Dodaj do ulubionych

Płaszcz naoko

20.10.22, 20:51
Ma któraś? Ładnie wygląda, ale jak sìę nosi?
Obserwuj wątek
    • mikams75 Re: Płaszcz naoko 20.10.22, 21:32
      widzialam niektore w ich sklepie, bez szalu wizualnie, przekombinowane, nic mnie nie zachwycilo na tyle, zeby przymierzyc. Ale nie mieli wszystkich modeli.
      • kozaki_za_kolano Re: Płaszcz naoko 22.10.22, 21:23
        A brałas w rękę albo zakładałaś? Ciekawa jestem, czy lekka czy jednak ciężka.
        • mikams75 Re: Płaszcz naoko 22.10.22, 23:45
          nie, tylko pomacalam i ogladalam, nie wiem czy sa lekkie. Ale sprawdz na stronie, moze jest gdzies w twojej okolicy ich sklep.
    • beataj1 Re: Płaszcz naoko 20.10.22, 21:34
      Koleżanka ma z atomówkami. Bardzo fajnie wygląda. A ma go już z 4 lata.
    • figa_z_makiem99 Re: Płaszcz naoko 22.10.22, 22:03
      Mam i jestem bardzo zadowolona.
      • kozaki_za_kolano Re: Płaszcz naoko 22.10.22, 22:45
        Czy one są ciężkie? Miałam już taki płaszcz, niby puchowy. Człowiek był zgrzany od samego dźwigania wink Wolałabym uniknąć wtopienia niemałych pieniędzy.
        • figa_z_makiem99 Re: Płaszcz naoko 22.10.22, 23:02
          Kupiłam miesiąc temu model Rejkjavik, jest bardzo lekki i ciepły, noszę XS i jest dopasowany. Poza tym jest ładny i elegancki. Przymierzałam w innych sklepach, płaszcze były ciężkie i obszerne jak wory.
    • dni_minione Re: Płaszcz naoko 22.10.22, 22:41
      Co jakiś czas mam parcie, żeby kupić jeden z tych odjechanych modeli, ale zawsze sprawdzam skład i mnie odrzuca. To takie plastiki są, z połyskiem.
      • figa_z_makiem99 Re: Płaszcz naoko 22.10.22, 23:10
        Śmieszą mnie te teksty o składzie, jedwabna spódnica jest natychmiast pognieciona, płaszcz z naturalnego puchu po praniu jest pozbijany wewnątrz, bawełna się spiera, blaknie I wygląda jak szmata, na siłowni noszę fukcyjny poliester I odprowadza wilgoć, zero nieprzyjemnego zapachu i świetnie się nosi. Tak samo płaszcz z naoko, lekki, ciepły i oddychający, zapewne po praniu nie zrobi się gniotem jak płaszcz z puchu. Mam dwa trencze, jeden z poliestru ze spandeksem, drugi z bawełny, który się natychmiast gniecie, noszę ten pierwszy, którego nie muszę prasować i schnie bardzo szybko.
        • figa_z_makiem99 Re: Płaszcz naoko 22.10.22, 23:11
          "funkcyjny"
        • dni_minione Re: Płaszcz naoko 23.10.22, 12:05
          Mam płaszcz z kaczym puchem od 3 lat i nic nie jest w nim pozbijane wewnątrz i nigdy nie było. Jesli to miał być argument za poliestrowymi płaszczami, to mnie nie przekonałaś. No i nie wiem, czym oddycha płaszcz o składzie:55% poliester, 40% akryl, 5% wełna (to ten z atomówkami).
    • krwawy.lolo Re: Płaszcz naoko 22.10.22, 22:43
      Ilekroć spojrzę, Murakami mi przycbodzi.
      • kozaki_za_kolano Re: Płaszcz naoko 22.10.22, 22:46
        big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka