dni_minione 20.08.23, 16:14 Satysfakcja byłej żony pewnie nie ma granic. Ale przy całym bogactwie detali u panny młodej i tak najbardziej boli mnie ten krawat do mostka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Ślub Skiby a'la lata 90 20.08.23, 16:17 Przynajmniej go sobie nie obsika. Odpowiedz Link Zgłoś
kamkaklamka Re: Ślub Skiby a'la lata 90 20.08.23, 16:20 Chcesz niekorzystnych zdjęć to koniecznie szukaj fotek na ista i fejsie znajomych. Ibisza też interesowało żeby na jego insta jego licówki wyszły dobrze a nie para młoda. Sama zainteresowana też jak każdy segreguje, wybiera zdjęcia i najlepsze ujęcia żeby pokazać się jak najkorzystniej.takie czasy że świat oglądamy w zdjęciach a to że one nie oddają w 100% rzeczywistości nikogo nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: Ślub Skiby a'la lata 90 20.08.23, 16:35 Ibisz chyba nie będzie mile widzianym gościem u Skibów ;D W sumie straszna chamówa, że udostępnił to przed nimi i przed kimkolwiek innym. Odpowiedz Link Zgłoś
kamkaklamka Re: Ślub Skiby a'la lata 90 20.08.23, 16:50 Ale komentarze do tego zdjęcia min. takie że ona wygląda jak niedomyta pokazały w jaki obłęd wpada polskie społeczeństwo które ogląda głównie obrazki które przedstawiają nie ludzi tylko ich awatary. W rzeczywistości trzeba by być martwym żeby się nie świecić, nie mieć zmierzwionego włosa w tańcu w ruchu -kultura w której ciało nie jest do działania tylko do wyglądania. Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: Ślub Skiby a'la lata 90 20.08.23, 16:53 Nie wiem, czy w jej przypadku nie chodzi o drastyczne różnice między insta a życiem. To młoda, świeża dziewczyna, a filtruje się mocniej (i mniej umiejętnej) od niejednej królowej życia po 50. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Ślub Skiby a'la lata 90 20.08.23, 16:57 Problem polega na różnicy miedzy tym co ona sama wstawia do sieci...a jak realnie wygląda. NIkt by nie napisał, że jest spora babka gdyby nie wrzucała zdjęć wyretuszowanych o 15kg. Nie wiem po co wrzucać takie foty? Zeby robić wrażenie "różnicą" jak się wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
kamkaklamka Re: Ślub Skiby a'la lata 90 20.08.23, 17:01 Tyle że wszyscy to robią od petardy po zwykłe kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
frntta666 Re: Ślub Skiby a'la lata 90 20.08.23, 17:53 No juz nie przesadzajcie. To zdjecie z jej oficjalnego profilu fb- i wyglada jak ona. Co prawda Krzysiu wrzucil, nie ona, no ale nie usunela Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Ślub Skiby a'la lata 90 20.08.23, 20:15 kamkaklamka napisała: > Ale komentarze do tego zdjęcia min. takie że ona wygląda jak niedomyta Coz, jej włosy faktycznie wyglądają jakby były myte 10 dni temu. Ale to fryzjerki wina. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Ślub Skiby a'la lata 90 20.08.23, 20:34 kamkaklamka napisała: > Ale komentarze do tego zdjęcia min. takie że ona wygląda jak niedomyta pokazały > w jaki obłęd wpada polskie społeczeństwo Na to bym nie wpadła. Niemniej ma brzydki wianek, okropną fryzurę, takież farbowanie i kiczowatą kieckę, która odsłania pół biustu. Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Ślub Skiby a'la lata 90 20.08.23, 21:25 A jemu koszula ze spodni niechlujnie wyłazi. Odpowiedz Link Zgłoś
