zmagikiem 11.04.22, 17:57 Szukam tapicerowanego łóżka bez materaca , rozm.180/200. Moim marzeniem jest Rosanero ale to w tym momencie nierealne. Może macie coś sprawdzonego i możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeziorna Re: Łóżko do sypialni 12.04.22, 22:23 Ja mam z Rafek meble - firma spod Warszawy. Jestem b zadowolona. Mam zwylke proste wezgłowie ale najbardziej super jest mechanizm podnoszenia stelaża - super prosto i łatwo, b dużo rzeczy trzymamy pod spodem ( torby walizki kołdry ubrania zimowe ) i łatwo i często otwieramy. Bardzo funkcjonalne Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Łóżko do sypialni 12.04.22, 23:11 Podczepię się. Chcę kupić nowe łóżko. Nie wiem jakie. Do tej pory zawsze drewno było. Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: Łóżko do sypialni 13.04.22, 05:40 Łóżko (rama) nie ma znaczenia. Liczy się jakość materaca, tylko i wyłącznie. Kup najtańszą ramę spełniającą twoje doznania estetyczne i jak najdroższy materac,na jaki cię stać. Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Łóżko do sypialni 13.04.22, 06:31 Niby tak, ale nie do końca. Ważne, zeby łóżko bylo przyzwoitej jakości, inaczej bedzie trzeszczeć przy każdym ruchu albo szybko się rozwali (no zepsuje sie mechanizm do unoszenia materaca). Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: Łóżko do sypialni 13.04.22, 08:11 Mam łóżko, zwykłe proste drewniane, na nim leży materac. Na stałe leży, nie ma żadnego mechanizmu do podnoszenia materaca. Po co w ogóle podnosić materac w łóżku 180/200? Przecież to nie sofa ani składana wersalka. Odpowiedz Link Zgłoś
kandyzowana3x Re: Łóżko do sypialni 13.04.22, 08:20 Ja na dzien w skrzyni pod materacem chowam koldre i poduszki. Narzuta na plaskim przescieradle bardziej mi sie podoba na dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Łóżko do sypialni 13.04.22, 15:26 Zeby wykorzystac przestrzen pod tak duza powierzchnia do przechowywania. Oczywiście, to nie obowiazek, tylko praktyczne podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
kandyzowana3x Re: Łóżko do sypialni 13.04.22, 08:27 Mamy jedno z beliani.pl, całkiem ok. Odpowiedz Link Zgłoś