Dodaj do ulubionych

Chwale sie. Szafa.

02.05.22, 23:16
Jak wspomnialam w watku 3...2...1... rozwod, nabylam szafe garderobiana. Kawalerka bez szafy to pieklo na ziemi. Wszedzie walaja sie ciuchy. No to tadam! Krytykujcie na zdrowie. ☺️ Mi pasuje idealnie do drewnianej podlogi w pokoju a lustro powiekszy mi optycznie moj "salon". Krotko mowiac jestem happy. Szafa drewniana, 3m szerokosci. Wszystko w niej poupycham. 💪
Obserwuj wątek
    • gama2003 Re: Chwale sie. Szafa. 02.05.22, 23:21
      Bardzo fajna.
      Drewniana, duża a w sumie lekko wygląda.
      I jak pasuje do reszty to tylko się cieszyć.
      Boho klimaty mi sugeruje.

Meble lubię białe, ale ta ma plus za drewno.
      W sumie zawsze można pomalować 😉
      • annanichtvergessen Re: Chwale sie. Szafa. 02.05.22, 23:27
        Dziekuje gama. Wszystko inne w pokoju biale a ona jedna bedzie korespondowac z podloga. I przez te "zaluzje" i lustra wydaje sie lekka pomimo rozmiarow, wiec nie przytloczy mi pokoju. A na tym mi zalezalo. W pokoju bedzie lekki misz masz z lat 50-70, ale pasujacych do siebie. Kocham design z tamtych lat.
        • cysorz-bez-poczty Re: Chwale sie. Szafa. 03.05.22, 07:59
          annanichtvergessen napisał(a):
          I przez te "zaluzje" i lustra wydaje sie lekka pomimo rozmiarow

No.
          A ileż radości będzie ci sprawiać wycieranie kurzu, który będzie się zbierał w szparach między tymi "żaluzjami".
          • madame_edith Re: Chwale sie. Szafa. 03.05.22, 11:10
            To się przejeżdża odkurzaczem z końcówką do drewna i ogarnięte.
            • gama2003 Re: Chwale sie. Szafa. 06.05.22, 13:26
              Wiadomka.
              Na deseczki ściereczką to tylko ktoś niesprzatający mógłby wpaść.
    • szafireczek Re: Chwale sie. Szafa. 02.05.22, 23:22
      Całkiem przyjemna, ale ze zdjęcia nie wychodzi 3m, nawet jeśli poszczególne części maja po 45 cm.
      • annanichtvergessen Re: Chwale sie. Szafa. 02.05.22, 23:29
        Bo to w takiej ciasnej klitce sprzedajacej zrobione przez nia. Bylam dzis na zywo zobaczyc i pomoerzyc. Ma 3 metry dlugosci. Masa polek, drazkow. Jestem sooo happy ☺️
        • annanichtvergessen Re: Chwale sie. Szafa. 02.05.22, 23:30
          Szerokosci znaczy 🤦‍♀️😂
          • szafireczek Re: Chwale sie. Szafa. 02.05.22, 23:46
            Bardzo ładny odcień drewna. Klimatyczny mebel! Niech się dobrze sprawuje i cieszy nową właścicielkę.
            • annanichtvergessen Re: Chwale sie. Szafa. 02.05.22, 23:52
              😘🌺
      • shellyanna Re: Chwale sie. Szafa. 03.05.22, 09:37
        Poszczególne na moje oko maja po 25 cm
        • 1matka-polka Re: Chwale sie. Szafa. 03.05.22, 11:02
          No...
        • annanichtvergessen Re: Chwale sie. Szafa. 03.05.22, 11:07
          Ale zdjecie nie ujmuje calosci. Mierzylam wczoraj wlasnymi recami ☺️
    • woman_in_love Re: Chwale sie. Szafa. 02.05.22, 23:41
      aaaa... już myślałam, że z okazji rozwodu wyszłaś z szafy i teraz zwiążesz się z KOBIETĄ
      • annanichtvergessen Re: Chwale sie. Szafa. 02.05.22, 23:56
        😂😂😂 No nie... Nie zamierzam sie juz "wiazac" z kimkolwiek. 😂 Ale mam znajoma, ktora po wielu latach malzenstwa z facetem ozenila sie/ wyszla za maz 🤔 za kobiete. Teraz jest juz tez po rozwodzie z partnerka.
        • woman_in_love Re: Chwale sie. Szafa. 03.05.22, 00:01
          wyszla za maz 🤔 za kobiete. Teraz jest juz tez po rozwodzie z partnerka.

