Dodaj do ulubionych

kiedy ciąża po odstawieniu tabletek anty????

14.11.04, 15:52
Hejo! Mam pytanko własnie odstawiłam tabletki i chciałabym zajść w ciąże, jak
długo nalezy odczekać???
Obserwuj wątek
    • magda.u Re: kiedy ciąża po odstawieniu tabletek anty???? 14.11.04, 17:14
      Cześć, myslę że to jest różnie, mnie lekarz powiedział że po tabletkach powinno
      się szybciej zajść w ciążę, u nas było odwrotnie, po odstawieniu tabletek
      zaszłam w ciążę po 6 miesiącach i dzidziuś urodził się zdrowy i śliczny
      Pozdrawiam Magda
      • verdana Re: kiedy ciąża po odstawieniu tabletek anty???? 14.11.04, 17:16
        Ciesz się, że PO odstawieniu. U mnie była ciąża w trakcie. I też dziecko zdrowe.
        • edzio_grubas Re: kiedy ciąża po odstawieniu tabletek anty???? 14.11.04, 20:37
          Hej Slonko, powinno sie odczekac minimum 3 miesiace. Jesli przestajesz zazywac
          tabletki antykoncepcyjne, to zacznij juz teraz zazywac kwas foliowy. Acha, moj
          malutki zostal poczety 6 tygodni po odstawieniu tabletek i jest super faciem.
          Pozdrawiam.
          • zaba_i_kijanka Re: kiedy ciąża po odstawieniu tabletek anty???? 14.11.04, 20:49
            Ja odczekałam trzy cylke, brałam kwas foliowy
            potem udało nam się w pierwszym cyklu starań (czwartym po odstawieniu)
            pozdrawiam
    • slonko76 dzięki 14.11.04, 21:04
      z tego co widze to nie ma reguły kiedy... poprostu jak ma sie szczęście to
      nawet od razu po odstawieniu można zajść a potem urodzić zdrowe dziecko smile
      dzięki za wszystkie odpowiedzi. nie pozostaje mi nic innego jak zabrać się do
      roboty smile
      pozdrawiam wszystkie mamy i nie tylko.
      slonko
    • ada.dobra Re: kiedy ciąża po odstawieniu tabletek anty???? 15.11.04, 13:45
      Ja odstawiłam pigułki i nawet niedoczekałam się miesiączki, gdyż była już ciąża.
      • martyx Re: kiedy ciąża po odstawieniu tabletek anty???? 16.11.04, 08:57
        mnie lekarka kazała odczekać pół roku, pewnie można zajść w ciąże szybciej ale
        na wszelki wypadek odczekałam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka