Dodaj do ulubionych

Kożuchowska vs Lewandowska

02.09.23, 16:43
A waszym zdaniem, która z naszych rodzimych celebrytek wypadła lepiej na czerwonym dywanie Festiwalu w Wenecji?
www.pudelek.pl/tylko-na-pudelku-joanna-przetakiewicz-ocenia-weneckie-stylizacje-anny-lewandowskiej-i-malgorzaty-kozuchowskiej-6936983809911392a
Obserwuj wątek
    • tromedlov Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 16:49
      Wyglądają pewnie pięknie.
      Kożuchowska od razu skojarzyła mi się z marshmallow, a Lewandowska z liściem sałaty. Może jestem uprzedzona.
      • agnes_gray Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 17:46
        To liść laurowy przecież 😄
        Nie wiem, skąd wzięła taki duży 🙂
      • mondaymorning1987 Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 18:30
        Albo głodna😁
    • daniela34 Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 16:50
      Eeee... żadna. Nie żebym je uważała za brzydkie czy coś, zanim padnie sakramentalne ematkowe: "wstaw swoje zdjęcie" - obie panie z pewnością są ładniejsze ode mnie. Niemniej w tych wcieleniach mi się nie podobają.
      • 0bywatelka87 Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 19:48
        Popieram w 100 procentach. Patrząc na zdjęcia mam wrażenie, że panie się przebrały a nie ubrały .
        • ladymercury Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 20:20
          Zgadzam się. I zachodzę w głowę, jak mając taka figurę, niewątpliwą urodę, kasę i stylistow, można się tak oszpecać.
          Porównajcie z Amal Clooney w Wenecji. Chyba starsza od Kozuchowskiej, od Lewandowskiej na pewno.
          • koko8 Re: Kożuchowska vs Lewandowska 03.09.23, 00:47
            Clooney jest młodsza od Kożuchowskiej o 7 lat;P
            • ichi51e Re: Kożuchowska vs Lewandowska 03.09.23, 06:27
              Wyglada starzej
          • kropkaa Re: Kożuchowska vs Lewandowska 03.09.23, 10:46
            Obie panie mają niesamowite warunki wyjściowe i ogromne możliwości. Nie mam pojęcia, dlaczego z tego nie skorzystały.
            Jak zawsze przy takich okazjach zastanawia mnie: nie było lustra czy okularów?
      • waleria_bb Re: Kożuchowska vs Lewandowska 03.09.23, 07:33
        Brzydkie i przekombinowane kreacje. Kożuchowska ginie w mdłych kolorach, ma za delikatną urodę do nich i wychodzi smętnie. Tego materiału jest w ogóle za dużo, przytłoczył ją. Lewandowska nie lepiej. Z boku cała pierś wypada, sukienka wygląda na koszmarnie niedopasowaną, jakby włożyła badziew z Zary o dwa rozmiary za duży.
    • kozaki_za_kolano Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 16:52
      Obydwie wyglądają bardzo ładnie. Lewa zaczyna mi przypominać Michelle Pffeifer
      • ayelen40 Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 17:08
        Bo ma coraz bardziej nie swoją twarz.
      • heca7 Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 17:19
        No właśnie zastanawiałam się kogo ona mi przypomina... Najpierw sądziłam, że Kate Moss ale Pffeifer chyba bardziej. Wygląda na silnie ostrzykniętą.
        • frntta666 Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 19:11
          Na niektorych zdjeciach ma piekna twarz a na innych sie zaczyna joker pokazywac. Chyba przesadza z zabiegami...
      • ladymercury Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 20:21
        Też mi się tak skojarzyła. Jak Michelle była ok 50 lat i zaczęła zabiegi.
      • disco-ball Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 20:47
        Fergie
      • thank_you Re: Kożuchowska vs Lewandowska 03.09.23, 10:41
        Bardziej jak Fergie.
    • brenda_bee Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 17:12
      Kożuchowska. Ale ona generalnie zawsze mi się podoba
    • figa_z_makiem99 Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 17:13
      Obydwie ładnie, inne pokolenie i inne typy urody, nie ma co porównywać.
    • clk Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 17:17
      Ani jedna ani druga
    • hosta_73 Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 17:18
      Lepiej Kożuchowska ale obie mają nietwarzowe kolory sukienek.
      Lewa ma coraz dziwniejszy uśmiech.
    • aqua48 Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 17:24
      No jednak jakoś nie.
    • ichi51e Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 17:25
      Chciałam napisać ze Lewa zobaczywszy Kozuchowska ale ina jest zawinięta w liść wiec remis.
    • wuchtaludzi Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 17:28
      Nie bardzo mi się podobają ich stroje. Kożuchowska na tym zdjęciu wyszła jak matrona, chociaż na żywo to pewnie szczupła kobieta. Więc wybieram Lewą, chociaż wygląda już faktycznie zupełnie jak nie ona.
      • kk345 Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 18:49
        Matrona to starsza,szacowna kobieta. Co to ma wspólnego ze szczupłością?
      • kropkaa Re: Kożuchowska vs Lewandowska 03.09.23, 10:48
        Kożuchowska na żywo jest chudzinka. Wygląda bardzo dobrze.
      • thank_you Re: Kożuchowska vs Lewandowska 03.09.23, 10:49
        Jest szczupła i dobrze wyglada.
    • alicja.delicjassa Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 17:28
      A co Lewandowska ma wspólnego z festiwalem w Wenecji?🤔 Coraz gorzej wyglada majstrując za duzo przy twarzy. sukienka tez slaba.

Kożuchowska wyglada lepiej.
    • borsuczyca.klusek Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 17:31
      Obie wyglądają bardzo ładnie, ale jakoś żadna mi się nie podoba 😀
    • elinborg Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 17:32
      Lewa wygląda jak nie-na -swoim-miejscu. Sztywna i spięta. Sukienka niedopasowana i ona żle się w niej czuje. Nie lubię jej i nie jestem obiektywna, przyznaję.
      Kożuchowska miała lepsze kreacje, ale wygląda ładnie, świeżo. Sukienka z tych niewyszczuplających.
    • heca7 Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 17:37
      Lewandowska na każdym zdjęciu przyciska tą torebkę do brzucha jakby tam kieszonkowcy grasowali tongue_out Pewnie znowu jakaś reklama.
      Nic nie przebije chyba brzydoty tej drugiej sukienki, w której pojawiła się (Lewandowska) na jakimś evencie. Z odsłoniętym brzuchem. To kiecka dla kobiety z zaokrąglonymi biodrami a Lewa ich nie ma.
      • borsuczyca.klusek Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 17:48
        Wygląda jakby się za krótkim ręcznikiem owinęła 😳
        • heca7 Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 17:50
          O to to! I nogi jej skróciła.
          • hippolina Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 19:12
            heca7 napisała:

> O to to! I nogi jej skróciła.
            >
            Strasznie skróciła. Płaskie buty do takiej kreacji to tylko dla długonogich, szczuplutkich, bardzo wysokich kobiet. A Lewandowskiej nie poznałam.
        • figa_z_makiem99 Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 18:46
          Koszmarna sukienka, jak z aliexpress za 20 zł.
          • amast Re: Kożuchowska vs Lewandowska 03.09.23, 15:20
            Ej, ja mam parę sukienek z aliexpress. Nie żeby jakieś cuda na kiju, ale zdecydowanie lepiej się prezentują niż to coś.
        • hanusinamama Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 19:11
          Sukienka bardzo słaba. Lewa w niej wygląda jakby miała bardzo długi smile brzuch. A figurę ma normalną. Bardzo zniekształca ta kiecka.
        • ichi51e Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 19:17
          Dziwnie wyglada - odcinek kiedy talia a biodrem strasznie dlugi
        • ladymercury Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 20:23
          Omattkoobosko.
    • barbibarbi Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 17:38
      Kożuchowskiej pasuje kolor ale fason niekorzystny, zwłaszcza góra. Lewandowska także pięknie ma dobrany kolor ale znów fason nieco spłaszcza biust i robi jakiś dziwny efekt z przodu na klatce piersiowej. Kolory cudowne
      • black_magic_women Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 19:19
        barbibarbi napisała:

> Kolory cudowne

Tak! Nie wiem czy bym ich nie wymieszała, tzn podszewka Lewandowskiej w kolorze sukni Kożuchowskiej.
    • veryvery Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 17:44
      Kożuchowska na zywo pewnie o wiele lepiej wyglądała ale na zdjęciach w tej kreacji chyba jedynie Anja Rubik dobrze by wyszła.
      • midge_m Re: Kożuchowska vs Lewandowska 03.09.23, 14:43
        veryvery napisała:

> Kożuchowska na zywo pewnie o wiele lepiej wyglądała ale na zdjęciach w tej krea
        > cji chyba jedynie Anja Rubik dobrze by wyszła.

Anja miała swoją świetną kreację w Wenecji.
    • furiatka_wariatka Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 17:56
      Prawdę mówiąc to żadna nie wyglądała jakoś super. Lewandowska ma zawsze źle dobrane sukienki do figury, i nie wiem z czego to wynika. Czy ma jakąś kiepska stylistkę czy sama sobie kreacje wybiera. Ale biorąc pod uwagę nieograniczone w zasadzie możliwości finansowe, to zawsze z jej stylówkami jest coś nie tak. A Kozuchowskiej to ogólnie nie trawię, ale jej sukienka również mi się nie podoba. Za dużo tego tiulu w biuście i te dziwne skrzydełka przy biodrach.
      Już gdybym musiała z tych dwóch wybrać, która lepiej wypadła to jednak Ann.
    • iberka Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 18:13
      Kożuchowska.
      Pani L w tej pozie bokiem bardzo niekorzystnie i karykaturalnie. Ale mogę być nieobiektywna, bo Pani L jest dla mnie antypatycznym typem od zawsze (zanim jeszcze została Panią L. i była zwykłą, zadzierającą nos zawodniczką karate)
    • gama2003 Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 18:17
      Obie fajnie,

Lewandowska ma sukienkę w kolorze, który lubię i dobrze wyglądam.
      Kożuchowskiej bym górę sukni zebrała/ zmniejszyła, wyglądałaby lepiej. A tak góra pękata a dół puchaty. Możliwe, że te plisowania u góry tak się porozkładały.

Po co Lewandowska tak się przerabia za Chiny nie zrozumiem. Bardziej mi się podobała kilka lat temu. Naturalniej.
    • dwa_kubki_herbaty Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 18:18
      Obie nie raz wyglądaly lepiej jesli chodzi o stylizacje.
      Wolę Kożuchowską za jej naturalność i te elfie włosy.
      • nuta15 Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 18:33
        Obie wyglądają pięknie. Kożuchowska w stylu glamour ma ciekawy kolor sukni, jest naturalna i swobodna. Lewandowska minimalistyczny fason sukni, oryginalny kolor , robi wrażenie spiętej.
    • al_sahra Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 18:31
      Dla mnie obie wyglądają OK, żadna specjalnie nie zachwyca. Sukienka Kożuchowskiej ma ładny kolor.

Myślę, że na odbiór tych stylizacji wpływa fakt, że te dwie kobiety nie są tutaj lubiane. Może gdyby pierwszą sukienkę założyła Cate Blanchett, a drugą np. Angelina, to reakcje byłyby przychylniejsze.
      • musze.bo.sie.udusze Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 22:43
        Rzecz w tym, że Blanchett by jej nie założyła. Ta kiecka przypomina mi stylonowe szlafroki mamy koleżanki, która przywiozła je z USA gdy miałyśmy po osiem lat, podbierałyśmy je, motałyśmy jakoś bo były za duże i bawiłyśmy się w królewny.
        Kiecka Lewej ma bardzo ładny kolor i który jej pasuje.
        • al_sahra Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 23:21
          Niestety styl Blanchett jest bardzo nierówny, ona nie stroi też od szyfonów i od udziwnionych wzorów, ale niezależnie jaki koszmarek na siebie włoży, media pieją z zachwytu, że to jest “the height of sophistication“.

