czerwonylucjan 25.03.22, 12:40 Czy sa oprozniane w niedziele? Termin przypada na niedziele ale spoznie sie pare h. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leosia-wspaniala Re: Paczkomaty inpost 25.03.22, 13:40 Jak się spóźnisz, to nie wyjmiesz. Przedłuż sobie, jest taka opcja, albo poproś kogoś, żeby zabrał paczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Paczkomaty inpost 25.03.22, 13:54 ? Ja sie kilka razy spóźniłam i to o kilka godzin i wyjęłam. Trzeba zdążyć przed kurierem po prostu, zanim wyjmie paczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Paczkomaty inpost 25.03.22, 14:36 spirit_of_africa napisała: > Ja tak samo Widzę, że lubicie życie na krawędzi... Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Paczkomaty inpost 25.03.22, 15:05 Hehe. Siła wyższa. Zależy jaka paczka, kiedyś mi cofnęło i sklep po prostu wysłał jeszcze raz. To było wtedy jak skrócili termin odbioru do 24 h. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Paczkomaty inpost 25.03.22, 13:54 Opróżniane raczej nie są ale nie wyjmiesz i tak bo to się blokuje po 48 h. Możesz przedłużyć smsem termin wyjęcia, ale to jest płatne. Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Paczkomaty inpost 25.03.22, 13:57 > bo to się blokuje po 48 h Od kiedy? Ze dwa razy nam się zdarzyło wyjąć po terminie (bez przedłużania). Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Paczkomaty inpost 25.03.22, 19:19 Nie blokuje. Dopóki kurier nie opróżni skrzynki to można odebrać. Problem w tym, że nie wiadomo kiedy będzie kurier, a paczkomaty są obsługiwane również w niedzielę bo niektóre sklepy internetowe mają opcję dostawy w weekend (i może to być niedziela), wtedy mogą też wyciągać paczki. Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Paczkomaty inpost 25.03.22, 20:12 Nic się nie blokuje, ostatnio odbierałam następnego dnia rano po terminie. Tylko w okresie świątecznym dość szybko zabierają nieodebrane paczki, jak jest oblężenie paczkomatow. Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Paczkomaty inpost 25.03.22, 13:58 Nie opróżniają w niedzielę. Już wyjmowaliśmy w niedzielę po terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
rainbow_dash Re: Paczkomaty inpost 25.03.22, 14:05 wyjmij przed niedzielą? Dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
rainbow_dash Re: Paczkomaty inpost 25.03.22, 17:20 tak, dla ciebie. problemy z tyłka Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylucjan Re: Paczkomaty inpost 26.03.22, 15:15 Gdyby mogla odebrac przed to nie byloby watku? Jakis nowy trol czy poprostu ponizej normy intelektualnej? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Paczkomaty inpost 25.03.22, 15:13 Życie na krawędzi Nie mam pojęcia, odbieram w ciągu max pierwszych kilku godzin po powiadomieniu; albo proszę kogoś o przysługę. Odpowiedz Link Zgłoś
kasandra33 Re: Paczkomaty inpost 25.03.22, 19:21 W Warszawie czasami w niedzielę opróżniają. Jak się przekroczy 48 godzin to można wybrać o ile kurier tego nie zabierze. Odpowiedz Link Zgłoś
una_mujer Re: Paczkomaty inpost 26.03.22, 07:28 Apką nie otworzysz, bo się blokuje. Ale jak wpiszesz numer telefonu i kod odbioru, to blokady nie ma, to mają niedopracowane (przynajmniej jeszcze niedawno tak było). Kurierzy w dużych miastach czasami jeżdżą w niedzielę no to wtedy pech. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Paczkomaty inpost 26.03.22, 12:00 W aplikacji możesz przedłużyć raz (platne). Odpowiedz Link Zgłoś