wkrotceznikne 04.08.23, 08:03 Nie mogę się zdecydować, wiem, że problem z d... Ale poradźcie, chodzi i o manicure i o pedicure, lubię jak paznokcie u rąk i u nóg są w jednym kolorze. A może pochwalicie się jaki kolor aktualnie nosicie na paznokciach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta.graca Re: Francuski manicure czy czerwień 04.08.23, 08:07 Przecież to nie jest na całe życie, zrób jeden, a następnym razem drugi. Zobaczysz, co ci bardziej odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Francuski manicure czy czerwień 04.08.23, 08:16 Jest lato, walnij sobie neonową zieleń 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Francuski manicure czy czerwień 04.08.23, 08:21 Z postu wynika że autorka raczej lubi klasykę. Odpowiedz Link Zgłoś
wkrotceznikne Re: Francuski manicure czy czerwień 04.08.23, 08:42 Tak!bardzo i prostotę i minimalizm Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Francuski manicure czy czerwień 04.08.23, 08:48 Mam tak samo Dlatego odpisałam, bo dla mnie neonowa zieleń na paznokciach to absolutne no way. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Francuski manicure czy czerwień 04.08.23, 08:51 Oj dziewczyny raz się żyje 😉 A z tych dwóch zaproponowanych w temacie zdecydowanie biorę czerwień. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Francuski manicure czy czerwień 04.08.23, 09:09 Ja jestem biurwą o raczej minimalistycznym stonowanym stylu ubierania, neony na paznokciach do tego pasują jak pięść do oka Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Francuski manicure czy czerwień 04.08.23, 09:14 Neonowa zieleń świetnie pasuje do jasnego beżu 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
wbka1 Re: Francuski manicure czy czerwień 04.08.23, 11:40 Zieleń i odkryte palce stóp?! Dla wielu osób stopy są hm jakby tu delikatnie...odstręczajce, a zieleń przypominająca grzybicę może miec efekt pogłebiajacy te odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Francuski manicure czy czerwień 04.08.23, 18:37 Nie widziałam jeszcze neonowozielonej grzybicy, ale może mało widziałam... Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Francuski manicure czy czerwień 04.08.23, 09:44 To niech sobie zrobi płytkę białą a końcówki czerwone. Taki french patriotyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Francuski manicure czy czerwień 04.08.23, 08:56 Lubię oba, a poprosiłabym o french, bo czerwień miałam dopiero co. Dziś mam u dłoni- beżowe (beżowofioletowoszare ? nieoczywisty ten kolorek, ale miły dla oka), u nóżek- granatowe. Odpowiedz Link Zgłoś
szorstkawelna Re: Francuski manicure czy czerwień 04.08.23, 09:24 pepsi.only napisała: > Lubię oba, a poprosiłabym o french, bo czerwień miałam dopiero co. > > Dziś mam u dłoni- beżowe (beżowofioletowoszare ? nieoczywisty ten kolorek, ale > miły dla oka), > u nóżek- granatowe. > > Czyli trupie kolory. Odpowiedz Link Zgłoś
kubek0802 Re: Francuski manicure czy czerwień 04.08.23, 10:19 Francuski na stopach wygląda obrzydliwie, a jeszcze z przydługim paznokciem to rzyg zupełny. I zdecydowanie co innego na stopach co innego na dłoniach. Odpowiedz Link Zgłoś
bakis1 Re: Francuski manicure czy czerwień 04.08.23, 12:16 Czerwień na stopy. Na dłonie french. Odpowiedz Link Zgłoś
nelamela Re: Francuski manicure czy czerwień 04.08.23, 17:48 bakis1 napisała: > Czerwień na stopy. Na dłonie french. Dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Francuski manicure czy czerwień 04.08.23, 12:47 Ja najbardziej lubię bordowy, mocno czerwony lub w takim naturalnym kolorze jak skóra. Frenchu u siebie nie lubię. U innych może być. Mam krótkie paznokcie i zawsze gładkie bez żadnych wzorków. Teraz u rąk i nóg mam czerwone, takie koralowe, ale nie bardzo mi się widzą i następnym razem poprosze o zrobienie w kolorze naturalnym. Mam hybrydy. Odpowiedz Link Zgłoś
cisco1800 Re: Francuski manicure czy czerwień 04.08.23, 15:22 Z racji letniego czasu na dłoniach róż, na stopach wściekły oranż Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Francuski manicure czy czerwień 04.08.23, 15:23 Od lat nie malowałam paznokci, ale gdybym teraz miała, to najchętniej coś jak Kiko Jungle Green. Uwielbiałam ten kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Francuski manicure czy czerwień 04.08.23, 20:25 Piekny. Jesienią przerzucę się na zielenie i brązy. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Francuski manicure czy czerwień 04.08.23, 15:30 Ręce ciemny granat. Stopy biale. Nie lubię czerwieni na dłoniach. Ale przecież za 2 czy 3 tygodnie możesz zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Francuski manicure czy czerwień 04.08.23, 15:37 Stopy czerwień, dłonie baby boomer. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia.1980 Re: Francuski manicure czy czerwień 04.08.23, 18:33 Ja od 15 lat robię na stopach hybrydę w tym damym czerwonym kolorze. French na stopach nie podoba mi się. Na rękach z tych dwóch proponowanych również wybrałabym czerwień. Chociaż french na dłoniach akurat akceptuję tyle, że nie robię sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
clara.burgund Re: Francuski manicure czy czerwień 04.08.23, 20:18 Ja nie lubię jasnych lakierów na stopach, teraz mam hybrydę w kolorze ciemnej śliwki, a na palcach nic. Po powrocie do domu zamierzam zrobić hybrydę na stopy i ręce w tym samym kolorze- najprawdopodobniej będzie to klasyczna, może karminowa czerwień. Neonowych paznokci nie lubię, nie podoba mi się też zieleń, mięta, niebieskie, czy róże. Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia331 Re: Francuski manicure czy czerwień 04.08.23, 20:22 Ja lubię na stopy czarne, brąz,śliwka,bordo.i ciemny róż. U rak.biale ale takie mleczne lub szare Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Francuski manicure czy czerwień 04.08.23, 20:29 French jest passe, robiłam w 2009/10. Czerwony to dobry wybór. Odpowiedz Link Zgłoś