veryvery 08.05.22, 23:59 To jest chore mobile.twitter.com/DarthPutinKGB/status/1523354211802439680 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woman_in_love Re: Putinjugend widziały? 09.05.22, 00:09 sa cudowne! nie to co te lewaki i julki z zepsutego teczowego eurokolchozu widac wychowanie patriotyczne, dasz bór doczekamy i w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Putinjugend widziały? 09.05.22, 09:04 "nie to co te lewaki i julki z zepsutego teczowego eurokolchozu" Plemienni fanatycy niczym sie od siebie nie roznia, oprocz koloru fatałaszków. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Putinjugend widziały? 09.05.22, 09:14 Te panie w zgniłozielonych mundurach z pewnością nie są feministkami czwartej fali, neomarksistkami, ani lewaczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Putinjugend widziały? 09.05.22, 09:32 lauren6 napisała: > Te panie w zgniłozielonych mundurach z pewnością nie są feministkami czwartej f > ali, neomarksistkami, ani lewaczkami. Ale maja dokladnie ten sam stan umysłu, co ubrane w teczowe ciuchy i posiadajace wlosy w nienaturalnych kolorach feministki, neomarksistki i lewaczki. Ps: zastanow sie, czym sie roznia narodowi socjalisci od miedzynarodowych socjalistow. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Putinjugend widziały? 09.05.22, 10:14 No nie: akurat te panie pasują do twego narodowego poj****a. Równie dobrze to mogłaby być inscenizacja z żołnierzami wyklętymi. Pasuje to do siebie idealnie i różnicy by nie było widać. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Putinjugend widziały? 09.05.22, 10:51 Ja nie mam zadnego narodowego poebania, wy za to macie komunistyczne🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Putinjugend widziały? 09.05.22, 12:19 masz masz, prawicowy świrze Odpowiedz Link Zgłoś
no_name33 Re: Putinjugend widziały? 09.05.22, 08:45 Popieprzeni naziści! Oni denazyfikacje robią! Zryte łby. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Putinjugend widziały? 09.05.22, 08:57 A u nas mało zachwyconych, że dzieci patriotyczne wojną i militariami zainteresowane? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Putinjugend widziały? 09.05.22, 09:08 Odgórny prikaz dostały pewnie szkoły i przedszkola. Jak u nas onegdaj na 1 maja. Odpowiedz Link Zgłoś
geoardzica_z_mlodymi Re: Putinjugend widziały? 09.05.22, 09:12 To wieloletnie tradycje świętowania. Od lat co roku takie coś widziałam/czytałam w reportażach ma yt, tyle, że bez Z. Szkoły wojskowe dla dzieciaków. Wychowanie od małego w tym duchu. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Putinjugend widziały? 09.05.22, 09:16 Moje z okazji Święta Niepodległości kolorowały polską flagę i Piłsudskiego na kasztance. Nie robiły papierowych czołgów 🤯 Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Putinjugend widziały? 09.05.22, 09:40 Cóż, słynna pani Barbara dopiero co organizowała w Krakowie patriotyczną defiladę klas mundurowych (tak, w czasie, gdy za granicą trwa wojna). Ludzie jej na Twitterze wklejali linki do "Tomorrow Belongs To Me", ale chyba nie załapała. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Putinjugend widziały? 09.05.22, 09:44 Lewakom mozna puscic to, myslisz, ze załapią? Międzynarodówka + Tekst Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Putinjugend widziały? 09.05.22, 09:51 a ty matekpolek w którym rzędzie się bujasz? Urodziny Radia Maryja. Taniec wierchuszki PiS. Kaczyński nie przyszedł Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Putinjugend widziały? 09.05.22, 09:53 Ja nie jestem fanatykiem lewicowym, ani prawicowym🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Putinjugend widziały? 09.05.22, 10:55 chococaffe napisała: > Owszem jesteś, masz manię. > Napisala lewaczka, ktora sie wstydzi przyznac do swoich pogladow. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Putinjugend widziały? 09.05.22, 12:04 Do jakich poglądów wstydzę się przyznać? Jakieś konkrety? Czy znowu mania lewaków/feministek/neomarksistów i bógwie czegojeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Putinjugend widziały? 09.05.22, 12:44 Udajesz ze masz wywazone poglady a jestes fanatyczna lewaczką🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Putinjugend widziały? 09.05.22, 18:29 Ale konkrety tych moich lewackich poglądów. Bo ja wiem, że mnie nie lubisz i wiem, że lewak to obelga Ale to tak nie działa - daj przykłady moich fanatycznych lewackich poglądów - jestem strasznie ciekawa. Chyba, ze jak zwykle ble, ble, ble a tak naprawdę nie masz nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Putinjugend widziały? 09.05.22, 10:10 1matka-polka napisała: > Ja nie jestem fanatykiem lewicowym, ani prawicowym🤷♀️ Ale wiesz, co znaczy słowo "lewak", skoro użyłeś? Ano to każdy, kto nie jest za pisem i jego przystawkami, czyli narodowcami. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Putinjugend widziały? 09.05.22, 10:54 Dla Rosjan jestes popleczniczka ukrainskich nazistow. Dlatego to jest wazne, zeby szukac obiektywnej prawdy. 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Putinjugend widziały? 09.05.22, 18:33 facet od lat udający kobiete na babskim forum...a nieeeeee, nie ejsteś fanatykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
no_name33 Re: Putinjugend widziały? 09.05.22, 09:52 chococaffe napisała: > A u nas mało zachwyconych, że dzieci patriotyczne wojną i militariami zainteres > owane? > Jasne, że są tatuskowie i mamunie, które gloryfikują militaria itp. Dla mnie to są chorzy ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Putinjugend widziały? 09.05.22, 18:32 Widziałam gdzieś komentarz "rosyjska Korea Północna" Odpowiedz Link Zgłoś