tanebo001 01.06.22, 21:55 Amber płaci Johnnemu 15 mln. Ciekawe czy Musk znowu zapłaci... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woman_in_love Re: Jest wyrok 01.06.22, 22:02 dobrze jej tak! www.instagram.com/p/CdyKyElp6V_/ Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Jest wyrok 02.06.22, 21:39 Pewne sprawy determinują już na zawsze. Ile razy patrzę na twarz Amber, tyle razy widzę zasrane wyro. Podobnie jest z tą kobitą piłkarzową, która zeżarła łożysko. Widzę ja w necie i paw gotowy. Odpowiedz Link Zgłoś
segregatorwpaski Re: Jest wyrok 01.06.22, 22:44 Tak, ale nie za przemoc, pomówienia itp ale za wypowiedź poprzedniego prawnika (prawnika z czasów rozwodowych), ze Amber sfałszowała wszystkie dowody. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Jest wyrok 01.06.22, 22:53 Zastanawiam się więc kto powinien zapłacić? W końcu to adwokat powiedział. Co jak co adwokat powinien wiedzieć co robi i brać za to odpowiedzialność. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Jest wyrok 02.06.22, 10:40 Totez sprawa nie skonczona i moze on wytoczyc proces o te dwa miliony prawnikowi. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Jest wyrok 21.06.22, 13:45 Tak z grubsza -bo nie śledziłam tego calego cyrku, wyłania mi się obraz że trafił swój ba swego tylko Johny miał lepszą prawniczkę, albo lepiej zbierał dowody Odpowiedz Link Zgłoś
ukulele129 Re: Jest wyrok 01.06.22, 22:22 Myslałam, ze piszesz o Magdalenie Adamowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Jest wyrok 01.06.22, 22:25 Dychę powinna dostać za samo sranie do lozka Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Jest wyrok 01.06.22, 22:33 Oni to powinni po 150 milionów zgarnąć za najbardziej kasowy serial. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska_800 [...] 01.06.22, 22:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Jest wyrok 02.06.22, 08:07 angazetka napisała: > Uuu, psycholożka z magla. Szkoda, że nie potrafi w autodiagnozę. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Jest wyrok 01.06.22, 22:45 lilia.z.doliny napisała: > Dychę powinna dostać za samo sranie do lozka > A tak niewinnie ona wygląda, można się oszukać Odpowiedz Link Zgłoś
kaska_800 Re: Jest wyrok 01.06.22, 22:51 lilia.z.doliny napisała: > Dychę powinna dostać za samo sranie do lozka > Kiedyś pięknie ją podsumowałas, że jest pierdo....w musk 👍 Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Jest wyrok 01.06.22, 23:06 lilia.z.doliny napisała: > Dychę powinna dostać za samo sranie do lozka > Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Jest wyrok 01.06.22, 22:46 Wykorzystała perfidnie akcje #metoo dla własnej zemsty? Satysfakcji? Szkodzac innym kobietom, prawdziwym ofiarom. Powinna teraz zostać pozwana za ośmieszenie ofiar napaści na tle seksualnym. Wiele feministek twierdzi, że ten wyrok to tragedia bo uderza w #metoo . To nie "wina" ławników ale pani Heard która kłamała w sądzie i kłamała kilka lat temu zostając samozwańcza adwokatka maltretowanych kobiet. W sądzie udowodniono, że jest kłamczucha i manipolatorka. Ani nie była bita ani gwalcona. Powinna jeszcze dostać karę za krzywoprzysięstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Jest wyrok 02.06.22, 07:58 nic podobnego nie udowodniono. rece opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Jest wyrok 02.06.22, 13:09 sueellen napisała: > Wiele feministek twierdzi, że ten wyrok to tragedia bo uderza w #metoo . Śmiechu warte. Amber zachowała się zgodnie z założeniami metoo, czyli zgodnie z założeniem o domniemanej winie faceta. Zgodnie też z tymi założeniami sąd miał uwierzyć Amber na słowo i nie wnikać, a wszyscy, którzy by wnikali, mieli zostać obrońcami damskich bokserów. To nie Amber winna i nie ruch metoo winny, tylko sąd. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Jest wyrok 01.06.22, 22:54 Ja dziękuję za taką "ambasadorkę" akcji #metoo Zrobiła dla niej tyle złego, że przez lata tego nie da się odbudować. Nie żeby on był święty ale ona przebiła go wielokrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Jest wyrok 01.06.22, 22:57 O tym właśnie pisze. Nie wiem czy #metoo to twór hashtagowy czy jakąś organizacją charytatywna. Jeśli to organizacja, to powinna moim zdaniem teraz pozwać Heard. Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Jest wyrok 01.06.22, 22:55 To oświadczenie jest niesamowite. Sąd uznaje, że kłamała, a pani uważa, że straciła prawo do swobodnego wypowiadania się W tvn24 padł już komentarz, że ten wyrok krzywdzi kobiety, bo te będą się bały zgłaszać przemoc. A w ogóle to pani komentująca stwierdziła, że nie sądzi, żeby tam nie było przemocy ze strony pana. I załamałam się, bo taki komentarz można rzucić do każdego wyroku Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Jest wyrok 01.06.22, 23:06 W pewnym momencie, już prawie pod koniec gdy zaczęło się cross examination, zaczęłam śledzić ten proces. Dużo tego było, ale Amber została znokautowana przez prawniczkę Deepa. Stało się wtedy jasne że kłamała. Nie w jednej sprawie ale wielu. Do tego bardzo głupio zaprzeczała. Zupełnie jak złodziej złapany za rękę na gorącym uczynku który do końca upiera się, że to nie jego ręka. Tu nie chodziło o to, że nie przedstawiła wystarczająco wiarygodnych dowodów. Nie przedstawiła żadnych dowodów. Złożyła natomiast fałszywe zeznania i próbowała wykłócać się z prawniczka Deppa..muszę przyznać że oglądałam to przedstawienie z rozdziawioną gębą. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzia098 Re: Jest wyrok 01.06.22, 23:25 Nie śledziłam uważnie procesu, ale widziałam, że przedstawiała dowody, esemesy, obdukcje, zdjęcia pobić. To było sfałszowane, niewiarygodne czy co było z tymi dowodami nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Jest wyrok 01.06.22, 23:29 Obdukcji nie przedstawiała. Malo tego - lekarz wypowiedział się, ze nie ma sladów po jakichkolwiek zlamaniach nosa itp. Przedstawiała fotki, o ktorych fachowiec wypowiedział się, ze są poddawane obróbce i smsy. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Jest wyrok 01.06.22, 23:57 Po rzekomych pobiciach widziało ja wiele osób, ale żadna nie widziała siniaków ( włącznie z policjantami). Przez całe życie małżeństwo nagrywała i fotografowała Deppa w kompromitujących sytuacjach. A to pijany Depp , a to śpiący Depp, a to naćpany Depp, a to Depp trzaskający szafkami w kuchni, przeklinający Depp, nalewający sobie wino Depp itd. to miały być te " dowody" . Dowody na co? Brakowało obdukcji nawet po tym jak rzekomo walił w nią wiele razy pięścią pełna pierścionków i złamał jej nos. Potem zmieniła, że myślała że złamał. Na policję nie poszła, do lekarza nie poszła. Poszła za to na jakąś galę dzień po tym zdarzeniu i na zdjęciach i nagraniach całuje się z deepem ocierając nosami. Żadnych złamań, siniaków ani opuchlizny nie widać. Bólu też raczej być nie mogło.. Wiele tego było, bardzo wiele. Każdy jej "dowód" został skutecznie obalony a kłamstwo udowodnione w wielu przypadkach. Nie pamiętam już wszystkich. Najgłupsze było to o tych 7 milionach które upierała się że wpłaciła na organizację charytatywne a naprawdę wcale nie wpłaciła choć do końca upierała się że wpłaciła. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Jest wyrok 02.06.22, 11:01 Amber w przemysle filmowym nie ma szans juz ale odrodzi sie jak fenix zakladajac wlasna organizacje wspierajaca kobiety ktore ukegly przemocy.W tej organizacji facet nigdy nie bedzie ofiara lol Tymczasem inna organizacja wspierajaca kobiety bedace ofiarami przemocy Mission NGO stanela po stronie Johnny Depp Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Jest wyrok 02.06.22, 12:59 princesswhitewolf napisała: > Amber w przemysle filmowym nie ma szans juz ale odrodzi sie jak fenix zakladaja > c wlasna organizacje wspierajaca kobiety ktore ukegly przemocy.W tej organizacj > i facet nigdy nie bedzie ofiara lol Taka organizacja zbierze sporo członkiń z tego forum 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Jest wyrok 01.06.22, 22:41 Boszsz, niech już skończą, bo jestem znów w trakcie jakiejś sprawy sądowej z eksem i ostatnio po lekturze pudla i oglądaniu Stranger Things śniło mi się, że chodzę z Winoną Ryder po ikei i intensywnie szukamy wc, a tam same łóżka. Rano wstałam bardziej zmęczona niż wieczorem (ale łóżko suche!) Muszę w końcu rozkminić, czy w swojej patologii jestem bardziej AH, czy JD. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Jest wyrok 01.06.22, 22:51 Mnie się wczoraj śniło, że umówiłam się na kawę ze swoim chłopem..wchodzę do kawiarni na jakims klifie z jaką starsza zadbana kobieta ( we śnie się dobrze znałysmy), spotkałam się tam z moim partnerem i młodym Deepem ( tym z lat 90tych). Potem poszliśmy na plażę i stawialiśmy zamki z piasku. 🏖️ Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Jest wyrok 01.06.22, 22:46 A on jej 2 miliony, dodajmy. Czyli sąd zgodził się z moim zdaniem, że oboje są popierdo...ni. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Jest wyrok 01.06.22, 23:09 Depp nie był kryształowy, ale to ona jest zaburzona na maksa. Bardzo zaszkodzila ruchowi #metoo imho. www.tokfm.pl/Tokfm/7,103089,28529675,sprawa-johnny-depp-amber-heard-aktor-wygral-proces-o-znieslawienie.html Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Jest wyrok 02.06.22, 08:02 tez tak myśle. To jest bardzo delikatna sprawa - jak oceniać czy ktoś w małżeństwie został zgwałcony? i co jak po fakcie jednak jedna ze stron dojdzie do wniosku ze jednak nie chciała? nie jesteśmy w stanie czytać w myślach a człowiek zaburzony może nie ocenic swoich uczuć racjonalnie - może dopiero z perspektywy widzieć ze cos jednak nie stykało. I ta sprawa jednak tutaj rzuca cień. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Jest wyrok 02.06.22, 08:41 Akurat wypowiedział się lekarz który opatrywał depa po tym gdy Amber uciachala mu kawałek palca. Depp ( już lżejszy o brak kawałka palca) według niej złapał ją jedną ręką za gardło a druga zgwałcił butelka. Lekarz stwierdził, że to nie możliwe, bo dłoń była tak usztywniona, że nie mógłby utrzymać w niej butelki. Inna sprawa, że Heard ciągle nagrywała Deppa. W sądzie było milion nagrań ale na żadnym ani gwałtu, ani jakiegokolwiek pobicia. Niektóre zdjęcia były wyraźnie ustawiane, reżyserowane a niektóre używane dwa razy jako dowód dwóch różnych incydentow. To także zostało jej wytknięte. Po każdym rzekomym pobiciu szła na imprezę na której nie miała widocznego ani jednego siniaka. Żaden świadek ( włącznie z policjantami) nie zauważył żadnych siniaków, a ekspert udowodnił, że zdjęcia zostały podrasowane Photoshopem. Nigdy nie zrobiła obdukcji, nigdy nie poszła do lekarza. To wszystko się kupy nie trzymało i wyglądało że zbierała haki by mu zaszkodzić i nic więcej. Zostało natomiast udowodnione, że to ona uderzyła jego ( do czego z resztą przyznała się na nagraniu i przed sądem). Kiedy Depp od niej uciekał, wydzwaniała za nim, obiecywała że nie będzie więcej awantur, pisała milion wiadomości z prośbami by wrócił bo ona umiera. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Jest wyrok 02.06.22, 10:20 W moim odczuciu uporczywe nagrywanie partnera podczas prób wyprowadzenia go z rownowagi jest formą znęcania się. Chora kobieta... Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: Jest wyrok 02.06.22, 08:57 >To jest bardzo delikatna sprawa - jak oceniać czy ktoś w małżeństwie został zgwałcony? Ja tu ileś razy pisałam o koncepcji "tak znaczy tak" czyli o tym, że seks należy uprawiać tylko wtedy, gdy wszystkie strony wyraziły jednoznaczną zgodę i tak długo jak ją wyrażają. I to dotyczy też małżonków. To jest naprawdę niesamowicie proste. >co jak po fakcie jednak jedna ze stron dojdzie do wniosku ze jednak nie chciała? To sobie ma zapisać w kajeciku, że jak ma odczucia x to znaczy, że po seksie będzie żałować, i trzeba w trakcie powiedzieć "przerwijmy, nie chcę uprawiać seksu". Jest dorosła, ponosi odpowiedzialność za swoje słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: Jest wyrok 02.06.22, 15:01 To tak nie działa, że przypomnę aferę z byłą już członkinią pewnej lewicowej partii, która spieprzyła dokumentnie życie byłemu facetowi po tym, jak to wracając od niego autobusem doszła do wniosku, że to jednak gwałt był. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Jest wyrok 02.06.22, 15:05 dr.amy.farrah.fowler napisał(a): > To tak nie działa, że przypomnę aferę z byłą już członkinią pewnej lewicowej pa > rtii, która spieprzyła dokumentnie życie byłemu facetowi po tym, jak to wracają > c od niego autobusem doszła do wniosku, że to jednak gwałt był. Była też historia "zgwałconej" studentki przez doktoranta. Wyborcza jak zwykle udostępniła swoje łamy, aby przekazać jedynie słuszną wersję. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Jest wyrok 02.06.22, 15:18 Byla jeszcze doktorantka, która doszła doszła wniosku, że została zgwałcona po tym, jak wykładowca z jej uczelni z nią zerwał. A zerwał dlatego, bo odkrył, że jest zwyczajnym sex-toyem poza stałym "chłopakiem" panny doktorantki... Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Jest wyrok 01.06.22, 23:10 Bylo wyżej, te 2 bańki to zawypowiedź że wszystkie dowody są sfalszowane. Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku Re: Jest wyrok 01.06.22, 23:47 rozne zrodla podaja ze jej majatek jest wart 8 milionow a inne, ze 2,5, tekze ten.. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Jest wyrok 02.06.22, 00:19 Musk niech jej dołoży. Ponoć ona ma na niego jakiecoś haka 😏 Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku Re: Jest wyrok 02.06.22, 00:39 chyba sie beda jej bac jednak Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku Re: Jest wyrok 02.06.22, 00:41 a jesli ma haka na Muska, to kto jej uwierzy Musk wezwal dzis wszystkich do pracy w biurze Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: Jest wyrok 02.06.22, 13:56 Musk to podobno skąpiec jest. Coś o tym mówiła jego ex Grimes po rozstaniu Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku Re: Jest wyrok 02.06.22, 05:41 wszystkich oprocz Ciebie, dlatego tu weszlas aby poczytac i sie wpisac Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 [...] 02.06.22, 07:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Jest wyrok 02.06.22, 11:07 I weszlas by to napisac i poczuc sie lepiej niz my? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 [...] 02.06.22, 13:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Jest wyrok 02.06.22, 05:43 Teraz to Depp może i miliard dostać. Nic mu to nie pomoże moim zdaniem. Takiej wielkości syfiaste mleko, jak się rozlało, to śmierdzieć będzie do końca jego dni. Sąd jest niezawisły. Ok. Ale podejrzewam że wielu ludzi, aktorów, reżyserów już zawsze będzie wykazywać wobec niego dystans zawodowy. I nigdy już facet nie będzie zdolny zdobyć podobnych szczytów. To zwycięstwo będzie miało gorzki smak. Zawsze tak jest w tego typu sytuacjach .... Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Jest wyrok 02.06.22, 07:47 Otóż bardzo mu to pomoże. Pomimo, że odwalał te numery, to odzyskał sympatię tłumu. Poważnie. Wystarczy zobaczyć ile osób popierało Deppa, a ile Amber. Ile osób protestowało za nim, ile za Amber itd. Ile memów powstało "za nim" a ile przeciw niej. No i mistrzowsko się zachowywał w sądzie. Nie będzie żadnego dystansu zawodowego, a powrót na szczyt. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Jest wyrok 02.06.22, 08:21 już bez przesady z tym O J Simpsonem Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Jest wyrok 02.06.22, 11:12 Zle porownanie bo tu naprawde to nie jest tak ze Johnny jest wszystkiego winien i ktokolwiek kogokolwiek zamordowal Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Jest wyrok 02.06.22, 08:25 Po 4 latach bez pracy ( stracił piratów i fantastic beasts i nie miał nic innego), właśnie dostał rolę w soku z żuka. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Jest wyrok 02.06.22, 11:12 >Ale podejrzewam że wielu ludzi, aktorów, reżyserów już zawsze będzie wykazywać wobec niego dystans zawodowy. I nigdy już facet nie będzie zdolny zdobyć podobnych szczytów. Nie myslisz jak producenci filmowi. Wygrywa ten kto stal sie niebywale popularny. Popularnosc Johnnego jest wieksza niz kiedykolwiek. Ma miliardy fanow teraz. Filmowcy juz chca go zatrudniac. Zobaczymy go w bardzo wielu rolach. Mezow molestowanych przez zony, uzaleznionych junky wychodzacych z nalogu...Wlasnie wystepuje w roli krola w Jeanne Du Barry ktory jest krecony. Do konca zycia bedzie popularny bo stal sie ikona przez ten proces. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Jest wyrok 02.06.22, 11:51 Jest bardzo dobrym aktorem. Życzę mu aby wyszedł z nałogów i grał dalej. Jego duet z DiCaprio w co gryzie Huberta Grapa uwielbiam od dziecka. Obaj byli niesamowici. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Jest wyrok 02.06.22, 12:21 Kibicujesz przemocowcom, a kobietom źle życzysz, prawda? Ostatnio Agnieszkę Włodarczyk podejrzewałaś o pobicie przez męża i zarzucałaś jej kłamstwo. Dla mnie rzyg, przemocowcy mnie brzydzą, ale kobiety podobne do ciebie również "ja mam źle, niech inne też mają, dobrze im, po co wychylają głowę z szeregu". Można nie lubić Amber, ale ten kto kibicuje alkusowi, ćpunowi i damskiemu bokserowi Deepowi, ma nierówno pod sufitem i życzę mu, żeby trafił na podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Jest wyrok 02.06.22, 13:00 życzę mu, żeby trafił na podobnego. Jezu, kocham go, chcę go! Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Jest wyrok 02.06.22, 13:46 Tyle, ze w sadzie wyszlo, ze to nie Depp byl przemocowcem, ale wlasnie Amber To jej udowodniono, ze go bila, a jemu nie... I co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika [...] 02.06.22, 13:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Jest wyrok 02.06.22, 14:14 > należy jej uwierzyć i wydać wyrok. Tym jest właśnie #metoo. I kto tu teraz znowu rżnie głupa? To pytanie retoryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Jest wyrok 02.06.22, 14:40 asia.sthm napisała: > I kto tu teraz znowu rżnie głupa? To pytanie retoryczne. Też zadam pytanie retoryczne. Dlaczego opinia publiczna i sąd miały uwierzyć osobie o pseudonimie Kasia na słowo, bo inaczej zostawały obrońcami pedofili? Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Jest wyrok 02.06.22, 14:33 Oczywiście, że się nie znam Deep to świetny facet, a suka Amber piła, ćpała sama i biła go, bo chłop nie chciał brać używek do ust i zdjęcia przedstawiające przemoc są niewiarygodne. I jeszcze Rosati, widziano ją ze starym wieprzem z Hollywood, dlatego na pewno ojciec jej dziecka nie mógł być przemocowcem. Obie ładne, bogate, kopnęły dziadów w tyłek i nie trzymają języka za zębami, a powinny jak większość kobiet siedzieć cicho, udawać I znosić swój los, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Jest wyrok 02.06.22, 14:48 figa_z_makiem99 napisała: > ła > dne, bogate, kopnęły dziadów w tyłek i nie trzymają języka za zębami, a powinny > jak większość kobiet siedzieć cicho Dokładnie, dlatego powinno się zlikwidować domniemanie niewinności podejrzanego i od razu wsadzać dziadów do paki, poza tym proces sądowy to wtórna wiktymizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Jest wyrok 02.06.22, 15:05 E tam zaraz do paki I jakieś procesy piorące brudy publicznie, jedna z drugą musiałyby opowiadzieć co muszą znosić od swoich misiów w imię wyższego dobra, a tak można g....no przyklepać i udawać, że nie śmierdzi. Czasem tylko jakieś wyrywne celebrytki przypominają, ale można wyzwać od najgorszych, wyśmiać, odwrócić kota ogonem i wrócić do swojskiego bagienka. Niejedna jeszcze wlazlaby Deepowi do wyra, powiła dzieciątko, i sławiła go wszem i wobec, jakby alimenty dał. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Jest wyrok 02.06.22, 15:10 figa_z_makiem99 napisała: > Niejedna jeszcze wlazlaby Deepow > i do wyra Dokładnie. Pierniczy jedna z drugą o jakichś dowodach na winę i udaje, że niby zależy im na praworządności i państwie prawa, a tak naprawdę to albo obrończynie damskich bokserów, albo pedofili. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Jest wyrok 02.06.22, 17:50 > tak naprawdę to albo obrończynie damskich bokserów, albo pedofili Dramatysia utrafiła z samokrytyką. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Jest wyrok 02.06.22, 15:59 suka Amber piła, ćpała sama i biła go swoją wcześniejszą DZIEWCZYNĘ też biła Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Jest wyrok 02.06.22, 16:56 nawet ja za to aresztowali... potwierdzilo dwoch policjantow bo na ich oczacj ja trzaskala. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Jest wyrok 02.06.22, 12:26 To niech może zacznie znowu umieć grać, a nie zgrywać się do nieprzytomności. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Jest wyrok 02.06.22, 12:58 > Do konca zycia bedzie popularny bo stal sie ikona przez ten proces. Ikona to on byl juz wczesniej i akurat tego skandalu z procesem zupelnie nie potrzebowal. Bedzie gral bo jest po prostu znakomitym aktorem. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: Jest wyrok 02.06.22, 15:19 Nie. Już podczas procesu większość generała publicznego sympatyzowała z nim, a wygrana daje mu dodatkowe punkty. Z PR-owego punktu widzenia nie ma przeszkód, żeby go zatrudniać, a to teraz popularny aktor, o którym się mówi. Kevin Spacey oberwał znacznie mocniej i bez zwycięstwa na koniec ("Gore" zasadniczo wywalono do kosza tylko z powodu jego udziału), a tymczasem już powoli wraca do grania. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Jest wyrok 02.06.22, 16:06 dr.amy.farrah.fowler napisał(a): > Kevin Spacey oberwał znacznie mocniej i bez zwycięstwa na koniec ("Gore" zasadn > iczo wywalono do kosza Do kosza wywalono też znakomity House of Cards. Ja się w ogóle nie interesowałam tym procesem Amber/Depp, myślałam że to afera z celebryckiego światka nudna jak flaki z olejem, a tu się okazało że to walka o istnienie hucpiarskiego metoo. Wygląda na to, że świat powrócił do normalności, przynajmniej pod tym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: Jest wyrok 02.06.22, 16:38 >Do kosza wywalono też znakomity House of Cards. W sensie zepsuto? Bo po wywaleniu Spaceya nie nadaje się do oglądania. Należało zakończyć tę żenadę. Odpowiedz Link Zgłoś
kotumila Re: Jest wyrok 02.06.22, 17:03 Chyba nie tym razem. Ten proces miał zadziwiająco dużo pozytywnych akcentów. Myślę, że będzie się ludziom mimo wszystko dobrze kojarzyć. Pod tym względem jest to bezprecedensowa sytuacja. Na tle Amber wyjątkowo dobrze wypadły inne kobiety. Camille Vasquez, prawniczka Deppa, - na pierwszy rzut oka młodziutkie, naiwne dziewczę o srebrzystym glosiku, w rzeczywistości wściekłe kompetentna pani mecenas dobiegająca czterdziestki. Sędzia Penny Azcarate, emerytowana marine o anielskiej cierpliwości. Psychiatra dr Shannon Curry, która rozniosła w proch ekspertów Heard. Elaine, prawniczka Amber, frustrujaco nieporadna, ale wyrazista, autentyczna i bardzo ludzka. Amber powiedziała, że to był "Johnny Show" i coś w tym jest. Na pewno genialnie dobral obsadę po swojej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Jest wyrok 02.06.22, 18:59 Muszę przyznać że team Deppa był mistrzowski i bardzo zgrany a prawniczka rewelacyjna. To po prostu trzeba zobaczyć. Młoda latynoska spokojnie i precyzyjnie rozrywa Amber na kawałki. Zaczęła bardzo niewinnie pytaniem dlaczego Depp przez cały proces nie spojrzał ani razu na była żonę. Top Moments of Johnny Depp’s Lawyer Camille Vasquez Cross-Examining Amber Heard (Part One) Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Jest wyrok 02.06.22, 19:29 Złe wideo. To jest lepsze Camille Vasquez Cross-Examines Amber Heard in Her Rebuttal Case Odpowiedz Link Zgłoś
trzebasiebawic Re: Jest wyrok 04.06.22, 18:57 Zgadzam się, że to zwycięstwo ma gorzki smak, bo wiadro pomyj się wylało. Widzieliśmy my i cały świat, że pan Depp ma swoje własne demony. Jednak ten proces był jego jedyną deską ratunku, aby utrzymać się w świecie filmowym, zarabiać nadal jako aktor i nie być persona non grata w środowisku. I to zwycięstwo właśnie bardzo mu pomogło w tej kwestii. Wróci i do filmu i na salony. Za to porażka bardzo zaszkodzi Amber w karierze. Będzie musiała iść na terapię i złapać następnego frajera, najlepiej z problemami. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Jest wyrok 04.06.22, 19:09 trzebasiebawic napisała: > Jednak ten proces b > ył jego jedyną deską ratunku, aby utrzymać się w świecie filmowym, zarabiać nad > al jako aktor i nie być persona non grata w środowisku. Zadziwia mnie, że ludzie w zasadzie tylko tyle mają wniosków z tej afery. Mieliśmy do czynienia ze zniszczeniem człowieka - media bezkrytycznie przyjęły wersję jego byłej żony. Został wydany wyrok medialny i to nie był proces o to, aby Depp mógł nadal być aktorem, tylko wręcz epicka walka o sprawiedliwość i o odzyskanie godności i to jeszcze we skrajnie niesprzyjających okolicznościach (w USA metoo i domniemana wina faceta yo dogmat, z którym się nie dyskutuje). Bardzo to dobrze też świadczy o amerykańskim sądownictwie, że mimo wszytko działa. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Jest wyrok 02.06.22, 06:06 A to ciekawe tvn24.pl/swiat/johnny-depp-kontra-amber-heard-w-oczekiwaniu-na-wyrok-lawa-przysieglych-przerwala-obrady-musiala-zadac-pytanie-sedzi-prowadzacej-sprawe-5733171 Odpowiedz Link Zgłoś
melikles Re: Jest wyrok 02.06.22, 07:25 Miałeś wypieki na twarzy? tanebo001 napisał: > A to ciekawe tvn24.pl/swiat/johnny-depp-kontra-amber-heard-w-oczekiwaniu-na-wyrok-lawa-przysieglych-przerwala-obrady-musiala-zadac-pytanie-sedzi-prowadzacej-sprawe-5733171 > Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Jest wyrok 02.06.22, 06:23 - Leżę sobie sama w łóżku, nikomu nie wadzę, oglądam sobie ''Piratów z Karaibów'', napięcie zbudowane do granic wytrzymałości, a tu nagle do mojej sypialni wchodzi sam kapitan Jack Sparrow! Z wrażenia aż się zesrałam! (z zeznań Amber H.) Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Jest wyrok 02.06.22, 08:04 lilia.z.doliny napisała: > - Leżę sobie sama w łóżku, nikomu nie wadzę, oglądam sobie ''Piratów z Karaibów > '', napięcie zbudowane do granic wytrzymałości, a tu nagle do mojej sypialni wc > hodzi sam kapitan Jack Sparrow! Z wrażenia aż się zesrałam! > (z zeznań Amber H.) Poważnie? Nie śledziłam procesu, nie umiem ocenić, czy to żart, czy faktycznie tak powiedziała Ani się domyślić, czy sama to wymyśliła, czy ma takiego genialnego adwokata, który jej to podpowiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Jest wyrok 02.06.22, 08:22 Nasrała mu do łóżka bo powiedział że ja zostawia. Potem próbowała zrzucić winę na psa. Nie śledziłam akurat kwestii kupy w łóżku dokładnie, ale psy były malutkie a kupiszcze pokaźne. Poza tym to nie Depp znalazł kupę tylko sprzątaczka. Nie wiem czy Amber w końcu przyznała w sądzie że to ona czy do końca oskarżała psa, ale sprawę rozwiał ochroniarz który w sądzie powiedział że Amber przyznała mu się, że to miał być żart, który jej nie wyszedł.. widziałam za to fragment jej wypowiedzi w sądzie gdzie przekonywała, że jest dorosła poważna kobieta i nawet nie przyszłyby jej do głowy by robić takie żarty. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Jest wyrok 02.06.22, 08:54 Sam Depp twierdził że nie wie czy to Amber czy namówiła, któregoś ze znajomych 😂😂😂. Z tymi psami to też niezła patola. Ponoć tego dnia podawali im marihuanę Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Jest wyrok 02.06.22, 10:03 Tego nie wiem, bo zaczelam sledzic pozniej, juz po akcji z kupa, ale z tego co pamietam to Johnego w ogole tam nie bylo bo olal Amber i dlatego mu nasrala (moge sie mylic!). W ogole cale to malzenstwo bylo takie ze on albo od niej (fizycznie) uciekal i mieszkal gdzie indziej, albo duchowo uciekal w alkohol i narkotyki, a ona za nim ganiala, pisala lzawe smsy, a on ja kompletnie olewal. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Jest wyrok 21.06.22, 13:42 Dżizas, tam naprawdę takie wątki odchodziły???? 👀👀👀🤮 Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jest wyrok 02.06.22, 10:10 No dobra, ja tam jestem rozczarowana. Podtrzymuje swoje zdanie, ze to dwa siebie warte patusy. A Depp wygral, bo jest bardziej lubiany i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Jest wyrok 02.06.22, 10:19 Chce wierzyć w niezawisłe sądy, przynajmniej.tam. Z drugiej strony dobry adwokat wybroniłby samego belzebuba Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jest wyrok 02.06.22, 10:25 Ale tam lawa przysieglych decydowala. To zawsze jest troche loteria... Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Jest wyrok 02.06.22, 11:18 Nie. Heard miala bezndziejnych swiadkow i klamala w wielu sprawach Nawet firma Milani udowodnila jej klamstwo ze ich produktem nie da sie ukryc siniakow jak i ze produkt nie istnial. Nagrania z windy i inne dowody pokazaly jak rogi przyprawiala Johnny Poza tym ekspert pokazal jak zmanipukowala nagrania wideo. Jakichs bzdur nagadala w sadzie se Johnny zepchnal Kate Moss ze schodow, a ta sie pojawila i zaprzeczyla. Bzdurzyla ze sikał na korytarzu i zaprzeczyli Serio... Nic jej zeznan nie wsparlo. Jak sie jest bitym przez meza to sie idzie do lekarza by to w kartoteke poszlo i robia fachowe zdjecia. Nawet tego nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jest wyrok 02.06.22, 12:18 A tekstu Deppa: "walnalem cie w pieprzone czolo, tak nie mozna zlamac nosa" tez nie bylo? Chyba nikt nie ma watpliwosci, ze Amber duzo nalgala, ale to nie oznacza automatycznie, ze Depp nie stosowal wcale przemocy... Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jest wyrok 02.06.22, 12:55 Sie przeciez odwolywac bede "To nie koniec, tylko chwila na sen" Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love [...] 02.06.22, 10:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Jest wyrok 02.06.22, 10:34 Kwestia w tym, że proces pokazał, że wszystkie "haki" jakie zbierała Amber funta kłaków nie były warte. Każdy kolejny "dowód"; każde kolejne twierdzenie były oddalane jako nie mające żadnego poparcia w rzeczywistości. Depp w zasadzie cały proces wyłącznie się bronił. Inna rzecz, że widać po nim, jaki to miało wpływ na niego - facet jest strzępem człowieka; może teraz się pozbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta [...] 02.06.22, 11:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Jest wyrok 02.06.22, 15:08 Kurna, najfajniejsze znowu.wyciete Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Jest wyrok 02.06.22, 15:17 lilia.z.doliny napisała: > Kurna, najfajniejsze znowu.wyciete W sumie nie wiem za co mnie wycięli. Nawet nie pamiętam co tam napisałam Ale fajnie. Wątek w sumie spokojny, żadnej jatki, a nożyce tną aż wióry lecą Odpowiedz Link Zgłoś
martini.n Re: Jest wyrok 02.06.22, 16:05 To było do przewidzenia. Moim zdaniem obydwoje są siebie warci. Trochę brzydzi mnie poparcie dla tego pana. Gdyby jakakolwiek aktorka, już nie mówię, że w wieku 50+, bo takie w Hollywood przeważnie wypadają z obiegu, zachowywała się prywatnie i zawodowo tak jak Depp, to już dawno byłaby skończona. Ba, dwudziestoparolatkom sypały sie kariery z powodu przesadnie rozrywkowego stylu zycia. A ten podstarzały, zapijaczony szmaciarz ma image słodkiego łobuza i pewnie jeszcze wróci do łask. Nawet trochę współczuję Heard, nie miała najmniejszych szans. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Jest wyrok 02.06.22, 16:09 martini.n napisała: > podstarzały, zapijaczony szmaciarz Ale że jak jest podstarzałym, zapijaczonym szmaciarzem (nie wiem czy jest, ale może jest), to można mu na krzywy ryj dopinać także gębę damskiego boksera? Odpowiedz Link Zgłoś
martini.n Re: Jest wyrok 02.06.22, 16:13 Czytamy w kontekście całego postu, trollu radziecki. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Jest wyrok 02.06.22, 16:22 martini.n napisała: > Czytamy w kontekście całego postu, trollu radziecki. Reszta twojego postu nie jest warta splunięcia. Sugestia, jakoby każdy kto sprzeciwia się skazywaniu ludzi za coś, czego nie zrobili, popierał inne ewentualne występki tych ludzi, mogła być wyprodukowana tylko przez kogoś w obnizonej normie intelektualnej. Prościej - jeśli Depp jest pijakiem, to nie można skazać go za bicie kobiet, jeśli żadnych kobiet nie bił. Nie oznacza to poparcia dla pijaństwa oraz nie oznacza to, że jest "równie winny" temu, że jakaś baba narobiła mu gnoju, za to, że ją rzekomo pobił. Odpowiedz Link Zgłoś
martini.n Re: Jest wyrok 02.06.22, 17:05 Idź trolliszcze tam gdzie ruski okręt wojenny. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: Jest wyrok 02.06.22, 16:41 >Ba, dwudziestoparolatkom sypały sie kariery z powodu przesadnie rozrywkowego stylu zycia. Ale współcześnie? Nie w sensie w latach 60? KOMU? Odpowiedz Link Zgłoś
martini.n Re: Jest wyrok 02.06.22, 17:03 Różne gwiazdki i byłe ulubienice USA, np. Lindsay Lohan czy Amanda Bynes. Paris Hilton, która popularność zdobyła na hejcie, a nie na uwielbieniu, chociaż ona chyba przynajmniej nie ćpała. Plus casus ubezwłasnowolnionej Britney, a jakoś nikt nie wpadł na to, żeby ubezwłasnowolnić np. Charliego Sheena. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Jest wyrok 02.06.22, 16:45 ma image słodkiego łobuza i pewnie jeszcze wróci do łask. Noooo... uwielbiam go . Trzeba być pojebanym, żeby oskarżać kapitana Sparrow`a za to jaki jest. Nie mogło się to udać. Trzeba było go nie brać. Ja bym go sobie wzięła.. ach... Odpowiedz Link Zgłoś
martini.n Re: Jest wyrok 02.06.22, 17:04 A musi być bogaty? Bo jeśli nie, to spod pierwszego lepszego sklepu podobnego wyciągniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: Jest wyrok 02.06.22, 16:54 martini.n napisała: > . Trochę brzydzi > mnie poparcie dla tego pana. Dla mnie to tez jest niesmaczne, zajadła obrona wielbicieli bo taki wyrazisty aktor I takie fajne role grał a tak naprawde ci żarliwi obrońcy nie mają pojęcia jakim jest on człowiekiem prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: Jest wyrok 02.06.22, 18:13 Ja to twierdze ze glownie dwa typy ludzkie tak histerycznie supportują Deppa jednocześnie zajadle miażdżąc Heard: 1. Egzaltowane kretynki zadurzone w swoim wyobrażeniu o uroczym bad guy, 2. Zakompleksione faceciki, które mogą w końcu oficjalnie wyżyć się w swoim mizogonizmie I odczuć satysfakcję z mieszania z błotem zuej kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jest wyrok 02.06.22, 18:18 3. "Feministki" bojace sie jak ognia posadzenia o stronniczosc i seksizm. Takie czesto misiow bronia na wyrost i inne kobiety w lyzce wody chca utopic. Dosyc nowa, swieza odmiana mizoginek. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Jest wyrok 02.06.22, 18:28 4. Te ktore wlazly na youtuba i z popcornem ogladaly ten caly proces na zywo. Kto obejrzal i wysluchal, ten obiektywnie nie moze byc za Heard. Z reszta przysiegli jednoglosnie przyznali ze Deep udowodnil wszystko co zazucal Heard, a ona nie udowodnila 2 z 3 zarzutow. Jedyne, z czym zgodzili sie lawnicy na jej korzysc to fakt ze ilestam lat temu adwokat Deppa powiedzial ze Heard spreparowala wszystkie dowody. A to nieprawda, bo spreparowala tylko czesc. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jest wyrok 02.06.22, 18:29 Ale rozimiesz, ze nie trzeba "byc za Heard" zeby nie wielbic cpuna Deppa? Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Jest wyrok 02.06.22, 18:39 Ano tak. Jak się nie jest za Heard to na pewno się wielbi Deppa. Jak się jest za Heard to się Deppa nie lubi. Taka filozofia 😀 Swoją drogą w UK biorą ławników z łapanki - od czasu do czasu dostaje się wezwanie. Raz takie dostałam ale się wykręciłam. Kolejny raz pójdę i będę miała władze usadzenia tego kogo nie lubię hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jest wyrok 02.06.22, 18:44 Ale ona wyraznie pisala o "histerycznie wspierajacych Deppa". Nie o tych, ktorzy uwazali, ze powinien wygrac, nie o tych, ktorym jest to obojetne, itd. ... Czytanie ze zrozumieniem sie klania Odpowiedz Link Zgłoś
no_easy_way_out Re: Jest wyrok 02.06.22, 18:45 sueellen napisała: > Ano tak. Jak się nie jest za Heard to na pewno się wielbi Deppa. Ito nie tylko wielbi tak normalnie. Wielbi sie go “Zarliwie “ i “histeryczynie”. Przeciez wczesniej napisala- czytac nie umiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: Jest wyrok 02.06.22, 19:08 Nie bycie za kimś nie oznacza wyzywanie tej osoby od najgorszych, mieszania jej z błotem Odpowiedz Link Zgłoś
no_easy_way_out Re: Jest wyrok 02.06.22, 18:42 Zapomnialas o: 3. 90% zwyklych ludzi sledzacych sprawe i 100% lawnikow w tej sprawie. Ale zeby to dostrzec, to trzeba dopuscic mysl, ze kobiety potrafia klamac I tez to robia. Np.aktorki. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Jest wyrok 02.06.22, 18:45 Ja to twierdze ze głównie dwa typy ludzkie tak histerycznie supportują Heard jednocześnie zajadle miażdżąc Deppa: 1. Napaleni kretyni zadurzeni w swoim wyobrażeniu o uroczej bad girl w swoim łóżku, 2. Przegrane laski, które mogą w końcu oficjalnie wyżyć się w swoim mizoandryzmie i odczuć satysfakcję z mieszania z błotem zuego faceta Odpowiedz Link Zgłoś