Dodaj do ulubionych

Co powinnam zrobić

• malaperspektywa Re: Co powinnam zrobić 20.04.23, 11:21
      Jest w stanie. Młodzież najbardziej żenuje zachowanie i głupota rodziców kiedy muszą za nich świecić oczami.
    • borsuczyca.klusek Re: Co powinnam zrobić 20.04.23, 12:31
      Zboczeństwo 🙄
    • laokoon Re: Co powinnam zrobić 20.04.23, 12:50
      Wygrałaś medal z ziemniaka za najbardziej obrzydliwy wątek.
    • laokoon [...] 20.04.23, 12:55
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • gryzelda71 Re: Co powinnam zrobić 20.04.23, 13:03
        Bi chusteczek i kosza używa?
    • vivi86 Re: Co powinnam zrobić 20.04.23, 16:07
      Jak będzie wtopa niech idą do pracy i zarobią na bombelka. Chcą być dorośli ok, ale z konsekwencjami. Na tym polega dorosłość.
    • fogito Re: Co powinnam zrobić 20.04.23, 16:30
      Nie, bo dorośli doprowadzili do sytuacji, ze w internecie można zobaczyć wszystko.
      • hanusinamama Re: Co powinnam zrobić 20.04.23, 20:15
        Fogito za naszych czasów nie mozna było a dzieci w tym wieku tez seks uprawiały...
        • szmytka1 Re: Co powinnam zrobić 20.04.23, 22:14
          Nie, moje koleżanki 15latki nie uprawiały.
          • borsuczyca.klusek Re: Co powinnam zrobić 20.04.23, 22:30
            Moje też nie
            • gr.ruuu Re: Co powinnam zrobić 20.04.23, 22:41
              A chociaż jakieś całowanie? 🙄
          • hanusinamama Re: Co powinnam zrobić 20.04.23, 22:34
            Jakby ci to...twoje koleżanki to nie cały świat. Nie było mowisz ciąż 15-16 latek te 20 lat temu?
            • borsuczyca.klusek Re: Co powinnam zrobić 20.04.23, 23:16
              W moim otoczeniu ani jednej. Sensacją była dziewczyna która zaszła w ciążę w klasie maturalnej.
              • szmytka1 Re: Co powinnam zrobić 21.04.23, 06:53
                U mnie też w liceum, że słyszenia nie znam ani jednej ciąży u 15 latki. W mojej szkole średniej przez cały czas jak tam chodziłam.to.pamietam że 2 ciężarne, a ro był.zespol szkół i zawodówki i licea i technika
        • fogito Re: Co powinnam zrobić 21.04.23, 06:48
          Taaa. Ale tylko tzw. panny puszczalskie.
          • memphis90 Re: Co powinnam zrobić 21.04.23, 06:53
            Rozumiem, ze były same panny puszczalskie, żadnych puszczalskich kawalerów…? Ciekawe po czy, je rozpoznawałas - miały piętno na czole albo szkarłatną literę na plecach płaszczy albo obowiązkową opaskę na rekawie, żebyś mogła krzywić sie spływać na ich widok…?
            • szmytka1 Re: Co powinnam zrobić 21.04.23, 06:56
              Jakby xi to powiedzieć, Magdalena ładnie to ujęła, nie uda mi się napisać tak Grabnie, ale pewnie nie bedIe ci się chciało odszukać tego wpisu. Fama niesie się sama, tak jak w przypadku dorosłych, albo jesCze gorzej.
            • fogito Re: Co powinnam zrobić 21.04.23, 06:59
              Opowieści o pannach roznosiły się po wsi a efekt w postaci nastoletnich ciąż był wystarczającym znakiem rozpoznawczym. A co do kawalerów to sama wiesz, ze im wybacza sie więcej. Tak było, jest i będzie. Ja nie musiałam nic komentować. Mnie fascynowała ich odwaga. W tym małym światku nic sie nie dało ukryć, a dorosle kobiety były bardzo okrutne w swoich osądach.
              • szmytka1 Re: Co powinnam zrobić 21.04.23, 07:38
                Brzmi jak fragment "Chłopow" 😅
                • fogito Re: Co powinnam zrobić 21.04.23, 07:43
                  Uznam to za komplement dla siebie i pisarza, który opisał ponadczasowe zjawiska społeczne.
    • berdebul Re: Co powinnam zrobić 20.04.23, 16:34
      Na Twoim miejscu przejęłabym się a)zdrowiem psa, b) zdrowiem córki (choroby przenoszone drogą płciową). Pierwsze łatwo rozwiązać wychowaniem i zamykanymi koszami, drugie - trochę późno, ale najwyższy czas porozmawiać o zdrowiu, antykoncepcji, granicach, tym co można złapać, nawet przez pieszczoty.
      • andaba [...] 20.04.23, 19:55
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • hanusinamama Re: Co powinnam zrobić 20.04.23, 20:16
          Nikt sie nie musi źłe prowadzić. Chłopak mogł miec inną partnerkę wczesniej ( nie wiemy ile ma lat).
          Przypominam, ze mamy 2023 a nie 1823...zeby mowić o prowadzeniu się.
          • berdebul Re: Co powinnam zrobić 20.04.23, 23:08
            Mógł tez mieć kumpla z maszynką do tatuażu, ktory robił wszystkim tatuaże za piwo i niekoniecznie dbał o higienę. Albo dentystę, ktory gardzi autoklawem. Albo milion innych przypadków, dlatego kontaktu z wydzielinami dopiero po badaniach tongue_out
            • gryzelda71 Re: Co powinnam zrobić 21.04.23, 07:46
              Albo zaboeg w szpitalu.
    • taje Re: Co powinnam zrobić 20.04.23, 21:39
      Oddaj córkę i psa do pieczy zastępczej / hotelu dal zwierząt i zaoszczędzony czas poświęć na doedukowanie się w skutecznym trollowaniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka