Dodaj do ulubionych

Kinga Rusin (plotkarsko)

25.10.22, 21:45
Czy mi się wydaje, czy Kinga Rusin tutaj bardzo źle wygląda? Dziwne, bo jeszcze ze 2 lata temu wyglądała świetnie i bardzo młodo jak na swój wiek. Zrezygnowała z medycyny estetycznej czy myślicie, że to coś innego? www.youtube.com/watch?v=eX1RRAl2bD8&t=1093s
Obserwuj wątek
    • fantasil Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 25.10.22, 21:52
      hmm, może przestańmy oceniać wyglad 60-letnie kobiety na podstawie retuszu i zabiegow, co?

Osoba Kingi jest mocno wyreżyserowana, do tego ''jest'' z Markiem, ktory jak wiadomo - nie gustuje w kobietach -delikatnie mówiąc, wiec czemu dziwić sie faktowi, że tutaj jest jednak po medycynie estetycznej, ale tylko tyle...
      • arboretum07 Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 25.10.22, 22:16
        to Rusin ma 60?
        • kk345 Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 25.10.22, 22:46
          51...
      • kozaki_za_kolano Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 25.10.22, 22:42
        Wg mnie na zalinkowanym filmie wygląda dobrze. Dobrze jak na swój wiek. Jest szczupła i zadbana.
        Myślę też, że ten z pozoru niewinny wątek jest kolejną odsłoną nagonki na różne osoby nie po linii partii.
        • alpepe Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 25.10.22, 22:52
          Bardzo zadbana jest, to trzeba przyznać.
      • simply_z Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 25.10.22, 22:45
        ona nie ma 60tki
        • kozaki_za_kolano Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 25.10.22, 22:47
          Ale można tak troskliwie, mimochodem podrzucić taką fałszywą informację i niech kiełkuje.
          • alpepe Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 25.10.22, 22:53
            Akurat to jest do sprawdzenia łatwo, skoro to była psiapsiuła Hanny Kedaj.
      • figa_z_makiem99 Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 26.10.22, 06:05
        Wygląda na zadbaną 50tkę i nie ma 60 lat.
      • vivi86 Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 26.10.22, 16:36
        Skąd wiadomo?
    • gaskama Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 25.10.22, 21:53
      Ja myślę, że to jest jak zwykle instagram versus rzeczywistość. Ona ma 51 lat. Wygląda na zadbaną 50 latkę. Na instagramie i w reklamach swojej firmy nie przekroczyła.
      W sumie to ci dziękuję za ten link. Jak patrzyłam na instagramową Kingę, to czułam się stara i zaniedbana. Teraz już nie.
      • gaskama Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 25.10.22, 21:54
        * Na instagramie i w reklamach swojej firmy nie przekroczyła 35 lat!!!.
      • grey_delphinum Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 25.10.22, 21:57
        Przeciez ona dobrze wygląda, o co chodzi?

Zle to ostatnio Doda wygląda, właściwie ją i Rusin można by wziąć za równolatki (no nie jest to komplement dla Dody 😉).
        • gaskama Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 25.10.22, 22:01
          Ależ oczywiście, że wygląda dobrze. Wygląda na ładną, zadbaną 50 latkę.
          Więzłaś ją na Insta??? Albo na reklamach jej firmy??? Otwierają mi się ciągle na Facebooku. Tam wygląda RE WE LA CYJ NIE. I do tego na 35 lat.
          • merynoskablekitna Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 25.10.22, 22:04
            gaskama napisała:

> Ależ oczywiście, że wygląda dobrze. Wygląda na ładną, zadbaną 50 latkę.
            > Więzłaś ją na Insta??? Albo na reklamach jej firmy??? Otwierają mi się ciągle n
            > a Facebooku. Tam wygląda RE WE LA CYJ NIE. I do tego na 35 lat.

I wygląda naturalnie. Porównajcie ją i Racewicz, która ma 49 lat.
            • gaskama Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 25.10.22, 22:07
              Oczywiście, że wygląda lepiej od Racewicz. Ale nie tak
              www.instagram.com/p/Bz78xHPI-Kg/
              • figa_z_makiem99 Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 26.10.22, 06:08
                Światło i i lekki retusz, nie widzę w w tym nic dziwnego.
    • merynoskablekitna Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 25.10.22, 21:58
      Tutaj też jest kwestia światła. Na nagraniu ona siedzi w ciemności, z boku ma niewielką lampkę, podświetlającą wszelkie zmarszczki i załamania skóry. To daje bardzo niekorzystny wygląd.
    • mayaalex Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 25.10.22, 22:08
      wyglada bardzo ladnie i naturalnie, mysle ze po prostu nie przesadza z medycyna estetyczna wiec nie jest napuchnieta czy naciagnieta (ale delikatnie pewnie cos robi). Plus swiatlo jest niezbyt korzystne.
      • arboretum07 Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 25.10.22, 22:16
        Dla mnie tutaj jakoś tak staruszkowato, te wory pod oczami, obwisające policzki. Szczerze mówiąc to większość zadbanych 50 latek w realu prezentuje się moim zdaniem bardziej świeżo. O celebrytkach typu Steczkowska, Cielecka czy Górniak nie wspominając. Ale mogę się mylić, może to subiektywne wrażenie. Zadbana, ładna tak, ale wygląda jakoś tak starczo.
      • alpepe Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 25.10.22, 22:16
        No, akurat naturalnie to nie wygląda, część twarzy jest nieruchoma. Wygląda, jakby była delikatniusio ostrzykana.
        • gaskama Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 25.10.22, 22:19
          Też miałam takie wrażenie. No ale ona lansuje się jako full natural. Dlatego ostentacyjne włosów nie farbuje i nawet na tych obrobionych zdjęciach na insta lekką siwiznę z reguły widać. Więc może po prostu ma zapalenie nerwu żuchwy.
          • alpepe Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 25.10.22, 22:49
            No, ale na tym nagraniu ma piękne niesiwe włosy.
          • alpepe Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 25.10.22, 22:51
            I na pewno ma zapalenie nerwu żuchwy. I sparaliżowane nerwy czoła i nosa. Kompletnie nieruchome.
    • nowyczlowiekforumu Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 25.10.22, 22:19
      To jedna z tych celebrytek, których tak po prostu nie znoszę.
      • gaskama Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 25.10.22, 22:21
        Też jej nie trawię. Ale mówienie o niej per "celebrytka" czy nazywanie Jerzego Stuhra w TVPiS ciagle "celebrytą" świadczy raczej o błednym rozumieniu słowa celebryta.
        • nowyczlowiekforumu Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 25.10.22, 22:50
          No to błędnie użyłam słowa.
          Nie trawie jej, a ciągle mi się na FB te jej kosmetyki pokazują 🤢
      • marzeka11 Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 25.10.22, 22:21
        Nie wygląda źle, ale jest zaprzeczeniem wizerunku, który "idzie w świat" na jej socjal mediach- widać, jak bardzo przerabia tam swoje zdjęcia.
      • vivi86 Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 26.10.22, 16:42
        Lata non stop i pyskuje o ekologii.
    • g.r.uuu Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 25.10.22, 22:42
      Ma 51 lat, może po prostu menopauza
    • piataziuta Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 25.10.22, 22:54
      Ot, pięćdziesięciolatka, która poprawki stosuje umiarkowanie.
      Życie.

Będziesz wyglądać tak samo, albo raczej pewnie gorzej.
      • g.r.uuu Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 25.10.22, 22:57
        A weź nie strasz :p
    • bene_gesserit Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 25.10.22, 23:09
      Źle oświetlona.
      Jak trzyma głowę prosto, jest ok - jak pochyla, wychodzą dołki po botoxie, zaczynające się robić przepukliny tłuszczowe pod oczami i widać, ze policzki za bardzo wypchane.

Ale przy glowie trzymanej prosto jest ok. Biorąc pod uwagę, że ma być żywą reklamą swoich specyfików, dziwne ze klepnęła puszczenie tego w sieci.
      • alpepe Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 25.10.22, 23:13
        I jaki piękny ma owal twarzy. Wszystko bardzo ładnie, ale widać, że po remoncie.
      • trampki_w_kwiatki Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 26.10.22, 14:08
        Widać nierówności jak diabli. Ale poniżej obrończynie wypełniaczy już jej bronią, że to tylko dojrzałość widać.
        • figa_z_makiem99 Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 26.10.22, 18:01
          Miałam operację powiek dolnych, też mam lekkie nierówności i w życiu nie robiłam botoksu. Jak zrobię lifting to powiesz, że naciągnęłam się za mocno? Jesteś hejterką niezadowoloną ze swojego wyglądu? Czy jesteś gruba i masz nalaną tłuszczem twarz bez nierówności i masz ból d...py? Nie przepadam za Kingą ale taka nagonka jest obleśna, znalazły się krytykantki zza monitora, a potem płacz bo cialopozytywnosc i grubasom trzeba mówić, że są piękni a po innych jechać. Trzeba wymagać od siebie najpierw.
          • alpepe Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 26.10.22, 18:05
            Ohoho. Wyszła piękna dusza na spacer.
          • bene_gesserit Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 26.10.22, 18:09
            figa_z_makiem99 napisała:

> agonka jest obleśna, znalazły się krytykantki zza monitora, a potem płacz bo ci
            > alopozytywnosc i grubasom trzeba mówić, że są piękni a po innych jechać. Trzeb
            > a wymagać od siebie najpierw.

Zacznij, bo najwyższa pora. Ulewa ci się niepięknie.
          • trampki_w_kwiatki Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 26.10.22, 18:54
            Jestem gruba jak wieloryb i zmarszczki wiszą mi dalej niż cycki oraz mam kaprawą nóżkę, lepiej ci?
    • niemcyy Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 25.10.22, 23:48
      Wydaje ci się, nie wygląda źle, a już na pewno nie bardzo źle, a przede wszystkim ciekawie opowiada. I nie mlaska.

Dla porównania możesz obejrzeć sobie np. taką panią minister Moskwę. Sprawdź jej wiek oraz uwzględnij relację wyglądu z uwzględnieniem figury do możliwości choćby finansowych zadbania o ten wygląd. Będziesz miał czy miała wtedy na swój wiek.
    • trampki_w_kwiatki Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 25.10.22, 23:49
      O Boże, to są właśnie przedawkowane wypełniacze..
      Połowa twarzy nieruchoma, reszta spuchnięta nierówno. Fuj.
      Ten sam efekt co u Rozenek.
      • bye-bye Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 26.10.22, 03:37
        No mam takie same wrażenie🙃

Kombinacja mocno wydłużonej rynienki wargowej (takie nieszczęśliwe proporcje) z tym, że część twarzy jest jakby unieruchomiona, daje średni efekt.

Natomiast nie uważam, że wygląda źle. Ten "szok" może wynikać z tego, że faktycznie jest to wygląd inny niż instagramowy. Plus fatalne oświetlenie.
      • figa_z_makiem99 Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 26.10.22, 06:13
        Sama jesteś przedawkowana, wypełniacze to ma Doda w nadmiarze i gładką twarz. Starzejący się ludzie mają bruzdy nosowo wargowe na przykład. Mamy piękny przykład hejtu, chciałabym zobaczyć ciebie w realu, skoro musisz tak dop...pieprzać innym kobietom.
        • ciarowklejka Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 26.10.22, 07:34
          Tez bym chciała zobaczyć trampki. Na pewno ma szlachetną urodę i jest śliczna jak marzenie i zrobiona w dobrym stylu, echem…
          • trampki_w_kwiatki Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 26.10.22, 14:07
            O co wam chodzi? Rusin była cudnej urody, ale ten efekt, który teraz uzyskała jest fatalny.
            Jak ma zachwycać, skoro nie zachwyca?
    • konsta-is-me Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 26.10.22, 05:27
      Wygląda na swój wiek, to na zdjęciach jest wyretuszowana i oczywiście że korzysta z zabiegów.
      Może znormalizujmy że 50-latka ma prawo wyglądać jak 50- latka i to nie znaczy że "wygląda źle"?
      A poza tym jej nie trawie od zawsze i nie rozumiem zachwytów.
      • g.r.uuu Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 26.10.22, 19:11
        Może 50-latki same to znormalizują i przestaną retuszować tak mocno zdjęcia?
    • ciarowklejka Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 26.10.22, 07:32
      Rusin jak Rusin, ale ciekawa jestem dlaczego z taka pewnością piszesz, ze ten jej Marek jest homo? Znasz go osobiście? Wiesz jak ich związek wyglada? Skąd wiesz, ze to gej? Zapachniało mi pisiarstwem…
    • kropkacom Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 26.10.22, 07:43
      Fryzura ją postarza a niekorzystne oświetlenie nie odejmuje lat.
    • misiamama Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 26.10.22, 13:47
      Jak czytam takie wpisy to się zastanawiam czy ematka w ogóle widuje piećdziesięciolatki na żywo czy nigdy.
      • alpepe Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 26.10.22, 14:02
        No wiesz, pani była premier WB jest w moim wieku, a wygląda, jakby była w wieku pani Rusin.
        • misiamama Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 26.10.22, 16:27
          Wyguglalam obydwie. Między nimi są cztery lata różnicy. Truss nie tak ładna i nie tak ładnie zrobiona?
          • alpepe Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 26.10.22, 18:08
            Mój przyjaciel nie wierzył, jak się dowiedział, że to moja równolatka. Ucieszył się oczywiście, że ja wyglądam dużo młodziej od niej. Potem ja ją wygooglałam, bo nawet jej wieku nie znałam, faktycznie. Kobieta wygląda staro według mnie. Staro w znaczeniu osoby po pięćdziesiątce. Pani Kinga ma, ile ma, i tak też wygląda. Niesamowicie zadbana, ale wyglad na swój wiek.
    • klaramara33 Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 26.10.22, 14:40
      Zaciekawiło mnie o czym mówi. Wygląda dobrze z przodu.
      • alpepe Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 26.10.22, 18:09
        Mnie bardziej zaciekawiły komentarze punktujące nieścisłości i błędy.
    • maly_fiolek Re: Kinga Rusin (plotkarsko) 26.10.22, 19:14
      Brak filtrów i poprawiania zdjęć?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka