Dodaj do ulubionych

Łóżko do sypialni

11.04.22, 17:57
Szukam tapicerowanego łóżka bez materaca , rozm.180/200. Moim marzeniem jest Rosanero ale to w tym momencie nierealne. Może macie coś sprawdzonego i możecie polecić?
Obserwuj wątek
    • engine8 Re: Łóżko do sypialni 11.04.22, 18:42
      Tatami
    • jeziorna Re: Łóżko do sypialni 12.04.22, 22:23
      Ja mam z Rafek meble - firma spod Warszawy. Jestem b zadowolona. Mam zwylke proste wezgłowie ale najbardziej super jest mechanizm podnoszenia stelaża - super prosto i łatwo, b dużo rzeczy trzymamy pod spodem ( torby walizki kołdry ubrania zimowe ) i łatwo i często otwieramy. Bardzo funkcjonalne
    • igge Re: Łóżko do sypialni 12.04.22, 23:11
      Podczepię się. Chcę kupić nowe łóżko. Nie wiem jakie. Do tej pory zawsze drewno było.
      • jkl13 Re: Łóżko do sypialni 13.04.22, 05:40
        Łóżko (rama) nie ma znaczenia. Liczy się jakość materaca, tylko i wyłącznie. Kup najtańszą ramę spełniającą twoje doznania estetyczne i jak najdroższy materac,na jaki cię stać.
        • kira02 Re: Łóżko do sypialni 13.04.22, 06:31
          Niby tak, ale nie do końca. Ważne, zeby łóżko bylo przyzwoitej jakości, inaczej bedzie trzeszczeć przy każdym ruchu albo szybko się rozwali (no zepsuje sie mechanizm do unoszenia materaca).
          • jkl13 Re: Łóżko do sypialni 13.04.22, 08:11
            Mam łóżko, zwykłe proste drewniane, na nim leży materac. Na stałe leży, nie ma żadnego mechanizmu do podnoszenia materaca. Po co w ogóle podnosić materac w łóżku 180/200? Przecież to nie sofa ani składana wersalka.
            • kandyzowana3x Re: Łóżko do sypialni 13.04.22, 08:20
              Ja na dzien w skrzyni pod materacem chowam koldre i poduszki. Narzuta na plaskim przescieradle bardziej mi sie podoba na dzien.
            • kira02 Re: Łóżko do sypialni 13.04.22, 15:26
              Zeby wykorzystac przestrzen pod tak duza powierzchnia do przechowywania. Oczywiście, to nie obowiazek, tylko praktyczne podejście.
    • kandyzowana3x Re: Łóżko do sypialni 13.04.22, 08:27
      Mamy jedno z beliani.pl, całkiem ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka