Dodaj do ulubionych

Podobają Wam się oni?

25.07.23, 09:23

Nasi złoci chłopacy!!! Oglądałam i nadal się cieszę.
www.rmf24.pl/raporty/raport-siatkarski/siatkowka/news-polacy-ze-zlotem-siatkarskiej-ligi-narodow,nId,6919757#crp_state=1
Obserwuj wątek
    • klaramara33 Re: Podobają Wam się oni? 25.07.23, 09:27
      Tu lepsze foto:
      przegladsportowy.onet.pl/siatkowka/liga-narodow-siatkarzy-reprezentacja-polski-turniej-finalowy-w-ergo-arenie/qlpql6j
    • princy-mincy Re: Podobają Wam się oni? 25.07.23, 09:40
      Zawsze i wszedzie podobaja mi sie siatkarze. Najbardziej podobal mi sie Michal Winiarski, ale takze Arek Golas.
      Z obecnej kadry Kurek i Kubiak (tak, wiem, ze zakonczyl rok temu). Moja corka uwielbia Olka Sliwke.
      • klaramara33 Re: Podobają Wam się oni? 25.07.23, 09:43
        Mi chyba teraz najbardziej Kaczmarek ,Śliwka też fajny, Kurek wygląda zabawnie.
      • maslova Re: Podobają Wam się oni? 25.07.23, 14:18
        Mnie podobają się:
        Bartosz Kurek - choć lepiej wyglądał z włosami;
        Karol Kłos - wiem, że nie jest typowym przystojniakiem, ale ma w oczach coś sexi;
        Jakub Kochanowski - może nie tyle mi się podoba, ale ma w sobie coś intrygującego, widać też, jak z chłoptasia przeistacza się na oczach kibiców w mężczyznę;
        Łukasz Kaczmarek - również nie jest w moim typie, ale ma przeuroczy uśmiech.

Kubiak niby jest w moim urodowym typie, ale postrzegam go jako buca i chama, więc on odpada.
    • ninanos Re: Podobają Wam się oni? 25.07.23, 15:47
      Najbardziej w moim typie jest Tomasz Fornal , urodę ma niegrzecznego chłopca, taki zadziorny.
      Aleksander Śliwka - też atrakcyjny, również mój typ.
      Jakub Kochanowski - ma cos w sobie, uroczy uśmiech, jest interesujący, z wiekiem bardzo zyskuje.
      Łukasz Kaczmarek - on się cieszy całym sobą, wydaje się być porządnym człowiekiem.
      Bartek Kurek - totalnie nie podoba mi się.

• kira_03 Re: Podobają Wam się oni? 26.07.23, 14:01
      Czy tylko mnie bolą zemby od ojczystej gramatyki w tytule? 🙄

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka