kozaki_za_kolano 20.10.22, 20:51 Ma któraś? Ładnie wygląda, ale jak sìę nosi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikams75 Re: Płaszcz naoko 20.10.22, 21:32 widzialam niektore w ich sklepie, bez szalu wizualnie, przekombinowane, nic mnie nie zachwycilo na tyle, zeby przymierzyc. Ale nie mieli wszystkich modeli. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaki_za_kolano Re: Płaszcz naoko 22.10.22, 21:23 A brałas w rękę albo zakładałaś? Ciekawa jestem, czy lekka czy jednak ciężka. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Płaszcz naoko 22.10.22, 23:45 nie, tylko pomacalam i ogladalam, nie wiem czy sa lekkie. Ale sprawdz na stronie, moze jest gdzies w twojej okolicy ich sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Płaszcz naoko 20.10.22, 21:34 Koleżanka ma z atomówkami. Bardzo fajnie wygląda. A ma go już z 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Płaszcz naoko 22.10.22, 22:03 Mam i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaki_za_kolano Re: Płaszcz naoko 22.10.22, 22:45 Czy one są ciężkie? Miałam już taki płaszcz, niby puchowy. Człowiek był zgrzany od samego dźwigania Wolałabym uniknąć wtopienia niemałych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Płaszcz naoko 22.10.22, 23:02 Kupiłam miesiąc temu model Rejkjavik, jest bardzo lekki i ciepły, noszę XS i jest dopasowany. Poza tym jest ładny i elegancki. Przymierzałam w innych sklepach, płaszcze były ciężkie i obszerne jak wory. Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: Płaszcz naoko 22.10.22, 22:41 Co jakiś czas mam parcie, żeby kupić jeden z tych odjechanych modeli, ale zawsze sprawdzam skład i mnie odrzuca. To takie plastiki są, z połyskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Płaszcz naoko 22.10.22, 23:10 Śmieszą mnie te teksty o składzie, jedwabna spódnica jest natychmiast pognieciona, płaszcz z naturalnego puchu po praniu jest pozbijany wewnątrz, bawełna się spiera, blaknie I wygląda jak szmata, na siłowni noszę fukcyjny poliester I odprowadza wilgoć, zero nieprzyjemnego zapachu i świetnie się nosi. Tak samo płaszcz z naoko, lekki, ciepły i oddychający, zapewne po praniu nie zrobi się gniotem jak płaszcz z puchu. Mam dwa trencze, jeden z poliestru ze spandeksem, drugi z bawełny, który się natychmiast gniecie, noszę ten pierwszy, którego nie muszę prasować i schnie bardzo szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: Płaszcz naoko 23.10.22, 12:05 Mam płaszcz z kaczym puchem od 3 lat i nic nie jest w nim pozbijane wewnątrz i nigdy nie było. Jesli to miał być argument za poliestrowymi płaszczami, to mnie nie przekonałaś. No i nie wiem, czym oddycha płaszcz o składzie:55% poliester, 40% akryl, 5% wełna (to ten z atomówkami). Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Płaszcz naoko 22.10.22, 22:43 Ilekroć spojrzę, Murakami mi przycbodzi. Odpowiedz Link Zgłoś