
                                    Dobra to bym poszła do profesjonalnego foto i zainwestowała w dobre zdjęcie. Jest taka jedna babeczka u mnie w mieście, której zawsze się uda mnie dobrze uchwycić 😐

Kiedyś człowiek wchodził na czat na wp.pl i takich cyrków nie było 🙄
                                    • ludzikmichelin4245 Re: Atrakcyjność e-matki 20.02.22, 10:44

> Dobra to bym poszła do profesjonalnego foto i zainwestowała w dobre zdjęcie. Je
                                      > st taka jedna babeczka u mnie w mieście, której zawsze się uda mnie dobrze uchw
                                      > ycić 😐

Z moich obserwacji profesjonalne zdjęcie daje efekt "trying too hard". Chyba, że umiałaby tak je zrobić, żeby wyglądało jak selfie.
                                  • m_incubo Re: Atrakcyjność e-matki 21.02.22, 13:44
                                    To zależy.
                                    U facetów tak, u kobiet zdjęcia bez twarzy (lub z twarzą, ale udziwnione, z góry, za włosami itp) oznaczają praktycznie zawsze brzydką kobietę 🤷‍♀️
                            • ludzikmichelin4245 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 22:13
                              Tzn. ja się zgadzam, że dla podtrzymania zainteresowania czy rozwinięcia znajomości mają znaczenie te rzeczy które wymieniłaś, przy czym Tanebo też ma częściowo rację w kwestii tej numerycznej oceny - skwantyfikowanie atrakcyjności (i uplasowanie na tle ogółu użytkowników) jest wykorzystywana przez algorytmy w aplikacjach randkowych.
                              • borsuczyca.klusek Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 22:16
                                Matkoboskoczęstochowsko wszędzie te algorytmy, skynet w natarciu i bóg wie co jeszcze 🙄

A tak na serio to ile jest wolnych facetów w wieku Tanebo bez zobowiązań w postaci, byłych, żon, bąbelków, alimentów? Pewnie jakiś promil i dla mnie to już by było wartością dodaną.
                                • m_incubo Re: Atrakcyjność e-matki 21.02.22, 13:46
                                  No widzisz, a dla mnie sporą czerwoną flagą tongue_out
    • la_mujer75 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:12
      Między 24 a 37 rokiem czułam się bardzo atrakcyjna.
      Od ponad 9 lat staram się nie patrzeć w lustro, bo nie podoba mi się to, co widzę.
      A to niedobre jest!
      • vasaria Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:31
        Mam podobnie. Uważam, że byłam naprawdę atrakcyjna tak do ok 42 rż. Nie wiem czemu akurat tak. Po prostu w tym wieku zaczęłam widzieć , że ciało zaczyna się starzeć sad . Nadal uważam się za względnie atrakcyjną, ale już z "jak na swój wiek" 🙄 . Czyli tak do ok 42 rż byłam atrakcyjna a teraz to już tylko - jestem atrakcyjna jak na swój wiek 😕 .
      • picathartes Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:45
        Mam podobnie, choć najbardziej atrakcyjna czułam się w wieku 27-38 lat. Obecnie mam 40 i od 39 czuję się wyjatkowo nieatrakcyjnie 🙈
        • znowu.to.samo Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 20:12
          Ja jeszcze walczę ale już widzę że czas ciężko oszukać
          • simply_z Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 20:18
            cieżko ale z drugiej strony, uważam, że to jest nie czas na odpuszczenie typu: obcinam włosy na jeża i zaczynam ubierać w niekształtne ciuchy.
            • simply_z Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 20:18
              zakładać* regionalizm się wkradł
    • ludzikmichelin4245 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:16
      Algorytm (link powyżej) dał mi ocenę 5.5.
      • podaje_haslo_okon Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:26
        Na 6?
        • ludzikmichelin4245 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:27
          Na 10
      • tanebo001 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:43
        To nie tylko algorytm to także oceny ludzi. Ty też możesz pod moim linkiem oceniać.
        • ludzikmichelin4245 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:45
          Nie rozumiem. Na Twój link nie weszłam, bo kazało się logować.
          • tanebo001 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:48
            To się zaloguj. Nic strasznego się nie dzieje. Nie przyszły do mnie straszne rachunki, nikt mi nie shakował komputera.
            • georgia.guidestones Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 23:45
              Mi photofeeler daje 6.7 na 10, ale pewnie ludzie klikaja na odfajdol, zeby sobie nabic free ponints bez obciazania karty bankowej. Zdjecie z takich gdzie jest uśmiech i brak zmeczenia oraz przecietny poziom "nienastarania" (z wakacji)
              • tanebo001 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 23:52
                Tam nie ma czegoś takiego.
              • tanebo001 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 23:54
                Poczytaj komentarze do twoich zdjęć
                • georgia.guidestones Re: Atrakcyjność e-matki 20.02.22, 01:27
                  Chyba zartujesz z tym kupowaniem punktow, mozna zaglosowac na innych i dostac za to mozliwosc ocen. Zrobilam nieplatną wersję opcji "social" (nie dating, nie business) z 1 foto (nie wyswietla mi ew. komentarzy) i na potrzeby odpowiedzi tu wyciagnelam srednia z trzech wartosci. siedem osob zaglosowalo, wiec w wuj malo miarodajne i tyle. No i skasowalam.
            • georgia.guidestones Re: Atrakcyjność e-matki 20.02.22, 17:54
              tanebo001 napisał:

> To się zaloguj. Nic strasznego się nie dzieje. Nie przyszły do mnie straszne ra
              > chunki, nikt mi nie shakował komputera.

wstawilam w 'dating' pozowane zdjecie wspanialej bylej już (po wylocie kochanków) ósemki z OI podajac do oceny 'man in the middle, 39y.o.'

prezes to takie mocne 3/10. (Średnia artytmetyczna z kategorii smart - trustworthy - attractive. Atrakcyjnosc fizyczna oceniana jest najwyzej, bo dla ludzi jakos nie wydaje sie ani inteligentny, ani nie budzi zaufania)
    • mashcaron Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:19
      Uważam się za przeciętnie atrakcyjną. Pewnie mogłoby być lepiej, ale mi się nie chce :p
    • nuclearwinter Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:23
      Ja obiektywnie najbardziej atrakcyjna, taka wręcz mega zajebista byłam chyba w wieku 16-20 lat, miałam wtedy naprawdę kosmiczne powodzenie, przypuszczam że jakieś feromony musiały działać. Uderzyło mi to mocno do głowy i byłam okropną, roszczeniową, księżniczkowatą suczą. Potem to trochę odpuściło, ja znormalniałam, ale nie zawsze czułam się do końca dobrze ze sobą. Zakochałam się w sobie dopiero w wieku tak 35+, tym razem tak zdrowo, bez odpału i uważam że teraz jestem najlepsza i najbardziej siebie lubię smile Dam sobie w związku z tym najwyższą notę, przy czym zaznaczę, że nie chodzi tylko o urodę, bo do Bellucci czy Jolie mi jednak daleko wink
      • mashcaron Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:25
        Ja też miałam duże powodzenie w tym wieku, ale zwalam to na cycki :p
        • nuclearwinter Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:33
          Haha ja mam takie średnio duże, nie małe, ale nie jakieś spektakularne, więc chyba nie cycki. Tak szczerze mówiąc to do dziś nie wiem o co chodziło, więc feromony wydają się być dobrym wytłumaczeniem big_grin
          • mashcaron Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:37
            Mi cycki wyrosły z nienacka i od razu dwa arbuzy, nie przeszły niezauważone suspicious
            • milupaa Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 23:30
              Ja powodzenie miałam dopiero bliżej 30 i wiąże to chyba z tym, że sama ze sobą zaczęłam się czuć dobrze 🙂 Co do cyckow to nie dogodzisz, za młodych lat miałam kompleks za małych (normalne standardowe B więc nie wiem o co mi chodziło), dziś dużo bym dała aby wrócić do tych rozmiarów bo aktualne są za duże 😐
      • pepsi.only Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:58
        nuclearwinter napisała:

> Ja obiektywnie najbardziej atrakcyjna, taka wręcz mega zajebista byłam chyba w
        > wieku 16-20 lat, miałam wtedy naprawdę kosmiczne powodzenie, przypuszczam że ja
        > kieś feromony musiały działać. Uderzyło mi to mocno do głowy i byłam okropną, r
        > oszczeniową, księżniczkowatą suczą. Potem to trochę odpuściło, ja znormalniałam
        > ,

Podoba mi się jak to opisałaśbig_grin
        Ja tak miałam 16 do 24lat. big_grin Czułam się z sobą zajebiście. Czułam się naprawdę atrakcyjna. I kompleksów jako nastolatka, ani młoda dorosła, nie miałam. Ze swoich niedoskonałości (były takie, nie ma ludzi idealnych) wtedy zupełnie nic sobie nie robiłam.
        I w tym widzę źródło swojego powodzenia: pewność siebie, i pewność swojej atrakcyjności.

(Po tym czasie pojawił się mąż, dzieci, problemy, to, tamto, i okresowo poczucie zajebistości i atrakcyjności pojawiało się, i znikało, to wyglądałam lepiej, to wyglądałam gorzej... life .... Ale kompleksów raczej nadal nie mam)
        • simply_z Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 20:03
          uważam, że miałaś bardzo dobre podejście. Ja takiego w tym wieku nie miałam-a szkoda.
          • 35wcieniu Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 20:07
            No ale takie podejście zwykle zależy od warunków wyjściowych.
            Nie zawsze oczywiście, zdarza się że ktoś obiektywnie brzydki jak noc czuje się super atrakcyjny, ale jednak rzadko.
            • simply_z Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 20:11
              ee bo ja wiem? w lo czy w szkole miałam obiektywnie średnio atrakcyjne gwiazdy, które czuły się właśnie gwiazdami, mimo słabych warunków...
              • 35wcieniu Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 20:16
                No napisałam że tak bywa ale wydaje mi się że jednak obiektywnie brzydkich osób czujących się atrakcyjnie nie ma jakoś specjalnie dużo. Szkolne gwiazdy to trochę inny temat, takie też miałam ale zwykle nadrabiały czymś innym - lepsze ciuchy, kasa itd.
                Takich przypadków żeby ktoś był brzydki, nie miał czym sobie tego zrekompensowac i mimo tego czuł się super i uchodził za gwiazdę to chyba u mnie nie było. Ale w sumie wierzę że gdzieś istnieją, to by nawet było spoko.
                • simply_z Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 20:19
                  przeciętni, średni. Nie znam obiektywnie brzydkich osób.
              • nolus Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 23:27
                simply_z napisała:

> ee bo ja wiem? w lo czy w szkole miałam obiektywnie średnio atrakcyjne gwiazdy,
                > które czuły się właśnie gwiazdami, mimo słabych warunków...

Podobnie. Poza typowymi przypadkami jak "taki-troche-blond-pustak", które nie byly specjalnie lubiane i przez niektórych tepione, dominowaly...grube matrony z cycem i podejsciem "Kochanego cialka nigdy za wiele", wyglądające STARO już w wieku 20 lat.
    • ingryd Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:28
      atrakcyjna jak atrakcyjna, ale za to MĄDRZEJSZA NA ŚWIECIE, i dlatego więc azaliż pod stopami (39 nr niekopciuszkowski) ściele się wianuszek (?) wielbicieli 🤷‍♀️, no nic na to nie poradzę 🙃
    • mamamisi2005 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:35
      Jestem córką i siostrą pięknych kobiet, a sama jestem bardziej podobna do taty 😉. Niby nie jest źle, ale w młodości trudno było mi się nie porównywać. Dojrzałość dzięki bogini jest łaskawa dla samooceny.
      I niby to żaden wyznacznik, ale pamiętam rozczarowanie swoją próżnością, gdy było mi nieco przykro, że koło 40-tki zorientowałam się, młodzi mężczyźni już się za mną nie oglądają (ew tylko tacy w moim wieku + 😁).
      Mimo wszystko czuję się atrakcyjna bardziej niż kiedykolwiek. I oglądając zdjęcia z młodości nie mogę się nadziwić ówczesnemu surowemu autokrytycyzmowi
    • pepsi.only Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:41
      Zagłosowałam na 4,
      bo dla mnie dość=wystarczająco, więc tak, czuję się atrakcyjna.

A jednocześnie czuję, że z wiekiem (40+) ubyło mi atrakcyjności (w moim własnych oczach). Widzę zmiany jakie zachodzą, nie oszukuję się, że ich nie ma, i cóż, staram się te zmiany akceptować. I wyglądam na swój wiek, a to akurat dobrze, bo nie chciałabym wyglądać , czy czuć się na starszą niż jestem.
    • kropkacom Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 19:43
      6
    • kaki11 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 20:04
      Uważam , że jestem tak po środku skali więc dałam to 3 smile Kiedyś było znacznie gorzej - takie czasy gimnazjalno -licealne, gdzie miałam mega problem ze swoim wyglądem i niskie poczucie wartości. Przeszło mi to tak na przełomie lo i studiów myślę, że w dużej mierze przez zmianę środowiska i w zasadzie dalej tak to widzę i piszę zarówno o aspekcie wizualnym jak i wewnętrznym. Nie uważam, że jestem ani super pięknością ani dla większości ludzi kimś bardzo interesującym. Piszę z perspektywy niespełna 30 latki, nie wiem jak zmieni mi się to z wiekiem.
    • alicia033 Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 20:06
      6. szczęśliwie nie mam żadnej potrzeby się nad tym zastanawiać.
    • trampki_w_kwiatki Re: Atrakcyjność e-matki 19.02.22, 21:08
      Głosuję na 4. Kiedyś byłam piękna, ale tego nie widziałam.
      Teraz jestem atrakcyjna w swojej kategorii wiekowej, do dwudziestek się nie porównuję.
      Ale chodzę w swetrach, spodniach, płaskich butach, włosy związuję w kucyk, więc nie jestem sexy. Jak się wylaszczę, wyglądam super. No ale man mam lenia i mi się nie chce...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka