Dodaj do ulubionych

Magiczne 40 urodziny

• aqua48 Re: Magiczne 40 urodziny 09.10.22, 17:12
      Nie pami臋tam ju偶 kiedy mia艂am 40 urodziny...w ka偶dym razie na pewno nie obchodzi艂am ich jako艣 wyj膮tkowo, szczeg贸lnie, ani magicznie smile a od m臋偶a dosta艂am zapewne to na co z艂o偶y艂am wcze艣niej zapotrzebowanie.
    • ewcia.1980 Re: Magiczne 40 urodziny 09.10.22, 19:52
      Dosta艂am bon na bi偶uteri臋.
      Niestety wypasion膮, z艂ot膮 bransoletk臋, kt贸r膮 za to kupi艂am zgubi艂am nieca艂y rok p贸藕niej.
      馃槳馃槳馃槳
    • szmytka1 Re: Magiczne 40 urodziny 09.10.22, 19:54
      Nic nie pami臋tam, xhyba byli艣my akurat sk艂贸ceni
    • shellyanna Re: Magiczne 40 urodziny 09.10.22, 20:14
      Imprez臋 mi zorganizowa艂. Okre艣lan膮 przez uczestnik贸w jako epick膮. Fajnie by艂o.
      Ale najlepsze by艂y 39 urodziny. Zabra艂 mnie do Rzymu. Hotel na przeciwko Fontanny di Trevi. Mog艂am sobie na ni膮 patrze膰 z okna, wywalona na poduszce smile
      Wr贸ci艂am 3,5 kg ci臋偶sza, bo akurat uczy艂am si臋 robi膰 idealnej carbonary i w ka偶dym miejscu zamawia艂am w celach por贸wnawczych. Najpi臋kniejsze 4 dni w 偶yciu.

• shellyanna Re: Magiczne 40 urodziny 09.10.22, 20:14
        Mo偶e jeszcze kiedy艣 znowu b臋dzie fajnie.
      • chlodne_dlonie Re: Magiczne 40 urodziny 10.10.22, 18:21
        ..3,5 kg w 4 dni - fiu fiu..!! Jak si臋 to robi?? Serio pytam, bo mnie kiedy艣 z艂amanie unieruchomi艂o na 3 miesi膮ce i pomimo, 偶e si臋 nie ogranicza艂am, zaledwie kilogram na plusie mia艂am na koniec wink
        • shellyanna Re: Magiczne 40 urodziny 11.10.22, 21:41
          Gratuluje. U mnie wahni臋cia wagi bywaly spore. Gluten u mnie = puchni臋cie.
          Zreszta oblicz sobie ile kcal wi臋cej trzeba 偶eby przyty膰 1 kg i ile kcal ma porcja carbonary smile
    • thea19 Re: Magiczne 40 urodziny 10.10.22, 08:21
      ja imprez臋 zorganizowa艂am sama. Prezent te偶 niejako wymusi艂am bo w ko艅cu zap艂aci艂.
    • wapaha Re: Magiczne 40 urodziny 10.10.22, 08:49
      Nuda w sumie
      Pobieg艂am maraton, potem posz艂am z przyjaci贸艂ka na dobre 偶arcie
      M膮偶 zajmowa艂 si臋 dzie膰mi i zrobi艂 obiad 馃お
    • ga-ti Re: Magiczne 40 urodziny 10.10.22, 10:37
      Zapowiedzia艂am 偶adnych niespodzianek, 偶adnych imprez, kompletnie nie mia艂am do tego g艂owy. Akurat mieli艣my zawirowania rodzinno-edukacyjno-przysz艂o艣ciowe i ostatnie na co mia艂am ch臋膰 to impreza. W gronie najbli偶szych zjedli艣my tort.
      M膮偶 mia艂 grilla (i tort) z rodzin膮 i przyjaci贸艂mi. Organizowali艣my wsp贸lnie.
    • moze_sprobowac_inaczej Re: Magiczne 40 urodziny 10.10.22, 17:19
      Oj tam, zaraz jej zorganizowa艂 prezent urodzinowy. Mieli ochot臋 gdzie艣 si臋 wybra膰 i pobzykac to polececieli. A, 偶e akurat trafi艂y si臋 urodziny to podci膮gn臋li pod prezent.
    • mia_mia Re: Magiczne 40 urodziny 10.10.22, 17:34
      Pojechali艣my do Barcelony, ale i tak mieli艣my jecha膰, wi臋c to nie by艂 ca艂kiem urodzinowy wyjazd, ale dosta艂am fajny rower, ja rok wcze艣niej kupi艂am mu jaki艣 profesjonalny ponton na 40, ale wyjazdu nie organizowa艂am chyba (cho膰 tego nie jestem pewna).
    • kornelia_sowa1 Re: Magiczne 40 urodziny 13.10.22, 04:49
      Pami臋tam, bo by艂o to zaraz na pocz膮tku pandemia (艣cis艂y rygor, kwarantanny dla ludzi kt贸rzy widzieli chorych przez okno, itp wink).

Zorganizowa艂 pi臋kny torcik (zjedli艣my We czworke) od dziewczyny, kt贸ra zawsze nam piecze . By艂 艣liczny i smaczny.

Prezent najlepszy w zyciu

A planowana impreza si臋 nie odby艂a. Mia艂a by膰 huczna
    • ruscello Re: Magiczne 40 urodziny 13.10.22, 18:43
      Wol臋 nie my艣le膰, co b臋dzie z moj膮 40-tk膮. Na razie 30-tk臋 mia艂am zepsut膮 przez covida, po ograniczeniu knajp planowali艣my ma艂膮 imprez臋 w domu, ale po艂owa zaproszonych zachorowa艂a 馃檲

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj si臋

Nakarm Pajacyka