taki-sobie-nick 22.09.23, 21:45 Co tu jest (mniej więcej) napisane, gdyby ktoś był tak uprzejmy? www.humanite.fr/politique/education/macron-veut-reciviliser-les-jeunes-et-les-banlieues-806899 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taje Re: E-matki francuskojęzyczne 22.09.23, 21:50 Google translate twoim przyjacielem. Albo jeszcze łatwiej całą stronę przetłumacz w przeglądarce. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: E-matki francuskojęzyczne 22.09.23, 21:53 Mniej więcej, to mi komputer przetłumaczył po włączeniu polskojęzycznej wersji strony... Odpowiedz Link Zgłoś
berber_rock Re: E-matki francuskojęzyczne 22.09.23, 21:56 W skrócie: że Makarona wzięły w swe objęcia wiatry epoki i skręca na prawo (nie wiem po co) (nie dziękuj) Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: E-matki francuskojęzyczne 22.09.23, 22:01 nie wiem po co Cóż, widać on wie po co, możesz zapytać. www.elysee.fr/en/contact/ Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: E-matki francuskojęzyczne 22.09.23, 22:12 Ciekawie się zapowiada, szkoda, że mogę "zaabonować [treści tej strony] za 5,90 euro miesięcznie", bo chętnie zapłaciłabym sms-em, żeby się dowiedzieć, co facet konkretnie planuje. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: E-matki francuskojęzyczne 22.09.23, 22:21 Zdradzę Ci tajemnicę, że to niejedyna strona, na której możesz przeczytać o niecnych knowaniach Macrona. Ba, są i całkiem bezpłatne, Odpowiedz Link Zgłoś