czyli problem był w niej, a nie eksach
          • annanichtvergessen Re: Chwale sie. Szafa. 03.05.22, 00:10
            Nie patrz tak na to. Nie siedzialam w jej butach, ale tez niedlugo bede rozwodka 2 raz. Z pierwszym ex przyjaznimy sie do dzis. Slub bralismy, zebym mogla pracowac. Ten ex teraz okazal sie przemocowcem i narcyzem. Nie jestem idealem i juz nie szukam zwiazku. Ale to nie jest tak, ze 2 rozwody = masz problem ze soba. Tak bywa. Z drugim ex przyjazni nie planuje. 😅 Trzeciego nie bedzie. Ot, zycie.
    • barbibarbi Re: Chwale sie. Szafa. 03.05.22, 00:08
      Bardzo fajna szafa, drewno to zawsze plus, sama bym taką chciała.
      • annanichtvergessen Re: Chwale sie. Szafa. 03.05.22, 00:14
        Dzieki! Juz sie na nia ciesze, bo do tej pory rzeczy mam po kartonach, torbach poupychane. 🌺
        Dzieki!
    • gralam.w.familiadzie Re: Chwale sie. Szafa. 03.05.22, 00:29
      Super smile
        🌺 dziekuje
    • mashcaron Re: Chwale sie. Szafa. 03.05.22, 07:46
      Fajna!
      • annanichtvergessen Re: Chwale sie. Szafa. 03.05.22, 11:08
        Dzieki
    • shellyanna Re: Chwale sie. Szafa. 03.05.22, 09:38
      Fajna. Taka boho
      • annanichtvergessen Re: Chwale sie. Szafa. 03.05.22, 11:08
        Dzieki juz sie jej doczekac nie moge!
    • alicia033 Re: Chwale sie. Szafa. 03.05.22, 09:40
      dla mnie trochę za dużo się w niej dzieje ale to tobie ma się podobać.
    • zacja Re: Chwale sie. Szafa. 03.05.22, 10:26
      na dużą ilość ubrań nie ma to jak szafa z drewna, drewno daje świetny klimat. Aż Ci zazdroszczę tego układaniasmile Pochwal się, jak się w niej rozlokujesz
      • annanichtvergessen Re: Chwale sie. Szafa. 03.05.22, 11:10
        Zobacze jaki efekt bedzie. 😅 Jak dobry to nie omieszkam sie pochwalic. ☺️
    • alpepe Re: Chwale sie. Szafa. 03.05.22, 10:26
      Łyżka dziegciu z mojej strony, miłego pucowania tych lamelek z kurzu. Świetny wygląd, ale jeśli to nie jest tylko wzór płaski, to cóż, zarobi sprzątaczka.
      • annanichtvergessen Re: Chwale sie. Szafa. 03.05.22, 11:03
        One sa tak nalozone na siebie, ze nie trzeba patyczkiem do uszu czyscic przestrzeni. 😅
    • 1matka-polka Re: Chwale sie. Szafa. 03.05.22, 11:01
      Sądząc po odbiciu w lustrze, to twoja kawalerka ma 2,5 m szerokosci, z czego, 0,6 m jest zajete przez szafę...
      • annanichtvergessen Re: Chwale sie. Szafa. 03.05.22, 11:05
        To jest zdjecie sprzedajacej. Tam ma taki waziutki pokoik jakby wneke i tam jest szafa. Dlatego nie da jej sie w calosci sfotografowac. Do mnie przyjedzie w srode. ☺️
        • 1matka-polka Re: Chwale sie. Szafa. 03.05.22, 11:08
          Wrzuc zdjecie, jak juz bedzie zmontowana u ciebie.
        • cysorz-bez-poczty Re: Chwale sie. Szafa. 03.05.22, 11:09
          annanichtvergessen napisał(a):
          > To jest zdjecie sprzedajacej. Tam ma taki waziutki pokoik jakby wneke i tam jes
          > t szafa. Dlatego nie da jej sie w calosci sfotografowac. Do mnie przyjedzie w s
          > rode. ☺️

Kupiłaś używaną szafę?
          Przecież mogą w niej być pluskwy, wszy, pchły itp.
          A poza tym twoja kawalerka jest wielka, nie to co wąziutki pokoik sprzedającej big_grin
          • annanichtvergessen Re: Chwale sie. Szafa. 03.05.22, 11:13
            Ma 37 m kw. Mi wystarcza na poczatek. I dodatkowo ma spizarke poza mieszkaniem. Wiec zlosliwosc nie wyszla.
            • gama2003 Re: Chwale sie. Szafa. 06.05.22, 13:31
              37 dla jednej osoby i do tego fajnie zaaranżowane to ideał.
              Widziałam ostatnio takie 32 metry.
              Wygladało na z dychę wiecej i nic innego by mi nie było trzeba w razie singielstwa.
    • zurekgirl Re: Chwale sie. Szafa. 03.05.22, 12:02
      Swietna szafa. Sasiedzi mieli podobna w '85 i lubilam. Teraz tez lubie. Znaczy ponadczasowa i uniwersalna.
      • annanichtvergessen Re: Chwale sie. Szafa. 03.05.22, 13:39
        Dzieki! Na mysl, ze mialabym wstawic ikea pax i zagracic nia sobie pokoj to slabo mi sie robilo. A tu mam zgrabny ponadczasowy mebel, ktory pozniej tez bede mogla sprzedac. Uzywane paxy tu chodza za 100 lub sa do oddania za darmo. Za ta (stan idealny) dam 450 eur, bo pani sie na gwalt wyprowadza. A drewno to drewno, nie traci na wartosci, wrecz zyskuje. ☺️
    • buldog2 Re: Chwale sie. Szafa. 04.05.22, 20:18
      Bardzo ładna, ze smakiem i pomyślunkiem (lustra i lekkość). Dużo można powiedzieć o tym, jaka jest ładna (np. te pojedyncze, jak mi się wydaje, deseczki, bardzo nienachalnie, ale ożywiają całość). Gratulacje, jak przy wątkach🌺
    • aandzia43 Re: Chwale sie. Szafa. 04.05.22, 20:25
      Jaka wysokosc?
    • panna_lila Re: Chwale sie. Szafa. 04.05.22, 21:35
      Szafa ładna, ale weź gładką - będziesz miała więcej czasu dla siebiesmile ...I lustro szersze, bo w tym się nie przejrzysz w jednym kawałku, o ile dobrze oceniam szerokość lustra
      • annanichtvergessen Re: Chwale sie. Szafa. 04.05.22, 21:57
        Szafa juz w domu i jakby byla do tego miejsca stworzona. ☺️ To co widzisz i myslisz ze to zaluzje, no to nie. To tylko taki wzor w drewnie. Jedziesz nornalnie szmatka, tam nie ma przestrzeni otwartej, ale daje wrazenie lekkosci. A lustrem to mnie zalamalas... 🤦‍♀️ Twierdzisz, ze nie przejrze sie w lustrze o szerokosci 1 m? 😅 Malo, ze sie mieszcze 😅, to odkrylam, ze jak odpowiednio otworze, te lustrzane drzwi, to moge elegancko obejrzec fryzure i z tylu i z profilu. Dla mnie bomba. ☺️
        • panna_lila Re: Chwale sie. Szafa. 06.05.22, 13:20
          a to luzsmile ja po zdjęciu sądziłam, że te lustra tak 45 cm mają max, chyba u mnie czas na okulistę
        • 1matka-polka Re: Chwale sie. Szafa. 06.05.22, 14:20
          "Szafa juz w domu“

Pokaz zdjecie.
    • afro.ninja Re: Chwale sie. Szafa. 05.05.22, 09:00
      Myślałam, że z ulgą ją wyrzucasz. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka