Dodaj do ulubionych

Portugalia urlop

23.04.23, 10:10
Czy ematki byly na Azorach lub Maderze, a jesli tak to czy moga podzielic sie swoja opinia, czy warto?
Obserwuj wątek
    • enia17 Re: Portugalia urlop 23.04.23, 10:13
      Byłam i tu i tu.
      Portugalia duży kraj więc zależy na co się nastawiasz. Piękna Lisbona Porta czy raczej plaze ? Plaże są na południu ale tam też mniej do zwiedzania.
      Madera - bardziej aktywny wypoczynek niż plażowanie . Piekne szlaki w górach. Zielono.
      B dużo turystów z Polki
    • palacinka2020 Re: Portugalia urlop 23.04.23, 10:36
      Zalezy co chcesz robic. Pojechalam na Madere plazowac I to byl blad. Tam jest za zimno na plazowanie.
    • alicia033 Re: Portugalia urlop 23.04.23, 10:41
      Były.
      Warto, jeżeli lubisz szlaki spacerowe. Bo jak twoim ideałem wypoczynku jest leżak pod palmą to niezbyt.
    • berdebul Re: Portugalia urlop 23.04.23, 10:50
      Madera. Cudo. Moja dusza ogrodniczki śpiewała tam z radości. Ładne widoki, wszędzie blisko, bezpiecznie, jedzenie dobre. Turystów mnóstwo, niestety tez dużych wycieczkowców.
    • miarka1010 Re: Portugalia urlop 23.04.23, 10:58
      Na Azorach nie, na Maderze byłam już dość dawno i dobrze wspominam. Jeśli nastawiasz się na wygrzewanie nad basenem to nie polecam, bo pogoda nie jest pewna, może być po prostu bardziej wiosennie niż letnio, ale jeśli nastawiasz się na chodzenie i piękne przyrodnicze miejsca to polecam bardzo, bardzo. Widoki cudne, trasy bardzo ciekawe, jest co robić smile
      • michunia_01 Re: Portugalia urlop 23.04.23, 11:02
        Dziekuje! Planuje wyjazd pod koniec wrzesnia, nie zalezy mi na plazowaniu, raczej na wedrowkach, ciekawych krajobrazach, nowych, zaskakujacych widokach
        • simply_z Re: Portugalia urlop 23.04.23, 11:09
          To Azory
        • kk345 Re: Portugalia urlop 23.04.23, 11:11
          Madera będzie idealna
        • kaki11 Re: Portugalia urlop 23.04.23, 11:38
          Ja byłam na Maderze właśnie we wrześniu, i uważam, że to bardzo fajny czas. I faktycznie do podziwiania krajobrazów i wędrówek to miejsce idealne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka