littlesquirrel 25.08.22, 22:37 Jak myślicie ma szansę wygrać w finale? Oby się udało. Sara James Sings "Rocket Man" by Elton John | STUNNING Performance | AGT 2022 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tymianek21 Re: Sara James 25.08.22, 22:43 Świetne wykonanie! Żeby tylko nie dała się wplątać we współpracę z TVP bo już kurski ją chcevtam zatrudnić Odpowiedz Link Zgłoś
tymianek21 Re: Sara James 25.08.22, 22:44 Już widziałam wpis na youtubie żeby na nią nie głosować bo wspiera reżimową partię. 🤬 Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Sara James 26.08.22, 00:08 Jaka reżimową? Przecież nie PiS? Oni nie lubią czarnych. Żółtych, kolorowych. Ona ma ten .... kompleks szto szto szwedzki? Odpowiedz Link Zgłoś
tymianek21 Re: Sara James 26.08.22, 07:31 Taki był wpis pod jej nagraniem na yout. Żeby nie głosować na nią ze względów politycznych! Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Sara James 26.08.22, 10:58 No, ale wpisać każdy może co chce, nawet że jest Mojżeszem. Są jakieś dowody na to, że wspiera reżimową? Odpowiedz Link Zgłoś
tymianek21 Re: Sara James 26.08.22, 13:19 O rety! To nie moja opinia! Napisałam o tym co przeczytałam i mam nadzieję że nikt się do tego apelu nie dostosuje! Odpowiedz Link Zgłoś
kloi0505 Re: Sara James 26.08.22, 14:10 Po co ją wplątywać w politykę? To jest jeszcze dziecko, które nie ma nawet praw wyborczych. Odpowiedz Link Zgłoś
qohen.leth Re: Sara James 26.08.22, 14:20 A to nie z nią Kurski lansował sie w Paryżu na Eurowizji Junior, i to w czasie, kiedy powinien siedzieć w izolacji z powodu pozytywnego testu na koronawirusa? Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Sara James 25.08.22, 22:47 Trzymam kciuki, choć w wygraną nie wierzę. Imo, kasę zgarnie ktoś z USA, ale dziewczyna pokazała się z jak najlepszej strony. Jeszcze zrobi karierę 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
littlesquirrel Re: Sara James 25.08.22, 23:00 Ma ogromne warunki, aby zrobić karierę. Urodę, talent, język angielski. Oby tylko muzycznie poszła w dobrą stronę i znalazła kogoś kto nią dobrze pokieruje. Odpowiedz Link Zgłoś
littlesquirrel Re: Sara James 25.08.22, 23:07 Tak, jest córką Polki i Nigeryjczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Sara James 25.08.22, 23:14 buziaki dla angazetki wysyłam w stronę Warszawy 😘 Odpowiedz Link Zgłoś
kloi0505 Re: Sara James 26.08.22, 08:07 A to jest jakiś obowiązek, żeby znać wszystkie dzieci w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
noname2021 Re: Sara James 26.08.22, 00:08 Simon jest nia zachwycony. Finaly 13 wrzesnia, trzymam kciuki. Ogromny talent. Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: Sara James 26.08.22, 07:35 Nie mam do niej przekonania. Wykonanie " Rocket Man" w wersji miałcząco wyjącej jest słabe. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Sara James 26.08.22, 08:10 Nie ma w jej głosie tej kropki nad i, która z zachwytem chlone u Węglówny Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: Sara James 26.08.22, 08:34 Nie ma przede wszystkim interpretacji, tylko popis wokalny poza linią melodyczną. Szkoda, bo to genialny muzycznie utwór. Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: Sara James 27.08.22, 13:00 przyłączam się. żadne z jej wykonań mi się nie podobało. ciągle czekałam aż da czadu a tu nic. tak, jak powiedziała Zapendowska - na takich konkursach są dziesiątki drugich Whitney Houston. Ważne, żeby znaleźć swój styl. a na jest nijaka. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Sara James 26.08.22, 07:56 Jest spoko, ale Roxi zachwyca mnie zdecydowanie bardziej. Ma świetny , naprawdę świetny głos. Ale ta też nie jest zla Odpowiedz Link Zgłoś
kloi0505 Re: Sara James 26.08.22, 10:17 Też najbardziej z tych trzech dziewczyn (jest jeszcze Viki Gabor) podoba mi się Roksana. Wokal SJ mnie drażni, ale pewnie to dlatego, że jestem osobą z nadwrażliwością słuchową. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Sara James 26.08.22, 08:11 Ładnie śpiewa, ale ta wersja jest nudna. Odpowiedz Link Zgłoś
manala Re: Sara James 26.08.22, 08:47 Też wolę oryginał aczkolwiek dziewczyna na pewno ma ogromny talent. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Sara James 27.08.22, 09:38 Piękne wykonanie, choć w pierwszej chwili lekko się rozczarowałam brakiem efektu wow, wyborem piosenki. Za drugim, trzecim razem już "weszło" tak jak trzeba. Podoba mi się też nowoczesna aranżacja tego kilkudziesięcioletniego już utworu. Odpowiedz Link Zgłoś
tymianek21 Re: Sara James 27.08.22, 09:53 I o to chyba chodzi o nową aranżację! Ja jestem zachwycona chociaż jestem fanką eltona 🙂 Lubię Roxi Węgiel ale dla mnie nie wyróżnia się niczym wśród gwiazd popu. Odpowiedz Link Zgłoś
marlex Re: Sara James 27.08.22, 12:37 Niby wszystko na plus, ładna, zdolna, przebojowa, ale jakoś jej wykonania mnie nie zachwycają, technicznie ok ale nie czuję żadnej głębi ani "prawdy" w jej wykonaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Sara James 27.08.22, 13:06 Są tysiące śpiewających dziewcząt i chłopców. Nic trudnego przypomnieć coś, co od lat jest znane i lubiane. Karierę na dłuższą metę robią jednak twórcy, a nie odtwórcy (vide Dawid Podsiadło). Odpowiedz Link Zgłoś
tymianek21 Re: Sara James 27.08.22, 13:15 Ale ten przebuj Eltona był już zapomniany aż się zdziwiłam że taka mloda dziewczyna odkurzyła tę piosenkę. Piszę to jako fanka Eltona 🙂 Jak często slyszałaś ten utwór w radio? Gdyby chciała schlebić publiczności wybrałaby jakąś nowość do zaśpiewania. Odpowiedz Link Zgłoś
tymianek21 Re: Sara James 27.08.22, 13:16 Przebój nie przebuj. Tak wiem zrobiłam błąd! Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Sara James 27.08.22, 13:23 Ostatnio Nathan Chen jechał na Olimpiadze po złoto do tego utworu, więc nie taki zapomniany. Co do radia nie wiem, bo odkąd piss zaorał Trójkę, można powiedzieć, że nie słucham. Czasem włączę RNŚ, ale sporadycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Sara James 27.08.22, 13:46 Być może tato Sary, który jest muzykiem miał wpływ na wybór tego utworu. Mimo młodego wieku dziewczyna jest bardzo osłuchania i dojrzała muzycznie. Do tego wrażliwa, świadoma tego co śpiewa, ma piękny głos o dużej skali i potrafi nim wspaniałe operować. Sara ma wielki talent i warunki na bycie gwiazdą, chciała bym, żeby zrobiła międzynarodową karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Sara James 27.08.22, 13:57 Ja bym jeszcze jej do szołbizu nie pchała. Za kilka lat, jak będzie pełnoletnia. Mało kto wciśnięty w tę machinę jako dziecko wychodzi na tym dobrze na dłuższą metę. Wytwórnie potrzebują cały czas nowych twarzy, kilka lat i następna. Przemiał jak u mnie w korpo. Odpowiedz Link Zgłoś
tymianek21 Re: Sara James 27.08.22, 14:00 Oooo! Dzięki za polecenie. Obejrzę sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Sara James 27.08.22, 14:08 Proszę: Nathan Chen`s stunning free program! ⛸ Moim zdaniem, jak na Olimpiadę, zabrakło tego wow, jakieś magii, wyjątkowości. Program z poprzednich MŚ był taki niezapomniany: Nathan Chen (USA) | Men's Free Skating | ISU Figure Skating World Championships Odpowiedz Link Zgłoś
tymianek21 Re: Sara James 27.08.22, 15:53 Oba występy wg. mnie bardzo dobre ale ja nie jestem znawcą.🙂 Odpowiedz Link Zgłoś