galaxyhitchhiker 06.07.23, 16:52 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29944683,syn-poslanki-pis-mial-pobic-byla-dziewczyne-matka-go-tlumaczy.html Pani poseł, której wyborcy powierzyli decydowanie o sprawach ważnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 17:17 Pani posłanka powinna w takiej sytuacji zachować milczenie 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 17:44 oj, pani posłanka boi się o syna teraz, jeszcze ktoś go skrytykuje, albo krzywo spojrzy Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 17:45 Czy dziewczyna juz ma wytoczony proces o zmuszenie syna poslanki do plucia i szarpania? Odpowiedz Link Zgłoś
joana012 Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 17:55 Szok, jskby mówiła o 3 latku przedszkolaku a nie dorosłym chłopie prawie 30 lat. Naprawdę czasem milczenie jest jedyną drogą Odpowiedz Link Zgłoś
malaperspektywa Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 17:55 Na pewno go sprowokowała, a on biedaczek się tylko bronił. Wypowiedź pani poseł pis - dno dna, ale czego innego się spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 19:58 O proszę, memiarze myślą tak samo! Odpowiedz Link Zgłoś
znowuzapomnehasla92 Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 20:11 Jeszcze dziewczynie postawią zarzut że sama się opluła 🤦 Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 21:36 I włosami chłoptasia za rękę szarpała! Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 19:35 Takie mamy posłanki z PiS , niestety . --------- sameplusy.info/o-nas/ Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 20:04 Już widzę, jak ty pójdziesz na wybory... Odpowiedz Link Zgłoś
barabelka Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 20:45 polityka.se.pl/galeria/syn-poslanki-nagral-pobicie-bylej-dziewczyny/gg-1JT6-Fde9-4gfZ/gp-Aq8e-N8Rx-E76x Widać u pani posłanki tak się bawią w domu Odpowiedz Link Zgłoś
barabelka Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 20:46 polityka.se.pl/wiadomosci/syn-poslanki-nagral-pobicie-bylej-dziewczyny-nagrania-sa-wstrzasajace-aa-FwuP-7Jev-H2Np.html Odpowiedz Link Zgłoś
galaxyhitchhiker Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 21:21 Ja tylko chciałam powiedzieć, że wiem, że nie wypada tak rzucić temat i zwiać, ale chyba za mocno mnie to wkurzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 21:24 Nie czytałem, niemniej uważam, że atakowanie pisowców wyczynami członków ich rodziny jest zniżaniem się do ich poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 21:28 krwawy.lolo napisał: > Nie czytałem. Fakt, daje się zauważyć. Ale nawet nie czytając, powinieneś wiedzieć, że nikt nie atakuje jej za to, co zrobił dorosły syn, krytyka dotyczy tego, co ONA powiedziała później. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 21:39 Ach niemożliwe, matka staje w obronie dziecka? Niechby się ośmieszając i naginając rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 21:41 Przepraszam, ale niech pierwsza eMatka rzuci kamieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 22:09 Jestem w stanie się założyć, że większość ematek jednak nie musiała się mierzyć z zarzutami kryminalnymi swoich bombelków. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 21:44 A ktoś ją zaatakował, że musi publicznie "bronić"? Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 22:03 Prokurator zaatakował postawieniem zarzutów. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 22:38 A nie dziecię zaatakowało? Niech go pociesza, nosi paczki i załatwia najlepszego adwokata. Tak bym robila, gdyby moje dziecko kogoś pobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: on ją tylko opluł 07.07.23, 06:29 Świetny plan, niech nabiera sił na następne starcie - przecież nic się nie stało, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 21:52 krwawy.lolo napisał: > Ach niemożliwe, matka staje w obronie dziecka? Tak, 30-letniego dzieciatka z zarzutami kryminalnymi. Bo teraz na pewno, ale to na pewno wszyscy zechca skrzywdzic jej dzidziusia. >Niechby się ośmieszając i nagina > jąc rzeczywistość. Ciezkie pobicie, nb osobiscie przez syneczka nagrane, zapodane jako "oplucie i szarpanie za wlosy" - ta ... pelni funkcje publiczna. Otwarte klamstwo, gadanie bzdur, wybielanie na sile i wbrew faktom, bo to synus... jasny sygnal dla wyyborcow. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 21:54 Śmiem twierdzić, że to normalna postawa matki. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 21:56 Matki potrafią tłumaczyć zbrodniarzy, seryjnych morderców, gwałcicieli a nawet tych, którzy ciągną kotki za ogony. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 21:58 Tylko takie matki nie powinny pełnić publicznych funkcji, bo się do tego nie nadają a my mamy prawo to wypunktować. Odpowiedz Link Zgłoś
joana012 Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 22:03 krwawy.lolo napisał: > Śmiem twierdzić, że to normalna postawa matki. Nie jest to normalna ani zdrowa postawa. Ponieważ ta akurat matka wielokrotnie tak pewnie postępowała i ten synuś jeszcze będąc dzieckiem czy nastolatkiem nie ponosił konsekwencji tego co robił czy mówił, teraz efekt jest jaki jest. Nie kontroluje zachowania i stosuje agresję Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 22:28 serio pisanie, ze bicie kobiety, szarpanie za włosy i opluwanie "są tylko" to "normalna postawa matki"? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: on ją tylko opluł 07.07.23, 11:12 To matka szarpała i opluwała? Czytasz w ogóle to, co napisałaś, przed kliknięciem enter? Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: on ją tylko opluł 07.07.23, 11:39 nie, matka napisała, że to nic takiego. A ty, ze to normalne u matki. Gdyby moi synowie kogoś pobili, na dokłądkę kobietę to bym sie chyba powiesiła na swojej czereśni w ogrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: on ją tylko opluł 07.07.23, 11:44 W takim razie jesteś zaprzeczeniem stereotypu matki. Odpowiedz Link Zgłoś
mondaymorning1987 Re: on ją tylko opluł 07.07.23, 11:05 krwawy.lolo napisał: > Śmiem twierdzić, że to normalna postawa matki. Mialam Cie Lolek za mądrzejszego Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: on ją tylko opluł 07.07.23, 14:48 Na jakiej podstawie? On tak się popisuje regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: on ją tylko opluł 07.07.23, 20:57 mondaymorning1987 napisała: > krwawy.lolo napisał: > > > Śmiem twierdzić, że to normalna postawa matki. > Mialam Cie Lolek za mądrzejszego Też się nabrałam Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: on ją tylko opluł 07.07.23, 12:08 >Śmiem twierdzić, że to normalna postawa matki. Ballada o Januszku jest tak wstrząsająca właśnie dlatego, że to nie jest normalna postawa matki. Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: on ją tylko opluł 07.07.23, 20:58 turzyca napisała: > >Śmiem twierdzić, że to normalna postawa matki. > > Ballada o Januszku jest tak wstrząsająca właśnie dlatego, że to nie jest normal > na postawa matki. > Turzyca, ja znałam kilka takich matek Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 22:15 A ja się tu częściowo zgodzę z krwawym lolo i napiszę, że bardzo chciałabym wierzyć, że gdyby dziubdziunio jakiejś posłanki opozycji tak się zachował, to reakcja mamuni byłaby inna Chciałabym wierzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 21:36 Nie: gdyz poslowie i dzialacze PiS stanowiska wykorzystuja potem do obrony tych czlonkow rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 21:38 Ależ mowa jest o posłance, pośrednio tylko o synu - bo sama o nim mówi. A my - o jej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 21:51 Tylko my atakujemy konkretną posłankę PIS za jej osobistą wypowiedź. Może jednak doczytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 21:53 Atakujecie matkę, za to, że się kompromituje w obronie syna. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 21:57 Atakujemy posłankę za niedopuszczalną wypowiedź poczynioną publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: on ją tylko opluł 07.07.23, 14:49 Posła na Sejm Rzeczpospolitej broniącego osoby, której postawiono zarzuty karne. Nie odróżniasz? Odpowiedz Link Zgłoś
galaxyhitchhiker Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 22:01 W nosie mam opcję polityczną, ba w nosie mam nawet, że to kobieta i jej syneczek. Wkurzyłam się, że osoba odpowiedzialna za kształtowanie w tym kraju prawa ma tak lekceważące podejście do sytuacji przemocowych. Nic dziwnego, że ofiary nie mają wsparcia i że system ich nie chroni - jak ma być, jeśli zdaniem pani z mandatem oplucie i szarpanie to "tylko". Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 22:07 Nie, nie, nie. Atakujemy panią POSeł jej włąsnym czynem. Mowimy tu o jej tłumaczeniu synka...nie o synku Domyślam się, że synek tak się zachowuje jak się u niego w domu robiło... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 21:57 Problem w tym, że to nie Twój bombelek, eMatko. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxyhitchhiker Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 22:02 No, nasze są nieco lepiej wychowane. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 22:02 Tak na marginesie, założyłem kiedyś wątek o tym, że tak naprawdę matki lubią jedynie własne dzieci. I wiele przyznało mi rację. Odpowiedz Link Zgłoś
joana012 Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 22:07 Lubię ludzi których obecność nie sprawia przykrości. Nieagresywnych, z kulturą osobistą. Moje dziecko, cudze dziecko... jeśli się przestrzega norm to nie ma powodu kogokolwiek nie lubić. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: on ją tylko opluł 06.07.23, 22:07 My tu nie mówimy o bójce dzieci w szkole tylko brutalnym pobiciu dziewczyny przez 30latka. Miej umiar w wymyślaniu absurdów 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: on ją tylko opluł 07.07.23, 11:55 Jej syn ma 29 lat, podejmuje własne decyzje. Jej wina polega na automatycznej obronie syna, bez zapoznania się z faktami albo polegając na jego wersji. Trudno mi sobie wyobrazić taka sytuacje, w której się okazuje, że ukochane dziecko to przemocowcy, cham itd. I to okazuje się przed całą Polską. Koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: on ją tylko opluł 07.07.23, 12:05 Jej wina polega na braku milczenia, odmowie komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: on ją tylko opluł 07.07.23, 12:32 Otóż to właśnie. Mogła powiedzieć "mój syn jest dorosły, nie komentuję", a nie usprawiedliwiać przemoc, bo "tylko" opluł i szarpał za włosy (a mógł zabić, nieprawdaż?). Swoją drogą ciekawe, czy "zawieszenie działalności" to rezygnacja z udziału w głosowaniach w sejmie, jakoś powątpiewam... Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: on ją tylko opluł 07.07.23, 12:44 To na pewno. Ale jestem w stanie zrozumieć pierwszy odruch typu 'nie moje dziecko, on nie jest taki'. Zwłaszcza, jeśli jej syn sam ją wprowadzil w błąd, a pewnie nie opowiedział o kopaniu w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
wkswks Re: on ją tylko opluł 07.07.23, 12:49 Ile lat jest w polityce? Odmawia się komentarza i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: on ją tylko opluł 07.07.23, 13:04 Matka broniąca dorosłego syna zawsze i wszędzie i w każdym kontekście będzie wyglądać po prostu źle 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: on ją tylko opluł 07.07.23, 13:34 Niekoniecznie. Matka Komendy była bohaterką. Do czasu, ale jednak. I jej wiara w niewinność syna była poruszająca. To zrozumiały odruch. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: on ją tylko opluł 07.07.23, 17:32 >Niekoniecznie. Matka Komendy była bohaterką. Matka Komendy nie twierdziła, ze jej syn tylko troszeczkę zgwałcił a potem nieprzytomną tylko pozostawił w śniegu a przecież to nic takiego, tylko (zgodnie z prawdą), ze jej syna w ogóle na miejscu zbrodni nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: on ją tylko opluł 07.07.23, 13:50 teraz jej wersja pt to nie jest mój syn i co pan mi zrobi Bochenek, rzecznik pis "Pytany, dlaczego prokuratura nie zawnioskowała o areszt, Bochenek powiedział, że nie zna szczegółów i okoliczności sprawy. - Wiem tylko tyle, o czym piszą media. Znam również tę jedną informację, którą przekazałem po rozmowie z Iwoną Arent, że na tym nagraniu nie było jej syna. Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: on ją tylko opluł 07.07.23, 16:18 straszna kobita www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/byla-lagodna-twarza-pis-teraz-zawiesza-dzialalnosc-kim-jest-iwona-arent/0ylfj6m,79cfc278 Odpowiedz Link Zgłoś
helka.na.zakrecie Re: on ją tylko opluł 08.07.23, 16:43 Dla mnie najlepsze jest, ze ona była jakas zaangażowaną wyznawczynią katolicką- ruchy mlodzieżowe i te sprawy, a dziecko ma z nieformalnego związku... Jakie to typowe- wycieranie geby" wartosciami" a samemu- hulaj dusza... Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: on ją tylko opluł 08.07.23, 19:56 Może ją jakiś "otumanił". W końcu katolicy też znają pojęcie grzechu i syna marnotrawnego. Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: on ją tylko opluł 07.07.23, 23:12 Czy został aresztowany ? ---- wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,187572,29862455,drastycznie-spada-liczba-powolan-w-kosciele-katolickim-w-lodzi.html#e=RelArtLink(2) Odpowiedz Link Zgłoś
seaview Re: on ją tylko opluł 08.07.23, 09:18 Posłanka Arent była z M. Wassermann w komisji ds. Amber Gold i na jej tle Wassermanówna wypadała jak tytan intelektu. Ziobro zaskoczenia co do takiej obrony synalka. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: on ją tylko opluł 08.07.23, 11:48 Ale szczerze, to sama sobie winna. Kto normalny się zadaje z synem działaczki/działacza PiS? Odpowiedz Link Zgłoś