Dodaj do ulubionych

Upadek królestwa

22.08.23, 19:38
Oglądała któraś? Opinie bardzo dobre, ale nie umiem się wciągnąć. Jestem na 3 odcinku, brnąć dalej?
Obserwuj wątek
    • heca7 Re: Upadek królestwa 22.08.23, 19:50
      Oj dawno oglądałam wink W tym samym czasie jakoś na zmianę z Wikingami. I Upadek Królestwa wydawał mi się przy nich taki polukrowany, bajkowy... Zresztą sądzę, że niejedna pozytywna opinia o serialu oparła się na osobie Alexandra Dreymona grającego Uthreda tongue_out
      Gdybym miała wybierać między Upadkiem a Wikingami wybrałabym tych drugich.
      • larix_decidua77 Re: Upadek królestwa 22.08.23, 20:02
        Ja dla aktora nie będę oglądać, właściwie wolę role kobiece. Może zbyt męski dla mnie ten serial?
        • heca7 Re: Upadek królestwa 22.08.23, 20:25
          Może tak. Mnie stroje, fryzury itd wydawały się zbyt kolorowe, takie jak z holiłudzkiej produkcji wink A Główny troszkę za gładki na licu do tej roli tongue_out
    • aadrianka Re: Upadek królestwa 22.08.23, 20:35
      Zdecydowanie, to serial może nie aż tak dobry jak Wikingowie, ale warto. Jestem fanką Beoccy, a Alfred jest zagrany genialnie.
      Natomiast można sobie odpuścic film, który powstał jako domknięcie serialu.

• kurt.wallander Re: Upadek królestwa 22.08.23, 20:59
      Początek jest dziwny, daj mu jeszcze szansę. Też o mało nie zrezygnowałam.
      • larix_decidua77 Re: Upadek królestwa 22.08.23, 21:09
        Dobra, leci dalejsmile
    • koronka2012 Re: Upadek królestwa 23.08.23, 18:55
      Mi się strasznie podobał, im dalej tym lepiej, dorosły Uthred mniam 😉

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka