Dodaj do ulubionych

Banana Republic - ubrania

04.09.23, 07:58
fantastyczne są te ubrania, prawie wszystko mogłabym mieć😉
Aktualnie szukam białej koszuli (jak od lat) idealnej, żeby biel była bielą, kołnierzyk i mankiety porządne - takie sztywniejsze, no i żeby sie nie gniotła od samego patrzenia na nią.

Ta z linku tych warunkó nie spełnia, bo to 100% bawełna, więc bedzie się gniotła, ale jakby taka niegniotąca była, to poproszę.

Czy są jakieś sklepy w Polsce, które mają podobny styl jak BR, bo jednak przy tym kursie dolara plus koszty wysyłki, to wszystko jest horrendalnie drogiesad

Tekst linku
Obserwuj wątek
    • taje Re: Banana Republic - ubrania 04.09.23, 08:37
      >Czy są jakieś sklepy w Polsce, które mają podobny >styl jak BR, bo jednak przy tym kursie dolara plus >koszty wysyłki, to wszystko jest horrendalnie >drogiesad

A poza tym BR nie wysyła już do Europy. Jest jeden międzynarodowy sklep online z przyzerowym asortymentem (naliczyłam 69 sztuk ubrań, w większości dla mężczyzn). www.shopgap.com/en-lu/collections/banana-republic?page=1&grid_list=grid-view
      • panna_lila Re: Banana Republic - ubrania 04.09.23, 10:12
        co to jest przyzerowy asortyment?
        • taje Re: Banana Republic - ubrania 04.09.23, 10:16
          To co w moim linku - bida z nędzą.
    • brenya78 Re: Banana Republic - ubrania 04.09.23, 09:16
      Ubolewam nad BR, że wyniosła się z Europy. W wakacje się obkupiłam w NY, głównie w lniane rzeczy. Ale to przy okazji. Ubrania na lata. Najstarszy ciuch z BR mam sprzed 18 lat i nadal noszę.
    • brenya78 Re: Banana Republic - ubrania 04.09.23, 09:18
      Nie ma nic gorszego niż białą koszula w kancik. Pranie na wełnie, niskie wirowanie, wyschnąć na wieszaku i jest pięknie.
      • panna_lila Re: Banana Republic - ubrania 04.09.23, 10:15
        jak wszystko "to zależy" - tu zależy do czego i na jaką okazję.
        kancik - kojarzy mi się z rękawami wyprasowanymi w tenżesmile osobiście nie stosuję, ale wyprasowane koszule lubię.
    • dwa_kubki_herbaty Re: Banana Republic - ubrania 04.09.23, 13:28
      Mam tylko z lumpów ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka