Dodaj do ulubionych

Rower elektryczny

03.09.23, 16:49
Macie, używacie?
Na ostatnich wakacjach zdecydowałam się na wypożyczenie takiego na dłuższą wycieczkę i byłam zachwycona, na wzniesienia podjeżdżałam bez problemu i udało mi się po raz pierwszy przejechać więcej niż 60 km. Teraz zastanawiam się, czy nie kupić sobie takiego roweru na stałe. Na co powinnam zwrócić uwagę oprócz pojemności akumulatora?
Obserwuj wątek
    • diablica_a Re: Rower elektryczny 03.09.23, 17:02
      Mam i polecam , super sprawa .
    • extereso Re: Rower elektryczny 03.09.23, 17:06
      Mam i bardzo polecam. W ostatnich latach były 2-3 wątki na ten temat, poszukaj.
    • krwawy.lolo Re: Rower elektryczny 03.09.23, 17:32
      Mam, odkąd przeniesiono mi biuro do innego miasta dojeżdżam nim do pracy. Przesiadłem się z "normalnego", bo teraz mam do pracy pod górkę. Poprzednio miałem trochę z górki i po prostym. Poza tym mogłem łatwo się przebrać i trochę odświeżyć. Na nowym miejscu jest to bardziej skomplikowane a nie mam ochoty przyjeżdżać spocony, jak świnia.
      Ale do rzeczy. Rower odziedziczyłem po żonie, której kupiłem nowy, wypasiony, na tłustych oponkach.
      Na co zwracać uwagę. Akumulator jest ważny, ale ważniejsze są elementy wyposażenia, hamulce, przerzutki, amortyzatory. Niestety, im droższe, tym lepsze. Chyba, że masz zamiar tylko w niedziele trzy kilometry na mszę.

W każdym razie jestem zadowolony. Dokupiłem sakwy i jeżdżę nim też po zakupy.
      • akseinga1975 Re: Rower elektryczny 03.09.23, 17:45
        Mam i polecam. Ma tez moj maz i tata rowniez zadowoleni. Ja ma taki.
      • krwawy.lolo Re: Rower elektryczny 03.09.23, 18:04
        O, ten. Jeszcze nie mój i bez sakw.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka