tojaba 31.10.22, 18:02 Rozważaliście kiedykolwiek ofiarowanie swojego ciała nauce? Mam nadzieję, że nie zejdę, zanim odwieszą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
livia.kalina Re: Mortui vivos docent 31.10.22, 18:19 My z mężem zamierzamy tak zrobić. Wielokrotnie już na forum pisałam, że mój teść też to sobie przed śmiercią u notariusza załatwił. Odpowiedz Link Zgłoś
tojaba Re: Mortui vivos docent 31.10.22, 18:36 livia.kalina napisała: > My z mężem zamierzamy tak zrobić. Wielokrotnie już na forum pisałam, że mój teść > też to sobie przed śmiercią u notariusza załatwił. > A ja dopiero dzisiaj o tym pomyślałam. Niby dzień jak co dzień, ale Wigilia Wszystkich Świętych, to trochę jak Wigilia Nowego Roku. Przynajmniej dla mnie, jak akurat sama jestem Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Mortui vivos docent 31.10.22, 18:35 Zaprawde powiadam Ci - wiele osób ofiarowało poszczególne kawałki jego kompletnie nie zdając sobie z tego sprawy, a dokładniej rodzina odbierająca ciało nie zdawała sobie. Z całym jest już pewne zamieszanie ale jeśli ktoś chce nikt mu nie zabroni. Odpowiedz Link Zgłoś