Dodaj do ulubionych

O sivispacach

22.02.22, 17:40
Jak ja lubię tych fetyszystów strategii, apologetów różnych zbrodniarzy w rodzaju Aleksandra Macedońskiego, czy Napoleona. Tych powtarzających z lubością grepsy sivispacko-parabelskie. Tych pajaców pochylonych z zachwytem nad planszami-modelami jakchś rzezi. Wiadomo, historii odwrócić się nie da, ale czas zmienić postawę wobec agresji i debilnej rywalizacji. I nie, nie jestem orędownikiem miłości a wspominajej rzyczliwej obojętności.
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: O sivispacach 22.02.22, 17:47
      Możesz nie lubić, ale jednak świadomość że i USA i Sowietskoj Sojuz miały bombkę atomową, trzymała świat w jakich takich ryzach pokoju. Oczywiście, nie wszędzie.
    • iwoniaw Re: O sivispacach 22.02.22, 17:52
      Rzeczywiście, zmień postawę. Wołodii zrobi się głupio i wszyscy bedą żyć długo i szczęśliwie, gdy przestaną się zabezpieczać przeciw popierniczonym dyktatorom. Tylko że nie.
    • krwawy.lolo Re: O sivispacach 22.02.22, 18:19
      Mnie chodzi o zmianę mentalności. Ludzie powinni wreszcie dostrzec, że pajac w uniformie, z pistolą, czy inną armatą, jest anachronicznym obciachem. Można sobie obejrzeć Rambego w bajce filmowej, tam jest miejsce "wojowników".
      • princesswhitewolf Re: O sivispacach 22.02.22, 18:24
        Myslisz, ze ludzie tego nie wiedza?
        • ludzikmichelin4245 Re: O sivispacach 22.02.22, 18:28
          Chyba nie do końca, skoro socjalizacja dziatek płci męskiej do fascynacji pif-paf nadal ma się całkiem dobrze.
          • krwawy.lolo Re: O sivispacach 22.02.22, 19:11
            Bo to jest długotrwały proces. Ale może jest nadzieja? Coraz mniej jest chętnych do umierania za "ojczyznę", coraz więcej zwolenników grillowa nia zamiast muzyki marszowej.
      • boogiecat Re: O sivispacach 22.02.22, 19:07
        Mentalnosci sie zmieniaja, wojsko profesjonalizuje, chlopcy nosza rurki i takie tam.

Skad ci sie wzial temat? Moze figurke Napoleona ci pierdykneli w salonie jako dekoracje?
        • krwawy.lolo Re: O sivispacach 22.02.22, 19:14
          Nie, to głosy ekspertów od podziału wpływôw na świecie, rozdawania kart. I takie tam. Zamiast nazwać rzecz po imieniu, że potrząsanie szabelką jest chorym pojebstwem. O prawdziwym zabijaniu nie wspominając.
          • boogiecat Re: O sivispacach 22.02.22, 19:24
            Kim sa ci eksperci i dlaczego spodziewasz sie po nich uczciwosci?
            • krwawy.lolo Re: O sivispacach 22.02.22, 19:46
              Nie mam na myśli nikogo konkretnego. I głównie chodzi mi o forum. Nie tylko to. I co ma z tym wspólnego uczciwość? smile
              • boogiecat Re: O sivispacach 22.02.22, 19:58
                Aaaaaaaaa!

No tak. Sory, to bylo w miare jasne od poczatku.

(uczciwosc=nazwanie rzeczy po imieniu zamiast bezuzytecznych masturbacji intelektualnych geopolitycznych megalomanskich)
                • krwawy.lolo Re: O sivispacach 22.02.22, 20:09
                  ok.
                  • boogiecat Re: O sivispacach 22.02.22, 20:27
                    Kropka nienawisci😳

Zyczliwa obojetnosc wyraza sie bez kropki nienawisci (corka mi tlumaczyla- nowe pokolenie, nowa mentalnosc😛)
        • 1matka-polka Re: O sivispacach 22.02.22, 21:17
          Kaczynski cos dzisiaj mamrotal o sivispacemparabelum.
    • krwawy.lolo Re: O sivispacach 22.02.22, 20:08
      kurde, życzliwej .. ale wstyd
    • krwawy.lolo Re: O sivispacach 22.02.22, 20:32
      O jeszcze zakazałbym porównywania powierzchni do ilości boisk piłki kopanej!
      • krwawy.lolo Re: O sivispacach 22.02.22, 20:32
        ,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka