Dodaj do ulubionych

Dziś ptasio 😊

18.07.23, 17:22
Łabądź chciał spuścić wprdl mojemu psu🤣 ja spusciłam oprdl jakimś ludziom, którzy pozwalali ganiać psu pisklęta Łyski 😡
Taki spacer wśród ptaków wink
Obserwuj wątek
    • heca7 Re: Dziś ptasio 😊 18.07.23, 17:42
      Nie mam zdjęcia ale dosłownie w tej chwili córka przysłała mi filmik z Arnhem gdzie para łabędzi z młodymi stoi, na trawniku przed wielką szybą, taką do ziemi i wali w nią dziobami. Młode spokojnie się wygrzewają a stare z zacięciem godnym bullterriera walczą z własnym odbiciem big_grin
      • szarmszejk123 Re: Dziś ptasio 😊 18.07.23, 17:43
        🤣 no my musieliśmy się oddalić, bo groźba wpdlu dla psa była całkiem realna, już zaczął wyłazić na brzeg a wcześniej nas śledził na moście :p
        • heca7 Re: Dziś ptasio 😊 18.07.23, 17:54
          Kiedyś na Mazurach, na plażę koło pola namiotowego przypływała para z młodymi. Zwykle wczesnym wieczorem. Ludzie rzucali im jedzenie. Ona spokojna, grzecznie jadła, zerkała na pisklaki. Samiec ogromny, nabuzowany syczał głośno, żarł na potęgę. A jak już się ludziom jedzenie skończyło to wychodził na brzeg i naprawdę szybko ganiał ich po plaży big_grin Myśmy mieli namiot na skarpie i stamtąd widok na ten spektakl wink Raz udało mi się odczytać numery na jego obrączce (samica nie miała). Okazało się, że urodził się kilka lat wcześniej na Zalewie Wiślanym.
    • siedemkropek82 Re: Dziś ptasio 😊 18.07.23, 18:24
      Piękne widoki.
      • szarmszejk123 Re: Dziś ptasio 😊 18.07.23, 19:15
        To łap jeszcze takie wink;
    • geigo Re: Dziś ptasio 😊 18.07.23, 19:53
      U mnie dziś taki mały, ale miły, szczygieł żerujący na nasionach driakiewników:
      • abasia0 Re: Dziś ptasio 😊 18.07.23, 21:37
        Fajne zdjęcia 🙂 mam upierdliwą osę w ogrodzie, chyba jest na kacu bo stałe krąży wokół kranu ,siada i pije z kropli. Próby zrobienia jej fotki niedane🙁

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka