manon.lescaut4 Re: dolce far niente 05.08.22, 11:14 Przede wszystkim, żeby ocenić nogi, to „modelka” musiałaby stać. Sorry ale takie leżenie na flamingu z nóżkami w pozie pin-up girl, jak to zauważyła snake, nic nie mówi na temat tego, czy nogi są zgrabne, czy nie koślawe, czy widać zarys mięśni, czy jest tigh gap, itd. Tutaj widać, ze nogi są najparwdopodobniej ok, a nawet bardzo ok, jak wszystko w przypadku piggy, ale nie ma co się dziwić ziucie, ze zauważyła (i pochwaliła przecież) mięśnie ramion. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: dolce far niente 06.08.22, 14:24 >czy jest tigh gap, A to jest obligatoryjne...? Rany, całe dziecinstwo i młodośc miałam mega kompleksy na tle tego koszmarnego prześwitu między moimi udami - taka dziura na przestrzał w miejscu, gdzie nogi IMO powinny być razem. Serio, byłam przeszczęsliwa, jak trochę ciała mi wreszcie wpadło . Idealne nogi dla mnie to te z prawej... #teamsyrenka Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: dolce far niente 06.08.22, 18:31 Szczerze? Nie obchodzi mnie to. Po lekturze tego wątku i po kolejnym dniu tej gownoburzy, mam tylko ochotę napisać coś i spodziewać się jednej zbiorowej odpowiedzi typu „wypie****” i „po co wchodziłas w ten wątek?” I zrobić sobie odwyk od wątków foto i próśb o komplementy i oceny. Nie obchodzą mnie wasze uda, tyłki, zwisy, cycki, naramienne, czworoglowe, bicepsy, trycepsy, talie, męskie łydki, zdeformowane stopy w babcinych butach… No nie ogarniam, jak można być AŻ tak zafiksowana na punkcie wyglądu, a całe życie byłam przekonana, ze mam z tym problem, a oko dosyć wyczulone na urodę innych kobiet. No nie, najwyraźniej się myliłam. Albo się starzeje i w wieku 38 lat na większość powodow walki na noże mam wyyebane, wiec przecieram oczy na to, co tu odwalają kobiety mądre, wykształcone, intelektualistki, często starsze ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
milamilamila123 [...] 05.08.22, 11:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jest.sobota Re: dolce far niente 05.08.22, 11:38 Milamilamila123 - jesteś jej stalkerką? Mam nadzieję, że twoje mejle do Piggy zostały przez nią zgłoszone i wiedzą kim jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: dolce far niente 06.08.22, 16:10 jest.sobota napisała: > Milamilamila123 - jesteś jej stalkerką? > Mam nadzieję, że twoje mejle do Piggy zostały przez nią zgłoszone i wiedzą kim > jesteś. A wiedzą, wiedzą... Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: dolce far niente 05.08.22, 13:34 Siedzi Jerzy na wieży i nie wierzy że w tej wieży jest sto jeży i pięćdziesiąt jeżozwierzy Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: dolce far niente 05.08.22, 14:24 Ja prdl! 😵 Kuzwa, psychofani i stalkerzy w sieci to tez nie jest bułka z masłem Piggy trzymaj się i nie czytaj tych wysrywow, mam nadzieje, ze będzie ban. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: dolce far niente 05.08.22, 11:20 Nie wiem, co troll robi z tą wieżą w karmie. Wtyka ją? Smaruje? Zanim skasują post, to prosiłabym o wyjaśnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: dolce far niente 05.08.22, 11:24 może chodziło o jeże w karmie komentarz przeobrzydliwy, ale na widok tej frazy parsknęłam śmiechem Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: dolce far niente 05.08.22, 14:26 Ja parsknelam z powodu zachowanej kultury wypowiedzi pisemnej, można życzyć komuś śmierci i raka, ale „Cię” i „Tobie” trzeba napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
milamilamila123 [...] 05.08.22, 11:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: dolce far niente 05.08.22, 11:32 a ty aspirujesz do bycia największą mendą na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: dolce far niente 05.08.22, 13:12 pade napisała: > a ty aspirujesz do bycia największą mendą na forum? > Ma coś z głową, to pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: dolce far niente 05.08.22, 11:32 Oooo wiedziałam Mały ataczek z rana jak śmietana. W ciągu tygodnia przeczytałam już na forum, że wrzucam nie swoje zdjęcia, bo na pewno jestem gruba, teraz że mam wychudzoną szyję. Skoro to nie moje zdjęcia to i szyja i paluchy nie moje. Luuuuz Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: dolce far niente 05.08.22, 11:35 A buty? Buty chociaż twoje?? Byłoby szkoda, jakby jednak nie:p Odpowiedz Link Zgłoś
ursydia Re: dolce far niente 05.08.22, 11:59 A kwiaty i ciasta? Z akcentem na ciasta? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: dolce far niente 05.08.22, 12:04 Wszystko MOJE, MOJE, MOJE!!! My precious! (brzmię jak Gollum) Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: dolce far niente 05.08.22, 14:27 To akurat szkoda. Wolałabym, żeby były hmm, na przykład, moje Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: dolce far niente 05.08.22, 12:06 Ale weź powiedz co to wieża w karmę...chyba nie załapałaś trolico jaki babol zrobiłaś. Wierzę w bogów - przez rz bo "wiara". Wieża zamkowa (lub inna np z klocków) - taki element architektoniczny, przez ż. To co to jest osiołku ortograficzny ta "wieża w karmie"? Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: dolce far niente 05.08.22, 11:35 ja mam wieze z karmy doslownie znowu zrobilam zapasy dla psiarstwa i kociarstwa ludie, a torbami mnie puszcza te futrzane łachmyty Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: dolce far niente 05.08.22, 11:45 Taka nowa litania loretańska Było: wieżo Dawidowa, wieżo z kości słoniowej. Będzie: wieżo jedzeniowa, wieżo z karmy kotowej i psowej (błąd zamierzony-kociej i psiej by tak nie brzmiało). Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: dolce far niente 05.08.22, 11:50 daniela34 napisała: > Taka nowa litania loretańska Było: wieżo Dawidowa, wieżo z kości słoniowej. Będ > zie: wieżo jedzeniowa, wieżo z karmy kotowej i psowej (błąd zamierzony-kociej i > psiej by tak nie brzmiało). wieżo prania, wieżo zmywania i wieżo zakupów do rozpakowania w wersj przyjemniejszej wieżo chałwy i wieżo butów na obcasie ja mam z życzeniem milego poranka wieze wina : Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: dolce far niente 05.08.22, 11:52 Oj napiłabym się. Najlepiej schłodzonego. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: dolce far niente 05.08.22, 11:56 daniela34 napisała: > Oj napiłabym się. Najlepiej schłodzonego. ja tez, ale wtedy nie ma szans, ze zaczne robic to co mialam zaczac 3 godziny temu Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: dolce far niente 05.08.22, 11:54 O, ja mam wieżę szmat do prasowania. Która codziennie rośnie i rośnie, wcale nie maleje 😩 Wolałabym ta twoją, winną... Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: dolce far niente 05.08.22, 11:58 mashcaron napisała: > O, ja mam wieżę szmat do prasowania. Która codziennie rośnie i rośnie, wcale > nie maleje 😩 > Wolałabym ta twoją, winną... ta byla moja jeszcze tydzien temu teraz mam wrazenie, ze inne zycie w tym mam nie do przerobienia wieże prania sprzatania i syfu na podlodze ale juz sie biore, juz juz jeszcze tylko jedna kawa i jeden watek Odpowiedz Link Zgłoś
ursydia Re: dolce far niente 05.08.22, 12:00 Ja mam wieżę pudeł ale co robię? Forum czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: dolce far niente 05.08.22, 12:03 ursydia napisała: > Ja mam wieżę pudeł ale co robię? Forum czytam. podpałka? Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: dolce far niente 05.08.22, 11:53 No ja od razu wyobraziłam sobie wieżę z kocich puszek a że mam ich wielki zapas, to wieża byłaby ogromna Wieża z karmy kotowej <3 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: dolce far niente 05.08.22, 13:13 daniela34 napisała: > Nie wiem, co troll robi z tą wieżą w karmie. Wtyka ją? Smaruje? Zanim skasują p > ost, to prosiłabym o wyjaśnienie. Mam dwie wieże z karmy, takie po 15 kg, jedna kocia, druga psia. Może troll też ma? Odpowiedz Link Zgłoś
milamilamila123 [...] 05.08.22, 11:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: dolce far niente 05.08.22, 11:46 Coś tu nie poszło. Musisz jednak ujednolicić czasowniki. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: dolce far niente 05.08.22, 12:08 Weź zmień translator, bo ten nie daje rady w tłumaczeniu z ruskiego na polskie. Gramatyka mu sie jebie... Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: dolce far niente 05.08.22, 12:21 Wezcie tabletki towarzyszko, bo chyba zapomnieliscie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: dolce far niente 05.08.22, 12:25 Piękne wakacje pod każdym względem. Mogłabym tak z godzinę poleżeć. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: dolce far niente 05.08.22, 13:40 Odliczam dni do mojego dolce vita italiana Chociaż na co dzień potrzebuję więcej ruchu, przeszkód do przeskoczenia, to przez te dwa tygodnie w roku mogę mieć jak Miss... Niech Ci chwila trwa! Odpowiedz Link Zgłoś
lea_233 Re: dolce far niente 05.08.22, 16:16 Na pierwszy oddech po okresie codziennej, wyczerpującej pracy - stan idealny. U mnie ten czas skończyłby się pewnie po 2-3 dniach. Potem nuda,panie nuda Odpowiedz Link Zgłoś
lea_233 Re: dolce far niente 05.08.22, 20:07 OMG jaki mylący tytuł tego wątku☺️ Dopiero teraz widzę gdzie się wpisałam moja odpowiedź zupełnie od czapy.😱 Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: dolce far niente 05.08.22, 19:28 eee...przeczytałam tak na szybko tylko trochę.....jprdl ..nie wierze....to musialy być włamania na konto aha....nie mam zrobionych cycków, a gdybym miała, to nie jest to zaden powod do ukrywania/wstydu... ide jesc przypalona pizze, papatki Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkanienaturalnie Re: dolce far niente 05.08.22, 19:37 Nie przejmuj się, tylko ciesz że rozruszałaś forum Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: dolce far niente 05.08.22, 19:44 Jeśli jest choć w połowie tak świetna, jak twoje nogi, to z pewnością jest pyszna😊 Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: dolce far niente 05.08.22, 20:10 Nie przejmuj się g#noburzą, nie pierwsza i nie ostatnia na ematce. Ciesz się udanymi wakacjami (także w moim imieniu, bo ja niestety postawiłam na korporacyjną karierę w młodym międzynarodowym teamie, więc na razie wakacji niet, ale za to koszę kasę). Btw. jesteś bardzo atrakcyjną kobietą, cudownie na Cię patrzeć i masz obowiązek wklejać swoje zdjęcia raz w miesiącu co najmniej, no . Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: dolce far niente 06.08.22, 11:32 Wątek w sam raz dla triss, potworii i innych jematek, które mają problem z definicją atencjuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: dolce far niente 06.08.22, 12:19 lauren6 napisała: > Wątek w sam raz dla triss, potworii i innych jematek, które mają problem z defi > nicją atencjuszki. Niech pomyślę 🙄 Nie, nie mam takiego problemu. Rzadko miewam problemy z definicjami 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: dolce far niente 06.08.22, 12:58 nie przejęłam sie treścią, tylko samym kompulsywnym pisaniem, zeby pod 3 zdjeciami tyle wysrywu? przeraza mnie, ze ktos moze miec tak zryty łeb, bo to nie jest ani złośliwe, ani cyniczne, ani sarkastyczne, tylko jakies wyrzygi chorego umysłu, cos na zasadzie jakbyś szła przypadkiem jakąs patolską dzielnicą i nagle z bramy dresiary-menelki zaczynają zaczynają cie zaczepiac...."eee patrz jaka szmata idzie, eee...wpierd.ić ci...patrz co za pedalska torebka.." tylko, ze tu niby są te wonskie specjalistki, swiatowe, wykształcone, obyte... Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: dolce far niente 06.08.22, 13:06 Najfajniejsze było tłumaczenie niektórych pań, że one właściwie to by nic nie napisały, ale skoro inne się zaczęły zachwycać, to w nich się wzbudziła potrzeba dokopania Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: dolce far niente 06.08.22, 13:19 gdyby to było choc minimalne sarkastyczne czy ironiczne, to rozumiem, podziwiam, lubię ciekawa jestem jakby to ocenił psycholog/psychiatra Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: dolce far niente 06.08.22, 14:38 ms.piggy napisała: > gdyby to było choc minimalne sarkastyczne czy ironiczne, to rozumiem, podziwiam > , lubię Sarkastycznie? Proszę bardzo. Ciesz się krótką fazą wsparcia i możliwością pochwalenia się warunkami, bo czasu nieubałganie mija, a ktoś tak uzależniony od swojego wyglądu obudzi się niedługo z niczym. ms.piggy napisała: 22.01.22, 15:22 wyglądam b. dobrze, ale byłam pięknym dzieckiem, nastolatką, a teraz widzę po sobie upływ czasu... nie rodziłam dzieci, nie przechodzilam ciąż, nigdy sie nie odchudzałam, nie paliłam, ogólnie miałam b. lekkie, w dobrobycie dzieciństwo i młodość, wiec to pewnie też ma wpływ na wygląd 21.01.22, 17:11 .wiem jak wyglądałam kiedyś i widzę co robi za mną czas, boli mnie to strasznie sad Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: dolce far niente 06.08.22, 14:55 ...czasem idąc na spacer leżą na naszej drodze śmierdzące kupy, natrętnie wdzierają się w nozdrza, rażą po oczach, nie da się ich niezauważyć, ale trzeba dziarskim krokiem je ominąć i iśc dalej Odpowiedz Link Zgłoś
loganberry Re: dolce far niente 06.08.22, 15:17 Kupy, które leżą, idąc jednocześnie na spacer, to musi być bardzo trudno ominąć... Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: dolce far niente 06.08.22, 15:29 loganberry napisał(a): > Kupy, które leżą, idąc jednocześnie na spacer, to musi być bardzo trudno ominąć > ... I jeszcze wdzierają się w nozdrza, akrobatki. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: dolce far niente 06.08.22, 15:32 no tak, na j. polskim gapiłam sie w lusterko zamiast słuchać Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: dolce far niente 09.08.22, 01:21 ms.piggy napisała: > ...czasem idąc na spacer leżą na naszej drodze śmierdzące kupy, natrętnie wd > zierają się w nozdrza, rażą po oczach, nie da się ich niezauważyć, ale trzeba > dziarskim krokiem je ominąć i iśc dalej brawo! ♥️ Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: dolce far niente 07.08.22, 18:27 Czyli pisze to co ty, ale w odroznieniu od ciebie wstawia dowód na to, ze pisze prawdę. 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: dolce far niente 07.08.22, 19:23 thank_you napisała: > Czyli pisze to co ty, ale w odroznieniu od ciebie wstawia dowód na to, ze pisze > prawdę. 😂 Nie. Nie pisze tego samego co ja, bo ja nie piszę, że cierpię z powodu upływającego czasu. I nie wklejam zdjęć, by głaski innych dały mi uczucie, że ten moment jeszcze nie przyszedł. Taka mała różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: dolce far niente 07.08.22, 22:23 Masakra. Uwziela sie na dziewczyne bo jest ladna i zgrabna. W ogolniaku takie 'kaflary' czesto przesladowaly ladne dziewczyny (nie tylko werbalnie). Jak widac niektore z tego nie wyrastaja. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: dolce far niente 06.08.22, 13:24 Nie, nie w nich się obudziła. Tylko tak SIĘ budzi. Taka urodzą manipulacja Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: dolce far niente 06.08.22, 13:41 nie, nie, manipulacja jest powiazana z inteligencja, a to był taki zwykły patolski atak Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: dolce far niente 06.08.22, 14:59 dobra, może ja też zawiniłam, bo odpisałam na niefajny moim zdaniem komentarz. Nie chciałam zrobić syfu w wątku, Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: dolce far niente 07.08.22, 16:13 Etam. Ja bym sie pod twoim mogla podpisac. Zazdrosc je zzera i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: dolce far niente 06.08.22, 15:58 suki-z-godzin napisała: > to w nich się wzbudziła potrzeba > dokopania Ja zrozumiałam, że to na zasadzie "odruchu warunkowego", muszą napisać, bo inaczej się uduszą, taka fizjologia. > Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi ms.piggy 06.08.22, 14:14 napisała: > wyrzygi chorego umysłu, Proszę, aby zamiast karmić trolla, następnym razem zgłosić to koszem lub mailem do moderatorów. Same widzicie, ile świrów jest na forum - my jesteśmy po to, by w miarę możliwości pomóc emamom komfortowo dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: ms.piggy 06.08.22, 16:16 Tja, ostatnio mimo klikania w kosz w dyskusji zostały jawne homo- i transfobiczne wyrzygi, a skasowano dosadną odpowiedź na te wyrzygi Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: ms.piggy 06.08.22, 16:17 memphis90 napisała: > Tja, ostatnio mimo klikania w kosz w dyskusji zostały jawne homo- i transfobicz > ne wyrzygi, a skasowano dosadną odpowiedź na te wyrzygi > Proszę o link na priv, sprawdzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kloi0505 Re: ms.piggy 09.08.22, 06:37 <Same widzicie, ile świrów jest na forum -> Sugerujesz, że w tym wątku są jakieś świry? <nie przejęłam sie treścią, tylko samym kompulsywnym pisaniem, zeby pod 3 zdjeciami tyle wysrywu? przeraza mnie, ze ktos moze miec tak zryty łeb, bo to nie jest ani złośliwe, ani cyniczne, ani sarkastyczne, tylko jakies wyrzygi chorego umysłu, cos na zasadzie jakbyś szła przypadkiem jakąs patolską dzielnicą i nagle z bramy dresiary-menelki zaczynają zaczynają cie zaczepiac...."eee patrz jaka szmata idzie, eee...wpierd.ić ci...patrz co za pedalska torebka.." tylko, ze tu niby są te wonskie specjalistki, swiatowe, wykształcone, obyte...> Ja nie widzę świrów, za to widzę dwa świrnięte wpisy. Jeden pisany pogrubioną czcionką, drugi o kupie idącej/leżącej/wdzierającej się w nozdrza. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: ms.piggy 09.08.22, 11:21 kloi0505 napisał(a): > Sugerujesz, że w tym wątku są jakieś świry? Tak. Zgodnie ze znaczeniem w definicji świra w SJP PWN - konkretnie w 3. znaczeniu. > Ja nie widzę świrów, za to widzę dwa świrnięte wpisy. Jeden pisany pogrubioną c > zcionką, drugi o kupie idącej/leżącej/wdzierającej się w nozdrza. Ja widzę ich więcej, ale mam przewagę, dysponując narzędziami moderatorskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: dolce far niente 07.08.22, 16:12 Aaaa...ja to wlasnie nadrabiam. JPRDL! Zgrabna, piekna dziewczyna-ZLE! Zwykla kobieta ze zwykla figura- ZLE! Nie potrzebujemy mizoginow zeby nas niszczyli, same robimy to swietnie. Piggy- sliczna jestes, jak widac niektore emacie to bardzo boli. Odpowiedz Link Zgłoś
kloi0505 Re: dolce far niente 09.08.22, 06:23 <Piggy- sliczna jestes, jak widac niektore emacie to bardzo boli.> Serio uważasz, że boli mnie wygląd jakiejś kobiety, której nie znam i nie poznam? <Nie potrzebujemy mizoginow zeby nas niszczyli, same robimy to swietnie.> Tak, umieszczając swoje zdjęcia w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: dolce far niente 09.08.22, 09:45 'Po co wstawiala zdjecia? Sama sie prosila o te komentarze!'- brzmi znajomo? Odpowiedz Link Zgłoś
kloi0505 Re: dolce far niente 09.08.22, 06:31 <nie przejęłam sie treścią, tylko samym kompulsywnym pisaniem, zeby pod 3 zdjeciami tyle wysrywu? przeraza mnie, ze ktos moze miec tak zryty łeb, bo to nie jest ani złośliwe, ani cyniczne, ani sarkastyczne, tylko jakies wyrzygi chorego umysłu, cos na zasadzie jakbyś szła przypadkiem jakąs patolską dzielnicą i nagle z bramy dresiary-menelki zaczynają zaczynają cie zaczepiac...."eee patrz jaka szmata idzie, eee...wpierd.ić ci...patrz co za pedalska torebka.." tylko, ze tu niby są te wonskie specjalistki, swiatowe, wykształcone, obyte...> Aż tak cię zabolało, że nie wszystkie się zachwyciły? Bo odpłynęłaś w tym wpisie i nie chodzi mi o różowego flaminga. , <swiatowe, wykształcone, obyte...> O to się właśnie rozchodzi, że światowe i obyte. W związku z powyższym nie zachwycają się każdą kobietą, która chodzi po ulicy lub umieszcza roznegliżowanie zdjęcia w sieci. I jedyny hejt jaki tu widzę, to twój wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
kloi0505 Re: dolce far niente 09.08.22, 08:00 I na koniec wpis ms.piggy (znanej z urody i stalkujących adoratorów) w wątku pt: " Czy podoba wam się Marta Manowska". <nie, nie lubie takich słodkopierdzących pyz, taki nienachalny, "swojski" typ urody przestawia tez Cipołek, Czesia i Bożenka z klanu, Liszowska, i taka też blond pyza grała w Przyjaciólkach i na dobre i na złe (daaawno) jej uśmiech też nie robi na mnie wrażania, choć od początków prowadzenia programu dorobiła się licówek na większej liczbie zębów - zaczynała na jedynkach do trójki.> .ponoc podobaja nam się ludzie podobni do nas, więc to by się zgadzało smile> Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: dolce far niente 09.08.22, 08:23 Że komuś chce się tak stalkować w internecie, wyszukiwać informacji. Izolowałabym takie osoby od reszty społeczeństwa. Chociaż z drugiej strony miałam znajomą, która powiększała zdjęcia które jej wysyłałam, szukając szczegółów o które mnie potem wypytywała, więc chyba nic mnie już nie zdziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: dolce far niente 09.08.22, 11:07 Grazyna, jestem Uwielbiam jak te zawistnice sie przypieprzaja do ladnych dziewczyn. A te ich "uzasadnienia", miodzio (pochwale sie: mnie tez ziuta pisala, ze nie swoje zdjecia wklejam, wiec chyba niebrzydka jestem ) I to by bylo tyle, jesli chodzi o dziwne sojusze- nie ze mna Odpowiedz Link Zgłoś