swiezynka77 10.06.22, 14:38 czy któryś z banków ma aplikację pozwalającą na obsługę 2 kont w tym samym banku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swiezynka77 Re: aplikacje bankowe 10.06.22, 16:14 mbank nie ma tego i to przyczyna moich problemów, żeby mieć w aplikacji drugie konto trzeba mieć drugi telefon Odpowiedz Link Zgłoś
amast Re: aplikacje bankowe 10.06.22, 16:46 Ja mam w mBanku 3 konta, 2 apki i 1 telefon Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: aplikacje bankowe 10.06.22, 16:53 swiezynka77 napisał: > mbank nie ma tego i to przyczyna moich problemów, żeby mieć w aplikacji drugie > konto trzeba mieć drugi telefon > Bzdury. Mam 2 kontra w mBanku i oba obsługuje ta sama aplikacja. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: aplikacje bankowe 10.06.22, 17:03 Mam dwa konta w mBanku, jedną apkę, w której kliknięciem przełączam się między kontami i jeden numer. Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: aplikacje bankowe 10.06.22, 18:19 Ale pewnie oba konta są na jeden login? Ja mam dwa i powiedziano mi że bez szans na obsługę przez jedną aplikację oraz na połączenie tych kont. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: aplikacje bankowe 10.06.22, 19:53 To zapowiedz likwidację konta, skoro się nie da- sporo rzeczy w ten sposób załatwiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
dariamax Re: aplikacje bankowe 10.06.22, 20:31 W ING nan prywatne, firmowe i dziecka, loguje się liniami papilarnymi Odpowiedz Link Zgłoś
hungaria Re: aplikacje bankowe 10.06.22, 14:45 To chyba nie kwestia samej aplikacji, tylko polaczenia kont w systemie. Ja mam takie rozwiazanie w santanderze i pekoa sa, mialam tez w aliorze. Odpowiedz Link Zgłoś
pyza-wedrowniczka Re: aplikacje bankowe 10.06.22, 14:58 Alior bank. Mam 3 różne konta i wszystkie w jendej apce Odpowiedz Link Zgłoś
feiticeira Re: aplikacje bankowe 10.06.22, 16:59 Na pewno PKO że skarbonka. W ogóle dziwię się, że gdzieś może tego nie być. Dodatkowo jakoś 2 lata temu weszła rekomendacja, która nakazała aplikacjom bankowym umożliwiać obsługę kont także z innych banków, więc z tego samego nie powinno być żadnym problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
sol_13 Re: aplikacje bankowe 10.06.22, 17:14 Co do obsługi kont z innych banków-niewiele banków to oferuje póki co i tylko dla banków, z którymi współpracują w tym zakresie. Poza tym ta "obsługa " ogranicza się do pokazania salda rachunku. Odpowiedz Link Zgłoś
una_mujer Re: aplikacje bankowe 10.06.22, 20:16 Na pewno Alior, sama mam 2 konta, ale na jednym loginie. Tak, jak ktoś napisał - jeśli bank robi focha, trzeba zamknąć jedno konto i otworzyć drugie, już na tym samyn loginie. Często wystarczy tylko zagrozić, że tak zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: aplikacje bankowe 11.06.22, 16:28 Nie mogę zamknąć drugiego konta bo mam przy nim rachunek maklerski. Dawno bym to zrobiła ale to oznacza sprzedaż akcji i funduszy... Odpowiedz Link Zgłoś