niedzielnynick 20.04.22, 12:09 Czy tego rodzaju nici są jednorazowego użytku? Wiem, głupie pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
35wcieniu Re: Pytanie - nici dentystyczne 20.04.22, 12:11 Lol. Nie, wysusz i używaj latami Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Pytanie - nici dentystyczne 20.04.22, 12:15 tak, niektórzy nie są tak sprawni manualnie i używają tego, moje córki, jak były małe, też używały. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwa Re: Pytanie - nici dentystyczne 20.04.22, 12:37 A to się nie nakłada nowej nici na to urządzenie?? Tylko tak beztrosko się ten kawałek plastiku wyrzuca?? Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Pytanie - nici dentystyczne 20.04.22, 12:53 mamtrzykotyidwa napisała: > A to się nie nakłada nowej nici na to urządzenie?? > Tylko tak beztrosko się ten kawałek plastiku wyrzuca?? Tak, i akurat ten model (ze wzgledu na ten stabilizujący element plastikowy) to jedyny jaki jestem w stanie wcisnąć między moje zęby, więc polecam do zębów stłoczonych. Odpowiedz Link Zgłoś
ykke Re: Pytanie - nici dentystyczne 20.04.22, 16:30 saszanasza napisała: > mamtrzykotyidwa napisała: > > > A to się nie nakłada nowej nici na to urządzenie?? > > Tylko tak beztrosko się ten kawałek plastiku wyrzuca?? > > Tak, i akurat ten model (ze wzgledu na ten stabilizujący element plastikowy) to > jedyny jaki jestem w stanie wcisnąć między moje zęby, więc polecam do zębów st > łoczonych. > Uważam więc, że do zębów stloczonych wystarczy irygator. Po co na chama wciskać nic ? Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Pytanie - nici dentystyczne 20.04.22, 16:35 ykke napisała: > > > > Uważam więc, że do zębów stloczonych wystarczy irygator. Po co na chama wciska > ć nic ? > Ty chyba nie masz pojęcia o stłoczonych zębach, prawda? Ostatnio wszyscy byli wirusologami, teraz okazuje się, że niektórzy potrafią przekwalifikować się na dentystów w minutę, > Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Pytanie - nici dentystyczne 20.04.22, 17:02 Ty chyba nie masz pojecia co to irygator Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Pytanie - nici dentystyczne 20.04.22, 17:26 bigzaganiacz napisał(a): > Ty chyba nie masz pojecia co to irygator wiem dziecko co to irygator i wiem co to papier ścierny do czyszczenia przestrzeni międzyzębowych którego higienistka używa (z marnym skutkiem) by doczyścić mi przestrzenie międzyzębowe. Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Pytanie - nici dentystyczne 20.04.22, 12:53 Witaj w throw-away society Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Pytanie - nici dentystyczne 20.04.22, 15:53 #ichujatokogoobchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Pytanie - nici dentystyczne 20.04.22, 16:55 Moja mama z parkinsonem używała tylko takich, z kawałkiem nitki nie radziła sobie Odpowiedz Link Zgłoś