larix_decidua77 22.08.23, 19:38 Oglądała któraś? Opinie bardzo dobre, ale nie umiem się wciągnąć. Jestem na 3 odcinku, brnąć dalej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heca7 Re: Upadek królestwa 22.08.23, 19:50 Oj dawno oglądałam W tym samym czasie jakoś na zmianę z Wikingami. I Upadek Królestwa wydawał mi się przy nich taki polukrowany, bajkowy... Zresztą sądzę, że niejedna pozytywna opinia o serialu oparła się na osobie Alexandra Dreymona grającego Uthreda Gdybym miała wybierać między Upadkiem a Wikingami wybrałabym tych drugich. Odpowiedz Link Zgłoś
larix_decidua77 Re: Upadek królestwa 22.08.23, 20:02 Ja dla aktora nie będę oglądać, właściwie wolę role kobiece. Może zbyt męski dla mnie ten serial? Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Upadek królestwa 22.08.23, 20:25 Może tak. Mnie stroje, fryzury itd wydawały się zbyt kolorowe, takie jak z holiłudzkiej produkcji A Główny troszkę za gładki na licu do tej roli Odpowiedz Link Zgłoś
aadrianka Re: Upadek królestwa 22.08.23, 20:35 Zdecydowanie, to serial może nie aż tak dobry jak Wikingowie, ale warto. Jestem fanką Beoccy, a Alfred jest zagrany genialnie. Natomiast można sobie odpuścic film, który powstał jako domknięcie serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Upadek królestwa 22.08.23, 20:59 Początek jest dziwny, daj mu jeszcze szansę. Też o mało nie zrezygnowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: Upadek królestwa 23.08.23, 18:55 Mi się strasznie podobał, im dalej tym lepiej, dorosły Uthred mniam 😉 Odpowiedz Link Zgłoś