panterarei Re: Ślub Skiby a'la lata 90 21.08.23, 16:59 Tort też przepiękny.. nikt jej nie powiedZial, że ten kształt to często na komunię zamawiają? Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka11 Re: Ślub Skiby a'la lata 90 21.08.23, 18:58 O rany Nim przeczytałam twój komentarz, takie samo skojarzenie- przecież to częsty rodzaj tortu na Komunię. Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: Ślub Skiby a'la lata 90 22.08.23, 15:44 Ja też. A mogli zamówić tortowe big cycki, przynajmniej byłoby bez zadęcia Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_2009 Re: Ślub Skiby a'la lata 90 20.08.23, 16:22 Ja wiem, że Insta wyszczupla, ale ta pani wygląda, jakby nowemu mężowi chciała dorównać w krótkim czasie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kamkaklamka Re: Ślub Skiby a'la lata 90 20.08.23, 16:28 Idź na jej instagram tam gdzie są pozowane zdjęcia wygląda szczupło a fryzura nie zmierzwiona. Jutro dopiero wjedzie obrobiona graficznie sesja, gdyby nie Ibisz któremu chyba ktoś zrobił za darmo licówki i musiał je zareklamować to by nie było takiego przypału. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka11 Re: Ślub Skiby a'la lata 90 20.08.23, 17:23 Powrót fryzury typu borsuk? U góry jasne, a na dole ciemne włosy? Jedna z przykładowych fryzur i kolorów włosów, który najpiękniejszym zabiera urodę. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Ślub Skiby a'la lata 90 20.08.23, 18:37 marzeka11 napisała: > Powrót fryzury typu borsuk? Ja sobie wypraszam 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: Ślub Skiby a'la lata 90 20.08.23, 17:10 A to wersja od panny młodej Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Ślub Skiby a'la lata 90 20.08.23, 20:22 Przefiltrowana jak woda w Czajce… Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Ślub Skiby a'la lata 90 20.08.23, 22:20 Dużo lepiej wyglądała na tym od Ibisza, tzn. przynajmniej młodo i sympatycznie. Tu wygląda jak stara lampucera. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Ślub Skiby a'la lata 90 20.08.23, 22:24 Moje uwagi jak wyżej. Plus kubek odnoszący się do faktu, że trzymająca jest panną młodą (gdyby ktoś jednak nie zauważył). Odpowiedz Link Zgłoś
panterarei Re: Ślub Skiby a'la lata 90 21.08.23, 07:41 Ee. Doda ma fioła ma punkcie sylwetki, a tu panna młoda pulchna z big cycem Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Ślub Skiby a'la lata 90 21.08.23, 10:46 tak, tak, wiem, ta jest dwa rozmiary większa od dody, ale dla mnie one mają takie same twarze. co do piersi, to nie wiem, która ma większe. ta gwiazda z eurowizji też wygląda jak Doda. Cleo wygląda inaczej i Sanah wygląda inaczej, one mają inne twarze. Odpowiedz Link Zgłoś
kamkaklamka Re: Ślub Skiby a'la lata 90 21.08.23, 10:53 Polska jest według mnie dziwna, jest bardzo dużo atrakcyjnych kobiet i nie tylko jeśli chodzi o naturalne warunki ale te kobiety są zdeterminowane by tą urodę ciągle poprawiać, ulepszać, potrafią cierpieć, poświęcać czas i pieniądze by być jeszcze ładniejsze no i obiektywnie są ale co po makijażach, fajnych ciałach i fryzurach jak w głowie kompleksy. Atrakcyjność zaczyna się w głowie a polki ciągle w trybie oceny i porównań. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Ślub Skiby a'la lata 90 21.08.23, 16:27 To jest ładna babka. Jakby nie miała tego dziwnego koloru włosów. tak tragicznie umalowanych ust to zdecydowałanie byłoby na plus. Odpowiedz Link Zgłoś
kamkaklamka Re: Ślub Skiby a'la lata 90 21.08.23, 16:33 Skiba opowiada że była fotografowana przez najlepszych w branży i nikt nie widział u niej defektów. Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Ślub Skiby a'la lata 90 20.08.23, 17:48 Krawat to nic, ta wystająca z portek koszula to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
hosta_73 Re: Ślub Skiby a'la lata 90 21.08.23, 08:14 Głupie to. Tupecik ma nosić? Odpowiedz Link Zgłoś
kamkaklamka Re: Ślub Skiby a'la lata 90 21.08.23, 09:27 Najważniejsze że w oczach skiby jest piękna bo o to tak naprawdę chodzi i tak się czuje przy nim komfortowo że od razu przytyła kilkanaście kg. Dobrze że ma poczucie 100% akceptacji od starszego faceta zawsze dostaje się tego więcej bo dla niego młodość jest wystarczającym atutem i niewiele więcej potrzeba żeby był zachwyt. Karokrzysiowa widocznie woli układać sobie życie w przyjemny sposób. Samiec alfa w zbliżonym do niej wieku powodował by u niej kompleksy a tak jest zadowolona i jeszcze ma kontakt z showbiznesem który ją kręci. A innych bab nie słucha bo wie że w Polsce kobiety patrzą na siebie z lupą oceniając każdy szczegół bo ciągle rywalizują która ładniejsza, są z sobą niepogodzone i mają dużo kompleksów. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Ślub Skiby a'la lata 90 20.08.23, 18:45 Pasują do siebie w realu. Ona wyszczupla i mocno retuszuje zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Ślub Skiby a'la lata 90 21.08.23, 10:35 Nieprawda, ma „wysportowaną sylwetkę”, co mnie bardzo cieszy, bo to oznacza, ze ja tez mam „wysportowaną sylwetkę”🥹 Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Ślub Skiby a'la lata 90 21.08.23, 19:10 Ona wygląda dobrze w realu, po prostu na zdjęciach robi z siebie kogoś kim nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kamkaklamka Re: Ślub Skiby a'la lata 90 21.08.23, 19:34 A jak się okaże na zdjęciu u kogoś innego że jest jaka jest to od razu strzela sobie przefiltrowaną sesję, dziś ze skibą robią specjalne zdjęcia, ona ma prawdziwego instapierdo..lca Odpowiedz Link Zgłoś
novembre Re: Ślub Skiby a'la lata 90 20.08.23, 22:49 Wianek i te czarne doczepy (albo własne włosy, tym gorzej jak dla mnie) to zdecydowanie nie moja bajka. Ale skoro panna młoda lubi Odpowiedz Link Zgłoś
kamkaklamka Re: Ślub Skiby a'la lata 90 20.08.23, 22:54 Panna młoda to lubi jak Skiba jest na scenie wtedy promienieje to pokazuje o co chodzi w tym związku on ma trofeum na swoim poziomie a ją kręci showbiznes więc czemu ma im się nie udać. Odpowiedz Link Zgłoś
kamkaklamka Re: Ślub Skiby a'la lata 90 20.08.23, 22:55 Może sobie poskakać z Ferdkiem Kiepskim na swoim weselu napewno jest zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Ślub Skiby a'la lata 90 21.08.23, 09:30 A ja myśle, ze p i będą długo razem i ze ta babka jest z jakiegoś powodu Autentucznie w skibie zakochana. Widziałam jej zdjęcia z „młodości”, była całkiem ładna i szczupła, ciekawe co się stało w ostatnich kilku latach. Eksperymentowała z wygladem i były stylizacje w których wyglądała super, ciekawe dlaczego teraz wybrała look burdelmamy z zeszłego wieku…wg mnie dziewczyna mogłaby ładniej wyglądać- chociaż sobie ewidentnie się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
hosta_73 Re: Ślub Skiby a'la lata 90 21.08.23, 09:45 No Skiba wygląda jakby go postawili do zdjęcia po jakimś woogie boogie 😉. Panna młoda wygląda na sympatyczną dziewczynę. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Ślub Skiby a'la lata 90 22.08.23, 04:01 No fakt Ibisz wygląda na pana młodego ,a Skiba to świadek z łapanki . Odpowiedz Link Zgłoś