prosbaoporade 18.08.22, 19:56 Dziewczyny pomóżcie proszę, bo nie lubię wyrzucać. Mam bujaną ławkę/huśtawkę. Stelaż dobry, a sama ławka się podarła. Czy gdzieś dostanę tylko siedzisko? Nie chodzi o poduszki. Może uda mi się wstawić fotkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prosbaoporade Re: Huśtawka tarasowa 18.08.22, 19:59 Nie wiem czy widać. Taka ławka na 2 osoby, a siedzisko z plastiku. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Huśtawka tarasowa 18.08.22, 20:05 Czyli samo siedxisko nie jest podarte? Odpowiedz Link Zgłoś
prosbaoporade Re: Huśtawka tarasowa 18.08.22, 20:08 Puszczają szwy i kwestia czasu, aż pęknie. Już raz zszywałam. Teraz poszło w kolejnych miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: Huśtawka tarasowa 18.08.22, 20:11 Znajdź pracownie krawiecką. Zdejmij pokrycie ławki, nawet gdybyś miała rozciąć. Zanieś do krawcowej jako wzór. W dobrej pracowni krawieckiej doradzą ci mocny materiał i zrobią nowe siedzisko, np.zapinane. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Huśtawka tarasowa 18.08.22, 20:11 To ja bym nie ryzykowała. Przyjdzie kiedyś teściowa i wyleci 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
intuicja77 Re: Huśtawka tarasowa 18.08.22, 20:11 Znajdź firmę szyjącą plandeki , powinni uszyć Odpowiedz Link Zgłoś
buka-123 Re: Huśtawka tarasowa 18.08.22, 20:49 Jak masz czas i chęć to kup płótno leżakowe i sama uszyj. Formę masz, to jest proste. Nawet zwykła maszyna da radę. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: Huśtawka tarasowa 18.08.22, 23:19 Na przykład tu: www.safex.com.pl/244,Naprawa_poszycia_mebli_ogrodowych_i_hustawek jak ci to nie pasuje, to z pewnością są inne. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Huśtawka tarasowa 19.08.22, 00:22 Moi rodzice wymieniali już kilka razy, mają trochę większą huśtawkę i siedzisko z materiału, takiego płótna chyba. Zamawiali na olx, podobno wystarczy podać markę huśtawki i wymiary. Dokładnie nie doradzę, ale moze też tam znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś