Dodaj do ulubionych

Upierdliwi ludzie

18.04.23, 14:24
nienawidze polaczen kilkanascie razy na tel, nie znosze nagabywania. Wrecz przez to uwazam, zeby nie byc namolna dla innych (wylaczajac e-matke 😅). A teraz czuje sie przesladowana wrecz przez jedna babe, ktora uparla sie na mnie. (znaczy na kontakt 🙄). Mam wrazenie, ze za chwile powiem spier... A to nie w moim stylu. Jak radzicie sobie z namolnymi?
Obserwuj wątek
    • iberka Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 14:26
      Blokuję numer
      • andallthat_jazz Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 14:34
        Super. Tylko wczoraj stala pod drzwiami do domu. 🙄 Tak, miala moj adres z pewnych wzgledow. Dzis 3 telefony z jej strony. 🤦‍♀️ Od 7.00 zaczynajac... 🙄
        • livia.kalina Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 14:49
          Odbierz i krótko powiedz, ze nie jesteś zainteresowana.
        • bene_gesserit Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 16:52
          Zgłoś na policję. To trąci stalkingiem.
        • mania_222 Re: Upierdliwi ludzie 19.04.23, 00:50
          Nadal możesz zablokować niechcianą znajomość.
    • lilia.z.doliny Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 14:28
      Ale co? Dzwoni po kilkanaście razy dziennie bo chce z toba poobcowac? To koleżanka?
      • andallthat_jazz Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 14:37
        Nope. To kuswa terapeutka 😂, z ktorej zrezygnowalam i jej to powiedzialam, ale nie dociera. Uparla sie i juz a ja powoli przed nia sie kryje. 🫣
        • beaucouptrop Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 15:02
          Pewnie ma mało klientów. Inflacja rośnie, wszystko drożeje to zaczęła chodzić po domach, bo a nuż kogoś wyhaczy.
        • magdallenac Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 15:03
          Chyba czytałam taką książkę - thriller psychologiczny, tam też była namolna psychoterapeutka. Uważaj, bo skończyło się rozlewem krwi. Nie pamietam tylko, kto kogo zabił.
          • andallthat_jazz Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 15:07
            Raczej ja ja ukatrupie. 🙄 Chcialabym tylko, zeby sie odwalila. A jej przyjscie pod moj dom, odebralam tak 😮😬😧🤦‍♀️
            • kira02 Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 15:10
              Ale Ty tak serio? Terapeutka przyszła pod Twój dom? Chyba trollujesz, bo jesli nie, to zglos stalking.
              • azalee Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 15:13
                Taaa, odrzucona terapeutka przychodzi i nap***ala w domofon rano i wieczorem 🙄
                To juz wole historie o samogojacej sie sledzionie.
              • kk345 Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 15:15
                kira02 napisał(a):

> Ale Ty tak serio? Terapeutka przyszła pod Twój dom? Chyba trollujesz
                >
                Skąd ten pomysł?😂😂😂
                • kira02 Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 15:24
                  🤭
              • andallthat_jazz Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 15:16
                Serio
                • magdallenac Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 15:29
                  Pisałaś ostatnio, że wydałaś kilka książek. Jeśli zbierasz pomysły na następną, to pisze Ci całkiem serio - to już było i to w kilku różnych wersjach.
                  • inny.kwiatek Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 15:59
                    Serio? Książek?
                    • magdallenac Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 17:21
                      Anna pisała o tym w wątku o sztuce - pisze i wydaje.
                      • alpepe Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 17:29
                        Sugerujesz, że ona sprawdza, ile idiotyzmów ludzie są w stanie łyknąć, że niby my takie szczury laboratoryjne jesteśmy?
                        • magdallenac Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 17:40
                          Jak napisała kiedyś o mnie Snejk, jestem dość naiwna i łatwo łykam kit. O ile w większość tego co Anna pisała jakoś tam wierzyłam i nawet tę śledzionę próbowałam sobie zracjonalizować, to psychoterapeutka dobijająca się do aninych drzwi, to już jest za dużo nawet dla mnie.
                          • inny.kwiatek Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 19:49
                            Magda, naiwność rozumiem, ale serio wierzyłaś, że jednego dnia ojciec autorki splunął krwią a drugiego miał diagnozę nowotworu i przebywał w hospicjum?
                            Jeśli ktokolwiek miał wątpliwości to tamten wątek rozwiał je na 100%
                            • magdallenac Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 20:20
                              Ten wątek jakoś mnie chyba ominął😀
                            • mania_222 Re: Upierdliwi ludzie 19.04.23, 00:54
                              Ona ma różne odpały i wymysły, ale trzeba przyznać, że dużo pomysłów i wątki ciekawe (np. wanna pod łóżkiem).
                              • inny.kwiatek Re: Upierdliwi ludzie 19.04.23, 00:55
                                Tam było zdjęcie, ciekawe czy naprawdę własne
                              • magdallenac Re: Upierdliwi ludzie 19.04.23, 13:33
                                Ja też przyznaję, że lubię te obyczajówki Anny, bo zawsze się fajnie te wątki rozkręcają i często są w nich ciekawe dyskusje.
                      • inny.kwiatek Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 19:32
                        Rety, a ja ten wątek przegapiłam smile smile
                        • rosapulchra-0 Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 20:37
                          Ja przegapiłam i ten o śledzionie i o ojcu w hospicjum sad A mogłaby to być fascynująca lektura! Ale pamiętam wątek o odchudzaniu, zakupach ciuchowych na siłownię i zdjęcia figury pamiętam. I plany w odchudzaniu! I co? I nic. Nigdy nie było ciągu dalszego.
                          Do anny miałam podejście podobne jak magdallenac. Jednak wątek o wystającej terapeutce pod drzwiami jej mieszkania nie wierzę. No kurde - nie.
                          • turbinkamalinka Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 20:45
                            rosapulchra-0 napisała:

> Ja przegapiłam i ten o śledzionie i o ojcu w hospicjum sad A mogłaby to być fasc
                            > ynująca lektura! Ale pamiętam wątek o odchudzaniu, zakupach ciuchowych na siłow
                            > nię i zdjęcia figury pamiętam. I plany w odchudzaniu! I co? I nic. Nigdy nie by
                            > ło ciągu dalszego.
                            > Do anny miałam podejście podobne jak magdallenac. Jednak wątek o wystającej ter
                            > apeutce pod drzwiami jej mieszkania nie wierzę. No kurde - nie.
                            >
                            A wierzysz, że kobieta która nie potrafi odciąć się od złych osób w swoim życiu, nie potrafi póść do sklepu i nie kupić miliona pierdół przy okazji, wydaje jej się, że każdy facet jest nią zainteresowany, rozwala kuchnię bo ktoś do niej napisał list lub nie potrafi namolnej babie powiedzieć spie... jest dobrym kandytatem do pracy ichniejszej pomocy społecznej? Gdzie będzie spotykała kobiety, które prześladuje np ex partner.
                            • rosapulchra-0 Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 21:09
                              No nie. Nie wierzę. Pisałam niżej, że miałam podobny przykład w domu. Mój ojczym był patologicznym kłamcą.
                              • turbinkamalinka Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 21:15
                                rosapulchra-0 napisała:

> No nie. Nie wierzę. Pisałam niżej, że miałam podobny przykład w domu. Mój ojczy
                                > m był patologicznym kłamcą.
                                >
                                Miałam takiego byłego. Fajny, obrotny chłopak. Ale miałam wrażenie, że jak się budzi i mówi dzień dobry to kłamie smile
                          • inny.kwiatek Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 21:19
                            Ja miałam do niej podejście oczywiste od pierwszego jej wpisu jaki przeczytałam: że ma alergię na WSZYSTKIE produkty pochodzenia roślinnego i zwierzęcego. To mi wystarczyło.
                      • rosapulchra-0 Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 20:31
                        magdallenac napisała:

> Anna pisała o tym w wątku o sztuce - pisze i wydaje.

Żeby tylko!

andallthat_jazz
                        Re: E mama i sxtuka
                        15.04.23, 16:02

Hmmm duzo. Skonczylam wieki temu studio aktorskie i gralam w teatrach, maluje, robie grafiki, napisalam kilka ksiazek, wydanych. Teraz bawie sie pisaniem scenariusza. Pisze pamietnik. Robilam animacje (tez komercyjnie). Na szczescie slysze, ze spiewac nie potrafie, wiec nikogo nie mecze. Rzezbic bym kiedys chciala i nauczyc sie grac na saksofonie.

forum.gazeta.pl/forum/w,567,175738365,175738365,E_mama_i_sxtuka.html?p=175740511
                        • beaucouptrop Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 22:15
                          No cóż Anna tańczy, śpiewa, recytuje, bawi kota i gotuje. Rosa dzięki za linka. Jakoś ten wątek przegapilam.
                        • kk345 Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 22:21
                          >Skonczylam wieki temu studio aktorskie

Jak studio, to chyba tapetować...
                          • turbinkamalinka Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 22:24
                            kk345 napisała:

> Jak studio, to chyba tapetować...

malować bo pewnie zdemolowała ze złości smile
                        • mania_222 Re: Upierdliwi ludzie 19.04.23, 01:06
                          Mitomanka, ale pisze dobrze.
                          • inny.kwiatek Re: Upierdliwi ludzie 19.04.23, 01:31
                            mania_222 napisała:

> Mitomanka, ale pisze dobrze.

Zdecydowanie inaczej rozumiemy pojęcie "dobrze pisze".
                            • mania_222 Re: Upierdliwi ludzie 19.04.23, 02:03
                              Mam na myśli - interesujący pierwszy post, niezła polszczyzna i pytanie do forum.
                              • lemonka5 Re: Upierdliwi ludzie 19.04.23, 12:16
                                Post startowy jest według ciebie napisany interesująco, spójnie i niezłą polszczyzną?? Poważnie tak uważasz, czy ja nie poznałam się na subtelnej ironii?
                                Bo jeśli autorka te swoje (jak twierdzi) wydane książki pisze tak jak posty, to musi mieć też zakochanych w niej wydawców.

• mania_222 Re: Upierdliwi ludzie 19.04.23, 01:39
                            Co dla mnie ciekawe - raczej chora na głowę, ale jej posty początkowe raczej trzymają się kupy, choć potem plącze się, dopowiada i nie panuje nad logiką i konsekwencją. Co dziwne - pisze poprawnie i interesująco - dobrą polszczyzną i może budzić chęć do odpowiedzi.
                            Obserwuję ją od kilku miesięcy i zawsze zaglądam z ciekawości - co tam znowu wymodziła.
                            Wymyśla niby prawdopodobną tragedię lub sytuację, potem gubi się, nie odpowiada i zaczyna od nowego tematu. Oczywiście zaraz wszystko się wali, ale budzi odzew.
                            Ciekawa osoba. Z czego się utrzymuje wynajmując kawalerkę, jeśli nie pracuje? Zasiłek dla niepełnosprawnych umysłowo?
                            Pisze jeden post na dzień - taki przymus?.
                            • rosapulchra-0 Re: Upierdliwi ludzie 19.04.23, 06:31
                              No nie mogę się z tobą zgodzić, ani co do stylu pisania, ani tym bardziej niezłej polszczyzny.
                              • inny.kwiatek Re: Upierdliwi ludzie 19.04.23, 14:16
                                Rosa, ja też nie. To jest grafomania.
                      • alicia033 Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 21:58
                        magdallenac napisała:

> Anna pisała o tym w wątku o sztuce - pisze i wydaje.

zaraz się okaże, że Jelinek może jej buty czyścić. I że to właściwie ona literackiego Nobla dostała.
                  • beaucouptrop Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 19:13
                    》Pisałaś ostatnio, że wydałaś kilka książek. 《
                    Zgadza się jesteś naiwna Magda 😉
                    • magdallenac Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 20:21
                      No co? Coelho też parę książek wydał!🤣
                      • kk345 Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 22:20
                        I Blanka...
                • inny.kwiatek Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 16:00
                  To złóż skargę, przecież masz ją na ichni nfz czy jak to się u Was nazywa.
                • eriu Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 23:27
                  To ten terapeuta, który był nią zainteresowany po zmianie płci!
                  • turbinkamalinka Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 23:39
                    eriu napisała:

> To ten terapeuta, który był nią zainteresowany po zmianie płci!
                    >
                    Tak szybko? Matko tępo takie jak tej trzustki tongue_out
        • szorstkawelna Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 15:08
          Terapeutka-stalkerka. Nie zazdroszczę 😅
          • andallthat_jazz Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 15:24
            Ja sobie tez nie. 🤦‍♀️ Jeszcze jedno polaczenie, albo dzwonienie domofonem i policja. Nie wiem jak to odbiora, bo kuriosum samp w sobie. Ale tak...
            • babcia47 Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 17:32
              A nie wystarczy odebrać telefon i w krótkich słowach przekazać pani, ze nie życzysz sobie z nią kontaktu nie jesteś zaintetesowana i prosisz o uszanowanie swojego spokoju? Być może chcąc zachować się poprawnie wysłałaś mylne sygnały i niestety teraz trzeba sprawę postawić jasno, bez owijania w tekstylia
        • backup_lady Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 19:30
          Ta sama, która doradzała wymazanie historii leczenia przed aplikowaniem o pracę?
          • katarrynka Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 20:00
            To był pan terapeuta, nieszczęśliwie zakochany czy tam na odwrót.
            • backup_lady Re: Upierdliwi ludzie 19.04.23, 20:33
              Za dużo ich się przewija, pogubiłam się, czy ktoś może to rozrysować?
        • ga-ti Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 20:47
          Dziwnych terapeutów macie w tej Austrii, co jeden to dziwniejszy, strach się bać.
          • chatgris01 Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 21:06
            Freud tez byl dziwny cool
            • beaucouptrop Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 22:17
              🤣
            • szarmszejk123 Re: Upierdliwi ludzie 19.04.23, 20:49
              🤣🤣
    • xxkoralinaxxx Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 14:28
      Z tego powodu nie mam od dawna stacjonarnego telefonu, spam był nie do zniesienia, zresztą po co w obecnych czasach. Jeśli chodzi o komórkę, to blokuję nr, jeśli zdarzy mi się odebrać nieznany (co dzieje się mega rzadko, zazwyczaj ignoruję połączenia z nieznanych nr) i ktoś jest namolny to rzucam słuchawką i... blokuję numer smile
      • hosta_73 Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 14:34
        Też musiałam zrezygnować ze stacjonarnego. Dzwonili nawet w weekendy ale na najbardziej wkurzały mnie pomyłki o najdziwniejszych (dla mnie) porach.
      • bei Re: Upierdliwi ludzie 19.04.23, 00:04
        Na stacjonarnym również widzisz kto dzwoni, i możesz blokować niepożądane numery
    • szarmszejk123 Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 14:30
      To zależy, głównie od tego kim jest upierdliwość i czego chce.
      Zdarzyło mi się wyslać kogoś pobiegać, zdarza mi się blokować numer, rzadziej udaje się pozbyć upierdliwa kulturalnie.
      • andallthat_jazz Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 14:50
        Ona chce, zebym do niej dalej szla (terapeutka, ktorej odmowilam).Wczoraj 5 polaczen, dzis 3. 🙄 Wczoraj wieczorem pod moim domem. 🙄 Stala i nawalala w domofon. 🙄 Lekarzu lecz sie sam.
        • szarmszejk123 Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 15:25
          Ja mam dużą tolerancję na bzdury, ale tu już przesadziłaś.
          • andallthat_jazz Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 15:28
            Niech Ci tak bedzie.
        • m_incubo Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 15:56
          No zakochała się!
          Daj jej w ryj jak temu dzieciakowi ma ulicy, może załapie. Uważaj, żeby nie trafić w śledzionę.
        • inny.kwiatek Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 16:01
          Tak, na pewno, terapeutka się tak zachowuje.
          I to lecząca Cię za pieniądze państwa!
          A Ty nie masz telefonu do placówki i nie umiesz zadzwonić i powiedzieć co pani robi.
          Oczywiście.
        • angazetka Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 16:18
          Jeśli to byłoby na serio, to sprawa jest jasna i prosta: zgłaszasz osobę na policję i do przełożonych.
          • inny.kwiatek Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 19:42
            Dokładnie. Ale zawsze lepiej wątek na ematce założyć.
            • wisniowy_sad Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 20:20
              Normalnie bym nie wierzyla -ale odkąd nawalała do moich drzwi psychiatra na NFZ (w PL!), to już mało co mnie zdziwi... Nie schizowałam, nie biegałam po ulicy na waleta, nie barykadowałam się w domu przed policją - a ta po prostu tak przyszła mnie "odwiedzić...
              • inny.kwiatek Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 21:21
                Świetny argument od osoby, która dziś ma 30 lat a 10 lat temu miała 14 letnią córkę.
                Bajki piszesz na ematce tak samo jak anna.
                • magdallenac Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 21:27
                  Tak! Wiśniowy Sad, to też interesujący case😀. Pamiętam cudowny wątek o imieniu dla nienarodzonego jeszcze dziecka.
                  • malia Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 22:27
                    co ? Kurde, albo za mało czytam, albo mam za krótką pamięć
                    • turbinkamalinka Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 22:35
                      malia napisała:

> co ? Kurde, albo za mało czytam, albo mam za krótką pamięć
                      Ale co byś chciała przeczytać?
                      Jak zdemolowała kuchnię (której nie ma), bo napisał do niej brat. Jak pisała, że terapeuta doradzał jej i miał jej pomóc w wykasowaniu historii choroby, aby mogła dostać pracę w opiece społecznej. Jak nie wiedziała jak pójść na zakupy kupić tylko dwie rzeczy, ale i tak wróciła z jakimiś pierdołami. Jak ex trzyma ją na smyczy, bo po rozwodzie on dostał opiekę nad kotem. Trochę tego było tongue_out
                  • inny.kwiatek Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 23:08
                    A to tego ja nie pamiętam smile
    • turbinkamalinka Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 14:51
      Odbieram i mówię pani jasno, że kontaktu sobie nie życzę, a jej następne próby zgłoszę jako nękanie do jej bezpośredniego przełożonego i na policję.
      • lemonka5 Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 15:06
        Przedziwne masz te sytuacje życiowe i ze zdumiewająco dużą częstotliwością.
        Terapeuta nękający potencjalnego pacjenta nawalaniem w domofon....?
        • kk345 Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 16:38
          Może chce jej ofiarować płaszcz z wielbłąda albo wysłać zdjęcia penisa? Anna tak działa na ludzi, nic nie poradzisz...
          • inny.kwiatek Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 19:42
            smile
    • zerlinda Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 15:25
      Nie wierzę w tą historię. Chyba jesteś poważnie chora na głowę. A głowa nie śledziona, nie wyleczysz tak szybko.
    • igge Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 15:31
      Nie odbieram.
    • memphis90 Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 16:07
      >Wrecz przez to uwazam, zeby nie byc namolna >dla innych (wylaczajac e-matke 😅)
      No to już było nie fair. Tak się nie robi! Co ja mam teraz napisać???
    • alpepe Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 16:10
      Przy schizofrenii tak chyba bywa, że ludzie czują się prześladowani, podglądani, nagabywani, podsłuchiwani. Daj sobie pomóc, idź do psychiatry, bo prawdopodobieństwo tego, co opisałaś, jest praktycznie rowne zeru. Gdyby to jeszcze była dawna przyjaciółka, rozumiem, ale nie terapeutka.
    • alpepe Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 16:11
      Jeszcze to mogłyby być majaki z głodu, nie jedz raz na dwa lub trzy dni, tylko przynajmniej dwa posiłki dziennie.
      • rosapulchra-0 Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 20:43
        Ten wątek też pamiętam! 😁😁😁
        • inny.kwiatek Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 21:23
          Jakbyś była uczulona na wszystkie produkty pochodzenia roślinnego i zwierzęcego to też byś jadła co 3 dni albo i rzadziej smile
          • m_incubo Re: Upierdliwi ludzie 19.04.23, 06:47
            Nie no, wtedy jadłabyś INNE produkty 😂
    • malia Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 16:21
      Jesteś pewna że nie musiałaś jej zapłacić?
      • szarmszejk123 Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 16:32
        🤣
      • jowita771 Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 16:45
        malia napisała:

> Jesteś pewna że nie musiałaś jej zapłacić?

Jedyna opcja, żeby stalkująca terapeutka była prawdziwa
        • malia Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 17:02
          a nie, mnie przychodzi do głowy jeszcze inna, ale również mało chwalebna dla autorki big_grin
          • silenta Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 17:10
            Mnie też, ale karetka by gdzieś tam stała big_grin Zresztą pisała ostatnio o kilku nagłych pobytach, nawet torbę już pakowała na wszelki wypadek.
            • malia Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 17:20
              eee, to dużo jeszcze jest opcji, człowiek nawet nie pomyśli.
              Moją mogę porównać do szkolnego żartu
              - co wyniosłeś Pawełku z lekcji polskiego?
              - gąbkę i popiersie Mickiewicza
              Może pani terapeutce płaszcz zginął?
              • silenta Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 17:22
                Albo mąż terapeuta?
    • alchemy_alice Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 17:00
      Ze wszystkich historii, które się nie wydarzyły, ta nie wydarzyła się najbardziej
      • tt-tka Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 17:31
        zapewne, ale ilez ja przegapilam ! co bylo ze sledziona ?
        • alpepe Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 17:36
          pękła, a potem błyskawicznie się zrosła, cud.
          • kk345 Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 17:50
            I żebra też.
          • tt-tka Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 17:52
            Dzieki, a tak dokladniej ? tak sama z siebie pekla czy ktos zdzielil posiadaczke sledziony ?

chyba poszperam po watkach, bo i plaszcza z wielblada nie za bardzo kojarze, i niezadowolenia z terapeutki... poczytam sobie bajki na dobranoc smile
            • kk345 Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 18:04
              Te wątki były chyba firmowane poprzednim nickiem, annanichtvergessen.
              • tt-tka Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 18:19
                Dzieks, znajde smile
                • rosapulchra-0 Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 20:45
                  Spóźniłam się?
                  forum.gazeta.pl/forum/w,567,174131498,174131498,Sledziona_uszkodzona_ktora_miala_.html
                  • tt-tka Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 20:50
                    a skad, i ladnie dziekuje smile
            • inny.kwiatek Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 19:48
              Posiadaczka śledziony potknęła się o stolik nocny łamiac żebra i uszkadzając śledzionę. Jedno i drugie zrosło się w dwa dni.
              • tt-tka Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 20:02
                inny.kwiatek napisała:

> Posiadaczka śledziony potknęła się o stolik nocny łamiac żebra i uszkadzając śl
                > edzionę. Jedno i drugie zrosło się w dwa dni.

O w morduchne, MUSZE to przeczytac !
                • inny.kwiatek Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 20:07
                  Musisz, to bywa lepsze od ad.a6 choć styl zupełnie inny.
                  • tt-tka Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 20:11
                    Mowisz, ze trafila mi sie nastepna ulubienica ? big_grin

a ja posadzilam annenichtvergessen, ze jest lajtova, i odpuscilam. Co za blad !
                    • turbinkamalinka Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 20:21
                      tt-tka napisała:

> Mowisz, ze trafila mi sie nastepna ulubienica ? big_grin
                      >
                      > a ja posadzilam annenichtvergessen, ze jest lajtova, i odpuscilam. Co za blad !
                      >
                      Lajtva nigdy nie napisałaby, że chce zmienić swoje życie i paracować w czymś wrodzaju MOPSu.
    • kadfael Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 18:06
      A łyżka na to, niemożliwe.
    • mebloscianka_dziadka_franka Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 18:59
      Jak nie będziesz namolna wobec pewnych ludzi i w pewnych sytuacji, to nigdy nie załatwisz swoich spraw. Np. umawianie się z budowlańcami, czy innymi fachowcami najczęściej wymaga wielu telefonów i przypominania się...
    • shellyanna Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 20:45
      Nie odbieram
    • rosapulchra-0 Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 20:52
      Są ludzie na świecie, którzy są patologicznymi kłamcami. Mój ojczym taki był. Gdzie się nie obrócił, to skłamał. Czego to nie miał? Gdzie on to nie był! Kogo on nie widział! A częstotliwość tych zdarzeń ogromna. Gorzej, że szkodził nie tylko sobie, ale i całej rodzinie. Dopóki ktoś go lepiej nie poznał, to najczęściej nabierał się na te jego kłamstwa. A jak sobie popił, to już w ogóle w wyobraźni mu tramwaj odjeżdżał. To jest nawet jednostka chorobowa.
      Podejrzewam, anno, że ty masz tę chorobę, co miał mój ojczym. Ale to się leczy. No i trzeba chcieć. Leczyć.
      • inny.kwiatek Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 21:24
        Dokładnie. Znam takiego człowieka. On wszystko wiem wszędzie był, każdego zna, wszystko robił aaaaaa!
      • szarmszejk123 Re: Upierdliwi ludzie 19.04.23, 13:26
        Też takiego znałam. . Potrafił tak dobrze kłamać i czarować ludzi, że bez żadnej szkoły ( był po podstawówce) dostał pracę dietetyka w prywatnym domu opieki. Na szczęście dom już wtedy miał problemy finansowe i wkrótce został zamknięty, to przynajmniej nie wytruł staruszków...
        I zawsze pamietał co komu powiedział, nigdy się w tych kłamstwach nie pogubił.
        • turbinkamalinka Re: Upierdliwi ludzie 19.04.23, 13:44
          szarmszejk123 napisał(a):

> Też takiego znałam. . Potrafił tak dobrze kłamać i czarować ludzi, że bez żadne
          > j szkoły ( był po podstawówce) dostał pracę dietetyka w prywatnym domu opieki.
          > Na szczęście dom już wtedy miał problemy finansowe i wkrótce został zamknięty,
          > to przynajmniej nie wytruł staruszków...
          > I zawsze pamietał co komu powiedział, nigdy się w tych kłamstwach nie pogubił.
          >
          Ten twój to jakiś szkodliwy świr. Mój to tez się nie mylił i ślicznie kłamał, ale w drobnostkach. I jego kłamstwa wychodziły. Powiedzmy chciał z kumplami wyrwać się na mazury, mnie mówił że jedzie do rodziców na działkę cos pomóc. Zaspał do roboty, to dzwonił że jest na sorze z matką (fakt matka wiekowa, schorowana), ale on może do pracy dojechać tylko musi z lekarzem pogadać, bedzie za dwie godziny. Pracodawca odpuszczał i mówił "weź nie przyjeźdzaj, zajmij się matką". Hitem było jak wyjechał ze znajomymi mi sprzedał jakąś ściemę mnie powiedział, że jedzie z synkiem na wyjazd. Wiedział, że ja tam mam dojechać po kilku dniach. Wysiadam z pociągu i okazuje się, że on na mnie czeka aby dowieżć mnie na miejsce, Po drodze mi powiedział, że skrócił wyjazd z synkiem żebym nie musiała się sama telepać w miejsce docelowe. Okazało się, że on dojechał dzień poźniej niż wszyscy. Ja się szybko połapałam kiedy on ściemnia, długo mnie to nawet bawiło, szczególnie że ja ani jakaś zadrosna nie byłam, nic mu "nie zabraniałam".
          • szarmszejk123 Re: Upierdliwi ludzie 19.04.23, 14:00
            Ten "mój" się doskonalił od dzieciństwa, zawsze był taki bajkopisarz i szedł w tym coraz dalej. Parę lat temu przy okazji jakiegoś podobnego tematu na ematce wpisałam jego nazwisko w google i wyskoczył mi w rejestrze dłużników z długiem na kilkaset tysięcy. Chyba mu coś nie poszło po drodze :p
    • mid.week Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 20:55
      Kocha to dzwoni
      • turbinkamalinka Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 20:57
        mid.week napisała:

> Kocha to dzwoni
        >
        Myślisz, że ta terapeutka też zakochana? Aż strach pomyśleć jak ona z ludźmi rozmawia, skoro wszystkim wysyła mylne sygnały tongue_out
      • silenta Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 21:01
        A pamiętacie tą dziewczynę, z którą autorka jeździła do pracy? Też się zakochała i autorka przez to pracę musiała rzucić big_grin bo nie miała jak do pracy dojeżdżać.
        • turbinkamalinka Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 21:03
          silenta napisała:

> A pamiętacie tą dziewczynę, z którą autorka jeździła do pracy? Też się zakochał
          > a i autorka przez to pracę musiała rzucić big_grin bo nie miała jak do pracy dojeżdża
          > ć.

To może Anna powinna zmienić zawód i zostać testerką wiernościtongue_out
        • inny.kwiatek Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 21:24
          Rety, to też ona była?
        • malia Re: Upierdliwi ludzie 18.04.23, 22:30
          nieno, dajcie jakie linki, albo co
    • mania_222 Re: Upierdliwi ludzie 19.04.23, 00:49
      Aplikacja "Odebrać telefon?"
      • kk345 Re: Upierdliwi ludzie 19.04.23, 11:38
        Ciekawe, czy mają też wersję apki na domofony? I na krzyki pod oknem...
    • klaramara33 Re: Upierdliwi ludzie 19.04.23, 12:50
      Może się zakochała biedna a Ty jej serce łamiesz. No a poważnie to nie odbieram od namolasów bo ja to w ogó.e nie lubię dłigo gadać przez telefon. Wyjątkiem była moja dobra kumpela, z którą dużo rozmawiałyśmy do niedawna ale nie mogłyśmy się spotkać wtedy a chciała pogadać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka