panna.nasturcja Re: Obsesje ematki 17.06.22, 14:41 Znaczy nie mieści Ci się w głowie, ze można mieć uda małżeństwo, udane dzieci bez względu na ich wzrost, nie pic, nie palić i nie interesować się życiem celebrytów? To piękne sobie wystawiasz świadectwo. Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Obsesje ematki 17.06.22, 15:46 O, przypomniałas mi : przekonanie, że jesli ktoś nie ma dokładnie tak jak ja, to sobie wystawia (fatalne) świadectwo, przegrał życie i w ogole wspułlczuje twoim dziecią Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Obsesje ematki 17.06.22, 14:50 kobieta niepracująca - największe zuo na forum, a jeszcze taka, co ma dostęp do szeroko płynących funduszy od męża i nie szukająca w panice kasy na fryzjera, to kobieta budząca demony w jematce. Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: Obsesje ematki 17.06.22, 14:56 Przypomniałaś mi: kobieta chodząca w ciąży na zwolnienia! To jest zuo Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Obsesje ematki 19.06.22, 18:43 Bo jak ona śmie się nie martwić, co z nią będzie, jak ją mąż zostawi i się nie zabezpieczać na taką okoliczność! Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Obsesje ematki 17.06.22, 15:06 w tym watku dobrze widac, kogo gdzie boli ... Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Obsesje ematki 17.06.22, 15:23 o matko, nie mam pojecia, skad to zdjecie od czapy! sory. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Obsesje ematki 17.06.22, 15:38 A ja myslalam, ze to ilustracja gdzie nas boli Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Obsesje ematki 17.06.22, 19:15 kurde, a już się zmartwiłam, że mnie przytępiło i nie umiem znaleźć związku Odpowiedz Link Zgłoś
escott Re: Obsesje ematki 17.06.22, 15:18 Obok wzrostu chłopców długość włosów dziewczynek. Większość już w przedszkolu sięga mniej więcej z Warszawy do Radomia. Niestety, dziewczynkom z tego powodu często grozi śmierć w wyniku niedosuszenia owych włosów na basenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kandyzowana3x Re: Obsesje ematki 19.06.22, 07:27 ? Ostatni raz spotkałam się z tym 30 lat temu. Większość dziewczyn obecnie ma krótsze włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
escott Re: Obsesje ematki 17.06.22, 15:23 Ach, no i przede wszystkim: dyscyplina w związku i czas wolny partnera. Oczywiście piwo z kolegami wykluczamy z góry, bo to alkoholizm i degeneracja, ale kawa z koleżanką to z kolei dobry powód do wystawienia walizek i dżihadu, uprawianie regularne hobby to zamach na rodzinę, ogólnie po ślubie to się trzeba zastanowić, jak ktoś raz na trzy miesiące chce samopas do kiosku skoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Obsesje ematki 17.06.22, 15:27 Ematkową wyspę otacza ze wszech stron wzburzone morze patologii, Karyn, Januszów, Sebixow, leniwych, niewykształconych, żyjących z zasiłków, chrzczących i zaniedbujących dzieci, niemówiących językami, niebywajacych w restauracjach, czyhających ze swoimi zaniedbanymi zębiszczami na kruche enklawy klasy średniej i jej Wartości. Oczywiście ematka nikogo takiego nie zna osobiście, nie ma żadnych kontaktów z tym środowiskiem, ani ona, ani jej rodzina, co to to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
podaje_haslo_okon Re: Obsesje ematki 17.06.22, 15:48 - otwarte związki - (prawie) nikt nie doświadczył, ale każdy wie że to zło - hotel moloch z AI - koszmar wakacyjny - naturalne kosmetyki - silikony w szamponie to zło w najczystszej postaci - zarobki informatyków - wiadomo - wąska specjalistka - to już chyba urosło do miana jakiejś obelgi Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Obsesje ematki 18.06.22, 20:18 I teraz wyobraź sobie co znosi babka będąca wusnko specjalistko, z mężem programistą...lubiąca pojechac na AL Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Obsesje ematki 17.06.22, 15:51 Obrzydzenie - ilu rzeczy się można w życiu brzydzić to mi się w głowie nie mieści. I jak już myślę że już wszystkie wydziwione powody widziałam to na białym sterylnym jednorożcu wkracza kolejny.... Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Obsesje ematki 17.06.22, 19:18 właśnie mi przypomniałaś tego pięknego białego nosorożca z jednego wątku . Na takim może wjeżdżać cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Obsesje ematki 19.06.22, 18:45 Tak, napiszę coś, o czym ktoś ma inne zdanie i już jestem obrzydliwa! Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: Obsesje ematki 17.06.22, 15:52 W sumie nie wiem co jeszcze ale napiszę, że fajny wątek Odpowiedz Link Zgłoś
marta_monika Re: Obsesje ematki 17.06.22, 16:32 Obsesyjne porownywanie. Czy masz cos tam (np. bidet), ile masz czegostam, ile razy pierzesz, ile razy zmieniasz, ile razy bylas, widzialas czy co tam... To nie sa pytania o rady tylko obsesja na punkcie bycia "normalnym" lub w "normie". Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: Obsesje ematki 18.06.22, 10:19 Z jednej strony bidety i wakacje w Gołębiewskim, z drugiej wyśmiewanie, że prasujesz cokolwiek- vide wątek o pościeli. Większość ani nie prasuje ani nie magluje. Na urlopy ciuchów też nie prasują, bo wygniotą się w walizce. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Obsesje ematki 18.06.22, 10:36 Wakacje w molochu wydają mi się równie atrakcyjne jak używanie żelazka xd Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Obsesje ematki 18.06.22, 20:15 - palenie to nie tyle wstyd co trucizna, przy truć siebie wolno ale trucie innych ( bierne palenie) to najwieksze skurwysyństwo - chcieć w ciązy się napić wina mi się chciało...ale nie piłam (chec pić a sie napić spora róznica) - syna nie mam ale robiłam zdjecia 8 klasistom w mojej szkole (wiekszość z nich wyżsi ode mnie , mam 170) Ty chyba ześ swoje obsesje tu wypisała Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: Obsesje ematki 18.06.22, 21:17 Nie, wypisałam tematy przewijające się na ematce często i gęsto. Jak widzisz, na mnóstwo innych tematów wypowiadają się inne osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Obsesje ematki 18.06.22, 20:34 Może już było, nie mam siły przebrnąć przez ponad 200 posłów, ale mam taką: - ilość dzieci - jedynak to samo zło, ale już więcej niż 2 to zgroza, powyżej 3 patologia. I wtedy jakoś hasło "moja macica moja sprawa" nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Obsesje ematki 19.06.22, 02:10 Też nie czytałam wszystkiego i tu się dopiszę. Miski kocie/ psie w zmywarce nie wolno/ wolno myć. Na ematce druga grupa ( wolno i należy wręcz) jest większa. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Obsesje ematki 19.06.22, 20:22 - że ematka i jej mąż mają po 3 mieszkania które wynajmują Odpowiedz Link Zgłoś