Jest faktem, że jej sukienki mają zwykle bardziej zdefiniowaną strukturę, ale w dalszym ciągu niektóre kojarzą mi się z nocną koszulą albo szyfonowym szlafroczkiem.

https://i.pinimg.com/400x/b3/ce/3f/b3ce3f756915b097b3ae2e52ad5346db.jpg https://imgix.bustle.com/uploads/getty/2022/10/7/63643973-970b-44c5-bcaf-ccc8d3b2ae08-getty-1197824321.jpg?w=374&h=470&fit=crop&crop=faces&auto=format%2Ccompress

https://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/01/19/article-2541983-1AC7715E00000578-643_306x753.jpg

https://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/01/19/article-2541983-1AC77FF300000578-397_306x670.jpg

• waleria_bb Re: Kożuchowska vs Lewandowska 03.09.23, 07:39
        Nie sądzę, że to kwestia antypatii. Uważam, że Lewandowskiej dobrze jest w czarnych kreacjach, fajnie podkreślają urodę. Kożuchowska ma świetny styl, ale wybitnie pasuje jej minimalizm i proste formy. Aż mnie dziwi, że wybrała taką sukienkę mało w swoim stylu. Obie panie po prostu wystąpiły w sukniach niedopasowanych do figury i typu urody.
    • arista80 Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 18:54
      Podoba mi sie bardziej Kozuchowska. Lewandowska wyglada strasznie sztucznie.
    • tanebo001 Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 18:57
      Przeczytałem tytuł i pomyślałem MMA. Ciekawe która by wygrała...
    • alpepe Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 19:02
      Podoba mi się tu Lewandowska, przy czym nie rozumiem, po co ona się tam lansuje, jak widać, że nie czuje się swobodnie, a jakby była za karę. Przy jej pieniądzach mogłaby sobie pozwolić na kompletne zniknięcie z życia publicznego, nie musi harować. Kożuchowska wygląda dziwnie, no i zdziwił mnie jej blond, zmieniła odcień.
      • figa_z_makiem99 Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 20:09
        Ona jest sportsmenką z natury, dlatego musi coś robić i wyżyłować na maxa. Podobnie jak Justyna. Taki człowiek nie zalegnie na kanapie, bo to dla niego koszmar. Nie rozumiem dlaczego ludzie ją hejtują.
        • furiatka_wariatka Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 20:26
          No jasne, może ćwiczyć, nagrywac filmiki z treningami, jeśli już nie może się powstrzymać, może działać charytatywnie w jakiejś fundacji. Ale równiez zauważyłam, że zawsze na tych galach wypada bardzo sztucznie i widać, że stres ja zżera. I też nie rozumiem po co to sobie robi, skoro już na prawdę nic nie musi.
          • figa_z_makiem99 Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 20:36
            Może stresuje się gdy jest fotografowana, wielu ludzi tak ma i nie rezygnuje z życia publicznego. Nie każdy jest fotogeniczny i ma zawsze luz. Kożuchowska jest aktorką.
            • figa_z_makiem99 Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 21:09
              Często dziewczyny na forum piszą, że źle wychodzą na fotografiach, w związku z tym mają się bunkrować w domach? I nagrywać filmiki z ukrycia? Ja też nie zawsze wychodzę dobrze, fotografie publiczne mnie stresują a bywam na eventach.
              • alpepe Re: Kożuchowska vs Lewandowska 02.09.23, 23:26
                Ale ona nie musi. Taka różnica, ty raczej i owszem.
                • figa_z_makiem99 Re: Kożuchowska vs Lewandowska 03.09.23, 10:59
                  Organizacja i eventy to moje pozapracowe hobby, nie muszę a chcę. I chyba to kłuje w oczy, że komuś się chce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka