Dodaj do ulubionych

Odrzucenie

26.06.23, 12:36
Czy to jest normą, że osoba po rozwodzie, zazwyczaj kobieta jest w pewnych kręgach odrzucana? Koleżanka ma dzieci szkolne, zaprzyjaźnili się z kilkoma parami rodziców z klasy i co jakiś czas towarzysko się spotykali a dzieci razem bawiły. Dziś koleżanka jest po rozwodzie i mówi, że ma wrażenie że te spotkania dla niej jakby się rozmyły. Albo i w ogóle już nie ma. ..

Koleżanka sama w sobie powszechnie lubiana, więc to nie kwestia jej charakteru czy zachowania.
Obserwuj wątek
    • borsuczyca.klusek Re: Odrzucenie 26.06.23, 12:40
      To ty nie wiesz, że rozwódka z automatu staje się zagrożeniem cnoty naszego własnego misia?
      Poza tym niektórzy twierdzą, że rozwody są zaraźliwe, więc lepiej dmuchać na zimne 🙄
    • scarlett74 Re: Odrzucenie 26.06.23, 12:45
      impon czy twój drugi nick to stokrotka?http://emots.yetihehe.com/1/glupek.gif
    • hosta_73 Re: Odrzucenie 26.06.23, 12:55
      Nie spotkałam się, a byłam kiedyś rozwódką z dzieckiem.
    • joana012 Re: Odrzucenie 26.06.23, 13:33
      W sparowanych towarzystwach może się tak dziać. Świadczy to tylko o tym, że relacje są bardzo powierzchowne, takie czsoumilacze bez możliwości prawdziwej przyjaźni i wsparcia w razie życiowego dołka. Nie rozkminiać, zostawić za sobą jak byłego męża i otworzyć się na nowe znajomości
      • szaraiwka Re: Odrzucenie 26.06.23, 13:49
        tak, taki heteromatrix... kawka i ciastko. wodeczka i pwiko ale to jest powierzchowne ... z mojej obserwacji wszystkie grupy zanjomych powstale wokol dzieci z klasy, o ile obioejmuja wiecej niz np dwie osoby ktore sie zaprzyjaznia, przedzej czy pozniej (raczej predzej) sie rozpadaja. Bo z reguly nie maja innego spoiwa niz kolegujace sie dzieci i powiedzmy wspolny rozklad czasu wolnego...

Ja tam trzymam sie moich przyjazni a nie jakichs szkolnych grupek. Przynajmneij jak sie rozwiodlam to nikt meni nie zaczal wykluczac wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka