arabelax 09.05.22, 12:57 Pisalam niedawno o zawodzacym, niespokojnym kocie. Macie jakies doswiadczenia z kocim behawiorysta? Pomaga zawsze rozwiazac problem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysiulek08 Re: Koci behawiorysta 09.05.22, 18:08 osobistych doswiadczen nie i porad "behawiorystow" samozwanczych i tylko po internetowych kursach (jednym nazwiskiem, ktory robi wiecej zlego niz dobrego sluze na mail) unikam jak ognia, jeden jedyny wyjatek to Jackson Galaxy ale u niego to lata doswiadczen i praca 'od podstaw' najlepsze polaczenie to wet szkolacy sie dalej w kocim behawiorze, tu przynajmniej jest pewnosc, ze ma opanowa farmakologie i recepte wypisze na forum miau dokopalam sie takiego watku: forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=203199 tu jest polecana behawiorystka (Warszawa) vet.pol.pl/o-mnie wet cos wiecej wymyslil? Odpowiedz Link Zgłoś
arabelax Re: Koci behawiorysta 09.05.22, 20:06 Bylam z nim w zeszlym tyg, zbadany i kot zdrowy. Fizycznie nic mu nie dolega. Wet powiedzial, to dla behwiorysty sprawa. Zaraz zobacze to forum. Dzieki. Ja juz powoli mam dosc. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Koci behawiorysta 09.05.22, 20:21 o fluoksetynie rozmawialas? bo ja bym od tego zaczela, zanim behawiorysta zacznie teorie wysnuwac (zalezy na kogo trafisz) mielismy kotke, byla klebkiem emocji nad ktorymi nie panowala, jak widziala nawet przez szpare w drzwiach innego kota to bylo szalenstwo wieksze niz u Kici.Yody, z ktora zreszta sie starla ( w efekcie Kicia.Yoda miala rozerwane ucho a Krzykalda warge, rozdzielenie tych dwoch furii to byl dopiero wyczyn), nie udalo sie znalezc dla niej domu, na podworku tez nie mogla byc. Nawet Miszczu nie dal jej rady utemperowac. W domu wrzaski, miauczenia, bila nawet nas jak sie towarzystwo czlowieka znudzilo. Koniec koncow po wielu badaniach, moich poszukiwaniach rozwiazan, stanelo na fluoksetynie. Odpoczela i ona i my. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Koci behawiorysta 10.05.22, 23:01 Ja myślę, że on chce się rozmnażać. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Koci behawiorysta 10.05.22, 23:03 wykastrowany kot... rozmnazac.. ciekawa teoria Odpowiedz Link Zgłoś