Dodaj do ulubionych

Obsesje ematki

• panna.nasturcja Re: Obsesje ematki 17.06.22, 14:41
      Znaczy nie mieści Ci się w głowie, ze można mieć uda małżeństwo, udane dzieci bez względu na ich wzrost, nie pic, nie palić i nie interesować się życiem celebrytów? To piękne sobie wystawiasz świadectwo.
      • azalee Re: Obsesje ematki 17.06.22, 15:46
        O, przypomniałas mi : przekonanie, że jesli ktoś nie ma dokładnie tak jak ja, to sobie wystawia (fatalne) świadectwo, przegrał życie i w ogole wspułlczuje twoim dziecią
    • enigma81 Re: Obsesje ematki 17.06.22, 14:42
      Badanie tarczycy.
    • volta2 Re: Obsesje ematki 17.06.22, 14:50
      kobieta niepracująca - największe zuo na forum, a jeszcze taka, co ma dostęp do szeroko płynących funduszy od męża i nie szukająca w panice kasy na fryzjera, to kobieta budząca demony w jematce.
      • ajr27 Re: Obsesje ematki 17.06.22, 14:56
        Przypomniałaś mi: kobieta chodząca w ciąży na zwolnienia! To jest zuo
      • aguar Re: Obsesje ematki 19.06.22, 18:43
        Bo jak ona śmie się nie martwić, co z nią będzie, jak ją mąż zostawi i się nie zabezpieczać na taką okoliczność!
    • kura17 Re: Obsesje ematki 17.06.22, 15:06
      w tym watku dobrze widac, kogo gdzie boli ...
      • kura17 Re: Obsesje ematki 17.06.22, 15:23
        o matko, nie mam pojecia, skad to zdjecie od czapy!
        sory.
        • fornita111 Re: Obsesje ematki 17.06.22, 15:38
          A ja myslalam, ze to ilustracja gdzie nas boli wink
          • black_magic_women Re: Obsesje ematki 17.06.22, 19:10
            I ja 😀
        • hexella Re: Obsesje ematki 17.06.22, 19:15
          kurde, a już się zmartwiłam, że mnie przytępiło i nie umiem znaleźć związku big_grin
      • piataziuta Re: Obsesje ematki 18.06.22, 10:32
        oj widać big_grin
    • escott Re: Obsesje ematki 17.06.22, 15:18
      Obok wzrostu chłopców długość włosów dziewczynek. Większość już w przedszkolu sięga mniej więcej z Warszawy do Radomia. Niestety, dziewczynkom z tego powodu często grozi śmierć w wyniku niedosuszenia owych włosów na basenie.
      • kandyzowana3x Re: Obsesje ematki 19.06.22, 07:27
        ? Ostatni raz spotkałam się z tym 30 lat temu. Większość dziewczyn obecnie ma krótsze włosy.
    • escott Re: Obsesje ematki 17.06.22, 15:23
      Ach, no i przede wszystkim: dyscyplina w związku i czas wolny partnera. Oczywiście piwo z kolegami wykluczamy z góry, bo to alkoholizm i degeneracja, ale kawa z koleżanką to z kolei dobry powód do wystawienia walizek i dżihadu, uprawianie regularne hobby to zamach na rodzinę, ogólnie po ślubie to się trzeba zastanowić, jak ktoś raz na trzy miesiące chce samopas do kiosku skoczyć.
    • potworia116 Re: Obsesje ematki 17.06.22, 15:27
      Ematkową wyspę otacza ze wszech stron wzburzone morze patologii, Karyn, Januszów, Sebixow, leniwych, niewykształconych, żyjących z zasiłków, chrzczących i zaniedbujących dzieci, niemówiących językami, niebywajacych w restauracjach, czyhających ze swoimi zaniedbanymi zębiszczami na kruche enklawy klasy średniej i jej Wartości.
      Oczywiście ematka nikogo takiego nie zna osobiście, nie ma żadnych kontaktów z tym środowiskiem, ani ona, ani jej rodzina, co to to nie.
    • podaje_haslo_okon Re: Obsesje ematki 17.06.22, 15:48
      - otwarte związki - (prawie) nikt nie doświadczył, ale każdy wie że to zło smile
      - hotel moloch z AI - koszmar wakacyjny
      - naturalne kosmetyki - silikony w szamponie to zło w najczystszej postaci
      - zarobki informatyków - wiadomo
      - wąska specjalistka - to już chyba urosło do miana jakiejś obelgi
      • hanusinamama Re: Obsesje ematki 18.06.22, 20:18
        I teraz wyobraź sobie co znosi babka będąca wusnko specjalistko, z mężem programistą...lubiąca pojechac na AL smile
    • beataj1 Re: Obsesje ematki 17.06.22, 15:51
      Obrzydzenie - ilu rzeczy się można w życiu brzydzić to mi się w głowie nie mieści.

I jak już myślę że już wszystkie wydziwione powody widziałam to na białym sterylnym jednorożcu wkracza kolejny....
      • hexella Re: Obsesje ematki 17.06.22, 19:18
        właśnie mi przypomniałaś tego pięknego białego nosorożca z jednego wątku . Na takim może wjeżdżać cokolwiek.
      • aguar Re: Obsesje ematki 19.06.22, 18:45
        Tak, napiszę coś, o czym ktoś ma inne zdanie i już jestem obrzydliwa!
    • klaramara33 Re: Obsesje ematki 17.06.22, 15:52
      W sumie nie wiem co jeszcze ale napiszę, że fajny wątek smile
    • marta_monika Re: Obsesje ematki 17.06.22, 16:32
      Obsesyjne porownywanie. Czy masz cos tam (np. bidet), ile masz czegostam, ile razy pierzesz, ile razy zmieniasz, ile razy bylas, widzialas czy co tam... To nie sa pytania o rady tylko obsesja na punkcie bycia "normalnym" lub w "normie".
      • ajr27 Re: Obsesje ematki 18.06.22, 10:19
        Z jednej strony bidety i wakacje w Gołębiewskim, z drugiej wyśmiewanie, że prasujesz cokolwiek- vide wątek o pościeli. Większość ani nie prasuje ani nie magluje. Na urlopy ciuchów też nie prasują, bo wygniotą się w walizce.
        • g.r.uu Re: Obsesje ematki 18.06.22, 10:36
          Wakacje w molochu wydają mi się równie atrakcyjne jak używanie żelazka xd
          • ajr27 Re: Obsesje ematki 18.06.22, 10:49
            Racja😀
    • hanusinamama Re: Obsesje ematki 18.06.22, 20:15
      - palenie to nie tyle wstyd co trucizna, przy truć siebie wolno ale trucie innych ( bierne palenie) to najwieksze skurwysyństwo
      - chcieć w ciązy się napić wina mi się chciało...ale nie piłam (chec pić a sie napić spora róznica)
      - syna nie mam ale robiłam zdjecia 8 klasistom w mojej szkole (wiekszość z nich wyżsi ode mnie , mam 170)

Ty chyba ześ swoje obsesje tu wypisała
      • ajr27 Re: Obsesje ematki 18.06.22, 21:17
        Nie, wypisałam tematy przewijające się na ematce często i gęsto. Jak widzisz, na mnóstwo innych tematów wypowiadają się inne osoby.
    • ga-ti Re: Obsesje ematki 18.06.22, 20:34
      Może już było, nie mam siły przebrnąć przez ponad 200 posłów, ale mam taką:
      - ilość dzieci - jedynak to samo zło, ale już więcej niż 2 to zgroza, powyżej 3 patologia. I wtedy jakoś hasło "moja macica moja sprawa" nie istnieje.
      • igge Re: Obsesje ematki 19.06.22, 02:10
        Też nie czytałam wszystkiego i tu się dopiszę.
        Miski kocie/ psie w zmywarce nie wolno/ wolno myć.
        Na ematce druga grupa ( wolno i należy wręcz) jest większa.
    • bywalec.hoteli Re: Obsesje ematki 19.06.22, 20:22
      - że ematka i jej mąż mają po 3 mieszkania które wynajmują

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka