daniela34 Re: Sukienka plażowa 18.07.22, 11:48 A to chyba muszę dopytać, co masz na myśli. Taką sukienkę, w której się idzie też na i z plaży, czy taką narzutkę na kostium kąpielowy? Jeśli chodzi o sukienki na plażę to mam, ale nic nowego akurat w tej dziedzinie. Jeśli chodzi o narzutki to zwróciłam zamówioną, bo uznałam, że w tej roli sprawdzi mi się letni "dziurawy" kardigan, a szkoda mnożyć byty. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna_a Re: Sukienka plażowa 18.07.22, 11:50 estique ma taką lekką z zakrytymi ramionami, czerwone i granatowe w calzedonii też jest kilka bardzo ładnych, dużo kolorów. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Sukienka plażowa 18.07.22, 11:51 Zależy na jaką plażę. Na mazurską przyda się z polaru Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Sukienka plażowa 19.07.22, 02:43 www.twinslife.pl/2019/02/biaa-polarowa-sukienka.html Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Sukienka plażowa 18.07.22, 11:53 Nie wiem czy coś ciekawego. Mam zwykłe bawełniane na ramiączkach. Jedna jest pastelowo błękitna, druga biała z koralikami na dekolcie, obie takie że z paskiem to i na kolację przy plaży się nadadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Sukienka plażowa 18.07.22, 11:54 Hmm bardzo mi się podobała ta co kiedyś primula polecają muuv ( tak, przeszukałem historię zanim zapytałam), ale wyprzedane. Chciałabym cienka, raczej z zakrytymi ramionami bo słońce, taka jak luźny zupełnie cieniutki t-shirt. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Sukienka plażowa 18.07.22, 12:36 Ta czarna z odkrytymi plecami? To jest gruba, mięsista bawełna. Wolę ja na wieczorne bary🙂 A może lnianie giezło? Na plażę idealne, jeśli chcesz się zasłonić? Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Sukienka plażowa 18.07.22, 12:51 Racja poszukam jakiejś lnianej kolorowej szmatki Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Sukienka plażowa 18.07.22, 12:58 Super byłaby taka trochę dłuższa lniana koszula. Zakryłaby te ramiona. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Sukienka plażowa 18.07.22, 21:26 Może mi wpadnie w oko jakaś super cienka. Odpowiedz Link Zgłoś
noi_noi Re: Sukienka plażowa 19.07.22, 02:19 www.ibizamode.nl/nl/kleding/jurken/ Odpowiedz Link Zgłoś